Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absolutely horrible customer "service"…

Absolutely horrible customer "service" and unprofessional company. Hugely dissapointment to see what BOSE (a previous reknowned brand) has come to. Zero service. Only robot replies - often in languages that are completely unknown. Do not expect to ever receive your products. RIP Bose!

27 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man tror jo at det er løgn..aldrig, aldrig mere Bose

Man tror jo at det er løgn..

Jeg købte for omkring 2 år siden et sæt af Bose's dengang nyeste in ear ear buds, og jeg har ikke haft andet end bøvl siden.

Ikke mindre end 5 (fem) ombytninger, hvor jeg 3 (tre!) gange er blevet sendt til en pakkeshop, som ikke findes. Bose var komplet ligeglad, og krævede at jeg beviste min påstand med et billede af facaden!

Bose har åbenbart opagt samarbejdet med deres forhandlere, så nu skal alt foregå via deres komplet uoverskuelige webbside. Bose er komplet ligeglade.

Efter nogen timers indsats lykkedes det mig at finde et telefonnummer. Et opkald til 'support' medarbejderen resulterede i, at den pågældende sad og læse pop af deres hjemmeside (sluk og tænd, opdater software osv osv). Skuldertræk og ligegyldighed - brugeren må selv løse problemet

Jeg har brugt ikke timer men dage på at fejlmelde og ombytte Bose's rædselsfulde produkter.

Nu har de givet op og vi refundere mig beløbet for købet. Men hvad med al den medgåede tid, kørsel osv?

Tilbage står så, at jeg nu skal bruge en pokkers masse energi på at finde en 2 år gammel kvitering.

Arrogance og ligegyldighed når nye højder.

PS @Trustpilot moderator: jeg kan naturligvis dokumentere alt.

16 augustus 2024

Useless customer service

Ordered a speaker from Boses website, where it said shipment within two days. After 5 with no result I "chatted" with their customer service, who said it would arrive no later than "on Friday". Friday I wrote on the chat again, with the most incompetent support worker, who also took ages to answer, but with questions to already given information. Ended up calling them, talking with a nice lady, who said "I can see it in the system, but I don't know when it will be shipped - sorry". So I cancelled the order (at least that worked easily).

Have taken my business elsewhere.

PS. Stop outsourcing your customer service to India, who obviously sits with a translation programme and an instruction book, but know NOTHING.

16 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt en vare som skulle komme…

Har bestilt en vare som skulle komme med UPS. Modtager en mail 8Maj om at varen er ankommet til grænsen samme dag og er på vej til Vejle og vil blive leveret samme dag i Holstebro. Følger tracking fra UPS og ser at varen er forsinket grundet tidsnød.Checker tracking d. 10 Maj og ser at varen igen er ankommet til grænsen og vil blive leveret samme dag.Senere påtager den samme historie om at varen ikke kan leveres grundet tidsnød. Virker som en historie fra de varme lande.Enten er varen i Danmark eller også er den det ikke.Den kan vel ikke ankomme 2 gange, uden at blive leveret. Virker lidt som bondefangeri.

8 mei 2024

Værste oplevelse

Jeg har ventet alt for længe på at få mine penge tilbage for et produkt som aldrig skulle være sendt. Jeg bestilte et produkt og fortrød, medarbejder fortalte han havde annulleret ordren. Jeg bestilte nyt produkt og blev trukket for begge ordre og modtog begge ordre. Første ordre er sendt retur efter meget besvær. Jeg venter nu på at få mine penge tilbage. Hvilket af en eller anden grund tager umenneskelig lang tid. Værste kundeservice nogensinde oplevet.

7 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Defekt produkt, Sketchy pickup point, dårlig forsender.

Jeg havde Bestilt et par QuietComfort Ultra i Månestensblå fra deres side, da det var det eneste sted at jeg kunne finde dem i blå. Der stod at det ville tage 1-2 uger men det tog 3 uger. Første gang at jeg fik at vide at den ville komme, fik jeg en besked fra UPS som sagde at jeg ikke var hjemme. Derefter Kom den på et tidspunkt hvor jeg realt ikke var hjemme. Begge gange blev min pakke sendt tilbage til et varehus istedet for et pickup point. Jeg var nød til at kontakte UPS for at få dem til at send til et pickup point i stedet for at sende det tilbage. På boses hjemmeside har de ingen funktion som kan sende direkte til pickup point i stedet for en hjemme adresse, så hvis du har skole eller job kan du godt glemme de 1-2 ugers lovet tid. Efter at jeg havde fået ændret til et pickup point, fandt jeg så ud af at de har meget få pickup points, så jeg skulle til en anden by for at hente min pakke. Pakken ankom i en kiosk hvor pakkerne stod åbent fremme sammen med butikkens normale produkter. Min pakke havde et hul i den og lignede at den var blevet sparket flere gange. Mine høretelefoner virkede i hele 10 minutter før at de stoppede med at virke. Højre side kan ikke connecte og venstre side har en konstant pivelyd. Jeg har prøvet alt og har endda prøvet at få hjælp til at fikse dem, men fejlen er i selve produktet og ikke noget jeg kan fikse selv uden specialværktøj. Jeg har derefter kontaktet bose som siger undskyld men at jeg skal vente ydeligere 2 uger efter de har fået høretelefonerne tilbage, før at jeg kan få mine penge tilbage. Jeg havde virkelig regnet med lidt mere når dette har været min oplevelse. Jeg ville anbefale sony earbuds da mine tidligere earbuds holdte i flere år.

11 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Drop chathjælpen

Drop at brug deres chatfunktion - intet menneske fortjener den frustration jeg oplevede ved at blive ledt i cirkler og besvare de samme spørgsmål om og om igen. Virkeligt ringe bot.

MEN! Da jeg ringede til supporten i stedet blev jeg mødt at Gonzalo, som var meget hjælpsom og gav super kundeservice. 5 stjerner til Gonzalo, men den chatbot trækker dælme ned. Bose burde droppe funktionen helt eller ansætte et menneske.

3 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bose Sleepbuds virkede cirka 1 år siden…

Bose Sleepbuds virkede cirka 1 år siden har der ikke været andet end bøvl med dem, forstår godt hvorfor de er stoppet med at fremstille dem og servicere dem, 2000 kr smidt ud af vinduet, har ellers en del Bose produkter, men aldrig mere noget fra Bose.

7 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Morten to the rescue..... <

For 10 minutter siden så vil jeg have givet nul stjerner, forsøgte at få en leveringsdato på et kabel (som er midlertidig udsolgt) via en medarbejder på jeres chat, jeg troede faktisk at det var en chat robot med så dumme spg der blev stillet igen og igen.
Til sidst så gav jeg op og ringede op til jeres support og fik fat i Morten som lynhurtigt svarede på mit spg og løste mit problem til ug. Morten er en helt og burde blive årets medarbejder for fremragende kundeservice.

20 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet i produktet! Ikke pengene værd!

English below the Danish ..
-------
Allerførst skal I vide, at jeg igennem 25 år har været kunde af Bose produkter - og har indtil nu altid synes at de høje priser var det hele værd!
Jeg har nu købt Bose QuietComfort Ultra Earbuds.
Som IKKE - i modsætning til mange konkurrende produkter - understøtter trådløs opladning.
Jeg har derfor måtte tilkøbe Trådløst opdladning via en "Case Cover" ... til HELE 449,00.
Dette produkt er bare overhovedet ikke pengene værd. Produktet er ikke gennemtænkt og låget "flapre løs". Det er virkelig dårlig kvalitet.
Mega ærligt at Bose prøver at "snyde" folk for ekstra penge for at få trådløs opladning ... når man så oven i købet laver et MEGA dårligt produkt.
Det er virkelig en skuffelse der gør, at jeg efter 25 år som loyal kunde nu må erkende at man er blevet for arrogant i forhold til prissætningerne.
Husk at jeg virkelig er ked af oplevelsen, da jeg har købt MANGE rigtig gode Bose produkter igennem årene til mine virksomheder - inklusiv flere A30 Aviation headsets til 11.099 stykket...
-----
First of all, you should know that for 25 years, I've been a customer of Bose products—and until now, I've always felt that the high prices were worth it!
I have now purchased Bose QuietComfort Ultra Earbuds.
Unlike many competing products, however, these do not support wireless charging.
Therefore, I had to purchase wireless charging via a "Case Cover"... for a whopping 449.00.
This product is simply not worth the money. It's poorly designed, and the lid "flaps loosely." It's really poor quality.
It's incredibly dishonest of Bose to try to "cheat" people out of extra money for wireless charging... especially when they produce such a MEGA poor product.
It's truly disappointing, and after 25 years as a loyal customer - it seems to me that they've become too arrogant in their pricing.
Please remember that I'm genuinely upset about this experience, as I've bought MANY really nice Bose products over the years for my businesses—including several A30 Aviation headsets at 11,099 DKK each...

18 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bose er ikke til at stole på og snyder en for penge! Har aldrig fået pengene tilbage for en returneret højtaler

Bose er ikke til at stole på. De lyver og holder en hen længe, til man giver op. Jeg har nu forsøgt at få mine penge tilbage for min højtaler i flere måneder. Jeg fik oprettet en retursag uden problemer og fik sendt min højtaler retur til Bose, modtog en mail om at returnering var lykkes og jeg ville få pengene retur på min konto indenfor 25 hverdage. Det er aldrig sket. Jeg har haft problemer med Bose siden jeg fik højtalerne i gave sidste år i maj. Da den var defekt og ikke kunne oplade og bruge Bluetooth funktion. Flere gange blev den sendt til reparation, hvor jeg i 3 uger hver gang stod uden højtaler. Alle gange fik jeg den tilbage med et vedlagt skriv om der ingen problemer var at finde. Det var jo løgn, for igen skete samme problem. Jeg havde endda video af det, men det betød ingenting.
Endelig fik jeg tilbudt at få en ny højtaler, og den kom efter god tid. Som man nok kan regne ud eftersom det har stået på siden maj 2022. Desværre havde den samme fejl som den tideligere og jeg besluttede derfor at ville have mine penge retur, nu magtede jeg ikke kampen mere med reparation og lange telefon samtaler og mailkorrespondancer.
Det var til at starte med ikke et problem. Men så pludselig fik jeg ikke mine penge retur selvom de havde fået produktet. Jeg fik en mail om at refunderingen var vellykket. Men ingen penge på min konto. Jeg skrev og ringede til Bose uden at få svar og komme igennem. Endelig kom jeg igennem og de sagde der ikke var noget galt pengene var på vej.
Jeg gav det mere tid og det skete intet.
Så skrev jeg en bestemt mail, med at det simpelhen var for dårligt og jeg ville advare andre for denne situation på trustpilot. Så fik jeg hurtigt svar, Og de skrev tilbage at de ville oprette en ny returordre og jeg ville få pengene indenfor få dage. Det er dog endnu ikke sket, og jeg har igen skrevet til dem og så er svaret pludselig de kommer indenfor 2 uger. Jeg står stadig uden højtaler og uden penge, så jeg har egentlig betalt Bose for et produkt de har beholdt. Det er til grin.

Jeg er så træt af at skulle bruge tid og energi på det. Men jeg bliver så sur ved tanken om at det her nok sker for mange, der så vælger at give op fordi de ikke magter det. Og det forstår jeg godt, jeg føler mig så til grin og løjet overfor med de mange mails og svar fra dem om at pengene er på vej. Og hver gang er der et nyt svar, som lyder som om de har styr på det, men aldrig sker der noget.

Bose er ikke til at stole på, og jeg synes i skal huske at købe julegaven et andet sted, for det trækker tænder ud at skulle få hjælp fra dem. Om det er et defekt produkt eller en returnering. De snyder en og håber på at man giver op.

10 december 2023

Politi anmeldelse

Har tilbage sendt 2 bose soundlink Micro højtalere for refusion.
Jeg har været i kontakt med kundeservice pr mail da jeg endnu ikke har modtaget min penge tilbage. I har modtaget produkterne d.13/11-2023. I skriver så der typisk går 8 dage. Nu er er der gået 17 dage. Og har stadig ikke modtaget mine penge.
Det er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.!
Hører jeg ikke noget senest i morgen bliver det til en politi anmeldelse.

30 november 2023

Dårlig service og produkt

Jeg købte nogle Bose QC Earbuds ll for lidt over et år siden.

Så snart batteriet kom under 60-70% begyndte de at skratte, så de ikke kunne anvendes.

Jeg fik dem derfor byttet, hvilket gik “forholdsvis” smidigt.

MEN efter nogle få uger, var der også problemer med de nye, som jævnligt mistede/mister forbindelsen til min smartphone. Det betyder, at jeg kan bruge alt fra 20-30 min til nogle timer på, at få dem tilsluttet igen.

Jeg har kontakt Bose igen af flere omgange, men får INTET svar.

VIRKELIG DÅRLIG service og l**te produkt!!!

25 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroværdig leveringstid og elendig kundeservice

At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse.
Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden.
Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afvigeler fra denne leveringstid.
Endvidere er deres chat-support udliciteret og de ansatte her er meget dårlig sat ind i tingene eller lyver direkte for at komme af mig dig.
Gør dig selv en tjeneste og køb Bose-produkter et andet sted

3 november 2023

Disgusting customer service

Disgusting customer service, requested a replacement, everything was going well and then asked me for the full retail of the said replacement . What a horrible customer service this company has. Absolute jokers.

When you pay premium price I expect 1st class quality and customer service. I asked for a replacement item only for them to say I need to pay full retail and send the original item

Sickening service, avoid, avoid, avoid.

18 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jeg snart haft mine Quiet…

Nu har jeg snart haft mine Quiet Comfort 35 i 7år. Jeg har brugt dem virkelig meget og det har aldrig svigtet. Sindssyg god kvalitet. Har kun måtte skifte puderne én gang.
Det tager kun 30min at oplade og de holder i minst 10 timer. Elsker dem. Dejligt produkt.

8 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et kabel til højttalere

Jeg bestilte et kabel til højttalere. Der var styr på det hele. Kablet var på lager så det ville blive sendt inden for 2 dage. Nu 14 dage efter har jeg stadig ikke modtaget noget. Jeg har ringet flere gange og er blevet det nok skal komme afsted. Men der sker ikke en skid. Jeg har altid set Bose som kvalitet, men det er voldsomt amatør agtigt det jeg har oplevet.

18 september 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.