Ik raad u aan op te passen voor leugenaars. verbergt gebreken die duur zijn om te repareren. Hij pleegt fraude en leugens. Hij liegt tegen mensen en verkoopt auto's met verborgen gebreken. Vermijd... Toon meer
Een Renault Scenice 2 van 2007 gekocht. Er zat wat schade plekjes op maar hij verder top. een goede auto zonder mankementen en met nieuwe APK door Hoog Stoevenbeld zelf. Na 2 dagen problemen... Toon meer
OPLICHTER! Hier een auto gekocht, na de aankoop de auto na laten kijken en de auto bleek tè onveilig te zijn om ook maar een klein stuk mee te rijden. Vervolgens kwam het bedrijf niet eens tegemoet vo... Toon meer
Goedkope auto kopen? Ben je op zoek naar een betaalbare tweedehands auto dan ben je goed. Alle occasions zijn met een geldige apk en kunnen bij verkoop gelijk mee. Afleveringskosten zijn gratis. of Tweedehands auto verkopen? Loop geen risico door zelf je auto te verkopen en allemaal mensen aan de deur te ontvangen? Geen zin in onzinbiedingen? Afspraken die niet komen....
schrijversweg 1, 7428md, deventer, Nederland
- 0570651621
- info@autohs.nl
- www.autohs.nl
Super service, klantvriendelijk, betrouwbaar
Zelfs hier in Drenthe raad ik mensen aan om eerst eens te kijken voor een betrouwbare auto bij Autobedrijf Hoog Stoevenbeld. Ik heb zelf hele goede ervaringen met dit bedrijf en wil ook graag dat een ander de juiste service krijgt.
goede service en ervaren personen
Ik heb er mijn eerste auto gekocht jarenlang met heel veel plezier in gereden. En ik heb inmiddels een andere auto en ik ga nog steeds naar auto hs wat een top service .en heel klantvriendelijk personeel
Goed en betrouwbaar
Na regelmatig bij 'verkeerde' autohandelaren geweest te zijn, ben ik nu bij AutoHS terecht gekomen. Gewoon goed en eerlijke mensen. Ze verkopen je geen praatjes, zijn duidelijk en je krijgt wat ze beloven.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf!
goede, no noncens, service!!
Onze auto was de reparatie niet meer waard.
Auto werd netjes thuis opgehaald, mee kunnen rijden naar het bedrijf, andere auto uitgezocht, alles ter plekke geregeld, met een andere goede occassion weer naar huis gereden!
Goede service en afhandeling, klantvriendelijk , goede aanrader!
Snelle vertrouwde afhandeling
Auto verkocht aan AutoHS, Goede prijs snelle en correcte afhandeling
Uitstekende service, vriendelijk personeel.
Uitstekende service, erg belangrijk!!
Daarnaast zeer vriendelijk personeel.
Het adres voor een goede en betaalbare occasion.
Hoog Stoevenbeld is het adres voor een goede tweedehands auto voor een redelijke prijs. Geen gladde verkooppraatjes maar een vriendelijke, snelle en meedenkende service. Een tweedehands auto kan zijn gebreken blijken te hebben maar ook dan wordt en niet moeilijk gedaan en werkt men mee om het probleem zo goed en goedkoop mogelijk op te lossen. Ik koop er al jaren mijn auto's en dit met volle tevredenheid!!
Auto snel en goed verkocht.
Hoi,
Mijn auto snel verkocht.
Leuk bod ontvangen en direkt contant geld.
Bedankt.
Anja
perfect
Koop met regel maat een auto de auto's zijn in goede conditie mocht er een probleem zijn kan je terug je krijgt een kop koffie van de eigenaresse en je auto word als het kan gerepareerd het is een gezellige en vakbekwaam en servies staat voor op
Gr marcel
toppie autobedrijf
klantvriendelijk bedrijf
goede service
zeker weten een goeie auto te vinden bij Hoog Stoevenbeld.
eerlijk bedrijf.......goede service!!!!!
goede garage en best redelijk groot wisselend aanbod.
Goede en betrouwbare occasions
De auto's. zijn altijd in perfecte staat, en het personeel is zeer vriendelijk !
byzonder leuke en vriendelijke eigenaars!
Betrouwbare en goede service!
Goede service, nette betrouwbare occasions.
Keurige eerlijke occasions voor reëele prijzen.
De enige garage die ik vertrouw.
Eerlijk,prima service,betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik koop al jaren hier mijn auto's en heb nog niets negatiefs kunnen ontdekken.
Perfect!
Prima bedrijf..no noncens...afspraken worden ook echt nagekomen..geen onnodige reparaties!
prima bedrijf en vlotte afhandeling.
Prima afhandeling van de aankoop andere auto.
Geweldige service en garantie!!!
Ben je op zoek naar een auto dan zou ik ze zeer zeker aanraden,en wanneer ze een bepaalde auto niet hebben staan dan gaan ze voor je op zoek!!!