Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Toon meer
At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Toon meer
Jeg har ventet alt for længe på at få mine penge tilbage for et produkt som aldrig skulle være sendt. Jeg bestilte et produkt og fortrød, medarbejder fortalte han havde annulleret ordren. Jeg bestilte... Toon meer
Bose QC-30 Garanti
Har nu haft 4 bose QC-30. Det første par var ikke støbt korrekt så det var svært at tænde/slukke. Andet par var batteriet defekt efter kort tid. 3. par det samme. 4. par var der skratten i venstre earbud og har nu 5. Sæt - alt er lavet på garanti, så derfor får Bose 5 stjerner for at stå indenfor deres produkter og leverer en seriøs garanti
Jeg kom til at ødelægge den ene…
Jeg kom til at ødelægge den ene gummidut til mine nye QuietComfort Earbuds II, da jeg skulle skifte den.
Jeg kontaktede kundeservice via chat, og kort efter havde de kvit og frit sendt både et nyt fitkit + alternative sizing kit.
Super service fra Bose!
Ingen ordrebekræftigelse, langsom kundeservice
Man bestiller et headset til 8600 kr, hvor der står man vil modtage en ordrebekræftigelse pr. mail. Når man tager fat i kundeservice efter ikke at have modtaget denne mail (Ikke i spam mm.), siger de den først kommer når ordren bliver sendt om to uger (forventet vente tid). Når man så beder dem om at annulere ordren får man kun en refferencenummer som bekræftigelse.. Det var så en 5-10 beskedder frem og tilbage med kundeservice, det tog 30 minutter ... !!
Ekseptionelle gode produkter og service.
Jeg købte for ca. 1 år og 7 måneder siden Bose Sleepbuds II, som jeg har været ovenud tilfreds med. Den teknologiske udvikling der ligger bag selv udviklingen af de lyde, man kan få er helt i top. Jeg har bl.a valgt lyden af regn. I starten tænkte jeg…det bliver jeg irriteret over at lytte til…men efter ca. 15-20 minutter gik det op for mig, at jeg tvært imod slappede utrolig meget af, og at den specielle udvikling af deres lyde faktisk virker og har en “beroligende” funktion.
Jeg havde ikke brugt dem i flere måneder, da jeg ikke havde behov for det, og da jeg efter 1 år og 7 måneder ville bruge dem igen, kunne de ikke lade. Jeg ringede til Bose, der spurgte, om jeg evt. havde prøvet at resette dem og bruge et andet ladestik og ledning (da jeg har flere Bose produkter), og da jeg kunne svare ja til begge, så tilbød de uden problemer at sende en ny ladekasse til dem. Hvis det ikke virkede, fik jeg besked på blot at kontakte dem igen, og så ville de selvfølgelig sende nye earbuds også. Den nye ladekasse løste dog omgående problemet.
Jeg forstår ikke, at folk klager over, man ikke kan finde deres support. Ved en enkelt Google-søgning på “Bose Kundeservice” kommer både Bose kundeservice og support frem, så det burde da være muligt at finde begge dele relativ hurtigt og nemt.
Support plays dead
I have ordered a replacement part for my headphones.
After 5 days, instead of the goods, I only received a box containing another empty box.
It was not possible to contact Bose by e-mail. So I had to call the support. The employee said they needed a photo of the empty boxes. This could then also be sent by e-mail. The employee gave me this "secret" e-mail address.
Now I have been waiting for three days.
Since sending the pictures, nothing has happened. There has been no reaction whatsoever.
For a global company, this form of non-reaction is a real indictment. I am very dissatisfied with the service.
Fantastisk service og…
Fantastisk service og imødekommendenhed❤️❤️❤️❤️
Købte et par qc comfort for nogle år…
Købte et par qc comfort for nogle år siden. Den ene pude gik op i syningen. Sendte den indtil bose og så kvitterede de med et helt nyt par, endda en nyere model. Det gør bare man vil handle ved dem igen.
Fantastisk lyd i høretelefonerne.
Fint produkt, datasikkerhed not so much
Ørepuderne på mine QC35 II er begyndt at smuldre efter nogle år, fair nok, ringede til support for at høre hvad jeg kan gøre, og de opretter en ordre på et nyt sæt, men selvom jeg dobbelttjekker email adressen får de den tastet forkert ind. Jeg ringer efter 1 time for at høre hvor betalings linket er henne, og de finder ud af fejlen, jeg spørger hvad de har sendt til en forkert adresse (ja den findes med garanti) og bliver forvisset om at der kun er betalings link, ingen oplysninger i mailen.
3 min senere modtager jeg en mail hvor adresse, telefon nr., email osv. står i, jeg ringer for at gøre dem opmærksom på at det ikke er i orden og bliver mødt med "Jamen jeg ved ikke helt hvad du vil have vi skal gøre". Jeg venter stadig på ordren, for høretelefonerne fejler ikke noget, men der skal strammes op på nogle andre ting!
Fantastisk kundeservice
Jeg havde et problem med mine QC35 høretelefoner. Jeg kontaktede deres kundeservice og mødte en virkelig flik dansktalende fyr. På e-mail fik jeg en retur adresse-label med betalt porto. Efter 1-2 uger fik jeg et sæt af den nye version af QC35, altså de nye QC45 høretelefoner. Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Tusind tak.
Den BEDSTE kundeservice og håndtering…
Den BEDSTE kundeservice og håndtering af reklamationer i garantiperioden, jeg - NOGENSINDE - har fået hos en lyd- & billede leverandør i HELE den tid, jeg har handlet høretelefoner/earbuds. Jeg har op til flere gange fået første klasses kundeservice (med en enkelt lille "hiccup", som der dog hurtigt blev fundet en løsning på) og fået ombyttet produkter - uden - omkostninger. Her taler vi både - forsendelse, ombytning af produktet og tilbagesendelse af samme - HVER - gang, når der har været problemer og skader indenfor garantiperioden. Jeg er helt mundlam over den her vanvittig gode service og et firma, der VIRKELIG forstår, hvad kundeservice er og at kunderne - med det in mente - altid vil vende tilbage og købe produkter igen og igen. Desuden, så tilbyder Bose 90 dages uforpligtende afprøvning af deres produkter(!) hvor sloganet må siges at være - tilfredshed eller penge tilbage - ligeledes uden, at der opstår NOGEN som helst omkostninger ved bestilling, forsendelse eller tilbagesendelse, hvilket kører ganske smertefrit og nemt med UPS-forsendelse/labels. Dertil kommer, at produkter som Bose in-ear høretelefoner har et patenteret system med "silikone-snegle" kaldt "StayHear earbuds", hvilket er det BEDSTE system, der findes, da de hverken falder ud når man cykler, løber, ryster hovedet osv. Tværtimod skal man - aktivt - trække ret hårdt i dem før de decideret kommer ud af øret, hvilket er endnu et plus set ift. brugen af Boses in-ear høretelefoner. Og til syvende og sidst, så er lyden virkelig, VIRKELIG fantastisk - især bassen. Noget som er helt imponerende når man tænker over, hvor meget kvalitet der er proppet ned i så lille en plastikdel der udgør højttaleren. Helt fantastisk firma...!
@BOSE --> Vil her lige tilføje, at det tog UPS 12 dage(!), at sende pakken til og fra jeres lager i Tongeren/Belgien til Danmark. Tag et kig på min anmeldelse på Trustpilot under ups.dk, som jeg lige har afleveret. Pakken til jer blev ikke sendt til Tongeren/Belgien, men til - Bologna/Italien - og jeg måtte bruge oceaner af tid og telefonopkald til servicenumre, som var - slukket - af UPS kundeservicemedarbejderne, da de åbenbart ikke gad arbejde(!) og måtte finde alternative måder, at kontakte UPS og fikse deres sjusk og ligegyldighed hvilket var den eneste årsag til, at forsendelsen ikke tog - langt mere - end de skandaløse 12 dage.
Må jeg foreslå GLS som alternativ fremtidig leverandør, som også har gode anmeldelser her på Trustpilot.
DYR REPARATION EFTER KUN TO ÅR
Jeg købte i 2020 Bose Home Speaker 300. For nylig stoppede højtaleren med at virke. De ville ikke connecte til wifi eller Bluetooth. Efter at have været i kontakt med kundeservice, får jeg at vide at den skal sendes til reparation og det vil koste 99 Euro. Det er simpelthen ringe, hvis man skal betale 700 kr., blot efter to år. Det bliver sidste gang jeg handler med Bose.
Virkelig god service
Jeg havde et lille problem med mine Quit comfort 35, og henvendte mig via Whatsapp til deres kundeservice. Jeg står nu 1 uge efter jeg sendte mit produkt til dem, med et helt nyt Quit comfort 45. Virkelig god service, hvor forsendelsen af de gamle og en retur forsendelse med de nye tog under en uge.
Bose Soundtouch...tung og langsom oplevelse
Mine 8 Soundtouch enheder og den tilhørende app har svært ved at holde forbindelsen til min router (helt ny TP-Link).
Og app'en skal bruge al for lang tid på at oprette forbindelse til højttalerne...gaab.
Feedbackfuntionen i app'en må være for syns skyld, for jeg har givet den mindst 100 sure smileys uden nogen respons fra Bose.
Det virker meget arrogant, at man ikke lytter til brugerne....måske er Bosekoncernen bare blevet for stor og tung og ligeglad.
Min kæreste har istedet købt Sonos og det virker bare altid og er lynhurtigt...Damm!!
Tænker vidst mere på penge end service og miljø
En specialskrue er faldet ud af mine hovedtelefoner, så de ikke kan sidde fast på hovedet.
Ved kontakt til Bose bliver jeg oplyst om, at de ikke har skruer liggende, som de lige kan sende, så ingen hjælp fra Bose til at få en enkelt skrue.
Blev til gengæld tilbudt at købe et par nye hovedtelefoner, men tænker ikke, at det lyder miljørigtigt at skulle udskifte et par hovedtelefoner, der virker, bortset for en enkelt skrue…
Fantastiske produkter, ringe support
Fantastiske produkter, ringe support.
Ny app til nyere produkter (den gamle app var godt nok også dårlig), men uden at gøre det bagudkompatibelt eller i det mindste give forklaring på hvorfor (tekniske begrænsninger eller lignende), så har du gamle bose-produkter og køber nye, så vær opmærksom på at de ikke "taler" sammen.
Great customer support!
I had the great Bose Quietcomfort 35 II headphones. Unfortunately, there was a problem with them (couldn't turn them off). However, I received the best customer support I have experienced for years back in May this year. I talked a few times with the customer support team and she was so helpful and clear about how we could fix my issue. I would like to share my experience with anyone thinking about buying Bose products. I hope that the Bose customer support team will also share my experience internally and use it as inspiration to continue delivering great products and great support!
Best regards,
The happy customer
Helt enestående god service
Helt enestående god service, hvor jeg enkelt og hurtigt fik ombyttet et par defekte earbuds. Jeg behøvede ikke bøvle med kvittering eller ud i en butik, men skulle blot oplyse produktnummer, så kunne den søde svenske dame, Teresa, i kundeservice se, at der var garanti på dem endnu. Jeg fik endda en fragtseddel tilsendt til returnering, og kort tid derefter et helt nyt sæt earbuds. Det er knagme fin service og så professionelt kan det gøres.
Bose Sleepbuds II bør prøves af alle der er støjfølsomme
Jeg har anvendt Bose Sleepbuds II i noget tid. Jeg kan kraftigt anbefale dem til alle, der som jeg, nemt vågner ved støj. De er langt bedre end alt der eksisterer af ørepropper, ANC plugs og andet. De kamuflerer effektivt støj, og alle der er støjfølsomme under søvn, bør prøve dem. De kræver en del træning og tilvænning, de er prismæssigt lidt dyre, men er alle pengene og besværet værd. (Bose giver i øvrigt, i parantes bemærket, rigtig god support og kundeservice).
Imponerende kundeservice
Har brugt mine Bose QC 35 II hver eneste dag i mindst 1 time om dagen i et par år, og har aldrig oplevet problemer med dem indtil for nylig. Nogle skruer faldt pludselig ud, og det var ikke noget jeg selv kunne fikse.
Jeg google derfor kundesupport til Bose, og kunne næsten kun finde dårlige anmeldelser af deres kundeservice, så det var uden håb jeg valgte at kontakte dem på telefon, for at fortælle dem om mit problem.
Da jeg ringer, bliver jeg stillet om til en svensker, som er utrolig flink og hjælpsom og tilbyder at opgradere mine ellers gamle høretelefoner til deres allernyeste QC 45 mod, at jeg sender mine høretelefoner ind til dem. Jeg var totalt tom for ord da hun sagde det, men den var god nok.
Så tusind tak til Bose for en så imponerende god kundeservice! Det er verdensklasse!
Find et andet sted til multi-room højtalere.
I 2018 blev jeg den glade ejer af en soundtouch 300 soundbar, subwoofer og 2 soundtouch 10 højtalere. Glæden var kort, da multiroom systemet ca. 1 år efter brød sammen, og det tog næsten 2 måneder for BOSE at fikse dette. Kort tid efter, blev jeg også opmærksom på at produktlinjen udgik... Både af deres hjemmeside, og gennem deres forhandlere, var melding dog klar i 2018. "Du får et virkelig fremtidssikret multi-room system"... Nu er der så kommet en ny produktlinje, hvor de gamle soundtouch højtalere ikke er kompatible.
Som om det var nok, stoppede den ene soundtouch 10 højtaler med at virke for 14 dage siden, knap 3 år gammel. En lettere besværet support, hvor jeg til sidst bliver tilbud et service/reparation for 800 kroner eller muligheden for "replacement" til en ny højtaler til 1700.... Det har været et forløb op af bakke, med flere frustrationer end nødvendigt, og elendig service. Jeg må på det kraftigste fraråde BOSEs wifi højtalere, og i stedet søge mod deres mere stabile konkurrenter.
De kan dog få 2 stjerner - for soundbaren giver en fantastisk lyd.
Lees meer over geverifieerde reviews.