ik heb maandag een bestelling gedaan ook deze betaald. Echter geen bevestiging gehad van jullie wel ordernr in mijn afschrift. Ik weet nu niet of deze bestelling ook daadwerkelijk geleverd gaat word... Toon meer
Ik heb ruim 1,5 week moeten wachten op mijn bestelling, wat ik zeer jammer vond, want 't betrof 'n kadootje. Op de site staat duidelijk anders aangegeven (3 tot 5 werkdagen, indien iets niet op voorra... Toon meer
Ze hebben netjes en snel geleverd. Helaas klopte de maattabel niet met de echte maten en bleek dus dat de shirts te klein waren. Dit heb ik ze direct medegedeeld en ontving snel antwoord en een retou... Toon meer
Top service. Ik had een te kleine maat voor mijn zoon besteld, maar zou binnen 4 dagen naar het buitenland vertrekken. Na telefonisch contact met de vriendelijke eigenaar, heb ik binnen 2 dagen alsnog... Toon meer
- #8 van de 10 beste bedrijven in Bovenkledingwinkel
Nederland
- www.1001caps.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gewoon doen!
Had een hoodie gezien, niet te leveren in NL (geen idee waarom), verder zoeken, kwam ik hier uit, zelfde soort hoodie, toppers!

Oranje hoodie
Ik heb een prachtige oranje hoodie gekocht voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.
Bestelling was snel verzonden.
De trui is van goede kwaliteit.
Ik ben er echt blij mee.
Onbeheerd achtergelaten en nat. Geen enkele reactie van 1001Caps
Pakket is onbeheerd in de tuin achtergelaten.
Is nu nat geworden.
1001caps geeft al dagen geen enkele reactie op mails.
Ongeopend, want ik verwacht wel nette producten. Blijkbaar verwacht men wel dat ik eea zeiknat terug op stuur op eigen kosten. Dezelfde service als DHL.
Waardeloze toko.
Wat is het daar prachtig.
We bezochten Nederland op de fiets en vonden het geweldig. Onze lievelingskleur is dan ook oranje.
Vriendelijke mensen, een geweldig land.
Kleur verschil
Snelle levering, alleen leveren ze het t shirt met een andere kleur bedrukking dan ik bestel. Geen halszaak maar beetje slordig

Retourkosten >10 euro en te laat geleverd
Te laat geleverd. Retourbeleid onduidelijk. Schandalig dat een retour meer dan 10 euro kost. Je kan zelf niet kiezen welke verzenddienst. Een pakketje kan echt wel goedkoper verzonden worden.
Cap af voor deze super zaak.
T shirts besteld op hun overzichtelijke site.
De shirts werden snel geleverd.
Er waren er jammer genoeg 2 te klein.
Naar Groningen gereden en in de winkel werden direct 2 grotere T-shirts gedrukt. Super bedrijf.
Bestelling retourneren
Op 23 April bestelling ontvangen, helaas waren de items te klein. Proberen te retourneren via retourportaal, maar deze herkent mijn bestelling niet (geeft melding dat bestelnummer/tracking no. onbekend zijn) Direct een email gestuurd voor hulp maar geen enkele reactie ontvangen.
Vriendelijke klantenservice
Ik had van de week een verkeerde maat besteld, vanwege koningsdag hebben ze toen meteen een nieuwe op de post gedaan (gratis) zonder mijn retour af te wachten. Kwam precies op tijd aan om koningsnacht te vieren!
Mooie belofte, niet nakomen
Trui besteld voor Koningsdag, met de melding: op voorraad donderdag geleverd – en daar ook €8 voor betaald. Later kreeg ik ineens te horen dat het 2 à 3 dagen kon duren. Inmiddels is de melding dat de trui pas maandag komt. Erg jammer. Volgende keer toch maar weer gewoon naar de winkel.

Prima sweater
Prima sweater. Geen wereld kwaliteit maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. Snel geleverd. Leuk voor koningsdag of het Nederlands elftal.
Ik had het binnen 2 dagen binnen en de…
Ik had het binnen 2 dagen binnen en de kwaliteit is ook gewoon goed