Begrijpelijk dat je ff moet wachten totdat je iemand aan de lijn hebt. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Daar kunnen anderen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Wij boeken al onze... Toon meer
Ab in den Urlaub biedt een zeer ruime keuze aan vakantiebestemmingen tegen een scherpe prijs. Je kunt goed online boeken doch dit keer heb ik voor telefonisch gekozen, waarbij de medewerker Kristina... Toon meer
Ik boek al jaren de meivakantie naar Turkije. Dit is absoluut de goedkoopste site met vliegen vanaf Duitsland. We wonen dichtbij de grens, dus voor ons erg gemakkelijk. De hotels komen duidelijk overe... Toon meer
Vakantie geboekt voor in oktober daarbij roepnaam ingegeven in plaats van paspoort namen. Nu al een aantal weken bezig dit juist te krijgen, waarbij akkoord met verhogen van bedrag van €500,- inmiddel... Toon meer
ab in den urlaub ist eines der führenden Online-Reiseportale in Deutschland, Österreich und der Schweiz und spezialisiert auf Pauschalreisen, Hotels, uvm. von über 80 Veranstaltern. Wir unterstützen Millionen von Reisenden dabei, ihren perfekten Urlaub zu finden und zu buchen. Angetrieben von unserem Anspruch, Sonnenschein ins Leben der Menschen zu bringen, machen wir Urlaub entspannter, zuverlässig und positiv überraschend – mit einer großen Auswahl an Urlaubsangeboten, flexiblen Stornierungsoptionen, 24h persönlichem Kundenservice, attraktiven Preisen, schnellster Cashback-Auszahlung und mehr als 20 Jahren Urlaubsexpertise. Über 8. Mio Kunden vertrauen uns bereits. ab in den urlaub. Entspannung beginnt mit ab!
Dittrichring 18-20, 04109, Leipzig, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
correct en vriendelijk geholpen bij omboeken en vervolgens nieuwe vakantie geboekt na tevredenheid.
Gr. Willi Ragas
Veel keuzes en lage prijzen
Ik boek al jaren bij ab in den urlaub en ben zeer tevreden in mei 2020 gelijk mijn geld terug gehad toen de reis niet doorging door de COVID
Enige verbeterpuntje is de app die word niet altijd bijgewerkt
Slechte zaak..
In maart werd onze reis naar Egypte geannuleerd ivm Covid. Ze gaven toen aan alles terug te betalen maar dit zou wel een tijdje duren. Na 2 maanden een email ontvangen dat we 3 opties hadden;
1. half voucher, half geld terug
2. Hele bedrag terug maar pas eind dit jaar
3. Voucher gehele bedrag +150eu activiteiten geld voor volgende reis.
Wij hebben de 3e optie gekozen en doorgestuurd. Tot op de dag van vandaag nog geen voucher gezien. Al 30 mails verstuurd maar geen reactie mogen ontvangen. Bellen lijkt bijna onmogelijk met wachtrijen waar je U tegen zegt.
Ik raad deze boekingssite enorm af voor iedereen!!! Schandalig, geldvangers.

Antwoord van ab in den urlaub
Geboekt dit voorjaar naar Kalymnos. Kon helaas niet doorgaan ivm Corona. Gebeld en gemaild met Ab in den Urlaub. Deze hebben aangegeven dat we de aanbetaling zouden terugkrijgen. En inderdaad eind juni 2020 een cheque ontvangen. Echter huisbank Rabobank wil deze niet uitbetalen. ING alleen bij klanten. Wederom gebeld en gemaild en aangegeven dat een cheque in Nederland niet meer gangbaar is. Zelfs nog naar de Commerbank gereden maar ook daar nul op het rekest.
Tot onze verbazing ontvingen we eind juli weer een cheque. Blijft vreemd, betalen kan via i-deal maar een terugbetaling via een middeleeuws betaalmiddel! Of proberen ze ons te ontmoedigen zodat we het er bij laten zitten?
Reinier Massink
Very good site very good prices
And you can also fly from amsterdam
Ik heb op 22/06 een hele slechte review geschreven (hotel gesloten, geen communicatie). Uiteindelijk zijn we toch nog op reis kunnen vertrekken. Alles was prima geregeld en we hebben een fantastische vakantie gehad. Alleen vind ik het nog steeds jammer dat we pas 3 (!) dagen voor vertrek een mailtje kregen met de melding dat ze 'net' hadden vernomen dat het hotel gesloten was (terwijl ik daar al 3 weken voor aan het bellen was naar hun om dit te melden en er volgens Ab id Urlaub niks aan de hand was !). We waren omgeboekt naar een ander (beter) hotel. De vluchten waren ook iets aangepast maar nog wel gewoon op dezelfde dag vertrek en aankomst. Ik kan begrijpen dat het voor de reisorganisaties barre tijden zijn maar een beetje meer communicatie zou veel ergernissen besparen bij de klanten.
Zoals altijd weer beter en goedkoper dan de Nederlandse sites. Klein kritiek puntje: je zou je vertrek luchthavens default moeten kunnen aan vinken. Nu moet je iedere keer aangeven waarvandaan je wilt vliegen.
Wij zouden 22-7 13 dg naar een volgeboekt hotel in Turkije gaan. Wij hebben tot nu gewacht in de hoop dat Turkije “open/veilig” zou zijn voor vakantie. In onze mail Afgelopen weekend met verzoek tot toch omboeken geen respons. Dan maar mail tot annuleren zoals in hun website staat, krijgen we de dag erna van FTI de rekening boete betaling 😳😡.
Zojuist half uur in de wacht bij telefonisch contact an-in-der-urlaub. Helemaal NIKS geen tegemoet komming of enige sprake van voucher of wat dan ook, alleen dat we moeten betalen. Schandalig dit is echt de laatste keer dat we via ab-in-der-urlaub een vakantie. Boeken
Ons hotel blijft de rest van het jaar dicht (toevallig gezien op facebook). Volgens ab in den urlaub is er niks aan de hand en gaat alles gewoon door !?! Je kan zelfs het hotel nog boeken dit jaar !!?!! Mails worden niet beantwoord, telefonisch geraak je niet binnen ... ik ben heel benieuwd wat er met onze reis/geld gaat gebeuren en wanneer we eindelijk een juiste berichtgeving gaan krijgen !! Ik wil niet 3 dagen voor vertrek te horen krijgen dat de reis niet kan doorgaan ! Ik zou dan heel graag nú de mogelijkheid krijgen om de reis om te boeken.
vandaag een mail gehad van deze organisatie daar waar je bij ieder reisburo op dit moment van annuleren 25% betaalt van je reissom betaal je bij hun zonder schaamte 50%. ik raad iedereen aan hier nooit te boeken maar bv rechtstreeks bij hageman of poot ofzo. Wat een schandalig bedrijf is dit zeg. bellen of mailen totaal zinloos.
Bij de organisatie een reis geboekt naar Gran Canaria
500 euro aan betaald!
Zouden in augustus gaan.
Krijg nu helemaal geen contact meer met Ab in den Urlaub.
Reageren nergens meer op zowel Mail of telefonisch.
Terwijl ik een Upgrade wilde doen en een parkeerplaats bij het vliegveld nodig had!
Zeer vreemde zaak.
Denk dat ik de 500 euro kwijt ben.
Zal rekening moeten houden dat de vakantie niet door Gaat
Hallo ,ook wij hebben een reis geboekt naar Lefkas griekenland voor 16 juni dit jaar.diversen keren info geprobeerd te krijgen over onze reis.
Wij hebben geprobeerd de reis te verplaatsen naar volgend jaar ,op elke mail of contact verzoek geen reactie.
Ook telefonisch niet te bereiken.
3 dagen voor onze reis kregen we een voutcher aangeboden voor 257€ en een bonus van 20 €, echter onze aanbetaling was 369 € .
op de vraag waarom dit verschil wacht ik nog steeds.
wij hebben vaker bij dit buro geboekt ,nooit problemen.
Echter nu is het triest ,totaal geen contact of reacties van hun
wat een slecht bedrijf. bereikbaarheid zeer slecht heb een omboeking aangevraagd ruim week geleden, gebeld en elke keer sta je wel half uur in de wacht op mails word niet gereageerd, teruggebeld als je dat vraagt gebeurt ook niet. boek hier nooit je vakantie. heel slecht aleen als ze verkopen kunnen reageren ze. nadien waardeloos.
we voelen ons erg bedrogen!
In deze coronatijd gevraagd of we kosteloos kunnen annuleren en duidelijk aangegeven dat het een vraag betreft en geen annulering van onze reis eind mei naar Gran Canaria. Kregen reactie dat we binnen aantal dagen moesten aangeven of we wilden annuleren of niet. Wederom aangegeven NiET te willen annuleren (€ 625,= aanbetaald). Niets gehoord totdat we zomaar een rekening kregen voor € 625,=. Inmiddels heeft men zomaar onze reis op annuleren gezet! We voelen ons enorm bedrogen omdat we a. alleen een vraag stelden, b. 3x hebben aangeven niet te willen annuleren en c. zelfs al hadden we nu willen annuleren dan was t in dit stadium 25% van de reissom geweest, te weten € 390,=! Wat voelen wij ons opgelicht!
Helaas zien we dat deze melding van de eigen website wordt verwijderd en dat men hier niet op reageert, wat een bedrijf, vanuit een zolderkamertje lijkt het wel!
Momenteel hebben we de kwestie neergelegd bij het Europees Consumentenrecht. We hebben gestuurde mails als bevestiging en bewijs dat er niet geannuleerd moest worden. Links of rechtsom willen we ons recht en ons geld terug.
Duidelijk. In Nederlandse vakantietijden kun je hier aantrekkelijke aanbiedingen vinden. Goede en duidelijke service!
Wil je eenvoudig en helder een reis boeken en wil je een groot assortiment aan keuzes hebben dan moet je bij ab in den urlaub boeken! Makkelijk, lekker snel en tevreden
Slechte ervaring, per abuis roepnaam ingegeven, moet ca 660,- bijbetalen voor een naamswijziging, belachelijk terwijl ik het binnen 24 uur gemeld heb.
Thomas

Antwoord van ab in den urlaub
snelle antwoorden per mail bij onduidelijkheden.
Zeer goede service, gunstige prijzen. Meerdere keren bij ab in den urlaub geboekt.
Afschuwelijk.... vreselijke ervaring mee. We worden al weken van het kastje naar de muur gestuurd over een fout die zij gemaakt hebben tijdens de boeking en waarvoor wij moeten opdraaien. NOOIT MEER.