Dikke scam! Ik bestelde zogezegd twee mooie gigantische kerststrikken. Ik kreeg weken na Kerst twee intrieste, minuscule rode vodden toegestuurd. Verdoken rommel uit China. Als je je geld terug vraagt... Toon meer

Vorig jaar december (2024) een Rode Kerststrik besteld. Om een update gevraagd, krijg je ene mevrouw M***a via de mail met de melding dat ze aan het onderzoeken zijn waarom de zending vertraagd... Toon meer

Toen ik twee oplaadbare lampjes gekocht had en ik niks meer hoorde, dacht ik "Foute boel". De reviews werken niet in hun voordeel en ik zag niet echt duidelijke info op Trustpilot. Uiteindelijk kwam d... Toon meer

Koop hier niets! Je kunt hetzelfde product voor 1/10e van de prijs via Aliexpress of Temu kopen. Bij direct annuleren van de bestelling verzenden ze toch en t duurt een eeuwigheid voor je retourgegeve... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen tot slechte communicatie omtrent…

Geen tot slechte communicatie omtrent levering lampen.
Betaald bij bestelling nu 30 dagen later nog niks ontvangen en geen reactie meer
Ontvangen.
Hopen dat er nog geleverd word en het geld word teruggestort bij niet leveren

23 december 2024

Hier niets kopen.

Alles ging mis. Ik heb op 23 november een bestelling geplaatst en betaald en tot op heden (23 december), na herhaaldelijk mailen en proberen telefonisch contact te krijgen, nog niets ontvangen of geld terug gekregen.

23 november 2024

wel betaald niets ontvangen

De bestelling van 31 oktober is nooit ontvangen, er is geen contact te krijgen met het bedrijf, het geleverde telefoonnummer is niet meer in werking en op berichten en mails wordt niet gereageerd. en is betaald voor een niet geleverd product. het bedrijf is in gebreke. Mits er geen reactie komt op mijn laatste email zullen er verdere stappen ondernomen worden.

5 november 2024

BESTEL HIER NIKS

Ik heb al eerder een review geplaatst ,na een paar dagen reactie terug over een lamp ..ik heb helemaal geen lamp besteld!

Vervolgens heen en weer gemaild dat ze het opnieuw opsturen ,nou nog niks gezien!!
Laatste mail hebben ze ook niet meer beantwoord waarop ik vroeg mijn geld terug te storten… ,dan helaas vervolg stappen ..
Mensen wees gewaarschuwd BESTEL HIER NIKS!!!!

16 december 2024

Niet bestellen!!

Ik bestelde een deurstrik voor de feestdagen en ik kreeg er 1 die denk ik 20x kleiner was. Gevalletje dropshipping? Contact met ze opgenomen en ik kan het retouren op eigen kosten naar China. Dat terwijl zij hun verkoop niet nakomen. Belachelijk! Slechte service, ze verkopen niet wat er op de foto staat. Kortom bestel er NIET!!

30 november 2024

Ik heb 23 november een bestelling…

Ik heb 23 november een bestelling gedaan bij Cozyhaus en tot op heden niks ontvangen ze reageren niet op mails telefoonnummer doet het niet en het was een hoog bedrag. Heeft iemand anders tips wat ik kan doen behalve aangifte bij de politie!

23 november 2024

We hebben weken geleden een bestelling…

We hebben weken geleden een bestelling geplaatst en het product is nog steeds niet binnen. De status is nog steeds hetzelfde en op mijn mail krijg ik geen reactie. Wel krijg ik deze beoordelingsmail….

30 november 2024

helaas na verschillende belletjes en…

helaas na verschillende belletjes en emails geen reactie van cozyhaus. Voor 80 euro kandelaars besteld. Track en trace gaat op with. als je belt krijg je meteen in gesprek toon. inmiddels ruim 2 weken geleden besteld. Het lijkt erop dat het niet meer komt en we ons geld kwijt zijn. Echt zo jammer het was een sinterklaar cadeautje.

3 december 2024

Nog steeds mijn bestelling niet…

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, ondanks de voorziene leveringstermijn verstreken is. Reeds meermaals via diverse kanalen (contactformulier & mail) contact proberen op te nemen, maar tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen.

2 december 2024