Jammer dat Veldhuis stopt, mooie winkel om rond te kijken met een volledig assortiment/grijpt er niet mis, goed advies, heb er een aquarium laten bouwen tegen een goede prijs dat prima draait.
En gisteren keurig zoals vorige week aangegeven door Veldhuis, de nieuwe grijper ontvangen. Niet achteraan hoeven bellen of mailen maar gewoon zoals beloofd was. Ik ben blij en vind dit heel ne... Toon meer
Waardeloos bedrijf! Sturen de verkeerde artikelen. Zijn vervolgens onbereikbaar en als je diverse e-mails stuurt noemen ze je een 'schreeuwer' ipv eerst een hand in eigen boezem te steken. Als je d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Producten speciaal bedoeld voor aquarium en vijverliefhebbers.
De Ossenboer 10, 7547SJ, Enschede, Nederland
- +31(0)053-4315020
- www.aquariaveldhuis.nl
Ik heb twee buitenfilters gekocht bij aquaria veldhuis
Ik heb twee buitenfilters gekocht bij Veldhuis. Beide maken ze ontzettend veel lawaai en 1 is lek. De filters hebben 3 jaar garantie volgens de doos en het garantiebewijs.
De filters zijn een jaar geleden gekocht, maar door vertraging in de bouw van het aquarium heb ik het niet lekkende filter twee weken gebruikt, het lekkende filter is terug naar de importeur gestuurd. Volgens de importeur (aqua-distri) is het filter door mij schuld lek geraakt. Zij hebben met pijlen aangegeven waar het filter lek is maar dit zijn gewoon de aanslagpunten van de klemmen om het filter te openen, op dit deel dicht hij niet eens af. Het frustrerende is dat het bekend blijkt te zijn dat deze superfish pompen grote rotzooi is, dit is ook in de winkel bevestigd maar omdat het via de webshop besteld is word er geen melding van gemaakt. Zowel aan de telefoon als in de winkel word er meermaals door een medewerker verteld dat het goed komt zodat ik al twee keer voor niks 70 kilometer heb moeten rijden.
Het aanbod vandaag 10 procent korting op een nieuwe pomp, wat een voorstel....
Maandag de rechtsbijstand maar eens contacteren, ik ben er helemaal klaar mee.

Antwoord van Aquariaveldhuis
geen kennis van zaken hun kvk nummer op de website klopt ook niet.
Als je om een vlotter vraagt hoe die werkt weten ze het niet ja er zit een jack plug op en is 12 tot 24 volt stuur maar een mail, het artikel nummer staat er niet eens bij meneer is nauwelijks te verstaan. Als je attendeert op grote blunder op hun website weten ze alles beter. Dus voor advies ga hier niet heen zoek een goed bedrijf dat wel kennis van zaken heeft.
Zoals ik hier onder ook al lees ze kunnen niet communiceren die gasten gaan ze schelden dan noemen ze hun bedrijf dat wereldwijd zit met onzin dingen denk ik dan maar.

Leuke winkel vriendelijke.mensen
Ik ga altijd met mijn vriend jeffrey mee
En het personeel is altijd klantvriendelijk
En krijgt altijd goeie uitleg.
Prima zaak met veel kennis en ervaring.
Ben al jaren ( 17 jaar) klant bij Veldhuis. Hebben mij altijd prima geholpen. Onlangs nog het licht in mijn Akvastabil aquarium laten vervangen. Door privé omstandigheden moest dit dezelfde dag nog gebeuren. Men dacht met me mee en een uurtje later kon ik vertrekken met een nieuwe lichtbalk gemonteerd en wel in mijn lichtkap. Nooit problemen met garantiezaken gehad. Ben zeer tevreden een hoop nog jaren klant te blijven. Ik begrijp de negatieve berichten absoluut niet.
Geven mij altijd goede adviezen.
Geen communicatie, geen klant meer.
Deze winkel weet de betekenis van het woord Communicatie niet.
Na mijn bestelling kreeg ik dan ook geen opdrachtbevestiging.
Een mailtje zou natuurlijk heel normaal moeten zijn om hun klanten te laten weten dat de bestelling goed bij hun binnen gekomen is. Helaas.
Dan maar zelf even mailen met de vraag of de bestelling is aangekomen.
Antwoord kreeg ik ook nog. Bestelling ontvangen. Meer niet. Twee weken later nog steeds niets ontvangen. Levering was 1 week. Weer niet even een berichtje dat het wat langer duurt. Nee gewoon niets meer laten horen. Via hun amateuristische site mijn order nummer proberen te vinden is onmogelijk. Gelukkig had ik betaald via Paypal en daar stond wel mijn ordernummer vermeld. Anders is het niet mogelijk om je order geschiedenis te achterhalen.
Via Paypal probeer ik nu mijn geld terug te krijgen.
Ik verwacht niets meer van deze winkel, ook omdat het al de tweede keer is dat ik achter mijn bestelling aan moet.
Mijd deze site/winkel mensen.

Antwoord van Aquariaveldhuis
Kansloos - bestelling retour - nieuwe bestelling wordt genegeerd.
Je belt nog even na of je de juiste onderdelen hebt ingevuld en vraagt naar bestelnummers. Alles voer je netjes in, je betaalt. Dan komt de bestelling, zonder pakbon of iets op papier, met totaal andere artikelen.
Je neemt weer contact op en men vraagt: 'Stuur maar terug en doe er even een briefje bij met de juiste nummers.' De verkoper wist de nummers niet dus na een zoektocht op internet een tekening gevonden met jawel alle juiste bestelnummers.
Dus bestelling opnieuw opgeschreven voor de zekerheid de tekening er bij, duidelijk omcirkeld wat ik nodig heb. Dus tekst en tekening.
Wat krijg ik de volgende dag in mijn postvak?
'Mogen wij u IBAN nummer dan storten wij het geld terug.'
Ik dacht nog: 'Zal ik mailen dat ik de bestelling wil?' Maar al snel dacht ik 'Kansloos'. De bestelling met tekening zat boven in de doos met de retour bestelling. Als men dan vertikt om die bestelling te verzenden dan maar het geld terug.
Het negeren van een bestelling is het negeren van een klant.
Dit was de tweede keer en gelijk de laatste keer.
Wat een kansloze winkel.

perfecte service. helemaal goed
ik was een beetje sceptisch na het lezen van een aantal negatieve recensies. Maar nadat ik de winkel bezocht had ben ik er anders over gaan denken. prima service, goed geholpen. ik kwam voor een bepaalt type vijverpomp, maar door de medewerker een goedkoper model aanbevolen. werkt perfect, en voldoet aan de verwachtingen. Chapeau.
Wisselend
In het verleden enkele keren zonder problemen besteld. De laatste bestelling bleek echter nooit bij de post te zijn afgeleverd. Meermalen met hen hierover gecommuniceerd, maar na een maand alleen nog radiostilte. Ook het verzoek om het bedrag terug te storten is niet gehonoreerd. Zand erover.
uiterst tevreden
Via de webshop een bestelling gedaan voor kreeften, kreeg na 2 dagen een mail van Harry dat deze niet geleverd waren, en er direct gekeken werd bij een andere leverancier... Na paar dagen werd duidelijk dat deze kreeften voorlopig niet geleverd zouden worden, dus kreeg mijn geld terug.
Echter is die dag mijn pomp gesneuveld, direct gebeld met Harry... Deze heeft direct alles gewijzigd en de pomp direct opgestuurd volgende dag keurig in huis... Na een dag draaien waterniveau in de bak gezakt, reservoir van de nieuwe pomp een klein barstte, wederom gebeld weer met Harry gesproken, zelfde middag nieuw reservoir verstuurd en ook deze de volgende dag keurig in huis... ik kan niet meer zeggen dan top service van Veldhuis...
bijzondere ervaring
Ik ben van de week bij Veldhuis langs geweest, ondanks dat ik er verschillende verhalen over had gehoord, ben ik toch een kijkje gaan nemen. Ze zijn volop bezig met de verbouwing, maar ondanks dat hebben ze me super geholpen, mij erg op weg geholpen met persoonlijk en goed advies
heb de baas niet ontmoet, maar de medewerkers waren erg prettig
Nooit meer voet binnen zetten
Vanmorgen als leek hulp gevraagd bij het kopen van een pomp 120 euro. Uitgepakt gedaan wat er op handleiding stond maar waar moest ie aan??? Gebeld..u heeft ook alleen een filter gekocht. Pardon ik vraag om een complete pomp en u verkoopt alleen een filter. Kan ik die terug brengen, ja breng maar terug. Naar de winkel een of andere hork zegt o de doos is nat die neem ik niet terug. Maak eerst maar eens droog en kom dan maar terug en dan kijk ik of ik t terugneem. Protest natuurlijk zegt die kerel ga maar mee naar buiten....buiten zegt hij tegen een van onze mensen sla dan sla dan...die heeft dat niet gedaan. Spullen maar in de auto gegooid en weggereden. Wat een geweldige idioten werken daar dus, eerst een kunstje flikken door geen complete pomp te verkopen en daarna gaan dreigen. Nooit meer voet hier binnen zetten dus, voor je t weet heb je een dreun voor je hoofd te pakken met zoveel agressie.
Ik heb 2 stabilisatiestrips voor mijn aquarium besteld. Pakketje netjes ontvangen en er bleek maar 1 strip verzonden te zijn. Direct gebeld met Veldhuis en er is dezelfde dag nog een pakketje de deur uitgegaan met de 2e strip. Foutjes maken we allemaal en zo werd het keurig opgelost!
Belachelijk en zeer onvriendelijk gedrag
ZEER onvriendelijke eigenaar.. (een persoon waaraan je kunt zien dat hij het alleen voor het geld doet en niet omdat hij het leuk vind.) Ik stelde een vraag en dat was hem blijkbaar teveel moeite om te beantwoorden dus moest ik maar gewoon weg gaan. Maar dat was ik natuurlijk al van plan na zo'n belachelijk gesprek.
Zeer onbeschoft !!!!!!!!
Wij wilden ons aquarium door Veldhuis opnieuw laten kitten. Echter na het stellen van een simpel vraagje over de manier van versteviging, werden wij tot onze verbazing ongelooflijk onbeschoft behandeld door eigenaar Marco. We zijn hierna onmiddellijk weg gegaan en laten ons aquarium nu ergens anders maken.
M.a.w. zeer slechte service en totaal gebrek aan klantvriendelijkheid. Wij komen hier dan ook nooit meer terug. 1 ster is nog te veel!!!!!
communicatie niet hun sterkste punt
Enkele weken terug bestelde ik paar producten. Deze zou de andere dag bezorg worden. Na 4 werkdagen wachten. Stuurde ik een email, deze werd na 3 werkdagen nog steeds niet beantwoord. Toen stuurde ik weer een email deze werd ook niet beantwoord. Toen belde ik kreeg ik niemand te pakken. Toen belde ik en kreeg ik iemand te pakken, bestelling zou morgen verstuurd worden. Ik vroeg of dit per mail bevestig kon worden. En zo gezegd zo gedaan. Toen de andere dag keek ik op hun website en zag ik dat één uur nadat ik een bericht kreeg dat het morgen verstuurd zou worden. Zag ik op de website staan dat de onderdeel besteld moest worden. Helaas kreeg ik hier over geen mail. Volgens de andere reviews kan het goed gaan, zelf niet mee gemaakt. Ik stuurde hun email en kreeg te horen dat het nog 4 week zou duren.
Heel teleur stellend.
Goed Advies
Aquarium bij veldhuis laten bouwen helemaal top, in goed overleg alles gemaakt.
26-9-14 opgehaald bij mijn naamgenoot Harry, goed advies en nam echt de tijd voor ons, leuk gesprek en alle mogelijkheden doorgelopen, het was een heel eind rijden voor ons maar we komen zeker terug, we willen nog een 3 meter bak die we zeker daar bestellen.
ook leuk,, het barretje met goede koffie en gezellige uitstraling
kortom,,,,, "Nou Harry bedankt" (en tot ziens)
keurig geleverd, goede producten
Meerder keren een bestelling geplaatst, altijd binnen 2 dagen keurig geleverd. Website zelf is wel voor verbetering vatbaar, maar producten zijn goed.
Hele goede service, zelfs enkele maanden na aankoop!!!!
Heb een koppel Cherax Papuanus kreeften besteld, maanden later bleek het dat ik 2 vrouwtjes had ontvangen, heb keurig en kosteloos een mannetje nagestuurd gekregen.
Perfect geregeld via Eric.
Daarom een Dikke 5 sterren!!!
heel erg slecht
Ik heb ruim 3 weken op mijn internetbestelling moeten wachten!! Terwijl ze niet vermeld hadden dat bepaalde plantjes niet op voorraad waren. Normale bedrijven doen dat wel, en anders word het in delen verstuurd zonder extra kosten. Ik kreeg telefonisch te horen dat ze binnen een paar dagen geleverd zouden worden maar daar ging dus nog ruim anderhalve week overheen.
Tip: zoek verder of neem ruim de tijd met deze mensen!