Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ALDRIG Acer prudukter deres support SKRIGER TIL MÅNE!!!!!!!!!!.Det her er jo ELENDIG kundeservice...I har inddraget min router og har haft den 1 MÅNED NU...fordi der er gået en strømforsyning til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En nyindkøbt Acer aspire V3 771 G fik pludselig den ide at koble sig af internettet flere gange i løbet af ganske kort tid efter en opdatering. En anden maskine der kørte over samme router... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en bærbar Acer computer d. 2. juni 2020, og jeg fortryder bittert at jeg ikke læste anmeldelserne herinde før købet. For 2 uger siden revnede touchskærmen ved almindelig brug. Acer's t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en Acer 7´ tab til 900 kr., bruges ca. 2 timer /dag. Funktion/hastighed blev gradvist dårligere og dårligere , og min tablet blev umulig at betjene, enhver berøring af skærmen var virkningslø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Acer skrækscenarie

D. 29. juni 2020 melder jeg en skade på min bærbar til min forsikring, da min Acer bærbar skærm er ved at falde fra hinanden (det akkurat samme er sket for min søster, der også ejer en Acer bærbar). Jeg er ærlig: min bærbar er kun til hjemmebrug, men jeg er dog kommet til at banke den let mod væggen engang - så hvorvidt dette er grunden til skaden, ved jeg ikke. Min bærbar sendes ind næste dag til Acers værksted i Tyskland. Efter næsten 3 uger uden information ringer jeg til dem for at forklare, at min forsikring har givet mig 30 dage at få den repareret i - så hvis det tager længere, skal jeg vide det. Medarbejderen forklarer, at han ikke ved noget - men at han ringer tilbage senere. Ca. kl 18.30 bliver jeg ringet op, mens jeg er på café med en veninde. Han fortæller mig, at han har snakket med værkstedet: de venter på reservedele, og de har ligeledes vurderet, at det er en reklamationssag. Han siger, at jeg derfor kan lukke sagen med min forsikring, eftersom de har fastslået, at der er en fejl med skærmen. Jeg bliver utrolig lettet og sender en e-mail til min forsikring med det samme - dumt nok uden at bede medarbejderen om den nye information på skrift.
Der går yderligere 2 uger, og jeg hører intet fra dem. Jeg ringer til Acer igen, og denne gang taler jeg med en ældre kvinde (jeg har talt med de to samme mennesker hver gang, så jeg behøver ikke nævne navne, eftersom det ikke lyder som om, der har været mere end to ansatte på kontoret under Corona-krisen). Jeg forklarer hende, at jeg intet hører fra dem, og at jeg har ventet længe. Jeg siger, at jeg bekymret for, om der er noget galt med sagen, nu hvor jeg har lukket min sag med min forsikring. Hun siger nej, og at der står, at de stadig venter på reservedele. Hun lover at ringe tilbage. Dette gør hun aldrig. En uge efter ringer jeg derfor igen og får fat i den samme medarbejder. Hun undskylder og siger, at status er den samme: de venter stadig på reservedele. Der er gået alt for længe nu, forklarer jeg. Hun lover at kigge nærmere på det og vende tilbage. Jeg modtager en mail, hvori der står, at jeg kan vælge mellem at vente på reparation eller at kreditere på grund af lang ventetid. Min mand ringer ind til dem for at høre, hvor mange penge er der tale om. Jeg er desperat nok til at sige ja, så jeg kan få penge retur og købe en ny bærbar (aldrig igen en Acer). Medarbejderen ved, som sædvanligt, ikke noget, så han lover at ringe tilbage, når han ved mere. Dagen efter får jeg en mail, hvori der står, at mine reservedele nu er ankommet, så reparationen går i gang. Muligheden for at kreditere er derfor udelukket.
Der går mere end en uge før jeg hører fra dem igen: nu et prisoverslag på ca 1.400 kr. Min tålmodighed er løbet op. Jeg ringer til dem og er så vred: hvordan kunne de sige, at det er vurderet til at være en reklamationssag, når det viser sig at være løgn? Jeg skal nu selv dække skaden. Han forklarer mig (og får mig til at føle mig som en løgner under processen), at det er umuligt for dem at vide, hvad der er og ikke er en reklamationssag. Og at det umuligt kunne være den besked, jeg har fået, eftersom de absolut ikke må sige dette til deres kunder (og det var endda ham, der sagde det, hvilket han ikke indrømmer). Jeg spørger ham, hvorfor jeg i alverden ville lukke min forsikringssag uden at være sikker - vel ikke for sjovt? Han kalder det en kommunikationsfejl. Jeg giver ham detaljerne omkring telefonopkald og klokkeslæt, hvilket han påstår at notere. Han siger, at han vil sende sagen videre til baglandet - men jeg ved godt, baseret på hans tone, hvad svaret vil være. Selvom jeg har sagt ja til at blive optaget i telefonen, og selvom jeg har dato og klokkeslæt på samtalerne, er dette ikke nok. Jeg skulle have bedt om at få det på skrift, inden jeg lukkede min sag med forsikringen - det er min egen fejl. (Dagen efter modtog jeg også en besked, hvori der stod, at sagen var blevet lukket, eftersom de havde vurderet, at det har været en misforståelse, og at det er min egen fejl). Jeg føler mig som en kæmpe idiot, når jeg lægger på. Jeg ringer til min forsikring igen (USG), der er søde og forstående. De genåbner min sag og beder mig godkende prisoverslaget. Alt betales, men der går yderligere en uge, før min bærbar er repareret. Det er nu d. 28. august 2020, og 2 måneder senere har jeg endelig fået min bærbar hjem igen. Mage til uprofessionel opførsel samt manglende information har jeg aldrig oplevet. Hvordan kan et stort firma som Acer have et kontor med kun 2 medarbejdere, der begge virker uvidende og uforberedte? Hvordan kan det tage 2 måneder at reparere en skærm? Hvordan er det muligt at give så LIDT information til sine kunder?
Jeg er færdig med Acer. Og tag endelig ved lære af min hårde lektion: bed altid om alt på skrift. Så kan de ikke løbe om hjørner med dig.

31 augustus 2020

Acer aspire

Acer aspire. Helt ny computer hvor blæseren larmer som et godstog efter få minutter hvor kun Outlook er åben. Langsom!

24 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mere køber jeg Acer's produkter

For 2 uger siden revnede touchskærmen ved almindelig brug. Acer's tilbagemelding: "Notebook tested, the LC display is mechanically damaged/broken by external influence - no warranty" og de vedhæfted et "tilbud" på udskiftningen af skærmen til 1,496.82 kr.

Aldrig mere køber jeg Acer's produkter, da de åbenbart ikke er designet til normalt brug.

7 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra Acer.

Hold jer langt væk fra Acer.

Købte en stationær PC Acer Aspire XC-330 som var defekt. Den var så langsom, at cursoren trak delay-spor når man bevægede den henover skærmen - og processoren var 90%+ belasten uden programmer kørte. Det tog mig næsten 4 måneder at dem til at indrømme dette. Efter at have været en tur på deres såkaldte serviceværksted i Tyskland - fandt de ingen fejl, og returnerede bare en defekt PC - og sagde de havde opdateret driverene. Herefter havde jeg 3 måneders kamp med en komplet inkompetent serviceafdeling i Danmark, hvor jeg 2 gange blev bedt om at sende benchchmark-tests - som begge viste den nye PC var blandt de 3-4% dårligste globalt som har kørt PCMark og andre tests....

Jeg fik bare det flabede svar fra forretningen i Danmark, at "jeg måtte jo forvente at skulle udvise tålmodighed" når jeg havde købt denne PC.

Fuldstændigt uacceptabelt. De håbede kun på jeg "gav op" og bare smed den ud.

ALDRIG mere Acer fra min side. Totale amatører.

Morten

18 juli 2020

Skandale kundeservice

Jeg købte en Acer bærbar.
Ca et år efter, vil den ikke tænde mere.

Jeg snakker med Acer, og får den sendt til reparation i Tyskland.
Mit første indtryk af kundeservicen var rigtig god, og jeg følte at de havde styr på det. Der blev jeg sgu snydt!

I følge deres reparationstracker, står der, at jeg vil få min enhed igen efter 7-10 dage.
Efter 14 dage skriver jeg til dem og spørger efter en status.
Det kan jeg ikke få, men får at vide at jeg skal være tålmodig.
Det skal siges, at dette sker under Coronakrisen.
14 dage senere forhører jeg mig igen om status.
Her får jeg at vide, at der grundet corona afventes at min reservedel kommer til værkstedet, så de kan komme igang med reparationen.
Men de kan ikke give mig en tidshorisont.
Jeg svarer dem, at jeg forventer at der snart sker noget.
Jeg får jeg besked om, at de har været i kontakt med servicecenteret og en afdeling højere oppe i systemet.
Han kan dog stadig ikke give en tidshorisont på de bestilte reservedele.
Men siger han vil vende tilbage ugen efter. Det sker ikke.
12 dage senere spørger jeg igen efter en status.
Servicecenteret afventer stadig den bestilte reservedel, men har ingen tidshorisont.
Jeg får at vide, at jeg kan sende min købskvittering, så de evt. kan finde en anden løsning.
Den sender jeg dagen efter, og modtager hurtigt svar. De vil vende tilbage, når deres level 2 support kan tilbyde en løsning.
I dag 15 dage efter må jeg igen skrive til dem, da jeg ikke har hørt noget.
13 minutter senere får jeg en mail, hvor der står, at den bestilte reservedel ikke kan skaffes hjem!!
2 måneder efter den er blevet bestilt.
Det er sgu pinligt.

Håber virkelig ikke, at der er nogle der vil støtte deres foretagende mere.

23 juni 2020

Fuldkomment håbløs efter-salg service

Fuldkomment håbløs efter-salg service. En defekt blæser kan ikke fås på en maskine der er under 2 år gammel.
Acer er fuldkomment ligeglade - kun hvis jeg sender den ind til dem kan den blive skiftet - og altså betale dem adskillige hundrede kroner i arbejdsløn for at skrue denne simple del i - deres leverandører af reservedele kan ikke få delen længere - kun acer har den.
Flot - der er 3 acer computere i familien - det er de sidste 3! Køb ALDRIG fra firmaer med så arrogant kundeservice!
(jeg burde have læst anmeldelser herinde - så havde jeg aldrig købt de sidste acer produkter!)

10 januari 2020

Acer aldrig igen!

Jeg vil gøre det ultra kort, da Acer på intet tidspunkt har udvist almen høflighed eller respekt for mig heller.

Bestilte 2 laptops, begge defekte, sendte begge til reparation af 3 omgange, stadig defekte.

Fik refunderet mit beløb for den første laptop efter ET ÅR! og her 2 ÅR EFTER har jeg endnu ikke fået refunderet beløbet for min anden laptop.

9 december 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I juli 2018 købte jeg en ASER S24 i…

I juli 2018 købte jeg en ASER S24 i Elgiganten.
Efter 3 måneder gik det ene USB stik i stykker
Elgigantens værksten mener ikke det kan dækkes af garantien.
Efter 1 år går det næste USB i stykker på samme måde. Har haft computeren sendt til ACER i Tyskland og de afviser også at udbedre skaden under garantien. Har talt med flere fagfolk, som alle siger det er meget sjældent at et USB stik går i stykker, og kan ikke tilskrives en brugerfejl. Jeg køber ikke mere ACER udstyr efter denne oplevelse. Tør ikke bruge over 5000 kroner for en reparation hvor ingen garanti gælder.

6 november 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke acer swift 3 (Backlight keyboard error)

Jeg købt en acer swift 3 i7 8gen her for ca 6 mdr siden og det nederen backlight keybord er mere til besvær ind gavn, det går konstant ud efter 15 sek og man kan ikke slå det fra, acer nægter faktisk at fiks problemet.
Det er seriøst et problem når du ikke ved hvilken tast du rammer først om natten, for 98% af tiden skal du altid starte din sætning med at slette det første bogstav du skriver og det er for meget når man arbejder med håndholdt materiale ved siden a. Man sider faktisk og bliver negativ over det....en ting er sikker og det er at jeg aldrig køber acer igen! For selv om folk har skrevet til jer på diverse forums i over 2 år nu, så fikser de bare ikke det her problem.
Det er faktisk fuldstændig ligeglad, de siger bare at den holder strøm i længer tid pga denne setting, men er det ikke forbrugerens valg? især vis den alligevel sider til strøm det meste af tiden?

Så jeg vil anbefale alle der er på udkig efter en acer swift 3, brug jeres 8000kr på noget andet, selv en hp til 6000kr med samme specs, har ikke dette problem.

1 augustus 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værksted vil ikke dokumentere påstået fejl

Jeg købte i efteråret en Acer PE270K 27" 4K skærm, som allerede ved modtagelsen viste sine første fejl. Skærmen kunne ikke findes af computeren via USB-C, og jeg måtte have skærmen på værksted i Tyskland. Dette før skærmen overhovedet kom i brug.

Da skærmen komme retur viser der sig to andre fejl. Dels er der kortvarige udfald med sort skærm i ny og næ, og dels fungerer USB-C porten ikke ordenligt. Curseren "hænger" ca. hver 5 sekund når man bevæger musen, hvilket ikke er tilfældet med andre USB-C forbundne skærme. Jeg må derfor sende skærmen på værksted igen…

Og nu går det så helt galt.

Efter noget tid modtager jeg en besked om, at panelet i skærmen er ødelagt, og at jeg skal betale ca. 3200 kr. for at få det udbedret. Den eneste dokumentation Acer sender, er ét amatør-agtigt foto, af en skærm der slet ikke ligner. Dertil er skærmen på billedet sat til i fedtefingre, hvilket min på ingen måde var.

Jeg er målløs, og sidder med fornemmelsen af at Acer prøver at snyde mig, og samtidig tjene penge på det.

Da jeg beder Acer om bedre dokumentation, afviser de. De henviser ydermere til, at de ikke vil reparere den egentlige fejl under garanti, nu hvor panelet er defekt.

Jeg finder hele denne oplevelse grotesk og græsende til svindel.

Desværre har ComputerSalg, hvor jeg købte skærmen, valgt at stå på Acers værksteds side, trods den ringe dokumentation og modvilje fra Acers side.

Konklusion. Hold dig langt væk fra Acers produkter.

31 juli 2019

Ingen reel reklamationsret for Acer Laptop

Ingen reel reklamationsret ved køb af Acer Laptop.

ADVARSEL - Acer Laptops har fine specs, men er ikke bygget særlig godt.

Acer laptop låg gik i stykker efter 17 mdr - men Acer afviste at overholde reklamationsretten (2 år).

Vare : Acer Aspire Notebook VX5-591G-54QG
S/N : NHGM4ED0357120ECAD3400
Varepris: 6.499,00 kr.
Købsdato: 06.12.2017

Svar 08.05.2019:
"Skaderne er ikke dækket af reklamationsretten.
Pris for udskiftning af skærm og skærmcover er kr. 2025,00"
=> Ingen kommentar eller forklaring på hvorfor skade ikke er dækket af reklamationsretten.

Svar fra Acer 15.05.2019:
=> "De kan fortælle at LCD skærmen er i stykker, samt at skruerne til dækslet er flået ud af skruehullerne."
Vi har ikke "flået" i skærmen som det formuleres. Men det bliver jo blot mit ord mod Acer's. Og her vinder Acer.

Klar til afhentning: 04.06.2019
=> Efter afhenting, konstaterede jeg at laptop ikke var samlet korrekt på Acer værkstedet; skruer manglede i bunden.
En enkelt skrue blev eftersendt (til forkert adresse) efter 3 uger.

Uprofessionelt og sjusket værkstedsarbejde.

24 juli 2019

Avoid Swift laptops

Avoid Swift laptops. This is a poor quality laptop. Bought Nov 29 2017. £335. Complete waste of money. Computer stopped working completely within 13 months. Acer customer support dreadful. Insisted on assessment fee of £37.20 just to look at the laptop. Dreadful quality. Avoid Acer laptops. I will never buy an Acer laptop again.

15 februari 2019

4 products owned, 4 products down the drain

I have now owned 4 products from this company.
a 1.071€ desktop that within a few months had a malfunctioning HDD, GPU, and PSU

a 669€ laptop that got a bluescreen of death after roughly 6 months and wouldnt boot, the replacement(same model) broke down a year after with the exact same issue

now a new laptop for roughly the same price as the first one, suddenly freezes at the smallest work it has to do, opening chrome and it freezes and crashed chrome, taskbar freezes. Computer is basically useless now

Never buy Acer, it simply doesnt work.

4 januari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Less than useless support for new PZ24-880.

Purchased a Z24-880 a few months ago based on a Which? Magazine review. I've been locked out of accounts several times due to incorrect passwords. There is no indication whether the caps lock is on or off which doesn't help. I contacted Acer support asking if I'm missing something or is there a fix for the problem. After several requests for help I'm told to use third party software. When asked which software from where, told they don't know so I should Google it! The last time I will buy or recommend Acer.

17 december 2018

Værste “service” ever!

Jeg Har for nylig sendt min 4 måneder gamle laptop til værkstedet for at få skiftet batteriet som ikke dur uden strøm. Pakker pc ned i bobleplast og luftplastic, forsvarligt lige som det skal være. Får en mail efter - 3 uger - en mail med et prisoverslag på 1100kr., fordi rammen er i stykker. Den fejlede intet da jeg pakkede den ned, og de siger kassen den kom i er intakt, men at pc var smadret på det ene hjørne da de pakkede den ud!? De vil ike sende et billede af kassen og vil ikke give sig! De Påstår at det er mig selv der har ødelagt den inden jeg pakkede den. Jeg er fuldstændig rystet over deres anklage samt mangel på kundeservice!!
De har selv tabt den men tager ikke skylden for det, tørrer det i stedet af på kunden. Værste firma ever!!!!

1 november 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig support og uprofessionel reparation.

Sendte min helt nye computer til reparation fordi, at lydkortet ikke virkede. Reparationen tog 3 uger pga. forsinkelse. Da jeg modtager computer havde de fjernet min SSD. Efter en lang samtale med Acer support, fandt de ud af hvor min SSD befandt sig. De ville sende den til min adresse, hvor jeg så selv skulle installere den. Jeg har ikke værktøjet til at åbne min computer og Acer support sendte mig bare et link til en hjemmeside, hvor jeg kunne købe værktøjet. Skal nu betale over 100 kr og selv installere min SSD pga. deres fejl.

6 augustus 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.