Køb ALDRIG Acer prudukter deres support SKRIGER TIL MÅNE!!!!!!!!!!.Det her er jo ELENDIG kundeservice...I har inddraget min router og har haft den 1 MÅNED NU...fordi der er gået en strømforsyning til... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En nyindkøbt Acer aspire V3 771 G fik pludselig den ide at koble sig af internettet flere gange i løbet af ganske kort tid efter en opdatering. En anden maskine der kørte over samme router... Toon meer
Jeg købte en bærbar Acer computer d. 2. juni 2020, og jeg fortryder bittert at jeg ikke læste anmeldelserne herinde før købet. For 2 uger siden revnede touchskærmen ved almindelig brug. Acer's t... Toon meer
Købte en Acer 7´ tab til 900 kr., bruges ca. 2 timer /dag. Funktion/hastighed blev gradvist dårligere og dårligere , og min tablet blev umulig at betjene, enhver berøring af skærmen var virkningslø... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Linde Alle 5 B , 1. tv, 2850, Nærum, Verenigde Staten
- www.acer.dk
Aldrig mere Acer
Jeg købte i 2017 en bærbar Acer Aspire E17 med i5 processor, 8GB RAM og mange gode features til privat brug.
Nu skulle jeg så til at bruge den også som arbejds-PC hjemme og købte derfor en ACER USB Type-C Dock, da min Aspire iflg. Acer er udstyret med en USB 3.1 Type-C udgang connector. Udgangen bærer så bare ikke video-output med sig, hvilket gør at jeg IKKE kan tilslutte extern skærm.
Jeg kontaktede så Acers support og spurgte om det var muligt at opgradere Type-C udgangen og fik at vide at de ville sende mig et svar.
Et par dage senere skriver en "Leon" så til mig og fortæller mig at mit Type-C ikke understøtter video-output, hvad jeg jo godt vidste i forvejen og samtidig sender mig et link til en engelsksproget hjemmeside der fortæller hvordan man tilslutter eksterne skærme.
Ingen svar på mit spørgsmål og ren spild af tid, samtidig med at min nye Acer-dock kan samle støv i et hjørne.
Når Acers serviceniveau ligger så lavt og jeg også kan se her på Trustpilot at mange andre har dårlige oplevelser med Acers support, så er min tid med Acer bare slut.
NB: PC og Dock er nu til salg på Gul & Gratis.
Elendig kunde services og en følelse af, at de hellere vil sælge noget ekstra end at løse problemet. :\
Elendig kunde services og en følelse af, at de hellere vil sælge en noget ekstra, som man ikke har bedt om, end at finde en løsning på problemet.
Så kan kun sige at Acer skraber helt bunden for dårlig kunde services.
Har mistet tilliden til Acer, og vil tænke mig meget om før jeg vil vælge noget fra dem igen.
Jeg købte en Acer tablet i november og Den virkede ok. Efter en måned faldt den desværre ned fra sofabordet(40 cm høj) så glasset gik i stykker, men den virkede fint og kunne bruges.
Men efter ca. 3 måneder fik den problemer med at lade. En dag ville den overhovedet ikke lade.
Så sendte den til reparation i marts måned med fejl at den ikke kunne lade.
Fik så en meddelelse tilbage at den mekanisk var ødelagt og de kunne reparer skærmen. Til sidst i meddelelsen stod der at hvis jeg ikke tog imod deres tilbud så skulle jeg betale transporten for at få tablet tilbage.
Blev noget knotten over deres besked. Så sendte en besked om at jeg ville have bevis på at den var mekanisk ødelagt.
Beskeden jeg fik tilbage var kun nogle billeder men ingen forklaring. Da jeg så snakkede med support og brokkede mig over deres svar, ændrede de så pludseligt mening, at den ikke fejlede noget og at de ville sende den tilbage uden modregning.
Efter jeg så fik den tilbage viste det sig at den kunne lade men tog stadig meget lang tid. 14 timer var den om at lade op til 98%.
Tog nogle skærm billeder med en timer så man kunne se at den tog 14 time om at oplade, og sendte den så igen til reparation igen.
Fik så efter en tid en ny besked hvor de skriver, at den lader fint inden for det forventede tidsrum(de havde nok ikke højde for at den var ladt noget op). De mente at det er ladere og ledningen som er problemet. De sendte mig også et tilbud på en original ledning og lader. Igen et tilbud jeg ikke har bedt om, og igen en dårlig forklaring. De kunne idet mindste have tage nogle skærmbilleder af deres lade tider.
Jeg forklarede til support der ikke var problem i starten med lader og ledning. Sagde også at jeg brugte samme lader og ledning til min Samsung s6 og ladere til min ipad uden problemer. Men nu vil de have lader og ledning for at de kan teste problemet, hvilket jeg finder mærkeligt for de kunne da “bare” måle lade strøm til batteriet for at afgøre hvor fejlen er.
Så nu står jeg efter snart 2 måneder uden en løsning.
Så til skræk og advarsel hold jer væk fra Acer. Kun problemer med dem:\
Elendigt kundeservice hos Acer i usa og …
Elendigt kundeservice hos Acer i usa og danmark.
køb Aldrig igen en Acer pc!
Umuligt at dowloand Acer eRecovery Management, når hverken snid eller seriel nr. virker på de 2 pc jeg har:
Acer Aspire 7520G
Snid: 80204107916
seriel nr: Lxan 30 x 1028020 a 0771601
eMachines
Snid: 91507142516
seriel nr: Lxn 630 x 044915117011601
Ubrugeligt krævende oplysniner! som ikke virker, når det gælder
med venlig hilsen
igorferrer
Logan Paul kan ikke lide denne pC
Min ven har en acer og den lagger og fryser og hakker hele tdiden. Midt i en logan paul vid kan den lige pludseliug sige en høj skringer lysd
Log´áng OUt
-dap-
Ps den har ikke et outpu ;(
Bad product acer swift
Bad product . Swift 5... acer don't reply you unless you want to buy new products... if you have a problem with old products don't exspect an answer
Får en engelsk talende person hver gang …
Får en engelsk talende person hver gang jeg ringer der siger hver gang der kommer en dansk talende om en halv time det gør der bare aldrig. Skulle tro man kunne få en dansker når det er dansk support. Bare ikke i orden
Predator 17" direkte farlig
Fik en Predator 17" for 3/4 år siden som arbejds computer.
Taget i betragtning af prisen følger det ikke kvalitet. Min begyndte pludselig lave grafik fejl når jeg vækkede den fra dvale. Så røg den på værkstedet og kom tilbage 3 uger efter med besked om det var en software fejl.
Nu står den på værkstedet igen fordi den i mandags lavede samme fejl. Efter en genstart frøs den under opstarten og kunne ikke slukkes! Efter jeg havde google'et fandt jeg ud af der sidder en mikroskopisk reset knap i bunden som skulle bruge en papir clips. Det tog ca 10 minutter før jeg fik den slukket. På det tidspunkt lugtede den fælt brændt og var så varm at jeg ikke kunne ligge hånden på tastaturet eller på bagsiden for blæseren havde ikke kørt overhovedet og CPUen havde åbenbart kørt på 100% - resultat en nedsmeltning der kunne være endt i en brand.
Det er ikke Acer der kommer til at stå i vores eSport.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - har aldrig oplevet en lignende standard (det kan man jo næsten ikke kalde det). Man får en "service" medarbejder som kunne - ja - vinde året pris for at lyde så fuldstændig uinteresseret og virkelig ligeglad - kan godt forstå han ikke præsenterede sig med navn - så man kunne brokke sig over ham og hans manglende ... evne til at passe sit arbejde.
Utroligt at en lille mand kan ødelægge lysten til at købe virksomhedens produkter nogensinde igen!
Masser af driver problemer.
Den Acer jeg har købt har haft tonsvis af driver problemer, og der var ingen hjælp at hente hos deres kundesupport.
Trods timevis af nørkleri har jeg sandet at jeg aldrig får lyd ud i et tv sluttet til bærbaren.
Køb aldrig en Acer
Det kan godt være at Acer kan konkurrere på prisen, men det gælder ikke kvaliteten. Min Iconia tablet afgik endeligt ved døden kort efter garantiperiodens udløb. Dødsdommen blev afsagt af en reparatør, der ikke mente at det kunne betale sig at forsøge reparation.
Ringer til Acer support da jeg ikke kan …
Ringer til Acer support da jeg ikke kan starte min computer og den viser blå slærm. For fat i en medarbejder der dårlig gider at tage sig tid til at hjælpe . Faktisk hjælper han ikke , han siger at jeg bare må nulstille den og så bare miste mine ting på computeren. Han siger 3 ord ud af en samtale på 2 min. Da vi afbryder hans virkelig dårlige service support. Damn et L**** firma. Har aldrig fået så dårligt service og var ligeglad med mit problem var og ikke gad hjælpe i følge han holdning. Nu prøver jeg at få en anden til at hjælpe så jeg kan få mine ting og så kommer computeren ud på vejen hvor det så vil blive kørt over . Mere værd er jeres ting og service ikke..
L**** firma.
Sidste gang jeg køber noget af jer.
!!
Har en 13 måneder gammel PC til …
Har en 13 måneder gammel PC til reparation, da batteriet er afgået ved døden. Batteriet kan ikke lades helt op og PC'en kan kun køre 2 min på batteri ved 80% opladning. Acer kræver 778,-kr for at udskifte batteriet, da batteriet er over et år gammelt. Det kan da ikke være rigtigt at en ny PC kun kan holde 13 måneder. Har talt med support og de kan intet gøre ved det - de følger bare reglerne. Det er ganske enkelt for ringe...
En uendelighed af reparationer.
Lad mig starte med at sige, at hvis jeg kunne, så havde jeg helt klart givet Acer 0 stjerner.
Min Acer Computer, der plejede at køre fint, gik pludselig i stykker. Hele bundkortet brændte af. Det er fair nok. Det kan ske for alle computere.
Jeg sendte så min computer til reparation, og to uger senere kom den hjem igen. Den virkede fint i ca. 4 timer, da den så brød sammen med endnu et problem. Jeg sendte den så afsted igen. Denne gang tog det 3 uger. Computeren kom hjem igen, men den kørte forfærdeligt! Den laggede i et simpelt word-Dokument og frøs tit.
Jeg sendte den så afsted igen! Og denne gang var jeg tilfreds... eller det var jeg i ca. 20 timer, fordi pludselig var min computer gået i sort, og nu ville den ikke starte.
Jeg tager den til reparation igen imorgen for fjerde gang. Ønsk mig held og lykke!
Jeg vil personligt aldrig få min computer reperaret ved Acer igen, hvis ikke det var garantien, der gjorde det gratis.
Jeg har holdt anmeldelsen i en sober tone, men der er ikke bandeord nok i det danske sprog til at få min frustration over Acer ud.
TR;DR
Sendte min computer til reparation 3 gange, hver gang gik den enten istykker eller havde et nyt problem indenfor få timer. Sender den afsted igen.
Vh Thor Christian Stenbæk.
***OPDATERING***
Det tog dem 1 uge at finde ud af, at min computer skulle krediteres. Men det tog dem 3 uger at fortælle forhandleren om det, så jeg måtte igen sidde uden computer i 3 uger.
Min forhandler vil nu ikke længere sælge mig Acer computere, da han har mistet alt tiltro til dem efter denne skandale.
For nemt at snyde forbrugeren!
Min datters ACER-computer fik en mekanisk fejl med touch-padden - da computeren kun var 1 år og 8 måneder gammel var vi overbeviste om, at computeren bare skulle sendes til reparation og repareres på garantien. Men nej....desværre... Acer-værkstedet har også lært det beskidte trick at erklære en vare for "vandskadet" !! Det er bare for nemt for dem at bruge dette trick, når de ikke vil reparere på garantien. Det er svært, for ikke at sige umuligt, at klage / gøre indsigelser mod en sådan beslutning. Så vi betalte de 872 kr som reparationen kostede. Det er familiens første ACER-computer - og nu også den sidste! Computeren er egentlig ganske udmærket, men skulle det ske, at man får brug for et værksted til sin computer, så kan ACER-værkstedet IKKE anbefales!
Monitor fail after 1.5 years, Terrible customer service
I bought a XB240H from newegg last july.
Pros:
-Worked great for 1.5 years
Cons:
-Failed after 1.5 years, screen was blurry, not usable right now. Fortunately it was during the warranty period. I would have been happy with it except: See second point
-Talked to customer support, they admitted that there is a documented overheating issue with this monitor and told me I had to send it back. They told me I was responsible for the shipping cost to them. This is a pretty hefty monitor so it was very expensive to ship. I asked them if they could pay it but they refused each time. I find this ridiculous since this is a failure on their end I have the inconvenience of not having a monitor for a couple weeks AND pay shipping equal to around 10% of the monitor's value.
Other Thoughts:
I will not be purchasing any Acer products in the future as I was very disappointed with how the monitor failure was handled. People who pay for a monitor like this pay for a premium product and the support was anything but premium.
ACER IS TERRIBLE
Keep away is all I can say. Broke said my fault after 5 months. Just had argument on phone with customer service. No help at all. Conned money and lied and made me feel like I was hearing things in last phone call and daughter heard it all previously. ACER GET SOME NEW STAFF AND WILL NEVER EVER BUY ACER AGAIN. go get cheap version will last longer. YOUR STAFF NEED TO EXPLAIN THINGS BETTER AS IF I WOULD PAY 120 TO BE FIXED WHICH YOU NEVER SAID WHEN CAN GO BUY ACONIA 10 INCH WHICH BROKE FOR SAME PRICE. RIP OFF MERCHANT. EVERYONE BE CAREFUL IF YOURS BRAKES. UPDATE. STILL THINK YOUR HEART LESS AFTER THE PHONE CALL. TODAY. WANT ME TO PAY MORE MONEY FOR A PREVIOUS CONVERSATION SUPPOSINGLING RECORDED. YOU MAKE ME LAUGH.
ACERs laptops er af ringe kvalitet
For lidt over 3 år siden købte jeg en ny Acer Aspire S3. Allerede da jeg skilte maskinen ad for at montere en SSD fik jeg det indtryk at det hele virkede meget skrøbeligt, dårlig kvalitet og generelt en ringe byggekvalitet. Anyway maskinen virkede.
Efter ca. 3 år er maskinen så stået fuldstændig af. Lige pludselig kunne den ikke tænde mere.
Har så haft den sendt den til Acer i Tyskland. Deres "tilbud" på en reparation er over 150% af den oprindelige indkøbspris.
Det synes jeg for det første er direkte flabet at sende et sådant tilbud, og generelt kunne man håbe at producenter havde en smule mere konduite, når en af deres maskiner er helt død efter kun 3 år.
Jeg må indrømme at jeg er skuffet over Acer og deres kvalitet. Kigger helt sikkert efter et andet mærke, da jeg nu skal købe en ny bærbar. Har ikke oplevet tilsvarende problemer med Asus, Lenovo eller Macbooks, som jeg har haft utallige af.
Acer Tablet ubrugelig
Stofa har officielt erklæret at Acer Iconia B3-A20 tablet aldrig kommer til at virke med denne Acer Tablet.
Virker som Acer ikke har styr på det mest basale.
Elendig support...!!!!
Elendig support... Når man ringer ind til support, får man fat i en der er så ligeglad, at det føles som om, at det er en selv der supporter acer, og ikke omvendt! Forklarer mit problem (Mister netter med 5s-5ms mellemrum)... klovnen i den anden ende svarer "ehhh.. det har jeg ikke hørt før... Du kan prøve at google det?" Du kan fanme selv google det dit fjols... Satme et latterligt svar at give når man sidder i kundesupport!!!! Og self har jeg squ da googlet det... har brugt dage på, at finde ud af hvad satan der er galt! Ydermere så er det satme til grin, at de ikke supporter win10, som er danmarks mest brugte styresystem... Hold nu kæft et skod firma... Kan bestemt ikke anbefales... Hold jer fra det skidt!
ACER laptops kan ikke anbefales.
Jeg købte en ACER bærbar computer til min søn. Den første computer skulle være tændt i 20 minutter, før tastaturet virkede. Den blev byttet uden omkostninger ret hurtigt efter købet. Den anden computer udviklede samme fejl efter et år. Jeg reklamerede, og computeren blev sendt til Tyskland. Vi fik at vide, at fejlen var selvforskyldt, og at vi skulle betale næsten det samme for reperation, som computeren kostede (4000 kr). Protester hjalp ikke. Nu har vi valgt at købe en Lenovo i stedet. Aldrig ACER mere. De er for skrøbelige.
Lees meer over geverifieerde reviews.