Een Renault Scenice 2 van 2007 gekocht. Er zat wat schade plekjes op maar hij verder top. een goede auto zonder mankementen en met nieuwe APK door Hoog Stoevenbeld zelf. Na 2 dagen problemen... Toon meer
Hoog Stoevenbeld is het adres voor een goede tweedehands auto voor een redelijke prijs. Geen gladde verkooppraatjes maar een vriendelijke, snelle en meedenkende service. Een tweedehands auto kan zijn... Toon meer
Goedkope auto kopen? Ben je op zoek naar een betaalbare tweedehands auto dan ben je goed. Alle occasions zijn met een geldige apk en kunnen bij verkoop gelijk mee. Afleveringskosten zijn gratis. of Tweedehands auto verkopen? Loop geen risico door zelf je auto te verkopen en allemaal mensen aan de deur te ontvangen? Geen zin in onzinbiedingen? Afspraken die niet komen....
schrijversweg 1, 7428md, deventer, Nederland
- 0570651621
- info@autohs.nl
- www.autohs.nl
bedrieger en leugenaar
Ik raad u aan op te passen voor leugenaars. verbergt gebreken die duur zijn om te repareren. Hij pleegt fraude en leugens. Hij liegt tegen mensen en verkoopt auto's met verborgen gebreken. Vermijd hem ten koste van alles.
OPLICHTER
OPLICHTER! Hier een auto gekocht, na de aankoop de auto na laten kijken en de auto bleek tè onveilig te zijn om ook maar een klein stuk mee te rijden. Vervolgens kwam het bedrijf niet eens tegemoet voor een oplossing.
Je maakt een afspraak
Je maakt een afspraak, krijgt op dag zelf bericht, dat het al verkocht is

Antwoord van Autobedrijf Hoog Stoevenbeld
Dank voor de goede services
Dank voor de goede services. Zeker aan te raden!

goede service
een prima auto bedrijf en klantvriendelijk
snelle deal en auto netjes afgeleverd.
ben zeer tevreden met de berlingo en draaid als een trein.
zeker de tijd en moeite waard voor een bezoekje

Kwaliteit en service
Goede garage en vriendelijke mensen
Goede garage en vriendelijke mensen. Ik was op zoek naar een kleine auto en ben heel goed geholpen. Ik heb nu een goede kleine auto voor weinig geld.

Antwoord van Autobedrijf Hoog Stoevenbeld
Fijne betrouwbare garage en werd goed geholpen. Klantvriendelijk en aan te raden.
Fijne garage en werd goed geholpen.

Goede no-nonsense service
Ik ben hier snel geholpen en goed behandeld. Fijne no-nonsense verkoper, dus zeker aan te raden!
oplichter.
goede dag,
ik heb een auto bus Mercedes Vito, gekocht bij de heer Stoevenbeld, deze meneer komt vertrouwend over, (maar) als hij jou geld heeft is deze meneer niet meer thuis.
zo gezegd heb ik een Mercedes Vito bus gekocht, daar wilde ik een camper van maken, is een mooie bus verhoogt dak ik denk daar kan ik een mooie camper van maken, naar dat ik thuis ben gekomen met deze bus had ik natte sokken, dus ik doe de matten aan de kant deze zijn klets nat, ik heb stoevenbeld gebeld maar gaf er geen reactie op, ja hij blokkeerde mij op mijn mobiele nummer.
Nu moest ik naar Arnhem en kreeg onderweg een lekke band, je raat het al, geen krik geen gereedschap wat bij de Vito hoort te zijn geen reservewiel, alles waar ook het reservewiel onder de wagen moest hangen alles weg, ik heb hem vandaag een mail gestuurd dat de auto niet compleet is, hij geeft geen gehoor.
Ik voel mij opgelicht door de heer Stoevenbeld, hij komt betrouwbaar over maar het is een rat, mensen koop bij hem geen auto gegarandeerd je gaat de boot in met hem.
en ja als je op de a1 rijd bij Deventer dan zie je dat oplichting bedrijf.
heb er geen goed woord voor over.
Stoevenbeld autobedrijf
Deventer.
Ik ben erg kwaad op deze oplichter.
Ik ben een ontevreden klant.
Een Renault Scenice 2 van 2007 gekocht
Een Renault Scenice 2 van 2007 gekocht.
Na 2 dagen problemen met de remmen. Naar de Kwikfit gegaan.
2 remklauwen kapot
4 schijven 4 t/m 6 mm ingesleten door de defecte klauwen.
Alle remblokken volledig afgesleten.
Alles moest vervangen worden. kosten € 1300,-
Vervolgens is de katalysator ook defect, reparatie € 500,-
Vervolgens contact gehad met Hoog Stoevenbeld maar die wilde in geen een opzicht mee werken.
Dit is gewoon regelrechte oplichting. Op deze auto had geen APK mogen zitten.
Hier koop ik nooit meer een auto en raad het iedereen af om hier naartoe te gaan.
Betrouwbaar autobedrijf
Autobedrijf Hoog Stoevenbeld is voor mij al jaren een betrouwbare partner in Business. Voor zowel de aanschaf als verkoop van een personen- of bedrijfsauto is dit een goed adres!
Net bedrijf met prima service.
Bedrijfsauto gekocht en kleine aanpassingen laten uitvoeren. Zijn zeer flexibel en denken met je mee.
lekker bakkie koffie erbij
Tijdje terug onze auto gekocht bij AutoHS, onder genot van een bakkie koffie over koetjes en kalfjes praten en dan ook nog met een goed gevoel een auto kopen. Fijn alles netjes afgehandeld voor een goede prijs.
Een betrouwbaar adres
Een betrouwbaar adres met aandacht voor de klant.
Uw adres ook voor het exporteren van auto's!!!
We hebben via auto bedrijf Hoog Stoevenbeld een auto geëxporteerd wat naar volle tevredenheid is afgehandeld.
een goed autobedrijf
een autobedrijf waar het draait om klantvriendelijkheid en er is een fijne sfeer om relax een auto te kopen of te laten repareren
Bedrijf waar een ieder als mens wordt behandeld
Dit is een bedrijf waar ze niet naar een nummer kijken, maar de mens, je komt zelden een bedrijf tegen waar ze snappen dat een auto moet passen bij de mens, waar ze je serves geven op hoog niveau. Waar ze een hoog vakmanschap hebben en dan ook nog voor een hele nette prijs
Klein, maar goed bedrijf.
Het is een bedrijf waar je goed word geholpen en je krijgt er een goede service.