Dikke scam! Ik bestelde zogezegd twee mooie gigantische kerststrikken. Ik kreeg weken na Kerst twee intrieste, minuscule rode vodden toegestuurd. Verdoken rommel uit China. Als je je geld terug vraagt... Toon meer

Vorig jaar december (2024) een Rode Kerststrik besteld. Om een update gevraagd, krijg je ene mevrouw M***a via de mail met de melding dat ze aan het onderzoeken zijn waarom de zending vertraagd... Toon meer

Toen ik twee oplaadbare lampjes gekocht had en ik niks meer hoorde, dacht ik "Foute boel". De reviews werken niet in hun voordeel en ik zag niet echt duidelijke info op Trustpilot. Uiteindelijk kwam d... Toon meer

Koop hier niets! Je kunt hetzelfde product voor 1/10e van de prijs via Aliexpress of Temu kopen. Bij direct annuleren van de bestelling verzenden ze toch en t duurt een eeuwigheid voor je retourgegeve... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn bestelling schijnt nog steeds…

Mijn bestelling schijnt nog steeds onderweg te zijn!
word slecht gecommuniseerd, geen idee waar de track en trace code van is? van welk post bedrijf???? Ook geen idee waar mijn pakket nu is............

18 oktober 2024

Antwoord van Cozyhaus

Volgens onze gegevens is je bestelling inmiddels geleverd. Excuses voor de verwarring rondom de communicatie en het volgen van je pakket! Als je nog vragen hebt of er iets niet klopt, laat het ons gerust weten; we helpen je graag verder.

Ik heb mijn pakket niet

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en kan deze ook niet meer traceren. Zou jullie ook niet aanbevelen.

13-11-2024 maandag bericht ontvangen dat pakket bezorgd zou zijn, niet ontvangen, bericht Post.nl bezorgdatum 12-11 maar kunnen bezorglocatie niet vinden pakket retour naar Schiedam. Zou ik het pakket ooit ontvangen was bijna blij geworden.

18 oktober 2024

Antwoord van Cozyhaus

Bedankt voor je bericht. We zien dat je pakket inmiddels is afgeleverd volgens onze gegevens. Mocht dit toch niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om dit verder uit te zoeken.

Via Facebook kwam ik op de prachtige…

Via Facebook kwam ik op de prachtige website van Cozyhaus terecht. De website nodigt meteen uit om iets leuks te bestellen. Dit heb ik dan ook gedaan
En dan begint de ellende: track & trace uit China. Ik voel mij misleid, maar leg dit wel bij mijzelf neer. Beter opletten!

24 oktober 2024

Antwoord van Cozyhaus

Dank voor je eerlijke feedback en voor het compliment over onze website! Het spijt ons te horen dat de herkomst van het product niet duidelijk genoeg was. We streven naar transparantie en waarderen het dat je dit aankaart. Mocht je vragen hebben over je bestelling of de levertijd, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Ik heb nog steeds niet mijn bestelling…

Ik heb nog steeds niet mijn bestelling ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar.
Mails niet beantwoord tot nu toe.
En dan wel elke keer mails; de
Bestelling komt er aan. Wanneer dan?

10 oktober 2024

Antwoord van Cozyhaus

Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat je ons moeilijk hebt kunnen bereiken. Onze excuses hiervoor! We begrijpen hoe frustrerend dit is.

Je bestelling is onderweg, en we doen ons best om je zo snel mogelijk een precieze leverdatum te geven. Mocht er verder nog iets zijn, dan kun je ons altijd mailen of hier een bericht sturen. We houden je in elk geval op de hoogte.

Ben al meer dan 2 weken op mijn product..komt uit China, een mooie Ali express webshop dus

Ben al meer dan 2 weken op mijn bestelling aan het wachten. Belachelijk gewoon, wist niet dat het allemaal om producten uit China gaat, is niet te zien in de prachtige vormgeving van de website én adres, als je naar de contactgegevens kijkt.

Kortom: als je weken op jouw bestelling wilt wachten, ga iets hier bestellen…….

10 oktober 2024

Antwoord van Cozyhaus

We hebben begrepen dat je hebt gehoord dat de bestelling geleverd is. Als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, laat het gerust weten; we helpen je graag verder.

Ik heb op 24 september een vaas…

Ik heb op 24 september een vaas besteld. Op 4 oktober kreeg ik een mail dat de vaas besteld was en ook een verzendbevestiging. Tot op vandaag is de zending ‘unknown’. Telefoon is telkens in gesprek en op mijn mail wordt niet gereageerd! Wat is de status?!

9 oktober 2024

Antwoord van Cozyhaus

Bedankt voor je bericht. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je bestelling. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

Er is inmiddels contact met je opgenomen via e-mail om de status van je bestelling te bespreken en verdere stappen te ondernemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen en de vaas bij je af te leveren. Mocht je nog verdere vragen hebben, staan wij klaar om je te helpen.

Heel slecht.. nooit iets ontvangen, geld kwijt 🤬Ik heb een heel leuk sleutelrekje…

Ik heb een heel leuk sleutelrekje besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Ik heb een mail gestuurd en krijg geen reactie hierop. Ook als ik op het tracking nummer klik, zie ik al sinds dag 1 hetzelfde staan, dat het bevestigd is en dat het uit China moet komen. Ik bent tot op heden dus zeer ontevreden. Ik hoop dat ze me nog verrassen… maar ik gok op van niet.

25 september 2024

Een bestelling gedaan op 18-09 het…

Een bestelling gedaan op 18-09 het duurde lang voor het binnen was, de bestelling in 2 gedeeltes bezorgd een vorige week en één is nog onderweg. In de track and trace mail kon in zien dat het uit China kwam. Dan had ik het net zo goed via shein of iets kunnen bestellen voor veel goedkoper (27€ voor fotolijst en 8€ bij temu). Totaal ontevreden en ook geen reactie op mijn mail wat betreft retour.

Ik had voor het bestellen dit bedrijf moeten “googlen”. Klopt niets van.

6 oktober 2024

Onderdelen zaten los in de lamp en blijft branden

Onderdelen zaten los in de lamp. Bleek een los kapje van de sensor te zijn. Schroefjes zijn boterzacht dus heb ik vervangen. Dus nu is mijn garantie vervallen.
Lamp brandt de hele nacht en gaat tussendoor slechts enkele seconden uit.
Lamp is geen Nederlands of Europees product maar wodt door verkoper besteld en rechtstreeks vanuit China verstuurd.
Dus dubbel gen***d en 2x zo duur uit.
Zelf voortaan via een chineese website bestellen. Heb je ook nog garantie.

14 september 2024

Antwoord van Cozyhaus

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we willen het graag goedmaken! Ik heb inmiddels contact met je opgenomen om samen een passende oplossing te vinden. Nogmaals sorry voor het ongemak, we gaan er alles aan doen om dit recht te zetten!

Heb nog steeds niets ontvangen

Heb nog steeds niets ontvangen. En wel betaald

19 september 2024

Antwoord van Cozyhaus

Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp dat het vervelend is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik wil u graag bevestigen dat uw bestelling onderweg is. U zou een Track & Trace hebben ontvangen via e-mail waarmee u de zending kunt volgen.

Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Begin sept een bestelling geplaatst

Begin sept een bestelling geplaatst. Later kreeg ik het bericht da de bestelling pas de 21e sept zou komen. Nu de 26e sept na vele emails en bellen (geen gehoor) nog steeds geen antwoord. Sorry maar dit vind ik dus slecht en hoop dat de bestelling alsnog word geleverd

4 september 2024

mijn op 10 september bestelde vaas is…

mijn op 10 september bestelde vaas is nog steeds niet gearriveerd!
Dit lijkt mij geen beste service!

18 september 2024

Antwoord van Cozyhaus

Onze oprechte excuses voor de vertraging. Gelukkig zie ik dat de vaas inmiddels wel is geleverd. Ik heb contact met u opgenomen via e-mail om een passende tegemoetkoming te bespreken.

Enorm lange levertijd!

Ik heb het meer dan 2 weken geleden besteld en nog niets ontvangen.

18 september 2024

Antwoord van Cozyhaus

Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat het vervelend is dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik heb contact met je opgenomen via de mail zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.

Ik houd de situatie goed in de gaten en zal je meteen op de hoogte brengen zodra er nieuws is over je bestelling. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, laat het me gerust weten.

Lange levering en geen reactie

Lange levering van 2,5 week. Gemaild nergens geen reactie op gekregen.

3 september 2024

Antwoord van Cozyhaus

Het spijt ons enorm om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en geen reactie van ons hebt ontvangen. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. Ik ga direct uitzoeken wat er mis is gegaan met je bestelling en zorgen dat je zo snel mogelijk een update ontvangt.

Eerst maar eens aan geven dat je het…

Eerst maar eens aan geven dat je het bij bv Temu besteld en de spullen uit China komen en aan geven dat het weken duurt voordat je het binnen hebt

1 september 2024

Antwoord van Cozyhaus

Sorry voor de vertraging! We hebben wat vertraging gehad met onze leverancier in Duitsland, maar geen zorgen – het komt zeker niet uit China. Ik check het meteen voor je en zorg dat je snel een update krijgt!

Reviews in alle talen tonen. (157 reviews)