Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ventet alt for længe på at få mine penge tilbage for et produkt som aldrig skulle være sendt. Jeg bestilte et produkt og fortrød, medarbejder fortalte han havde annulleret ordren. Jeg bestilte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Elendig app

Gode højttalere men deres app (SoundTouch) fungerer helt elendigt. Man skal opdatere hele tiden, og man mister ofte kontakten mellem højttaler og WIFI.

5 oktober 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elskede de gamle, men ikke de nye.

Jeg elskede mine QuietComfort, som havde suverænt lyd, pasform og noice cancelling. Så fik jeg ørebøfferne, som lukker ikke alt lyd ud. Højre bøf fik så knitre lyde, så nu venter jeg på erstatningerne (ingen erstatningsproblemer). Så har Earbudsene, som faldt af hele tiden og lukkede ikke alt lyde ud, som jeg nu ikke kan finde. Find my Bose er åbenbart fjernet i de nye. Øvøv.. sikke en skuffelse med de nye.

18 september 2021

Bose Sleepbuds V.2

Kundeinfo til Bose
Dokument nr./Dato 9266146218 / 06.10.2020

Jeg købte Bose Sleepbuds V1 dengang de blev lanceret. De virkede godt, men gik ustandselig i stykker. Servicen fra Bose var god, så de blev ombyttet 3 gange, og til sidst fik jeg pengene tilbage.
Sleepbuds v.2 blev lanceret efteråret 2020, og jeg var DUM nok til at købe et par. De virkede fint et par gange, men hvis man ikke lader dem op hele tiden "dør" de, og er ikke til at vække til live igen, og dermed ubrugelige.
Den gode service hos Bose er også væk. Før kunne man skrive til dem, det kan man ikke mere, Nu skal man ringe til dem. Det sørgelige er bare at man ikke kan komme igennem til dem.
Nu har jeg opgivet Bose, og har købt et par små Huwei "øredimser" De virker fint, og whitenoise app (gratis) virker også fint. På den måde kan man spare 1100 kr. Havde jeg dog bare gjort det, inden køb af Bose SleepBuds V.2

14 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service!

Havde fat i Bose indenfor min garanti periode da mine elskede earplugs holdt op med at virke ordentlig. ( de mistede strøm). Fik sendt dem til Bose og nu har jeg et sæt igen som virker. Virkelig god service. Køber helt klart Bose en anden gang,

1 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Synes det er ret ærgerligt

Synes det er ret ærgerligt, at man skal betale hele 2060kr for at få lavet sin mikrofon, når garantien er udløbet.
Jeg er indforstået med, at der så skal betales for en reparation når garantien er udløbet.
Men det er virkeligt dyrt, at få dem lavet....
Har passet enormt godt på dem og ud at det blå virkede mikrofonen ikke. Jeg har fulgt alle Jeres råd, opdateringer etc. Men det er simpelthen for dyrt i reparation, for så dyrt et produkt (quit35 modellen).

12 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste og mest professionalle…

Den bedste og mest professionelle kundeservice.
Nu har jeg været i kontakt med Bose kundeservice nogle få gange gennem de sidste mange år (har købt næste alle deres produkter – stor fan), derfor er denne anmeldelse så velfortjent – I er blandt min top 3 kundeservice ‘er. Mine tanker har altid ledt tilbage til jer Bose kundeservice, når jeg har været i dialog med andre kundeservicer fordi I er så top professionelle og gode. Jeg har aldrig haft problemer med jer.
Tak til alle jer hos Bose I er de bedste på alle punkter.
Keep up the good work.

12 april 2021

kundeservice....

Som så mange andre herinde har jeg forsøgt at komme igennem til Bose kundeservice flere gange med sammenlagt i kø uden held.

Jeg ville returnere et produkt i 90-dages perioden, men det fik jeg ikke mulighed for, da jeg ikke kunne komme igennem.

Kære Bose, tag jer nu sammen altså.

5 april 2021

Dårlig kundeservice

Jeg venter på 5. døgn på at høre fra Kundeservice. De har skrevet til mig på What's App (i øvrigt et underligt medie til den type kontakt), at de gerne vil hjælpe mig, men der sker intet.

31 maart 2021

Hvad sker der for Bose i Danmark

Hvad sker der for Bose? I to måneder har jeg ventet på at svar på, hvor jeg kan få repareret mit Bose L1 anlæg. Deres danske support er ikke til at få kontakt med. Svensk support siger at der er et værksted. I Belgien!
Supporteren beder mig om at fejlbeskrive produktet og her en lille måned efter har jeg intet hørt. Er de ved at gå konkurs? Det virker sådan. Kritikken rasler ned over dem, og de udstiller sig stadig i fancy salgsbutikker rundt om i verden og smukke, smilende posts på Facebook. Hvor kritik bliver behændigt fjernet, så man er nødt til at skrive det her på Trustpilot. De har leveret udstyr til rigtig mange kirker i Danmark. Det udstyr skal jo også på et tidspunkt repareres. Hvad sker der for Bose i Danmark?

29 maart 2021

WOW..!!

WOW..!!
Tror ikke at jeg har prøvet en kundeservice som er SÅ svær (læs umulig) at få kontakt til :(
På en dag over flere gange/forsøg har jeg siddet i telefonkø i over 2 timer, UDEN kontakt.......

15 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Endnu en tilslutning til manglende…

Endnu en tilslutning til manglende service fra Bose. Har flere gange ringet forgæves, og så sent som i dag, hvor jeg fik at vide at der var ca. 4 minutters ventetid. Opgav efter 2 timers ulidelig ventemusik.

15 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk INGEN kundeservice …

Hold jer væk INGEN kundeservice det lyder fint med returret, det vil jeg benytte mig af og jeg har sendt 2 mail uden svar, så har jeg ringet til dem 3 gange uden resultat man får at vide ``Vores rådgiver har travlt i øjeblikket. Deres opkald er vigtig for og vil besvares snarest. Du er nr. 1 i køen og en medarbejder vil besvare det snarest. Ventetid ca. 4 min´´ 1 gang ventede jeg 45 min – 2 gang ventede jeg 1½ time 3 – gang 75 min. uden der sker noget. Så de har absolut ingen kundeservice. HOLD JER VÆK, BOSE ER BLEVET ET SNYDE FIRMA KUN MED VARMT LUFT.

12 maart 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

How come in today's world you have to…

How come in today's world you have to wait one hour on line to get a 10 min. service? I have been on line as No 1 for 45 minutes. Have they ran out of headsets?!
---------------------
Once you get though, my experience has been positive. But my almighty, the waiting time. Also turns out it is just one employee they have for DK, at least today. Means no toilet break, no chats at a water cooler...

26 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringeste kundeservice jeg har oplevet.

Jeg er nødt til at tilslutte mig den voksende horde af folk der er utilfredse med kundeservicen hos Bose.dk

Jeg har et par høretelefoner Soundsport Free True Wifi hvor knapperne på højre enhed er begyndt at smuldre. Det er liiiige over de 2 års reklamationsret, så jeg spørger til en pris for at få dette udskiftet. Jeg sad først næsten en time i kø på kundeservice nummeret - INTET svar.
Jeg har prøvet deres Whatsapp - INTET svar.

Jeg bliver godt rød i sikringen og skriver så til Technical Support som svarer efter 1 time.
"Du bedes venligst kontakte os pr. chat (Kan findes under kontakt os på bose.dk) eller telefon.

Det er til dato den ringeste service jeg nogensinde har oplevet med et produkt af den kaliber. De skulle evigt skamme sig at have så arrogant og ligegyldig en holdning til deres kunder.

Reagere Bose ikke på Whatsapp eller mail, er jeg nødt til at snakke med Forbrugerrådet Tænk.

5 februari 2021

NO !!!

I bought a set of headphones from Bose. There was a 90 day free returns policy omn so I tried them and it was soon clear that they did not suit my needs.
I went on the Bose website and foumd som other headphones that I think i would have been happy with. I then called customer service to hear about these headphones and how i should return the ones i had.
I called a number of times where the Bose hung up before i got through to an employe. When i got through a computer voice announced that my call would be recorded. I asked the employe to please delet my call as Bose did not have my consent to record me. After waiting 5 minutes on hold the employe told me that he would delete my recording and proceeded to put me through to the right employe - then Bose hung up on me again. I called back several times before i got through to an employe. I told her that I did not want my conversation recorded, I was put on hold and then told that she could not delete my recording, that I could write Bose an email if I wanted my conversation deleted subsequently. I then told her that I wanted instructions on how to return the headphones i purchased to Bose. I was provided with the information. I had lost the inclination to have anything further to do with Bose.
On the Bose page under contact us there is no email adress.
It took me 15 minutes of searching through the page looking for anything with a @ in it. When i wrote to this adress i promptly recieved a reply on how to get my information deleted. So Bose are used to getting these requests but not inclined to readily provide their customers with the possibility of making such requests?
It is a NO!! from here.

23 januari 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Batteriet blev dårligt på min Bose headset…

Batteriet blev dårligt på min Bose QC-35II cirka to uger efter garantien udløb.

Deler kritikken om at det er svært at komme igennem til supporten men efter at have prøvet et par uger at komme igennem til kundesupport kom jeg igennem.

Efter at have afleveret serienummeret så meddeler medarbejderen at de skifter mit headset gratis. Jeg spørger til garanti og så får jeg at vide at Bose strækker garantien i visse sager.

Har fået et helt nyt headset, det hele tog tre dage. Så mit forhold til Bose er nu i bedring :-)

21 januari 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.