boohooReviews

207.690

2,4

Wat een vreselijk nep bedrijf.Die mensen hier die iets positiefs zeggen hebben geen retouren gehad denk ik..Sowieso betaal je 6 euro retour kosten.Belachelijk,wist ik,is niet anders. Daar komen echter... Toon meer

Ik heb niets met revieuws schrijven, maar nu moet ik het gewoon kwijt. Voor de eerste keer besteld bij Boohoo... Verdiept in de reviews die er waren en toch besteld met zeer grote twijfel om ze allem... Toon meer

15 euro aan retourkosten kwijt!! Gehele order geretourneerd en ze laten je betalen voor zowel de verzend als retourkosten. Dit mag volgens de consumentenbond helemaal niet! Echt criminelen praktijken!... Toon meer

Wat een slechte klantenservice je probeert contact op te nemen. Dit gaat al moeizaam. Vervolgens krijg je continu een standaard bericht als je een chat wil openen. Ze zijn niet bereid je te helpen. Ik... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

WeAreUs. WeAreboohoo Keeping one step ahead is what boohoo does best. Offering up-to-the-minute fashion across womenswear and menswear, boohoo brings you the very latest trends inspired by the catwalk, celebs and the street, alongside a huge range of basic styles to keep your wardrobe looking fresh every day. You want it, we've got it. From our party-ready Night range to the laidback boohoo Blue line and our Plus and Petite collections, there's something for everyone with up to 100 new styles dropping daily. See it today, wear it tomorrow with our super-fast next day delivery service available in the UK. We also ship internationally to Europe, the USA, Australia and beyond so there's no excuse not to get something new.

Slecht

208K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

(207.690)

4.451 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kai heeft me goed geholpen met de…

Kai heeft me goed geholpen met de juiste info

12 november 2025

Hi Gizem,

Thank you for taking the time to leave us a 5* review!

I’m so pleased Kai was able to provide you with a wonderful customer service experience. Positive feedback is great to hear, and we appreciate your kind words.

Thank you and take care.
- Rebecca

Bestelling te laat + geen klantenservice

Op 28 augustus 2025 heb ik een bestelling geplaatst van 4 jurken voor een bruiloft. Aangegeven levertijd was zes werkdagen na bestelling. 1 jurk heb ik optijd binnen gehad, de andere jurken heb ik pas op 4 oktober 2025 binnen gekregen, dat is 4/5 weken te laat. Ik kan geen retourlabel meer aanvragen omdat boohoo aangeeft dat ik te laat ben met retour aanvragen, terwijl dat het niet mijn fout is dat ik zo laat de jurken binnen heb gekregen.
Ik heb op alle mogelijke manieren geprobeerd contact op te nemen met boohoo, echter krijg ik geen reactie en word ik door de klantenservice kopje op de app doorverwezen naar Debehams klantenservice die niets voor mij kan betekenen. Ik baal hier heel erg van en wil nog steeds een retour label ontvangen om de jurken te retourneren, het gaat om een bestelling van 300+ euro die ik heb niet heb kunnen gebruiken door de late levering. De klantenservice van boohoo mag wat mij betreft echt verbeteren en klantgerichter werken. Klacht ingediend bij het ECC over deze zaak. Ik bestel niet meer bij Boohoo!

28 augustus 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Het spijt me te horen dat er vertraging was met uw bestelling, vooral omdat deze voor een bruiloft waren besteld. U heeft tot 28 dagen vanaf de leveringsdatum om de retour te maken, dus ik kan u verzekeren dat u deze kunt retourneren voor een terugbetaling.

Ik zie dat ons team contact met u heeft opgenomen via e-mail om dit probleem op te lossen en een label te sturen om de retour te maken. Beantwoord alstublieft de e-mail met de vereiste gegevens zodat zij dit voor u kunnen regelen.

Zorg goed voor uzelf
-Rebecca

Nog niet eens 1 ster waard!!

Nog niet eens 1 ster waard!!!
Ik heb een tijd terug een bestelling geplaatst maar ik had hier direct spijt van omdat ik best een grote order had geplaatst. Normaliter heb je als consument recht om te annuleren binnen 24 uur. Bij boohoo blijkbaar niet en retour sturen lukt ook niet! Al dagen probeer ik ze te bereiken maar dit is onmogelijk.
Echte oplichters!!

3 november 2025

Hallo Carmen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Zodra een bestelling is geplaatst en verwerkt, kunnen we deze niet annuleren, maar ongewenste artikelen kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongewoon hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen alles wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

- Rebecca

Pakket retour gezonden en 30okt 09:00…

Pakket retour gezonden en 30okt 09:00 bezorgd volgens DHL tracking. Totaal geen contact mee te krijgen laat staan bevestiging van ontvangst en laat helemaal staan dat ik geld retour heb ontvangen! Ander pakket moet ik nog terugsturen maar durf het bijna niet met deze oplichters.

6 november 2025

Hallo Szilard,

Dank je dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. We hebben tot 14 dagen de tijd om je retour te verwerken zodra deze ontvangen is en je terugbetaling naar je rekening uit te keren. Afhankelijk van je betaalmethode kan het daarna nog tot 5 dagen duren voordat het weer als beschikbaar saldo wordt weergegeven.

Ik kan je verzekeren dat de terugbetaling voor je retour zal worden verwerkt, maar als je een specifiekere datum wilt, moet je contact opnemen met ons klantenserviceteam via een van de onderstaande opties.https://www.boohoo.com/pages/informational/contact-us

Pas goed op jezelf
- Rebecca

Bestelling geplaatst echter verkeerde…

Bestelling geplaatst echter verkeerde bestelling binnengekregen met artikelen die ik niet besteld heb. met een zak van pretty little thing terwijl ik bij boohoo heb besteld. Mail contact geprobeerd maar krijg ik geen antwoord op. Nu zit ik met een openstaand bedrag zonder mijn artikelen.

5 november 2025

Hallo Britt,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je de verkeerde bestelling hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam behandelt op dit moment een ongewoon hoog aantal verzoeken, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen alles wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

- Rebecca

Je wil echt niet bestellen bij BooHoo

Je wil echt niet bestellen bij BooHoo. De producten zijn redelijk, maar als er iets mis is zijn erg moeilijk te bereiken.
Daarbij bezorgen ze in Nederland met PostNL en die zijn niet meer in staat op pakketjes daadwerkelijk bij mensen thuis te krijgen. Compleet gefaald bedrijf dat blijft ontkennen dat ze hun werk niet meer willen doen...

5 november 2025

Hallo Wisse,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat er een probleem was met de levering van je bestelling. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongebruikelijk hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen alles wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden.

- Rebecca

Nu al weer 3 maanden verder om een…

Nu al weer 3 maanden verder om een simpele retour te verwerken!!! Zit al weken te wachten op enig contact via de e-mail maar steeds word daar niet op gereageerd. ECHTER lijkt het me simpel om een nieuw retour te starten nadat de oude het niet bleek te werken!!!!!! Communicatie is zo slecht best hier ook nooit meer! FIX DIT AUB! Ben echt zat om elke keer contact op te zoeken en niet verder te komen!

Hallo Dayoni,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Ik kan zien dat ons team gedurende september contact met je heeft gehad om dit probleem voor je op te lossen.

Mocht je recentelijk opnieuw contact hebben opgenomen, houd er dan rekening mee dat ons klantenserviceteam momenteel een uitzonderlijk hoog aantal vragen afhandelt, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust dat we alles doen wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Super slechte klantenservice

Klantenservice niet bereikbaar, geen bevestigingsmail van bestelling ontvangen maar wel mijn pakketje. Echt slechte china troep dus het moet retour.dit lukt niet, niet via mail, die krijg je retour,niet via app, daar krijg je standaard antwoorden waar je niets mee kan! Waardeloos!!

Hallo Esther,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, en het spijt me te horen dat je de bevestigingsmail voor je bestelling niet hebt ontvangen. Je kunt het bestelnummer ook vinden op het verzendlabel, en dit begint met EU. Je kunt je retour beginnen via de onderstaande link rechtstreeks op de website. https://boohoo.myreturnsportal.com/search-order

Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongewoon hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust dat we alles doen wat we kunnen om zo snel mogelijk bij iedereen terug te komen.

Nooit meer

Nooit meer! Geen contact te krijgen met de klantenservice en mijn bestelling is niet goed gegaan. En moet er nu wel gewoon voor betalen!

Hallo Tanja,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je bestelling niet goed is verlopen. Neem contact op met ons klantenserviceteam via een van de methoden in de onderstaande link, zij helpen je graag om dit op te lossen. https://www.boohoo.com/pages/informational/contact-us

- Rebecca

Op tijd geleverd dikke pluim.

2 november 2025

Hoi Jacqueline,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een 4* beoordeling te geven! Ik ben zo blij dat je tevreden bent met de bezorgservice voor je bestelling. Positieve feedback is geweldig om te horen en we waarderen je vriendelijke woorden.

Dank je en zorg goed voor jezelf.

Foute bestelling ontvangen

2 jassen besteld bij boohoo, 2 kleuren en 2 verschillende maten. De kleur die ik eigenlijk wilde hebben zat er niet bij. Heb 2 keer de andere kleur ontvangen. Op geen enkele manier contact met de klantenservice te krijgen. Wil de verkeerd ontvangen jas graag retourneren, maar vind dat Boohoo deze kosten mag dragen gezien zij een fout hebben gemaakt. Op 3 verschillende manieren contact gezocht, mail, Messenger en whatsapp. Maar ook ik krijg geen reactie. Via chatbot inderdaad dezelfde melding als velen hier, dat mijn e-mailadres en bestelnummer niet te herkennen zijn. Boohoo help mij a.u.b.

Update: 4 dagen verder en nog steeds geen contact kunnen krijgen. De verkeerd ontvangen bestelling inmiddels maar op eigen kosten geretourneerd. Enorm slechte service van Boohoo!!

Update; inmiddels via whatsapp en Messenger antwoord van boohoo, maar net zoals het antwoord hieronder ben ik precies niks verder geholpen. Wat een grap dit.

1 november 2025

Hallo Esther,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je een jas in de verkeerde kleur hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongebruikelijk hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Koop hier nooit iets

Pakket besteld maar jurken vielen zwaar tegen totaal niet de lengtes als op de foto. Daarbij het als retour aangemeld staat erbij dat retour sturen 6 euro kost. Retour etiquette gekregen kom ik bij post nl punt aan moet ik ruim 28 euro betalen. Contact gezocht met klantenservice krijgen ze mij ordernummer en mail adres niet gevonden. Hoezo miet gevonden staat letterlijk in de mail. Verschillende manieren geprobeerd antwoord te krijgen uiteindelijk zou het per app doorgezet worden naar een medewerker nou 2 dagen later nog geen reactie. Vind dit echt geen manier van zaken doen. Pakket terug is drama en wil gewoon dat ze beloven en het dan ook na komen
Ik loop hier never nooit meer iets hele slechte service

29 oktober 2025

Hallo Monique,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Wij bieden twee opties voor retourzending: DHL voor een vaste prijs van €6, of zelf verzenden waarbij je de koerier kunt kiezen waarmee je retourneert, maar dan moet je de verzendkosten zelf betalen. Je hebt de optie voor zelf verzenden gekozen, dus de retourkosten die je via PostNL hebt betaald, worden niet terugbetaald. De artikelen worden terugbetaald zodra ze in ons magazijn zijn ontvangen.

Oplichters

1 oktober een jas besteld die nooit is aangekomen, geprobeerd contact op de nemen via de mail en app maar gewoon geen reactie! Vervolgens een nieuwe jas besteld die te groot is en die ik wil retourneren maar ik kan deze bestelling niet terug vinden in mijn acount, dat dus inhoud dat ik geen retourlabel kan aanmaken en mijn jas niet kan terugsturen. Weer contact proberen te krijgen via de app maar krijg zon automatiche bericht dat ze momonteel erg druk zijn.
Ik bestel hier nooit meer! Oplichters dat jullie zijn.

6 oktober 2025

Hallo Rajko,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je één van je bestellingen niet hebt ontvangen en dat je moeite hebt om een andere terug te sturen. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongewoon hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees ervan verzekerd dat we alles doen wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Gezeur met retour!

1 mei kleren besteld, relatief snel binnen maar de kwaliteit viel van sommige producten tegen dus heb ik gekozen voor een retour van 4 van de 5 artikelen. 16 juni retour aangevraagd, 21 juni retour opgestuurd en volgens Mondial Relay is deze 25 juni ontvangen. Maar het verwerken ho maar! Klarna nu al 4x gebeld en die kunnen nu niks meer voor mij betekenen. Wat een ellende bedrijf

21 juli 2025

Hallo Naomi,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, en het spijt me te horen dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen voor je retour bestelde artikel.Neem alstublieft contact op met ons klantenserviceteam via een van de methoden in de onderstaande link, zij helpen je graag om dit op te lossen.https://www.boohoo.com/pages/informational/contact-us

Pas goed op jezelf
- Rebecca

OPlICHTERS…🤬ik bestel laarsjes deze…

OPlICHTERS…🤬ik bestel laarsjes deze passen helaas niet . Stuur de gehele zending retour en de prijs bij Klarna valt opeens hoger uit waardoor ik geen 5,99 verzendkosten kwijt ben maar willen ze 11,99 … kreeg een heel raar onderbuik gevoel … en na het lezen van mega veel zeeeeer slechte recensies koop ik hier nooit maar dan ook nooit meer ga eerst het aankoop bedrag maar een correct aanpassen 🤬🤬🤬even ter herinnering hoe het in de WET STAAT 🤬
erugbetalen, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, als de consument de hele bestelling retourneert. De consument hoeft de kosten voor het terugsturen (de retourkosten) zelf te betalen, tenzij de webshop anders vermeldt op de website.
Belangrijke punten
Volledige terugbetaling: De webshop moet zowel het aankoopbedrag als de initiële verzendkosten terugbetalen bij een volledige retour.
Retourkosten: De kosten voor het terugsturen van een product zijn in principe voor de consument, tenzij de webshop dit anders heeft aangegeven op de website.
Informatieplicht: De webshop moet duidelijk informeren over de retourkosten. Als de webshop dit niet duidelijk op de website vermeldt, dan kan het zijn dat de webshop die kosten ook moet vergoeden.
Deelretouren: Als een consument slechts een deel van de bestelling retourneert, hoeft de webshop de verzendkosten niet terug te betalen.

15 augustus 2025

Hallo Claudia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Ik kan bevestigen dat je terugbetaling correct is. De oorspronkelijke verzendkosten voor de bestelling die bij jou wordt geleverd bedragen €5,99, wat een niet-restitueerbare service is. De kosten voor retourneren worden vervolgens afgetrokken van het terug te betalen bedrag, dat €6,00 bedraagt, en wordt aan klanten meegedeeld wanneer je je retour registreert voor het label.

NIKS kopen

NIKS kopen! Artikel geretourneerd, klantenservice reageert nergens op al drie maanden niet. Hoge retour kosten betaald en ze verwerken retour niet bij Klarna. Er staat op de site dat je via mail sms en whatsapp contact kan opnemen, maar er komen alleen antwoorden via een chatbot dat het druk is. Dit is al drie maanden hetzelfde! OPLICHTERS

8 juli 2025

Hallo Veronique,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Ik heb nog wat meer details van je nodig om dit te kunnen onderzoeken. Kun je alsjeblieft reageren op het bericht dat je van Trustpilot hebt ontvangen waarin om meer informatie wordt gevraagd? We hebben je e-mailadres nodig dat aan je bestelling is gekoppeld.

Hartelijk dank,
- Rebecca

Slechte service en afhandeling bestelling

Vanochtend heb ik een jurkje besteld bij Boohoo met Klarna. Ik heb 14,95 betaald voor spoedlevering. Na mijn bestelling geplaatst te hebben, heb ik geen bevestiging ontvangen via de mail. In Klarna kan ik zien dat de bestelling geplaatst is. Ook heb ik een bestelnummer. Via WhatsApp vanmiddag contact gehad dit heeft niets opgeleverd. Wat heeft opgeleverd dat verzoek naar costumer service is gestuurd en dat ik vooral gren contact meer moet opnemen omdat ze het druk hebben. Ik heb niets voor niets een spoed levering betaald omdat ik jurk Asos zaterdag nodig heb. Echt de service is echt uber slecht.. Ik wil mijn geld terug.

Gr,

22 oktober 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, en het spijt me te horen dat u geen bevestiging van uw bestelling heeft ontvangen.

Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongewoon hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijd helaas langer is dan normaal. Wees gerust dat we alles doen wat we kunnen om zo snel mogelijk iedereen te beantwoorden.

Zorg goed voor uzelf,
- Rebecca

Ik wil dit keer graag een medewerker…

Ik wil dit keer graag een medewerker van Boohoo spreken, want het gaat compleet mis met mijn retour! Het hele proces is chaotisch verlopen — iets wat ik echt niemand gun. Gisteren, toen ik mijn retour via de website probeerde te regelen, was er een bug. In plaats van dat er €6,99 stond, liep de pagina vast. Toen ik deze vernieuwde, kwam ik ineens uit op iets met “self post”, wat automatisch was geselecteerd. Vervolgens stond er dat ik het zelf moest betalen, en drie keer raden? Ik ben €27 kwijt bij het servicepunt. Zelfs de medewerkers van de verzendafdeling zeiden meteen dat dit niet normaal is!

Ik wil mijn €27 terug en ik wil dat jullie bevestigen dat het pakket is aangekomen in het magazijn. Ik heb namelijk met Klarna betaald, en ook zij vonden het allemaal erg vreemd. Daarom wil ik met spoed iemand van Boohoo spreken — via e-mail of WhatsApp, één van de twee is prima.

Ik weet niet precies hoe Trustpilot werkt, maar ik had geen andere keuze meer. Ik heb het twee weken lang geprobeerd via e-mail, daarna via WhatsApp (zonder succes) en vandaag via Facebook — ook geen succes. Steeds krijg je te maken met een AI, en nog nooit ben ik door Boohoo zo behandeld als nu.

Kom alsjeblieft niet met het excuus dat het “ontzettend druk” is, want dit probleem had binnen een fractie van een seconde opgelost kunnen worden. Ik ben erg teleurgesteld in het beleid van Boohoo en ik hoop dat ik vandaag nog een medewerker kan spreken die zijn werk wél serieus neemt. Ik hoor vandaag nog graag van jullie.

20 oktober 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We hebben twee opties voor het registreren van uw retourzending: de optie van € 6,99 via DHL en de optie om de retourzending zelf te versturen. De optie om de retourzending zelf te versturen is niet voor een specifieke koerier, wat betekent dat u zelf de koerier of dienst kunt kiezen die u gebruikt voor de retourzending. Deze kosten zijn voor rekening van de klant en worden niet terugbetaald.

Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongewoon groot aantal vragen, waardoor de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Tot ziens
- Rebecca

Onmogelijk contact nu! maar normaal geen klachten

Laatste retour staat gemeld bij mijn account van BOOHOO dat de retour alweer ontvangen is maar er is met geen mogelijkheid contact te krijgen via mail of messenger, aangezien alleen mail het juiste adres aangeeft en anders kom je terecht bij Debenhams.uk
Klarna is nu niet op de hoogte van mijn retour. KAn dit zsm doorgegeven worden???

17 juli 2025

Hallo Maartje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Ik heb een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan de bestelling is gekoppeld over de retourzending. Beantwoord die e-mail met de gevraagde informatie en dan kunnen we je verder adviseren om dit voor je op te lossen. Controleer je map met ongewenste e-mail of spam, want het kan daar terecht zijn gekomen in plaats van in je inbox.

Service , dieven

Ik ben nu 2 maanden bezig met een retour item.

Deze moest via klarna betaald worden. De dag dat ik 2 jurkjes binnen kreeg ook meteen retour gestuurd. 1 is verwerkt in klarna en de ander niet. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Krijg extra kosten omdat ik niet betaal voor iets wat ik dus al terug gestuurd heb en nog lang voor de betaaldatum zat. Uiteindelijk bericht gehad dat het in orde was en mijn bedrag zou verwijderd worden. Binnen 48 uur maar na 48 uur staat er nog steeds achterstallige betaling. Ik heb nu betaald omdat ik niet wil dat het bedrag nog een keer verhoogd wordt.

Maar de conclusie is, dat ik never nooit meer bij BOOHOO ga bestellen en dit ook kenbaar ga maken in mijn grote familie/ vrienden en kennissen kring.

17 oktober 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, en het spijt me te horen dat u nog geen terugbetaling heeft ontvangen voor de tweede jurk die is teruggestuurd. Ik heb dit nu doorgestuurd naar ons administratieteam zodat zij een terugbetaling kunnen uitvoeren voor het nog openstaande bedrag van de retour, dat binnen de volgende 5 werkdagen op uw Klarna-account zal staan.

Zorg goed voor uzelf