Wat een vreselijk nep bedrijf.Die mensen hier die iets positiefs zeggen hebben geen retouren gehad denk ik..Sowieso betaal je 6 euro retour kosten.Belachelijk,wist ik,is niet anders. Daar komen echter... Toon meer
Ik heb 3 items geretourneerd en hier nooit mijn geld voor terug gekregen. Na 20+ mails over een periode van 2 maanden heb ik aangegeven dat ik het geld niet meer terug hoef. Ongelofelijke slechte serv... Toon meer
Ik heb niets met revieuws schrijven, maar nu moet ik het gewoon kwijt. Voor de eerste keer besteld bij Boohoo... Verdiept in de reviews die er waren en toch besteld met zeer grote twijfel om ze allem... Toon meer
15 euro aan retourkosten kwijt!! Gehele order geretourneerd en ze laten je betalen voor zowel de verzend als retourkosten. Dit mag volgens de consumentenbond helemaal niet! Echt criminelen praktijken!... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
WeAreUs. WeAreboohoo Keeping one step ahead is what boohoo does best. Offering up-to-the-minute fashion across womenswear and menswear, boohoo brings you the very latest trends inspired by the catwalk, celebs and the street, alongside a huge range of basic styles to keep your wardrobe looking fresh every day. You want it, we've got it. From our party-ready Night range to the laidback boohoo Blue line and our Plus and Petite collections, there's something for everyone with up to 100 new styles dropping daily. See it today, wear it tomorrow with our super-fast next day delivery service available in the UK. We also ship internationally to Europe, the USA, Australia and beyond so there's no excuse not to get something new.
PO BOX 553, BB11 9GD, BURNLEY
- customerservices@boohoo.com
- www.boohoo.com
Rond 23 maart een bestelling geplaatst
Rond 23 maart een bestelling geplaatst. Het zou 1 april geleverd worden. Op 6 april opnieuw contact opgenomen. Kreeg te horen tot 17 april te moeten wachten en dat er daarna stappen genomen zouden worden. Op 17 april weer contact opgenomen en nu wordt er aangegeven dat ik tot 1 mei moet wachten. Ik dacht het niet. Wat een oplichters! NIET bestellen. Ik heb nu officieel een klacht ingediend. De bestelling ook via de mail geannuleerd.

Antwoord van boohoo
Bezorging duurt veel langer dan ze…
Bezorging duurt veel langer dan ze zeggen. Krijg ook maar geen bevestiging mail…

Koop hier NIET
Ik heb mijn bestelling nog niet eens binnen gekregen en het gaat nu al fout. Een deel van mijn bestelling komt niet aan omdat het 'niet in het assortiment ligt', nou bied het dan ook niet aan.
Daarnaast zijn de verzendkosten te duur dus ik ga het niet opnieuw bestellen én als kers op de taart houden ze zich ook niet aan de dagen wachttijd, ik wacht namelijk al meer dan 5 dagen.

Zo ontzettend slecht
Zo ontzettend slecht, ik kan niet retouren via het portaal en ik ben al dagen aan het wachten op een reactie. Stuur gewoon een retourlabel en klaar... nu via de mail en chat hopen dat ik wordt geholpen..

Antwoord van boohoo
Ik kan gewoon geen pakket retouren
Ik kan gewoon geen pakket retouren. Ik krijg ze gewoon niet te pakken. Mijn retourlabel kan ik niet gebruiken. Heb ze op watsapp geprobeerd maar het lukt niet.

Contact klantenservice 🙄
De producten zijn op zich prima. Maar als iets niet goed is en je hebt de klantenservice nodig is het drama!!!

Verkeerde pakket ontvangen
Verkeerde pakket ontvangen! Nooit mijn pakket gehad. Moeilijk al 1,5 maand met terug betalen van mijn rekening
Geen reactie op mails voor 5 dagen lang
Mails in Frans Engels Nederlands
Wel retour kosten betaald om het verkeerde pakket retour te sturen.
Maar rekening aanpassen op nul is moeilijk!
Nooit meer iets bestellen hier
Waardeloos!!! Is nog zachts gezegd

Antwoord van boohoo
Ik heb veel te veel betaald voor een…
Ik heb veel te veel betaald voor een retourzending. En niet te bereiken. Elke keer stopt het gesprek. Geen telefoonnummer beschikbaar en je kan geen foto’s versturen.
Bestel hier NIET!

NOOIT WEER WAT KOPEN!!!
Joggingbroek van 12,80 besteld, niey goed dus wil retourneren. MOET NAAR ENGELAND EIGEN KOSTEN 10,75!!!!! Plus dat je de verzendkosten van hun moet betalen van 9 euro.....Al met al ben je haast meer geld kwijt aan het retourneren dan het ding houden en tweedehands verkopen!!! NOOIT WEER BOOHOO, PAS OP!!!!

Bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Vanuit Nederland zijn de retourkosten bijna 30,-. Dit krijg je NIET vergoed. De maatvoering klopt niet, de ene keer is een L een maat 42 en dan is een L een 36.
De klantenservice antwoord enkel met AI bot of na dagen reminders sturen. De kwaliteit is ook matig. Geen aanrader!

Antwoord van boohoo
Wat een vreselijk bedrijf!
Wat een vreselijk bedrijf!
Ik zou niemand aanraden hier iets te bestellen.
Mijn order is al heel lang 'onderweg' als je contact opneemt krijg je een standaard reactie van een bot dat je nog 2 weken moet afwachten alvorens je weer contact over je order kunt opnemen.
Als je via de bot om een medewerker vraagt wordt er zogenaamd zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen wat dus niet gebeurd...
Ook via telefoon kun je geen contact opnemen, heel vervelend en tijdrovend allemaal 👎

Oplichting
Retour wordt niet verwerkt en krijg geen 150euro terugbetaald. Geven niet thuis en er is geen opening tot contact. Ze hebben geen telefoonnummers en reageren niet op mail. Kledingstukken ook slechte kwaliteit, dropship. Oplichting.

Antwoord van boohoo
Ik heb contact gehad met de…
Ik heb contact gehad met de klantenservice over mijn bestelling die ik nog steeds niet ontvangen heb. Er werd mij verteld dat het pakket de volgende dag bezorgd zou worden. Maar natuurlijk niets. Toen ik daarover iets zei werd mij veteld dat het druk was bij de klantenservice en dat ik geen berichten meer mocht sturen anders zou mijn pakket nog meer vertraging krijgen. Bestel hier nooit meer!

Bestel hier niet
Bestel hier niet als je zeker wilt weten dat je iets kunt retourneren! Ik ben inmiddels al meer dan anderhalve maand bezig om een simpele retour te regelen, en de manier waarop dit bedrijf met fouten omgaat is werkelijk onbegrijpelijk.
Het probleem:
Direct na ontvangst wilde ik mijn bestelling retourneren, maar dit was onmogelijk omdat het systeem van Boohoo bleef aangeven dat het pakket "nog niet was geleverd". Ik heb direct aan de bel getrokken via e-mail, WhatsApp en Facebook, maar werd wekenlang van het kastje naar de muur gestuurd met automatische antwoorden.
De loze belofte:
Na veel aandringen gaf de klantenservice begin maart eindelijk schriftelijk toe dat het om een systeemfout aan hun kant ging. Er werd plechtig beloofd dat een "specialistisch team" het handmatig zou oplossen en dat ik een retourlabel zou krijgen.
De brute afwijzing:
Inmiddels zijn we weer weken verder en krijg ik doodleuk een mail dat mijn retour is geweigerd omdat de termijn van 28 dagen is verstreken. De enige reden dat deze termijn is verstreken, is omdat Boohoo zelf anderhalve maand nodig had om op mijn mails te reageren en hun eigen technische fouten toe te geven!
Conclusie:
Boohoo gebruikt hun eigen traagheid en technische mankementen als excuus om onder hun retourplicht uit te komen. Ondertussen zit ik met een incassoprobleem bij Klarna omdat zij de factuur niet pauzeren. Dit is de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Een bedrijf dat fouten toegeeft maar vervolgens de klant de rekening laat betalen, verdient geen enkele ster.
Update 13 april: ze reageren hieronder dat het probleem al is opgepakt maar dit is niet het geval. Ik ben nog steeds in een proces bezig om het geld terug te krijgen.

Verkeerde maat werd geleverd
Verkeerde maat werd geleverd. Vervolgens slecht te vinden waar je moet zijn met je klacht of hoe te retourneren. Late reactie via mail en app vooral automatische antwoorden. Super slechte klantenservice. Wanneer eindelijk duidelijk is dat ik het kan retourneren en geen verzendkosten hoef te betalen, kun je vervolgens alleen retourneren incl. verzendkosten. Verwerking duurt erg lang. Moet nog maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.....

Oplichters
Oplichters
Ze berekenen twee x retourkosten, en kontakt is niet mogelijk. Zowel via email niet als whatsapp niet.
Niks bestellen hier

Retour beleid is rampzalig
Retour beleid is rampzalig. Twee artikelen geretourneerd, waarvan er maar 1 wordt verwerkt door Boohoo. Betaling bij Klarna blijft staan en reactie vanuit Boohoo blijft uit.
Bestel hier in ieder geval nooit meer wat.

Antwoord van boohoo
Boohoo retour werkt niet!
Mijn Boohoo-bestelling werd in meerdere pakketten geleverd, laatste op 5 februari. Volgens hun retourbeleid heb je 28 dagen vanaf ontvangst van alle artikelen om te retourneren. Toen ik op 3 maart een retour wilde aanmaken, gaf het retourportaal aan dat retourneren niet meer mogelijk was, terwijl ik nog binnen de retourtermijn zat. Ik heb meerdere keren contact gezocht via e-mail en sociale media, maar krijg geen enkele bruikbare reactie van Boohoo. Dit is uitermate frustrerend en onacceptabel voor een groot bedrijf. Het voelt alsof Boohoo klanten probeert te blokkeren om hun wettelijke retourrechten uit te oefenen. Ik raad iedereen aan extra voorzichtig te zijn met bestellingen bij Boohoo, want het retourproces werkt niet en de klantenservice negeert je volledig.

Te weinig restitutie
4 artikelen teruggestuurd en er wordt gezegd dat ik er maar 3 geretourneerd heb… Bericht via whatsapp gestuurd, maar er reageert een bot die zegt dat mijn bestel nummer niet bestaat, daar gaat m’n €40…

Super slechte klantenservice
Echt nooit hier iets bestellen! Wat een super slechte service.
Het bestellen ging prima. De bezorging ook. De kleding is niet slecht. Maar als je dingen terug gaat sturen en dat gaat bij hun niet goed. Dan kan je helemaal suf mailen naar ze maar de communicatie is mega slecht. Ze sturen meerdere mailtjes en nergens wordt echt wat aan gedaan! Heb denk ik wel 20 mailtjes gestuurd en nog steeds is het niet geregeld! Ik bestel hier echt nooit meer!!