boohooReviews

207.694

2,4

Wat een vreselijk nep bedrijf.Die mensen hier die iets positiefs zeggen hebben geen retouren gehad denk ik..Sowieso betaal je 6 euro retour kosten.Belachelijk,wist ik,is niet anders. Daar komen echter... Toon meer

Ik heb 3 items geretourneerd en hier nooit mijn geld voor terug gekregen. Na 20+ mails over een periode van 2 maanden heb ik aangegeven dat ik het geld niet meer terug hoef. Ongelofelijke slechte serv... Toon meer

Ik heb niets met revieuws schrijven, maar nu moet ik het gewoon kwijt. Voor de eerste keer besteld bij Boohoo... Verdiept in de reviews die er waren en toch besteld met zeer grote twijfel om ze allem... Toon meer

15 euro aan retourkosten kwijt!! Gehele order geretourneerd en ze laten je betalen voor zowel de verzend als retourkosten. Dit mag volgens de consumentenbond helemaal niet! Echt criminelen praktijken!... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

WeAreUs. WeAreboohoo Keeping one step ahead is what boohoo does best. Offering up-to-the-minute fashion across womenswear and menswear, boohoo brings you the very latest trends inspired by the catwalk, celebs and the street, alongside a huge range of basic styles to keep your wardrobe looking fresh every day. You want it, we've got it. From our party-ready Night range to the laidback boohoo Blue line and our Plus and Petite collections, there's something for everyone with up to 100 new styles dropping daily. See it today, wear it tomorrow with our super-fast next day delivery service available in the UK. We also ship internationally to Europe, the USA, Australia and beyond so there's no excuse not to get something new.

Slecht

208K reviews

Alle reviews

(207.694)

4.451 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De maten kloppen niet

De maten kloppen niet. Als je het om die reden wilt retourneren, moet je zelf de retourkosten betalen.

12 maart 2026

Hallo Jennie,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons oprecht dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar om al onze klanten een uitstekende service te bieden, en het lijkt erop dat we daar deze keer niet in geslaagd zijn.

Je feedback is ontzettend waardevol voor ons, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren. We nemen dit serieus en doen er alles aan om het in de toekomst beter te doen.

Mocht het probleem nog steeds niet opgelost zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Je kunt hen bereiken via de volgende link:

Rob

Dat is heel slechte website nog steeds…

Dat is heel slechte website nog steeds geen geld terugkrijgen van mijn return

9 maart 2026

Hallo Izabella,

Bedankt voor je feedback over je recente ervaring met ons. Het spijt me oprecht te horen dat je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen. Ik begrijp volledig hoe frustrerend dit moet zijn.

Om dit zo snel mogelijk op te lossen, raad ik je aan contact op te nemen met onze klantenservice voor een update over de status van je terugbetaling als je deze nog steeds niet hebt ontvangen. Je kunt hen bereiken via de volgende link:

Nogmaals bedankt voor je geduld en ik hoop dat dit probleem snel is opgelost.

Rob

Zeer slechte ervaring ik bestel een…

Zeer slechte ervaring ik bestel een blazer ik krijg
Een broek ik stuur deze terug en moet 11.99 retour kosten betalen. Terwijl de broek zelf 23 euro koste. Er is totaal geen fatsoenlijke klantenservice die meedenkt of mee helpt a.u.b. bestel hier niet en kijk uit want ze hebben echt schijt aan jou als klant

25 februari 2026

Hallo Bregje,

Nooit meer bestellen

Verplichten je SEEL? Verzendkosten bescherming te betalen voor ruim €13?! Waar je zelf niet voor kiest maar wat ze zelf in je mandje doen.

2 maart 2026

Hallo Jessica,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie te schrijven over uw recente ervaring. Het spijt ons zeer te horen over de problemen met uw bestelling.

We stellen uw feedback zeer op prijs, vooral omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren.

We hebben onlangs een nieuwe optie toegevoegd aan het afrekenproces voor extra bescherming van uw pakket. Klanten kunnen ervoor kiezen om deze optie uit te schakelen voordat ze afrekenen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de beschikbare opties zorgvuldig te lezen en te begrijpen voordat u verdergaat naar de volgende pagina/stap. Deze opties worden duidelijk online weergegeven en de selecties die u in deze fase maakt, zijn definitief zodra u verdergaat. Nadat een optie is geselecteerd, kunnen we deze niet meer wijzigen of annuleren.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Via Boohoo meerdere jurken besteld met Klarna als betaaloptie. Helaas zaten de jurken niet goed, dus netjes geretourneerd. Nu zijn we drie weken verder en is mijn retour nog steeds niet verwerkt. Ondertussen blijft Klarna aandringen op betaling, omdat Boohoo de retour blijkbaar nog niet heeft bevestigd. In de Klarna-app staat dat de retour niet verwerkt is, waardoor het lijkt alsof ik gewoon moet betalen. Dat is echt niet oke. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt, want ik wil natuurlijk niet betalen voor iets wat ik heb teruggestuurd.

27 februari 2026

Hallo Edith,

Bedankt voor je feedback over je recente ervaring. Het spijt me echt te horen dat je problemen hebt ondervonden met je bestelling.

Ik zie dat onze klantenservice het probleem al heeft aangepakt, maar ik zal je feedback zeker doorgeven zodat we onze service verder kunnen verbeteren.

Rob

Ze sturen een verkeerd artikel op en…

Ze sturen een verkeerd artikel op en vervolgens eisen ze dat je de retourkosten zelf moet betalen. Wat een schandalige vertoning, zullen weinig klanten terug komen als je het zo blijft doen.

18 februari 2026

Hallo Bas,

Slechte ervaring!

25-11-2025 een bestelling gedaan, error op de website tijdens de bestelling, nogmaals besteld maar dan met een andere betaaloptie. Tot grote verbazing twee maal een betaling afgeschreven, meteen contact opgenomen met klantenservice Boohoo.
2 december komt een reactie dat de bestellingen onderweg zijn. Daarna heb ik contact opgenomen om een van de bestellingen retour te sturen. Dit moest overlegd worden met zoals hun het noemen het specialistische team. Maar reacties blijven uit, meerdere malen contact gezocht, ja het duurt even maar komt goed was hun reactie.
Contact verloopt steeds moeizaam, na zoveelste mail contact krijg ik te horen 14-02-2026 dat ik het niet meer kan terug sturen omdat de tijd is verstreken..

Uhm wait what?
Boohoo, dit is toch niet netjes van jullie!

14 februari 2026

Hallo Joyce,

Rob

Vorig jaar kleding besteld nog geen…

Vorig jaar kleding besteld nog geen geld terug volgens boohoo niet aankomen ben bijna half jaar bezig met het " onderzoeksteam" daar is niks uit gekomen. Ze willen geld niet terug geven of passend oplossing aanbied vind klantsen service echt bagger! Het gaat hier om meerbdan 100 euro wat gewoon door boohoo niet word geretourneerd.
Ik zou nooit meer via deze site kleding bestellen je word gescamt waar je bij staat.ze hebben ook geen fatsoenlijk klachten portaal

Heel jammer dit

14 februari 2026

Hallo Mimi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar om al onze klanten een uitstekende service te bieden, en het lijkt erop dat we daar deze keer niet in geslaagd zijn.

Mocht het probleem nog steeds niet zijn opgelost, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Je kunt hen bereiken via de volgende link:

Rob

Volgens mij is dit een dropshipping…

Volgens mij is dit een dropshipping SITE
Zit namelijk ook te wachten op mijn bestelling? Waarom 2 aparte pakketten en samen gewoon besteld?

10 februari 2026

Rob

Ik ben er echt helemaal klaar mee

Ik ben er echt helemaal klaar mee. 9 januari een pakketje besteld. Geen email ontvangen en wel 43 euro betaald. Ik denk het zal wel. 2 weken later niks binnen. Begin te mailen, kom steeds met een bot in gesprek. Whatsapp zelfde verhaal. Zodra ik doorgestuurd wordt naar een agent wordt er later weer gereageerd door een Bot. Ik geef nu al 2 weken lang elke keer dezelfde informatie door en er wordt gewoon niks mee gedaan. Er blijft om gegevens vragen die ik al opgegeven heb. Telefonisch niet bereikbaar, en wordt steeds doorgestuurd naar bots die het niet begrijpen, dus hoe krijg je het geld dan terug? Niet dus.

5 februari 2026

Hallo Giovanni,

Rob

Lange retour en vreselijke klantenservice

Wat een vreselijke klantenservice. Retourzending duurde sowieso al bijna 3 weken om te verwerken. Bestelling geplaatst in december, uiteindelijk pas vandaag mijn betaling aangepast gekregen. Geen woord van excuus. Minste wat je kan doen is zorgen dat de klant z’n retourzending niet hoeft te betalen.

2 februari 2026

Hallo Suzanne,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om al onze klanten een uitstekende service te bieden, en het lijkt erop dat we daar deze keer niet in geslaagd zijn.

Uw feedback is ontzettend waardevol voor ons, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren. We nemen dit serieus en doen er alles aan om het in de toekomst beter te doen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel! Dit zijn oplichters eerste klas. Ik ben al maanden bezig een bestelling retour te sturen die kapot is. Je krijgt na veel moeite een retour code die niet bruikbaar is. Contact opnemen is gewoon bijna niet mogelijk en je word van het kastje naar de muur gestuurd. Constant vragen om foto’s terwijl je deze al 4 keer naar ze gestuurd hebt. Ik heb er geen woorden voor. Moet nu betalen voor een kapot item om geen problemen met klarna te krijgen. Vreselijk! Niet bestellen hier !!!!!

29 januari 2026

Hallo Joske,

Rob

Ik heb nog nooit zoveel spijt gehad om…

Ik heb nog nooit zoveel spijt gehad om ergens te bestellen.. jullie zijn onprofessioneel en klarna is daar ook van op de hoogte.. sinds november 2025 een bestelling geplaatst en ben tot op heden met jullie bezig.. via WhatsApp krijg je dezelfde berichten keer op keer hoe vaak moet ik dezelfde foto's bestelnummer naar jullie sturen voor het opgelost is ben dit zo zat..nog nooit zoiets meegemaakt. Kan niet wachten tot dit is opgelost zodat ik jullie overal kan blokkeren..WAARDELOOS. JULLIE VERDIENEN NIET EENS 1 STER MAAR EEN -000

1 december 2025

Prima geholpen

Prima geholpen. Twee joggingpakken besteld. Bij één pak kleurverschil. Afgelopen zaterdag contact opgenomen met de klantenservice Boohoo Instagram, foto’s gestuurd ordernr e.d. en vandaag maandag, dus na twee dagen bedrag van het pak met kleurverschil in mindering bij Klarna. Mail van Boohoo en Klarna hieromtrent ontvangen. Netjes geregeld.
Ik was sceptisch omdat ik veel negatieve reviews heb gelezen, maar dat was in mijn geval niet aan de orde. Het pak met kleurverschil ga ik terug sturen en opnieuw bestellen want het is een mooi pak en mooie kwaliteit. O.a. contact gehad met Kai maar ook andere van de klantenservice.

26 januari 2026

Hey Kit,
Thank you for taking the time to leave a lovely 4* review.
It’s great to hear your recent query was resolved in such a timely, informative and efficient manner in regards to your query. I will be sure to pass on your kind words to the team for all their help and the support that Kai gave. Also passed all your feedback to the team too.
Have a great day and take care.
Raja

oplichters!!

oplichters!!
pakket retour gestuurd en heb overal bewijs van, maar ze zijn onbereikbaar.
uiteindelijk met een dreigbrief toch bedrag na half jaar ontvangen en dan moest ik alleen verzendkosten betalen 6,00, maar lieten een bedrag van 20 euro openstaan en nog een incassokosten van 40,00.
En dit omdat ze vertraging in hun verwerkingsproces hebben volgens dit bedrijf.
maar een half jaar is geen normale vertraging!!!
nu zit ik met de kosten omdat Klarna hier niks mee kan en ook geen moeite doet om het op te lossen!!
De kosten horen 100% vergoed te worden door Boohoo op de 6,00 na en dat weigeren ze te doen!
ze blijven onbereikbaar.

28 mei 2025

Hallo Angelina,

Echt een verschrikkelijk bedrijf

Echt een verschrikkelijk bedrijf, ze hebben een retourzending ontvangen met 3 items en hebben voor 2 items gezegd dat het geretourneerd is. Inmiddels meerdere mailtjes gestuurd naar de klantenservice die geven gewoon niet thuis. Zojuist maar liefst €32,40 betaald voor iets wat ik allang retour heb gestuurd, heb er dus niks voor en kan fluiten naar mijn geld. Heb maar betaald om verder gedoe te voorkomen. Hopelijk trapt niemand er meer in, je kan hier beter niks bestellen of hopen dat je de bestelling houdt anders heb je dus een hoop gezeik met ze want ze helpen je gewoon niet. Ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf gezien die zo schandalig met zijn klanten omgaat. Echt heel triest dit😟

20 januari 2026

Hallo Ina,

Rob

Super slecht never again!!!!!

Super slecht. Ik heb een account aangemaakt en normaal krijg je dan een bevestiging per email en moet je erop klikken om je account af te ronden. Nou op deze site heb je dus nul beveiliging. Mijn email adres klopte niet en er is dus iets besteld maar nooit ontvangen en omdat het email adres niet klopte. Nu een maand later heb ik al meer dan 20 mailtjes gestuurd naar de klantenservice maar niemand reageert. Een telefoonnummer of chat bestaat uberhaupt niet. Ze willen mijn email adres niet wijzigen, ze willen de bestelling niet annuleren, ze willen niet dat account verwijderen. Belachelijk voor worden

20 januari 2026

Geld weg

Heb en retour gestuurd met waarde van +-160 euro maar ben al 5 weken verder en nog steeds geen geld terug! Heb ze al tientallen mails gestuurd maar steeds geen reactie. BESTEL HIER NOOIT!! JE KRIJGT GEWOON JE GELD NIET MEER TERUG. echt oplichterij

1 januari 2026

Hallo Djoeah,

Waardeloze klantenservice

Helaas dec 25 behoorlijk wat besteld, helaas ook wat moeten retourneren ivm maat niet passend. Meermaals gemaild naar boohoo, helaas tot 3x toe niks terug gekregen qua antwoorden. In mijn mail stonden de gegevens, adres, bestelnummer, en fotos dat retour aangekomen is. Helaas tot op heden (4 weken later) nogsteeds geen enkele mail op mij beantwoord en nog steeds geen geld ontvangen. Erg kwalijk en slechte contact service!

25 december 2025

Hallo Kossie,

Rob

Iemand anders vertelde me dat via Insta…

Iemand anders vertelde me dat via Insta DM de klantenservice veel sneller gaat. Deze persoon had het 100% goed! Bedankt Kai van de klantenservice op Instagram

14 januari 2026

Hey Lisa,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​mooie 5-sterren review te schrijven.

Het is geweldig om te horen dat uw recente vraag over de levering van uw bestelling zo snel, informatief en efficiënt is opgelost. Ik zal uw vriendelijke woorden zeker aan het team doorgeven voor hun hulp.

Een fijne dag verder en tot ziens.

Raja