ASPHALTGOLD Reviews

1.809

3,3

Tijdens het bezorgen ging er bij de bezorgservice iets fout. Waardoor pakket niet aankwam. Geprobeerd contact leggen met klantenservice na verschillende mailtje geen reactie, enkel standaard mailtjes... Toon meer

Ondanks de vele negatieve reacties van de laatste tijd over asphaltgold toch besloten hier te bestellen en betalen via klarna. Na de bevestiging in de mail volgde Snelle verzending, en product zoals... Toon meer

Oplichters!!! Al 2 weken zijn me schoenen in jullie magazijn gerotouneerd. Nog steeds geen geld terug!! Klantenservice kan je niet bereiken en per mail krijg je alleen maar standaard Ai antwoordjes zo... Toon meer

Nu twee keer bij hen besteld en beide keren verliep het naar wens. Betalen via Klarna wat in sommige gevallen handig is. Goede verzendinfo met track and trace nummer en verzending binnen aangegeven te... Toon meer

1. Kledingwinkel

Asphaltgold.com ist dein Online-Shop für Premium-Sneaker. Zusätzlich zu unserem hochwertigen Portfolio an Schuhen für sie und ihn findest du bei uns alle angesagten Apparel Brands. Ein rundum zufriedenstellendes Shopping-Erlebnis inklusive blitzschnellem Versand und 1A Kundenservice ist unser Anspruch.

Gemiddeld

2K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.809)

338 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helemaal top!

Helemaal top, heb mijn pakket binnen 2 dagen gehad vanuit Duitsland naar Nederland, zeker ook leuk die extra touch met een thank you envelop en wat leuks erin!

9 februari 2021

Uitstekende klantenservice!

Het meisje van de klantenservice heeft mij enorm geholpen! UPS had het pakketje verkeerd geleverd, maar ze heeft mij meteen aan een nieuw paar kunnen helpen. Uitstekende service! Ben heel erg blij :)

29 december 2020

De geleverde nike schoenen waren zeker…

De geleverde nike schoenen waren zeker twee maten te klein. Ik heb ze met het bijgevoegde formulier teruggestuurd en had in drie dagen het geld weer op mijn rekening. Super geregeld 👍🏻

24 oktober 2020

Levertijd top!

Ik heb maandag middag een paar schoenen besteld voor levering in NL, betaald via PayPal. Verzending gaf 1-3 dagen aan, het is nu woensdag middag en ik heb de schoenen zojuist ontvangen dus qua levering dik tevreden!

2 oktober 2019

Aanrader!

Zondag besteld, dinsdag reeds geleverd met kleine attentie! ( via UPS)
Ruim aanbod!

19 december 2018

Perfect

Perfect! Gistermiddag besteld, vandaag al in huis. De app (fittingroom) werkt ook top. Normaal heb ik maat 38, van dit model volgens de app maat 39, en ze zitten als gegoten. Aanrader, volgende keer ga ik hier weer bestellen!

18 december 2018

Perfect

Perfect! Zeer fijne klantenservice, snel antwoord op een vraag en bovenal zeer snel geleverd. Binnen 2 dagen vanuit hun magazijn tot op mijn deurmat!

Aanrader!

28 juni 2018

Uitstekende service!

Schoenen besteld. Eerste paar was helaas iets beschadigd. Teruggestuurd. Tweede paar bleek hetzelfde paar te zijn. Wederom teruggestuurd. Derde paar is perfect. Ik heb alle retourkosten vergoed gekregen en een extra korting! Uitstekend! Hartelijk dank voor alle inzet. Volgende keer bestel ik wederom bij Asphaltgold.

14 juli 2017

Niet vanuit Nederland kopen.

De verzendkosten zijn hoog: € 9,50 en hun terugstuur-beleid is slecht. Er staat niets over vermeld op de site of in het pakket. Desgevraagd antwoorden ze dat je dat terugsturen maar zelf moet regelen. Bovendien krijg je de verzendkosten, zowel heen als terug, niet vergoed.

Ze moeten nog veel leren.

19 januari 2017
Reviews in alle talen tonen. (1.809 reviews)