Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Autocentralen i Kolding. Fra første kontakt til levering af bilen har servicen været helt i top. En særlig tak til Gustav, Morten og Henrik, som... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde gennem mit forsikringsselskab bestilt hjulskifte på 2 biler, og skulle blive kontaktet indenfor 1-2 dage. Da jeg ikke havde hørt noget efter 12 dage ! kontakter jeg mit forsikringsselskab... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er svært, nærmest umuligt, at komme i kontakt med værkstedet hos VW Kolding. Når man ringer til værkstedet tager det lang tid at komme igennem telefonsystemet og man ender ofte med at tale med en... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Autocentralen i Kolding.
Fra første kontakt til levering af bilen har servicen været helt i top. En særlig tak til Gustav, Morten og Henrik, som alle har ydet en fantastisk indsats. De møder én med stor faglig viden, masser af tålmodighed og en god portion humor, som gør hele købsoplevelsen både tryg og behagelig.
Der har aldrig været et spørgsmål, der var for stort eller for småt, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt vejledt og tryg ved at skifte fra benzin til elbil.
Tusind tak for en virkelig god oplevelse. Jeg vil uden tvivl anbefale Autocentralen i Kolding til andre, der står over for et bilkøb.
Dårlig service
Jeg havde min VW iD4 til service i juni 2025. Forud herfor gjorde jeg opmærksom på, at bremseskiverne var skæve, da det rystede, når jeg bremsede godt til. Det havde det gjort et stykke tid. VW bekræftede, at det var meldt indenfor garantiperioden på de to år og ville evt. blive udbedret uden beregning.
Ved service fik jeg at vide, at der var lidt rust på skiven, hvorfor at det ikke dækkede. Jeg forklarede, at jeg havde kørt næsten 40.000 km seneste år og var opmærksom på, at man skulle huske at bruge bremserne, hvilket jeg har gjort. Rusten var ligeledes i de områder, hvor klodserne ikke rammer skiven
Da jeg spurgte mere ind til det, var forklaringen, at jeg måske havde bremset for lidt, eller måske for meget, og at skiverne måske havde være FOR varme? Så jeg havde enten bremset for lidt eller måske for meget (?!?!?) og at bevisbyrden lå hos mig uden at de kunne fastlægge årsagen.
Jeg har efterfølgende sendt en klage 3 gange uden at få svar….
(Jeg har tidligere besøgt stedet med henblik på at købe en ny Skoda Enyaq. Pengene brændte nærmest i lommen på mig, men der var først ingen betjening og derefter rigtig dårlig service, så kørte igen)

Ukompetent medarbejder
Jeg var til 2 års service for et par måneder siden med min id4.
Da jeg fik bilen igen ville den kun lade med 6,5 kw, har altid ladet hjemme med 10 kw!
Troede at det kom igen når opdateringen var kommet igennem.
Det er det ikke, jeg kører så i dag op til wv Kolding og fortæller dem om at efter de har haft den ikke ville lade som den gjorde da jeg leverede den ind.
Den unge mand ved skranken sagde det kunne de ikke gøre noget ved, det skulle komme en automatisk opdatering fra Tyskland, på et ukendt tidspunkt.
Efter at jeg mange gange prøvede at forklare ham at det kunne ikke passe opgav jeg, hans fremtoning var faktisk ret ubehagelig😡
Da jeg er med i Facebook gruppen id 4 forhørte jeg om andre havde haft samme problem, men der var ikke andre.
Jeg kørte hjem og begyndte at undersøge problemet i menuen, jeg er ikke en ørn til det men efter en del tid ved at sørfe rundt i bilens menu fik jeg den til at virke igen, værkstedet må have stillet om på opsætningen.
Jeg må sige at den behandling fra en ukompotent medarbejder ubehagelig og ikke lyttende person skal man lede længe efter, fint at lade kunden i stikken med noget wvkolding har ændret.
Men jeg har jo også kun betalt ca 4.500 kr og så fået en bil tilbage som ikke virkede optimal da jeg fik den igen 😡
Den medarbejder burde skoles mere så han vidste hvad han talte om eller fyres !!!
Jeg vil fraråde alle til ikke at bruge Autocentralen i Kolding!!!!

Amatøragtigt
De gør et forsøg på at yde en god service, men det lykkedes absolut ikke. Måtte vente i 30 min på at de kunne finde min bilnøgle.
De lovede at min bil ville være vasket og støvsuget sammen med service.
Men nej, det var IKKE gjort!!!
Så her måtte jeg igen vente 30min.
Det er under alt kritik på sådan et stort fint sted, at der ikke er styr på det til aftalt tid.
En time efter aftalt tid kunne jeg køre afsted.
Op til 3 ugers ventetid, fejlsøgning.
Min ID4 havde følgende fejlmeddelse: ”Fejl på drivlinje”
Efter 9 minutter tog AUTO Centralen VW Kolding telefonen.!!
Fik en tid i ”Akut-rækken” næste dag samt en lånebil.
Da jeg ikke havde hørt noget på dag 1, ringede jeg dag 2, for at høre hvor langt de var med bilen.
Beskeden var at ”Akut-række” betød at der kan gå op til 3 uger inden de begynder at KIGGE på bilen.
Jeg prøvede virkelig at høre om der ikke var nogen mulighed for, at de i det mindste kunne tjekke hvad den fejlede, men intet hjalp.
Jeg fik ovenikøbet at vide at sådan var det på alle VW værksteder i DK.
Jeg kontaktede VW værksted i nabobyen (ikke Autocentralen) og fik en tid om morgen på dag 4.👍
På dag 3 ringede jeg til VW i Kolding (fik fat i en lagermedarbejder) for at aflyse den bestilte reparationen. Ca. 30 minutter senere ringede værkstedet retur, nu med den besked at de kunne flytte bilen til Vejen, de vil kunne kigge på den indenfor 4-5 arbejdsdage. Jeg oplyste at jeg havde fundet en anden løsning, samt at de ikke skulle regne med at se mig mere, selvom jeg har brugt værkstedet i 8-10 år. VIRKELIG enorm dårlig service
På dag 4 fik jeg fejlen udbedret på et andet VW værksted. Det tog ca. 1 time. DET var GOD service.
Bjarne
Super service og god behandling i…
Super service og god behandling i forbindelse med garantiarbejde på min ID5 - Gratis lånebil de 3 gange der har været noget.
Hilsen en tilfreds kunde
Vivi

Antwoord van VW Kolding
Jeg var til et serviceeftersyn med min…
Jeg var til et serviceeftersyn med min VW og mødte kun flinke og hjælpsomme mennesker. Det er første gang jeg var hos VW Kolding og dermed også hos AUTOCENTRALEN. Jeg har i mange år kørt andre mærker og var positivt overrasket over den fine behandling jeg fik.

Baglygte
Jeg havde en baglygte, som var gået på min Audi, og ringede derfor til VW, da jeg altid kører til service hos et autoriseret værksted.
De bad mig kigge forbi, så de kunne skifte den. Efter at have ventet ca. 30 minutter fik jeg at vide at jeg skulle komme igen en anden dag, da det var en LED pære og de var nødt til at lave en fejlsøgning. 19 minutters arbejdstid var registreret = DKK 554,-
2 dage senere skal jeg have sommerhjul sat på, og i den forbindelse fortæller værkstedet mig at de har skiftet en glødepære bagi u/b.....
Et autoriseret værksted burde vide hvilken pære der sidder i bilen, og ikke give mig en regning på DKK 554,- for ingenting.
Har sendt en mail og bedt om at få mine penge retur, men ingen svar.... Så derfor 1 stjerne herfra....
Opdateret 7/6-24
Ikke helt enig i tilbagemeldingen/opdateringen fra VW...
15. maj lover VW at sende en lille hilsen i min retning pga. den lange svartid. Har endnu ikke set eller modtaget noget. :-)
21. maj erkender VW fejl fra deres side, men det nævnes i deres opdatering. :-)
Men pyt. Jeg lægger sagen ned her og ønsker VW en god sommer. :-)
Opdateret 12/6-24
Så er der landet en lille hilsen hos mig, har jeg fået at vide. Spændende at se hvad det er. :-)

Yderst professionel forhandler
Suveræn god oplevelse med køb af VW Id.5 hvor sælger Morten Leegaard har givet en professionel, kompetent og udover det sædvanlige god rådgivning. Vi har efterfølgende haft brug for teknisk support og igen er sælger vendt tilbage med hurtig og effektiv hjælp. Kan kun anbefale køb af bil hos denne forhandler.

MEGA god VW forhandler
Virkelig fantastisk købsproces for den nye ID 4! Tak til Morten Ligaard, som var med til at træffe den rigtige beslutning! Meget tilfreds med den nye elbil :)

Kanon oplevelse
Super dygtig sælger Mads, god til at guide en igennem hele forløbet og meget service minded. Kæmpe anbefaling at købe bil ved Vw Kolding og ikke mindst ved Mads💪🏼
Jeg har ikke købt bil hos VW Kolding
Jeg har ikke købt bil hos VW Kolding, men har haft min Audi på værksted og har fået en rigtig god behandling.
Tak til Aldin for personlig service i topklasse

Antwoord van VW Kolding
Jeps - du bør handle bil her!
Fuldstændig fantastisk behandling hos VW i Kolding, da vi købte vores nye Touran. Claus og Karsten har gjort det til en fornøjelse at handle bil. 100 procent professionelt foretagende. Kunden i centrum! 💪🏽 Stor ros herfra…

Stor ros til Mads - Salgsafdelingen
Tak til Mads for kanon service, samt måden at forstå mine behov 😀
Volkswagen Kolding er super serviceminded!
Volkswagen Kolding er super serviceminded, meget behagelige og nede på jorden. Den mest ærlige bilhandel jeg længe har oplevet. Særligt tak til Mads og Claus for den gode oplevelse. Jeg glæder mig til at få min nye el-bil hjem :-)
Fantastisk bilhus
Vi har lige hentet vores nye ID4 og vi har kun rosende ord og et fantastisk bilhus, vi har haft den mest fantastisk service og Bilal som solgte os vores bil er en rigtig god sælger med en skøn personlighed, dygtig og meget servicemindet.. han skal også have ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Af os 👍🏻

Antwoord van VW Kolding
Super service, sikke en velkomst man får når man flere gange komme derud, og tak for handlen med min nye id4...
Claus der er en utrolig god service du gav... vi sætter stor pris på der

Antwoord van VW Kolding
Lader tvivlen komme kunden tilgode
Havde fået en "Bilka ridse" på højre fordør af min VW E-golf, som skulle udbedres -> forsikringssag.
Ridsen blev udbedret perfekt, men da jeg hentede bilen, synes jeg den var ridset (små ridser) på den anden side af bilen. Jeg havde lige købt bilen brugt, og var sikker på, den ikke havde dem ved købet, men den kunne jo godt have fået dem efterfølgende.
Jeg tog dialogen med deres servicechef Tommy Thorsgaard, og vi kiggede sammen på bilen. Det var en dialog, hvor hverken Tommy eller jeg kunne være sikre i vores sag, men Tommy tilbød at få deres klargøringsafdeling til at vandslibe ridserne og efterfølgende polere hele bilen UB. Altså en sag med "to sider og tvivl om fakta", hvor VW Kolding tog det fulde ansvar, selvom Tommy forklarede på en god måde, at det nok ikke var sket, mens bilen var i deres varetægt.
Har lige hentet bilen, og den er 100 % som ny nu. Er mere end tilfreds med deres håndtering af sagen.
Det var min første erfaring med VW Kolding, men jeg vil bestemt komme igen, og benytte mig af værkstedet og også handle bil der...
Og er også i god dialog med deres service rådgiver Anders Huniche omkring serviceaftale og et tjek af batteriet, som VW foreskriver der skal foretages.

Antwoord van VW Kolding
Tror de tager kunderne for givet - men fandt en løsning med dem.
Meget dårlig oplevelse med VW Kolding. Bad om pris på et service, og de kommer tilbage med et tilbud der er 3x højere end det jeg kan finde ved uautoriseret (til dels forde de havde taget arbejde med som ikke indgår i service) - og 1000kr højere end den pris jeg får ved VW Fredericia for samme arbejde. Da jeg spørger om det vil prismatche VW Fredericia, får jeg blot at vide at det ønsker de ikke - til trods for at der står på VW hjemmeside at deres værksteder prismatcher andre autoriserede værksteder.
Efter denne anmeldelse blev jeg kontaktet af VW Kolding, og fik et fornyet tilbud der var tilpasset det reelle behov, samt prismatchet...

Fantastisk service
Fantastisk service, Anders (ham den høje med det lyse hår😂) har hjulpet mig igennem reparation af en bil, som er købt ved anden forhandler. Han har har taget sig af alt kontakt med sælger af bilen og sørget for selv at aftale hvad der skal ske. Han tager sig tid til kunden og man bliver behandlet godt. I fremtiden vil jeg helt sikkert benytte dette sted.
Tak for den gode service Anders!