Gister een bestelling geplaatst en nog steeds geen bevestigingsmail. Ik hoop maar dat het t-shirt op tijd binnen gaat komen, maar ben er een beetje bang voor eerlijk gezegd. Update: na het eerdere... Toon meer

ik heb maandag een bestelling gedaan ook deze betaald. Echter geen bevestiging gehad van jullie wel ordernr in mijn afschrift. Ik weet nu niet of deze bestelling ook daadwerkelijk geleverd gaat word... Toon meer

Top service. Ik had een te kleine maat voor mijn zoon besteld, maar zou binnen 4 dagen naar het buitenland vertrekken. Na telefonisch contact met de vriendelijke eigenaar, heb ik binnen 2 dagen alsnog... Toon meer

1. #9 van de 10 beste bedrijven in Bovenkledingwinkel

3,7

Gemiddeld

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

geen bevestiging

Update: na het eerdere bericht had ik binnen 1.5 uur reactie. Nu komt het pakketje morgen binnen. Dank!

23 april 2026

Hallo Sten,

Wij zijn hard bezig met alles orders hoor! Kun je mij jouw ordernummer geven? Dan kijk ik even voor je. Grote kans dat jouw pakketje al in de buurt is :)

Groet,

1001CAPS

Geen contact mogelijk + geen werkende track en trace

Anderhalve week geleden besteld, toen heb ik een track en trace gekregen die niet werkte. Nu een week geleden heb ik contact opgenomen om te vragen of het wel verzonden is. Hierop heb ik geen reactie gekregen. Hopelijk komt de pet nog wel binnen maar ik denk van niet.

Hee Tim, fijn dat je hebt gereageerd ik weet niet hoe ik moet reageren dus ik doe het nu zo. Mijn ordernummer is 9854 hopelijk kunnen we tot een oplossing komen, met vriendelijke groet

14 maart 2026

Hallo Fleur,

Goed dat je een bericht achterlaat! Ik kan geen bericht van je in mijn mailbox vinden helaas, maar ik help je graag verder.

Heb je het ordernummer voor mij? Dan ga ik op onderzoek uit.

Alvast bedankt voor je reactie!

--------------------

Hallo Fleur,

Bedankt voor je reactie! Dit is erg vreemd want dit ordernummer is niet bekend bij onze site 1001caps.nl

Weet je zeker dat je het bij ons besteld hebt? Zou je de site waar je het hebt besteld eventueel ook kunnen opzoeken?

1001CAPS

Krijg geen reactie en contact

Trui en dames T-shirt besteld. Kreeg een heren shirt, die zit als een jute zak! Contact gezocht, 2x gemaild ondanks dat ze zeggen binnen 24u te reageren heb ik een week later nog geen reactie.

Update: na deze review binnen 10 minuten reactie in de mail. Fijn dat het opgelost wordt, maar had toch liever binnen 48u reactie gehad. Dan had ik nog een T-shirt mee kunnen nemen naar Milaan. Trui is van goede kwaliteit!

10 februari 2026

Hallo Tanja,

Ik heb je volgend mij echt een uur geleden een mail en een gratis retourbon gestuurd.

Wij hebben inderdaad een heren t-shirts ipv een dames t-shirt verstuurd, onze fout! Dat hadden we graag goed gemaakt, maar ik snap het als dat inmiddels niet meer kan omdat je op vakantie ging.

Mijn excuses in ieder geval en het aankoopbedrag van het t-shirt ontvang je uiteraard gewoon terug!

1001CAPS

Heb T shirt retour gedaan geen geld…

Heb T shirt retour gedaan geen geld terug ontvangen of reaktie gehad

23 januari 2026

Hallo Eibert,

Goed dat je even contact met ons opneemt. Ik heb helaas geen mailtje van je gezien, anders had ik dit direct voor je opgelost!

De terugboeking is bij deze gedaan hoor. Mijn excuses voor de vertraging.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit van truien, de maten komen overeen met de maattabel. Ook is het product identiek aan de afbeelding op de website. De retourkosten vind ik persoonlijk vrij hoog, maar ik begrijp ook wel waar dit vandaan komt.

27 november 2025

Hallo Inge,

Wij zijn gevestigd in Nederland, dus helaas zijn de verzendkosten naar / vanuit België iets duurder voor ons.

In ieder geval dank voor je begrip en ook heel veel sterkte gewenst daar!

Tevreden Indo!

Kwalitatief goede shirts. In eerste instantie niet alle shirts geleverd . Na mailcontact alsnog heel snel geleverd. Deze Indo is heel tevreden!

4 november 2025

Hi Gladys,

Wat fijn om te horen dat het goed is gekomen! Veel plezier met de kleding :)

1001CAPS

Goede service, bij een niet goed vallende maat kunnen omruilen. Hoodie is van prima kwaliteit

27 oktober 2025

Antwoord van 1001caps

Dank voor je fijne review Louise!

Ruim week later pas geleverd helaas

Ruim week later pas geleverd helaas

28 oktober 2025

Hallo Mel,

We hebben het pakket dezelfde dag nog verstuurd! DHL heeft dan vertraging opgelopen, hier kunnen wij helaas ook niets aan doen.

Excuses voor het ongemak! Retourneren mag overigens altijd binnen 14 dagen, als u daar nog gebruik van wilt maken.

1001CAPS

Kwalitatief matig en niet kloppende maat

Ondanks dat de hoodie speciaal gekocht was voor een Halloween evenement en de prijs rendabel was, vond ik de kwaliteit matig. De bedrukking was van magere kwaliteit en ik zag nog veel 'luchtbellen'. Ook de maat was naar mijn idee niet kloppend: ik bestelde een XL, maar viel zeer klein uit. Het leek wel een M.

14 oktober 2025

Beste klant,

Wat vervelend dat de hoodie niet naar wens was! Alle hoodies hebben een maattabel op de productpagina staan. Als je deze afmetingen aanhoudt, dan moet het altijd goed komen.

Uiteraard kun je de kleding ook retourneren / ruilen voor een betere maat.

Als ik je verder kan helpen kun je mij altijd bereiken via info@1001caps.nl

Ik hoor het graag!

Gewoon doen!

Had een hoodie gezien, niet te leveren in NL (geen idee waarom), verder zoeken, kwam ik hier uit, zelfde soort hoodie, toppers!

7 oktober 2025

Antwoord van 1001caps

Dankjewel John! Fijn dat we je aan de hoodie hebben kunnen helpen :)

Groet,

Oranje hoodie

Ik heb een prachtige oranje hoodie gekocht voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.
Bestelling was snel verzonden.
De trui is van goede kwaliteit.
Ik ben er echt blij mee.

27 augustus 2025