Centralbikes Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

In juli 2015 een elektrische fiets besteld bij Central Bikes. Had eerder goede ervaringen met deze webshop, maar nu was het huilen met de pet op. De fiets werd veel later geleverd dan was toegezegd, d... Toon meer

Was op zoek naar een betrouwbare winkel voor een specifiek model fiets. Snel bleek dat dit model bij vrijwel iedere winkel nog maanden in backorder zou komen. Centralbikes was niet altijd even goe... Toon meer

Goede informatie op de site. Extra informatie werd op prettige wijze uitgelegd door de telefoon. Mailcontact verloopt prima. Fiets, Giant E+1 stond bij het ophalen keurig "gestald" als blikvanger. Ze... Toon meer

na aankoop el. fiets waren er wat problemen met het el, gedeelte. Tot 3 keer moest de fiets terug (werd steeds keurig gehaald en gebracht) waarna uiteindelijk het gehele electrische gedeelte werd... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Central Bikes, dé online fietsenwinkel, is specialist in online verkoop van nieuwe fietsen en accessoires. Door een unieke samenwerking met één van de grootste rijwielspeciaalzaken van Nederland beschikken wij over grote vakkennis én een voorraad van 2000 fietsen van uitsluitend topmerken! Grootschalige inkoop levert u fietsen op voor de scherpste prijzen. Alle fietsen worden door vakmensen afgemonteerd en met volledige fabrieksgarantie bij u thuis afgeleverd. Bij aflevering maken wij de fiets geheel rijklaar. U kunt uw aankoop ook bij ons afhalen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toch de verwachte service verleend...

Op 4 november 2014 heb ik een Giant Ultimo CS1 model 2015 gekocht voor 899,- Voor de koop gebeld heb ik gebeld met Central Bikes of dit model wel te leveren was. Dit was mogelijk binnen 3 weken, werd mij gezegd. Vervolgens besteld en betaald. Tevens een Yepp kinderzitje erbij gekocht tnv 99,- euro.
Fiets is pas 23 januari 2015 geleverd, zonder kinderzitje...

In de tussentijd ben ik 2 x per mail op de hoogte gesteld door Central Bikes dat Giant de onderdelen niet kon leveren. Verder is door beëindiging van het fietsenplan een run op nieuwe fietsen gekomen, wat problemen in de gehele fietsenhandel gaf.
In eerste instantie gaf Central Bikes mij, als service, 20% korting op een slot. Hier ben ik niet op in gegaan, gezien ik dat geen service vond.

Vandaag de prachtige fiets geleverd gekregen met een iets losse bagagedrager. Deze zelf vast gezet.

Ik heb direct met Central Bikes gebeld en bovenstaande feiten medegedeeld. Ik kreeg excuses. Het grootste gedeelte is buiten hun schuld om gegaan. Dat begrijp ik, maar ik ben wel hun klant. Als service heeft Central Bikes mij een goed slot mee gestuurd, inclusief het bestelde Yepp kinderzitje.

Samengevat: een uiteindelijk zeer tevreden klant met een prachtige fiets.

23 januari 2015

Prima online fietswinkel!

Alles volgens afspraak gegaan en binnen een week geleverd. Kwaliteit-prijsverhouding goed en ander slot meteen gemonteerd.
Minpuntje: orginele slot niet meegeleverd.

23 januari 2015
Logo Centralbikes

Antwoord van Centralbikes

Geachte heer Baars,

Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent over uw bestelling. Natuurlijk is het niet onze bedoeling geweest het originele slot niet mee te sturen. Daarom zullen wij dat vandaag alsnog doen. We hopen u in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen.

Team Centralbikes.nl

Uitstekende Service

Van deze service kunnen veel bedrijven nog wat leren.
Meedenken, eerlijke prijs voor A- Producten en doen wat je belooft.
Prima.

27 december 2014

Prima service

De zaak komt betrouwbaar over en is goed te bereiken voor vragen en asvies over de aankoop en levertijden.

21 december 2014

Sensa Prima racefiets

Prima zaken mee gedaan. Goede communicatie. Levering binnen de beloofde termijn en aanvullende vragen ook keurig snel beantwoorde. Aan te bevelen bedrijf.

20 december 2014

Transparant en snel in communicatie, kosten, levering en informatie

ik heb centralbikes ontdekt toen ik de fiets zocht, die vandaag geleverd is. Een gigantisch prijsverschil met de gehanteerde adviesprijs in de plaatselijke fietswinkel, maakte dat ik de site verder ben gaan bekijken. 93% positief, snelle service, redenen voor mij om over te gaan tot bestellen!
Het levermoment varieerde. Van 3 weken na bestelling, tot ineens week 15 volgend jaar. Het afschaffen van het fietsplan maakte een vloedgolf van bestellingen los, de fabrikant kon het niet leveren. Deze informatie kwam vrij snel, toen het bekend was. Vorige week ontving ik bericht dat mijn fiets snel zou komen, en vandaag is hij met veel zorg gebracht. hij is prachtig! ik heb een collega geadviseerd om ook haar fiets bij Centralbikes te bestellen. Ons schoolbestuur blijft het fietsplan behouden, zij koopt de fiets in mei. Ik ben heel enthousiast!

27 november 2014

Snelle en betaalbare service.

Slechts 1 telefoontje was voldoende om te weten of het product wat ik nodig had voorradig en ik een toezegging kreeg dat het dezelfde dag verzonden zou worden. Dus heb ik meteen de bestelling via de website gedaan, via Ideal betaald en inderdaad de volgende dag in huis. Mocht ik dus wederom iets nodig hebben voor mijn fiets, dan zal ik dat zeker hier bestellen.

21 november 2014

Uitstekende afhandeling en prima service

Prima geregeld en gebruik kunnen maken van t fietsplan. Uitstekend.
Goede service, klantvriendelijk.
De prijs was prima en de fiets werd snel geleverd volgens afspraak.
Centarlbikes goede adres.

1 november 2014

Goed gevoel!

Na de online bestelling van een Batavus E-Bike ben ik netjes via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Tot en met de levering heb ik een goed gevoel gehad over Centralbikes en ben ik blij met de Batavus. Compliment tot nu toe over behandeling en personele aandacht. Petje af.

31 oktober 2014

Goede professionele shop

Reageren snel op vragen en het bestel proces is soepel verlopen. Keurige winkel / afhaalpunt waar je ook een rustige uitleg krijgt over het gebruik en onderhoud van je afgemonteerde fiets. Zeer voordelige shop tov de lokale fietsenwinkel.

25 oktober 2014

Centralbikes doen wat ze beloven.

Ik had mijn fiets besteld en kreeg vrij vlot een mailtje terug dat de fiets niet op voorraad was. Aan mij de keuze geld terug of een paar weken levertijd. De levertijd was voor mij geen probleem. Uiteindelijk is de fiets keurig afgeleverd, eerder dan de gestelde levertijd. Bel ontbrak en wordt nageleverd. Zelf versnelling iets bijgesteld. Voor de rest goed afgemonteerd m.a.w. bijna perfect.

24 oktober 2014

Fiets en zijn prijs prima, bezorging was minder

De prijs voor deze standaard fiets is veel lager dan bij anderen. Het persoonlijk contact via mail over deze bestelling verliep prima..
Helaas liep de bezorging minder goed. Tussen de afgesproken tijden werd niet bezorgd. De volgende dag opgebeld en werd gezegd dat er een misverstand was geweest bij de chauffeur.
Vervolgens is in dezelfde week nog wel geleverd, maar was er misverstand over de prijs. Er was namelijk al een voorschot betaald. Na telefonisch contact is ook dit goedgekomen.

23 oktober 2014