boohooReviews

207.689

2,4

Wat een vreselijk nep bedrijf.Die mensen hier die iets positiefs zeggen hebben geen retouren gehad denk ik..Sowieso betaal je 6 euro retour kosten.Belachelijk,wist ik,is niet anders. Daar komen echter... Toon meer

Ik heb niets met revieuws schrijven, maar nu moet ik het gewoon kwijt. Voor de eerste keer besteld bij Boohoo... Verdiept in de reviews die er waren en toch besteld met zeer grote twijfel om ze allem... Toon meer

15 euro aan retourkosten kwijt!! Gehele order geretourneerd en ze laten je betalen voor zowel de verzend als retourkosten. Dit mag volgens de consumentenbond helemaal niet! Echt criminelen praktijken!... Toon meer

Wat een slechte klantenservice je probeert contact op te nemen. Dit gaat al moeizaam. Vervolgens krijg je continu een standaard bericht als je een chat wil openen. Ze zijn niet bereid je te helpen. Ik... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

WeAreUs. WeAreboohoo Keeping one step ahead is what boohoo does best. Offering up-to-the-minute fashion across womenswear and menswear, boohoo brings you the very latest trends inspired by the catwalk, celebs and the street, alongside a huge range of basic styles to keep your wardrobe looking fresh every day. You want it, we've got it. From our party-ready Night range to the laidback boohoo Blue line and our Plus and Petite collections, there's something for everyone with up to 100 new styles dropping daily. See it today, wear it tomorrow with our super-fast next day delivery service available in the UK. We also ship internationally to Europe, the USA, Australia and beyond so there's no excuse not to get something new.

Slecht

208K reviews

Alle reviews

(207.689)

4.451 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opgelicht

Een aantal artikelen retour gestuurd binnen het termijn. Omdat deze niet naar verwachting waren etc. Ik had een mail ontvangen dat mijn retour binnen was gekomen en dat ik het geld binnen 7 dagen op mijn rekening zou hebben staan. Dat is nu 3 maanden geleden, nog steeds geen geld na meerdere pogingen tot contact. Ik wordt genegeerd of doorgestuurd naar een ander contact persoon. Pas op!

3 oktober 2025
Een reactie gehad op dit bericht dat er via mail contact is opgenomen. Dit is niet gebeurd en ook heb ik nogsteeds geen geld ontvangen.

5 mei 2025

Antwoord van boohoo

Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten over je recente ervaring met ons merk. Het spijt me echt te horen dat je na al die tijd nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen. Ik heb het nagekeken en het lijkt erop dat je terugbetaling is mislukt. Ik heb per e-mail contact met je opgenomen zodat we dit voor je kunnen oplossen. Tot ziens - Devon

Retourneren duur en lukt niet

Had boots gekocht maar paste helaas niet. Ik wilde het terugsturen moet ik 40 euro verzendkosten zelf betalen (voor duidelijkheid, dat is 2/3 van het bedrag wat ik voor de boots betaalde). Ik gemaild en gechat dat ik graag een anderen retour label wilde, zodat ik niet 40 euro verzendkosten terug hoefde betalen. Ik krijg alleen contact met ai en krijg geen medewerker te zien/te horen. Ondertussen maar bij Klarna neergelegd hopen dat zei er wat aan kunnen doen.

1 september 2025

Antwoord van boohoo

Hallo Jobke, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me echt te horen dat je niet tevreden bent met de retourkosten wanneer je je laarzen retourneert.

Je zou geen € 40 moeten betalen om je artikelen terug te sturen.

Je moet de retourprocedure volgen en onze portal gebruiken om een veel goedkoper retourlabel te krijgen. Al onze retourinformatie vind je hier: https://nl.boohoo.com/pages/informational/retourinformatie

Groetjes - Devon

Ik kan geen contact opnemen met hun ze…

Ik kan geen contact opnemen met hun ze reageren totaal niet. Niet op de mail niet via whatsapp gwn helemaal niet. En ik heb hulp nodig want ik ga het niet retourneren omdat de qr code niet werkt.

15 september 2025

Antwoord van boohoo

Hallo Kiara, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me enorm te horen dat je problemen hebt met je retourzending.

Ik heb het bekeken en zie dat onze klantenservice gisteren op je vraag heeft gereageerd en advies heeft gegeven over hoe je je retourzending opnieuw kunt indienen.

Groetjes - Devon

Ik heb een bestelling gedaan bij boohoo

Ik heb een bestelling gedaan bij Boohoo, betaald via klarna.
Deze heb ik volledig retour gestuurd. 28 juni heb ik hier een bevestigingsmail van gekregen. Maar dit is tot op heden (19 sept) niet doorgegeven aan klarna. Ik heb al 5 keer per mail contact gelegd en 6 keer per whatsapp. Ik krijg geen mens te spreken. Ik krijg steeds hetzelfde antwoord. Ze hebben het druk. Hele slechte shop. Koop hier niets!

28 juni 2025

Hoi Annet,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie over je recente ervaring achter te laten. Het spijt me echt te horen dat je je terugbetaling niet hebt ontvangen.

Ik heb dit onderzocht en de terugbetaling is op 6 juni verwerkt, maar mislukt.

Ik heb het gemeld bij het betreffende team. Je terugbetaling zou uiterlijk 2 oktober binnen moeten zijn.

Bedankt.

KOOP HIER NIKS!!

KOOP HIER NIKS!!! Voor 200+ aan kleding besteld, verzendkosten moeten betalen. Geen bevestigingsmail of track and trace ontvangen. Grootste deel van de levering nooit gekregen, ondertussen met pijn en moeite contact kunnen opnemen met iemand buiten de AI assistent. 1 broek ontvangen en wachtende op de rest… verder niks gekregen! Ik ben uiteindelijk zo lang bezig geweest om contact met iemand te krijgen die weet waar m’n pakketje was dat het te lang duurde… ze verschuilen zich achter de 28dagen regel, als het langer duurt dan dat heb je vette pech… was een dure broek geworden

19 september 2025

Hoi Nikki,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie over je recente ervaring achter te laten. Het spijt me echt te horen dat je niet tevreden was met de service.

We stellen je feedback zeer op prijs, vooral als het ons helpt verbeterpunten te identificeren.

Rob

Retourneren blijkt dus niet zo makkelijk te zijn...

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en deze heb ik op 4 september ontvangen. Ik wil de gehele bestelling retourneren, maar dit lukt niet via de portal om mijn retour aan te melden en om de retourlabels te ontvangen. Inmiddels al twee keer per mail en een keer via whatsapp contact opgenomen, maar ik kom geen steek verder! Heel frustrerend want inmiddels is de retourtermijn van 14 dagen verstreken, terwijl ik het netjes binnen die termijn wilde retourneren! Ik ben dus niet van plan om het openstaande bedrag van de gehele bestelling te betalen. Ik vind het zeer slecht dat de klantenservice zo moeilijk te bereiken is en ik wil graag de twee retourlabels ontvangen, zodat ik de twee pakketjes netjes kan retourneren en dan zal ik de retourkosten ook netjes aan jullie betalen.

18 september 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie over uw recente ervaring achter te laten. Het spijt me echt te horen van de problemen met uw recente bestelling.

Ik zie dat dit inmiddels is afgehandeld door de klantenservice, maar ik zal uw feedback zeker doorgeven.

Rob

Onmogelijk om contact te krijgen met klantenservice

We zijn inmiddels 2 maanden verder; 1 maand sinds ik meerdere pogingen heb gedaan om contact te zoeken.
Ik heb inmiddels 2 bestellingen geretourneerd (in 1 verpakking) waarvan 1 gewoon netjes gecrediteerd is, maar van de 2e hoor of zie ik helemaal niks meer. Aangezien de een wel is gecrediteerd, weet ik zeker dat ze het ontvangen hebben. Het was een retournering van €120,- waar ik nu dus naar kan fluiten.

Besteld via de Nederlandse site, maar contact gaat alleen via Boohoo.com die niet reageert, of je klikt op een link en komt in contact met Debenhams, die zegt dat Boohoo los van hun is. Of je krijgt een emailadres van Boohoo co.uk.

RETOURNEREN IS ECHT EEN DRAMA!!!

15 september 2025

Hallo Laura,

Ik heb het e-mailadres in het account hierover gemaild. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we dit voor je kunnen onderzoeken.

Bedankt.

De QR code werkt niet in NL

De QR code werkt niet in NL. In NL wordt een streepjescode gebruikt. Hoe kan ik dit pakje retourneren... Inmiddels na 28 uur was er bericht en kreeg ik een nieuwe code. Pakje afgegeven bij DHL en de code werkte!!!! Hoera

12 september 2025

Hoi Elisabeth,

Rob

Ik heb op 29-08-25 een joggingpak…

Ik heb op 29-08-25 een joggingpak besteld en tot op heden niks binnen, in de mail staat dag het binnen 6 werkdagen binnen zou zijn dit is echter niet zo. Ik heb gemaild maar tot op heden geen reactie. Heel jammer wilde graag het pak voor vakantie.

11 september 2025

Hallo Indah,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie over uw recente ervaring achter te laten. Het spijt ons echt te horen van de problemen met uw recente bestelling.

We stellen uw feedback zeer op prijs, vooral als het ons helpt verbeterpunten te identificeren.

Ik raad u aan contact op te nemen met de klantenservice voor een update als dit nog steeds niet is opgelost -

Rob

Ruim twee weken geleden een bestelling…

Ruim twee weken geleden een bestelling geplaatst, eerst kreeg ik nog updates via de mail maar dat is nu al ruim een week gestopt. Geprobeerd in contact te komen met de klantenservice maar dat lukt niet….

11 september 2025

Hallo Floor,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie over je recente ervaring achter te laten. Het spijt me echt te horen van de problemen met je recente bestelling.

Ik heb dit voor je nagekeken en ik zie dat de tracking voor het laatst is bijgewerkt op 11 september om 19:44 uur.

Houd er rekening mee dat het 24-48 uur kan duren voordat je bestelling aankomt.

Bedankt en pas goed op jezelf.

Een hele slechte klantenservice

Een hele slechte klantenservice ! Ik krijg steeds een AI die antwoord geeft. Ik heb mijn pakket nog steeds niet binnen. Staat al sinds 02 sep op dezelfde verzend status. Ik had het pakket al binnen moeten krijgen. Contact opgenomen met PostNL zij geven aan dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen !! Ik probeer een medewerker te bereiken via de klantenservice van boohoo dat lukt ook niet. Heb mijn pakket voor zaterdag nodig maar door dit geintje gaat het niet voor die tijd binnen komen. Teleurstellend dit !!

10 september 2025

Hallo,

Slechte klantenservice

Ik mis een artikel ik heb de klantenservice benaderd via e-mail en chat maar ik word elke keer van het kastje naar de muur getrokken. Op de mail kunnen ze niet eens reageren…

10 september 2025

Hallo Marisa,

Slechtste klantenservice ooit

Ik heb nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt.
Ik heb 2 bestellingen geplaatst en in totaal 6 pakketjes ontvangen. Ik heb bijna alles geretourneerd en alle retouren geregistreerd in het retourportaal, maar ik heb slechts 2 QR-codes ontvangen, waardoor ik maar 2 pakketjes kon terugsturen.

Ik heb alle vier de beschikbare contactopties geprobeerd (chatbot, webformulier, e-mail en telefoon), maar ik werd telkens ergens anders naartoe verwezen zonder oplossing. Hierdoor is de retourtermijn inmiddels verlopen.

Het is onacceptabel dat een klant die het proces correct heeft gevolgd geen hulp krijgt en vervolgens het recht verliest om artikelen te retourneren door het falen van het systeem van Boohoo en het gebrek aan ondersteuning.

Dit is de slechtste klantenservice-ervaring die ik ooit heb gehad.

8 september 2025

Hallo Milana,

Retour

Ik heb twee dingen besteld. Optijd aangemeld voor retour, alleen echter werk de code van retour niet meerder post punten geprobeerd. Eindstand meerder keren contact opgenomen maar niks vernomen….. zou graag hem alsnog retour willen sturen maar krijg geen reactie terug! Niet heel blij aangezien normaliter het wel goed verloopt

7 september 2025

Hallo Dayoni,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review achter te laten. Het spijt me te horen dat je retour-QR-code niet werkte toen je deze wilde gebruiken. Ik heb je bestelling gecontroleerd en zie dat je op 7 september contact hebt gehad met onze klantenservice. Zij hebben de QR-code geannuleerd, zodat je je retourzending opnieuw kunt registreren en een nieuwe code kunt ontvangen om verder te gaan met je retourzending.

Zorg ervoor dat je bij het verzenden een verzendbewijs hebt en bewaar dit totdat je je terugbetaling hebt ontvangen.

Bedankt
Aimee

Slechte service, nog steeds geen terugbetaling

Ik heb vaker besteld bij Boohoo, maar de laatste keer was een groot drama. Ik bestel hier nooit meer en zou dat anderen ook afraden.
Allereerst werden er producten geannuleerd wegens geen voorraad meer. Dat kan gebeuren, maar de beloofde restitutie liet op zich wachten. Pas na meerdere keren contact opnemen werd dit opgelost.
Vervolgens heb ik een deel van mijn bestelling retour gestuurd. Pas na ruim een maand kreeg ik bericht dat mijn retour ontvangen was en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen! Ondanks meerdere mails blijft het stil vanuit de klantenservice.
Dit is toch geen service? Ik vind het onacceptabel hoe hier met klanten wordt omgegaan.

6 september 2025

Hallo Terry,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je recensie achter te laten en je ervaring met ons te delen. Het spijt me enorm te horen dat je je terugbetaling niet hebt ontvangen na een retourzending die je in juli bij ons hebt gedaan.

Na je bestelling te hebben gecontroleerd, zie ik dat je terugbetaling is verwerkt door ons systeem, maar dat deze niet is verwerkt door je betalingsprovider. Daarom heb ik dit zojuist handmatig voor je gedaan en is er nu € 65,44 teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode. Je zult dit uiterlijk 15 september zien, dus houd dit in de gaten.

Bedankt
Aimee

Er word heel traag gereageerd op de…

Er word heel traag gereageerd op de klantenservice afdeling, simpelweg wil ik gewoon een retour aanmaken maar dat lukt niet via de site omdat me retourdagen zijn verlopen. Wat simpelweg niet klopt want ik heb 28 dagen recht. Nu zeggen ze dat ze geen retour aanemenen na die 28 dagen, terwijl ik veel eerder contact heb opgenomen en die dagen zijn verstreken omdat hun zo traag reageren. Als je net als mij €800 in de prullenbak wil gooien zal ik hier bestellen..

8 augustus 2025

Hallo Durmus,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je problemen ondervindt met het registreren van de retour.

Ik heb een paar extra gegevens van je nodig om dit te laten onderzoeken. Kun je alsjeblieft reageren op het bericht dat je van Trustpilot hebt ontvangen met het verzoek om meer informatie? We hebben je ordernummer en het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld nodig.

Hartelijk dank,- Rebecca

Ben nu al 2 maanden bezig met over en…

Ben nu al 2 maanden bezig met over en weer gemail via Klarna omdat ik een onterechte factuur krijg. Klarna kan mij geen bewijzen sturen want dat moet ik via boohoo opvragen maar boohoo reageert niet op de mail. Wat een oplichters ! Als ik contact met de whatsapp van boohoo en mijn ordernummer doorgeef dan zeggen ze dat deze niet bestaat.. waarschuwing voor iedereen, let op als je daar wat besteld!!! Ik doe het in ieder geval nooit meer !

2 september 2025

UPDATE:

Hallo Daphne,

Ik heb dit voor u onderzocht en het lijkt erop dat de terugbetaling die we hebben gedaan onjuist was. Het betreffende team heeft nu een terugbetaling voor het resterende bedrag verwerkt.

Houd er rekening mee dat het 24 uur kan duren voordat u dit ontvangt.

Bedankt en pas goed op uzelf.

-------------------------------

Hoi Daphne,

Dank u wel voor het nemen van de tijd om een beoordeling achter te laten, en het spijt me te horen dat u problemen heeft gehad met uw bestelling.

Ik heb een paar extra gegevens van u nodig om dit te onderzoeken. Zou u alstublieft kunnen reageren op het bericht dat u van Trustpilot heeft ontvangen waarin om meer informatie wordt gevraagd? We hebben uw e-mailadres dat aan uw bestelling is gekoppeld nodig.

Heel erg bedankt,

Zeer slechte webshop!

Zeer slechte webshop!
Bij retourneren van product geen reactie meer!
Communicatie alleen via de mail maar reageren nergens op!!
Zeer Slecht

30 augustus 2025

Hoi Roland,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je wat problemen hebt gehad met je retour.

Ons klantenserviceteam heeft momenteel een ongewoon hoog aantal aanvragen, wat betekent dat de responstijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Zorg goed voor jezelf

Geen reactie van klantenservice

De klantenservice van Boohoo is echt belabberd. Ik heb 27 juli 2025 een mail gestuurd over een bestelling (EU120123812) die ik heb ontvangen. Dit waren 2 jurken, waarvan allebei de ritsen niet in orde waren. Van de ene jurk was dit niet echt een probleem, want in deze jurk zit stretch & deze kan ik daardoor nog wel over mijn hoofd aantrekken, los van dat het natuurlijk niet klopt dat als je een gloednieuwe jurk koopt, de rits al direct slecht is & moeilijk open gaat.
Van de andere jurk krijg ik de rits ook met geen mogelijkheid open. Bij deze jurk is het wel een probleem, want hier zit geen stretch in & kan ik dus ook niet aan door de geblokkeerde rits. Ik heb op 27 juli 2025 hier een mail over gestuurd met de vraag of Boohoo mij een retourlabel kan sturen, zodat ik de jurk retour kan sturen, zonder dat het mij weer geld kost.
Op 4 augustus heb ik een reminder gestuurd & dezelfde dag kreeg ik een reactie of ik een foto wilde sturen. 7 augustus heb ik ze direct voorzien van een foto. Geen reactie. Op 12, 16 & 22 augustus weer een mail gestuurd. Weer geen reactie. Inmiddels krijg ik betaalherinneringen van Klarna & heb ik nog steeds geen service van Boohoo ontvangen. Ik kan mij niet voorstellen dat ze al mijn mails over het hoofd hebben gezien. Als dat wel het geval is, hoop ik dat ik via deze weg toch nog aandacht kan krijgen voor deze case. Ik ben dus al vanaf 29 juli bezig.
Ik was een vaste klant van Boohoo. Bestelde regelmatig grote hoeveelheden aan kleding, maar ze hebben het wel een beetje bij mij verpest. Zo jammer, want bestelde er echt vaak…

29 juli 2025

Hoi May,
Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling achter te laten, en het spijt me te horen dat het probleem met de defecte jurk nog niet is opgelost.

Zorg goed voor jezelf
- Rebecca

Ik kreeg een verkeerd item opgestuurd…

Ik kreeg een verkeerd item opgestuurd maar ik werd meteen goed geholpen door Rochelle. Ze hebben gelijk de goede items met expres opgestuurd!

26 augustus 2025

Hi Anoniem,

Thank you for taking the time to leave us a lovely 5* review!

I’m sorry to hear about you received an incorrect item. However, I'm glad you reached out to our team, where Rochelle was able to look into matters and ensure this was resolved as quick as possible.

I will be sure to pass on your kind words on your behalf.

Take care and have a lovely day!