Wj hadden ons erg verheugd op ons bezoek aan de kerstshow van André Rieu in het MECC in Maastricht Helaas was er sprake van een medische complicatie in een traject dat heel voorspoedig verliep. Wij... Toon meer
Romero House, LS19 7ZA, Leeds, Verenigd Koninkrijk
Afhandeling, duidelijke instructie wat hoe uploaden van documenten, ook de check check bij b.v. behandelaar eerlijk en duidelijk, wordt aangegeven wat ze gaan doen, wanneer ze wat gaan doen en wanneer ze uiterlijk afhandelen.
Zeer gestructureerd, en eerlijk.
5 sterren meer dan waard.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
De aanvraag voor een refund voor (gelukkig) maar 2 tickets, 1 voor mijzelf en 1 voor mijn zoon die net 18 was geworden en 20-12-2025 vh eerst legaal mee mocht naar een trancefeestje in de Q-factory van 14:00-00:00u waar ik speciaal voor Bryan Kearney zou gaan omdat ik hem vanwege griep tijdens ADE in de Panama ook al had gemist en mijn kaartje niet had verzekerd, daar hing een iets ander prijskaartje aan. Wel nu; het is al een behoorlijke opgave om de gegevens te moeten verzamelen waarom je de tickets/refund wilt claimen waarna je na een aantal dagen een mail ontvangt waarin aangegeven wordt dat het niet voldoende was en er medische verklaringen bij moesten komen en documenten die ik zelfs op zou moeten vragen of naar de kliniek moest gaan om te kunnen aantonen dat ik wel degelijk al 3jr een zwaar polsletsel heb (trauma artrose) en 2x geopereerd ben en alleen de pijn/artritis kan remmen met Kenacort injecties. Dat ik die ochtend val en hard op m'n rechterpols terechtkom is niet te bewijzen, het is geen gevalletje voor de huisarts, ook niet voor de specialistische kliniek waar vooralsnog 3 opties voor 'herstel' mogelijk zijn; pols vastzetten, deels vastzetten of een volledige polsprothese...hesrtel minimaal 3/4jr dus alle 3 geen opties voor mij, want dat is dan einde van mijn bedrijf, handje vast en niets meer kunnen! Maar de toegestuurde MRI+uitslag+behandelplan etc zijn geen voldoende bewijzen om aan te tonen dat de val van die ochtend aanleiding geeft voor een refund. M.i. is het verdienmodel van XCOVER erop gericht dat het de gedupeerde zo moeilijk wordt gemaakt en daardoor de claim intrekt of iig afhaakt en de zure appel maar voor lief neemt. Dat hebben ze bij mij iig bereikt maar er ook voor zorgt 'eens en nooit meer' en zoveel als mogelijk een slechte ervaring als review zal verspreiden, aasgieren zijn het.
Het geld 💰 is netjes teruggestort. Ben super blij .

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Ik vond het vervelend dat je zoveel moet invullen. ( in het engels)Doktersverklaring erbij. Terwijl je een annuleringsverzekering bij hebt betaald. Dat is frusterend alsof je het extra doet. En mijn man kon daarom ook niet meegaan. Maar krijg maar 1 kaartje vergoed. Jammer dit.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Dat de uitbetaling uiteindelijk vlot ging. Eerst was het even wachten of de kaarten vergoed werden ivm een blessure. Alsnog een paar dagen voor het event, werd er uitbetaald 100%.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Snelle en positieve reactie. Erg tevreden

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Very quick received my money back becausec off ilness 👍

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Annuleringsverzekering afgesloten bij Booking Protect: geld niet terug gekregen omdat onze artsen geen verklaring mogen geven en de bedrijven moeten dit zelf opvragen knmg.nl.actueel.dossiers.beroepsgeheim.geneeskundige-verklaring
En zelfs met een brief van de ambulance kreeg ik niks. En ook met screenshots van de app niets.
Booking Protect biedt dus iets aan wat ze niet kunnen naleven.
klacht ingediend en geen gehoor.
Hun reactie hieronder bevestigt dat ze juist niet flexibel zijn, ik heb nl heel goed uitgelegd wat er is gebeurd en dat onze arts geen verklaring MAG geven. Toen een aantal dagen later de ambulance een brief achter liet was ik blij toch bewijs te hebben maar dat is blijkbaar niet voldoende. Zelfs terwijl ik al eerder de claim had ingediend (nog voordat de ambulance kwam), wat aantoont dat het klopt. En ook screenshots van Medgemak.
Alsof je voor de lol niet naar een concert van je favoriete band gaat waar je kaartjes van 150 euro voor koopt. Als consument kan je niks tegen deze bedrijven die handelen en rijk worden vanuit wantrouwen. Laat hun maar eens aantonen dat er geen sprake was van verhindering.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Werd goed op de hoogte gehouden van het proces. En had het geld vd tickets vrij vlot op de rekening. Betrouwbaar bedrijf.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Ivm een operatie kon ik niet naar een concert
Snelle en fijne reactie gekregen.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Ik heb een ticket gereserveerd voor Dutch Comic con met refund fee, echter wanneer je het door omstandigeheden moet annuleren, dan kan je net zo goed het geld weg geven! want de "Refund Fee"is buitelandse organisatie en die houden geen rekening met Privacy regels binnen NL. Dus zal daarom niet mee werken aan de vragen die zij stellen en hoe moeilijk het is om je geld terug te krijgen. Dus dit mag van mij aangepakt worden.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Alles goed en snel verlopen om een refund te krijgen alleen jammer dat de site enkel Engelstalig is.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Snel afgehandeld en mijn geld terug gekregen

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Was wel omslachtig, ik hadden annulering afgesloten, door medische problemen konden we niet naar André Rieu. Toch moesten we alle medische gegevens doorsturen. Ook moest iemand voor mij vertalen, omdat ik Engels grammatica niet beheers . Uiteindelijk netjes ons geld terug ontvangen.

Antwoord van XCover.com & Booking Protect
Correcte afhandeling en goede communicatie.