Atletbutiken Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är väldigt besviken. Jag beställde för drygt två veckor sedan och fick ingen information om förseningen. Det finns inte ens något telefonnummer att ringa, och kontaktformuläret besvarades först... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Inget fel på produkterna men sämsta kundservicen. Jag ville returnera produkter det finns en returportal på hemsidan som inte fungerade. Inget telefonnummer på sajten, jag mailade flera gånger utan at... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Orden gjordes 6 augusti. När kom varan? 18 augusti!! Följer turen med PostNord och ser att varan inte skickades från Atletbutikens lager förrän 14 augusti. Märkligt att det tar dom 8 dagar att få... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde ett Nocco Mixflak. Kunde själv välja flera olika smaker. Det är toppen så man slipper tröttna på en smak. Kommer definitivt beställa från Atletbutiken i fortsättningen :) Dessutom så... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Atletbutiken är en av Sveriges snabbast växande företag inom träning och hälsa. Vi erbjuder dig allt du behöver inom träning såsom kosttillskott och träningsutrustning. Atletbutiken levererar produkter inom segmenten Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 2st knäskydd och det tog över…

Beställde 2st knäskydd och det tog över 3 veckor innan jag fick dom! De sa de skickat ut att det va längre väntetid men jag fick aldrig det! Jag kollade både skräp och den vanliga papperskorgen men inget skickat till mig om att det skulle ta längre tid. Då gav varken ett förlåt eller en rabatt på de skydden för att ge mig någon kompensation för att det normalt tar 3-5 arbetsdagar för att få det tog det över 21 dagar. Mycket dåligt och jag va verkligen i stort behov av dom då jag sitter i rullstol och gör övningar i crossfit som skaver på mina knä där av det brådskande med skydden och då jag också skrev detta i beställningen. Men inte ens nu när jag fått dom har de hört av sig! Mycket dåligt o sista gången jag beställer på atletbutiken online beställning!

17 juli 2021

Lång leveranstid

Dom skriver att dom har snabba leveranser. Men att det går över en vecka innan dom ens skickar varorna är ju bland de sämre man kan hitta av ehandelsföretag år 2021.

22 juni 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nöjd

Trögt i början.
Ingen bekräftelse på köp
Svårt att få kontakt
Allt löste sig så småningom
Jättenöjd

16 juni 2021

Hej Lisbeth,

Tack för ditt omdöme. Det händer ibland att orderbekräftelsen hamnar i skräpposten, men det var bra att du kontaktade oss så vi kunde bifoga din orderbekräftelse på nytt. Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning.

Vi vill passa på att önska dig en fortsatt fin sommar.

Hej Mahad,

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss :)

Välkommen åter nästa gång du behöver något från Atletbutiken!

Hej Dan,

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något från Atletbutiken!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det tog lite för många dagar innan…

Det tog lite för många dagar innan bekräftelse av er, men när ni väl svarade hade ni också påbörjat sändningen av varorna så det var bra!

1 juni 2021

Hej Marvin,

Tack för ditt omdöme. En orderbekräftelse skickas till angiven e-postadress efter att beställningen har slutförs. Om det är någon annan bekräftelse du saknar ifrån oss får du gärna återkomma till vår kundservice på support@atletbutiken.com så tittar vi det. Hoppas du blir nöjd med din beställning.

Önskar dig en fortsatt bra vecka.

Allt bra

Allt var skitbra

8 mei 2021

Antwoord van Atletbutiken

Tack för ditt omdöme. Va roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något ifrån Atletbutiken :)

Ha en jättetrevlig kväll.

Hi Anders,

Thanks for your review. You are always welcome back when you need something from us.

Ønsker dig en dejlig aften :)

Best Regards,

Hej Jakob,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar om leveranstiden var längre än beräknat. Du får gärna återkomma till vår kundservice på support@atletbutiken.com om du vill att vi ser över ditt ärende.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Har beställt varor

Har beställt varor, väntar fortfarande på dem, Atletbutiken påstår postnord tappat bord order, postnord säger Atlletbutuken inte skickat gods, 2mån nu

2 mei 2021

Hej Fatih,

Tack för ditt omdöme. Vi diskuterar inte gärna enskilda fall i offentliga forum, men ser nöden i att bemöta ditt omdöme eftersom det faktiskt saknar sanningshalt. Vi meddelade dig i tidigare mejlkonversation att det kunde vara så att paketet inte hade scannats in vid tidpunkten och har inte sagt att PostNord ska ha tappat bort ditt paket. Enligt PostNords spårningslänk finns ditt paket att hämta hos ditt ombud. Vi informerar både på vår hemsida-och i orderbekräftelsen som du mottog vid köptillfället att det kan ta lite längre tid att hantera inkommande beställningar just nu pga väldigt hög belastning. Vi ställer oss dock frågande till att det ska ha tagit två månader att leverera din order - Din order hanterades med en dags fördröjning och det ber vi självklart om ursäkt över.

Vi beklagar det missnöje du känner och tar självklart till oss av din feedback. Du är välkommen att återkomma till vår kundservice på support@atletbutiken.com om det är något i ditt ärende som du vill att vi ska se över igen så ska vi självklart göra det.

Önskar dig en bra vecka.

Snabbt och säkert

Snabbt och säkert! Fruktansvärt goda protein barer’

1 mei 2021

Hej Felicia,

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att leveransen fungerade bra. Vi håller med dig - Barebells proteinbars är verkligen jättegoda :)

Ha en fin dag.

Fast delivery

23 april 2021

Hi Elina,

Thanks for your review. We are pleased to hear that you are satisfied with the delivery time.

Wish you a nice day.

Best Regards,

Skickades rimligt snabbt

21 april 2021

Hej Ted!

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med leveranstiden. Hoppas du blir nöjd med dina produkter och välkommen åter.

Önskar dig en fortsatt bra vecka.

Fick min produkt

Fick min produkt. Beställt nytt nu igen då denna gång inte är preliminär leverans.

21 april 2021

Antwoord van Atletbutiken

Tack för ditt omdöme om oss. Hoppas du blir nöjd med produkten. Din senaste beställning är skickad-och på väg till dig, så den bör vara hos dig inom kort :)

Välkommen åter nästa gång du behöver något.

Ha en trevlig kväll.

Krångligt värre

Beställde saker som fanns på lager. Efter närmare en vecka kom ett mail om att det inte alls fanns på lager. Nytt preliminärt leveransdatum några veckor senare, med ett löfte om att de skulle höra av sig om något ändrades. De veckorna gick, och flera veckor till. Inte ett ord från Atletbutiken, trots löftet om det i mailet. Jag mailade själv, tog ett par dagar innan svar kom. Till slut har jag fått min leverans. Dock andra gången jag beställt här, förra gången funkade det bättre.

16 april 2021

Hej Mikael,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen om kommunikationen varit bristfällig och ska självklart se över vad som har gått fel. Återkom gärna till vår kundservice om du önskar att vi tittar närmare på ditt ärende.

Önskar dig en trevlig kväll.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för snabba och säkra tjänster till…

Tack för snabba och säkra tjänster till rätt pris

Antwoord van Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din shoppingupplevelse och våra priser :)

Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbra service och trevlig personal!

Superbra service och trevlig personal!
Handlat både på nätet och i butik,
verkligen trevliga och fick bra hjälp 👍

Antwoord van Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med servicen hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något :)

Önskar dig en fin kväll.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra priser och blixtsnabb leverans

Bra priser och blixtsnabb leverans. Handlar här två gånger och kommer tveklöst att beställa härifrån igen.

Antwoord van Atletbutiken

Tack för ditt omdöme om oss. Vad roligt att höra att du är nöjd med din köp hos oss på Atletbutiken.

Välkommen åter nästa gång du behöver något :)

Ha en fin kväll.

Super!

Superbra! Snabb leverans!

Antwoord van Atletbutiken

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något från Atletbutiken :)

Dit is Trustpilot