Slechte service na verkoop nieuw toestel 6 weken weg heeft nooit gewerkt terug gekomen voor de poort achter gelaten doos open zonder te weten dat het terug geleverd werd die dag Er wordt op maïls l... Toon meer
2 ventilators gekocht, 1 ervan is geleverd in een gescheurde doos. Wat bleek dat deze beschadigd was. Gebeld naar de klantendienst. Product niet meer beschikbaar om een nieuwe te ontvangen,wat ik... Toon meer
Click en collect blijft hangen in voorbereiding, klantendienst vermijd ik want ik ken de kwaliteit daar. Meteen betwisting bij masterdcard ingediend, als electro depot vaker gemerkt word door uw ba... Toon meer
Op 29/7/22 mijn iphone binnengedaan omdat hij een sim-kaartje van een profider niet nam. Ondertussen doen ze alsof hun neus aan het bloeden is. Men zou mij terugbetalen maar helaas; het is er nog ni... Toon meer
- Huishoudapparatuur winkel
- Airconditioningsystemen leverancier
- Inbraakalarmwinkel
- Computerwinkel
- Stofzuigerwinkel
- Winkel voor wasmachines en wasdrogers
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Pour tous vos achats de petit et gros électroménager, informatique, image, son, high tech… rendez-vous chez ELECTRO DEPOT - PRIX BAS toute l'année !
Route de Vendeville 1, 59155, Faches-Thumesnil, Frankrijk
- www.electrodepot.fr
Vraagt klanten om een review
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hele slechte dienst na verkoop
Hele slechte dienst na verkoop ! Koop je daar een gsm toestel ! Na een maand blokkeert hij constant , batterij enorm rap leeg … neem contact op met de klantendienst , toestel terug brengen en 6 weken kwijt !!!!!! Wie kan nu de dag van vandaag 6 weken zonder gsm toestel !!! Nooit koop ik hier nog iets
Oplichters
Koop hier niks want het zijn bedriegers. Heb via hun site externe harde schijf gekocht met opslagcapaciteit van 2 TB en ik kreeg eentje thuis gestuurd van 250gb. Heb contact met ze opgenomen en ze zeiden het het verkeerd stond op hun site en als ik die niet wil maar moet terug sturen. Ik heb nu onnodige kosten gemaakt voor het verzenden en gevraagd of ze deze voor hun rekening willen nemen want is ten slotte hun fout. Ze reageren niet eens, tip aan iedereen koop hier niks
Service is perfect
Kocht diepvrieskist
Geleverd alles ok
Bij de oven was er na 1 jaar bruine vlekken van de warmte.mee teruggegaan zonder miserie andere mogen kiezen.ben heel tevreden van de winkel
Hebben er een tv diepvries oven koffiezet stofzuiger van ben heel tevreden
Slechte service
Na verkoop verloopt Service zeer slecht en moeizaam
Dienst naa verkoop is schandalig
Dienst naa verkoop is schandalig, printer gekocht, werkt van eerste dag niet, kontakt opgenomen, maar doorgestuurd naar epson om zelfs probleem oplossen. In winkel Wilrijk willen ze ook niets doen. Zeker geen aaarader om hier nog iets bestellen of kopen!
De grootste rippers da ik ooit heeft…
De grootste rippers da ik ooit heeft gekent van een winkel. Heb daar een step gekocht hij is 4 maanden oud en opeens ga die nie meer aan. Twas eerst die batterij.had hem volledig opgeladen opeens ging die massa's snel naar 1 streepje. En dan opeens gedaan hij ging niet meer aan. Heb hem binnen gedaan en ze belde me met te zeggen dat hij niet in garantie valt. Bende zeveraars. Ik ken nu al 4 mensen die hen elektrische step daar binnen hebben gedaan en bij deze mensen zeiden ze dat ook. Ik denk dat ze dat bij iedereen dat zeggen. Ze verkopen zelf occassie materiaal voor nieuw.
Dikke nul of beter gangster depot.
Dikke nul of beter gangster depot.
Ik stapte deze winkel binnen op zoek naar een deftige vaatmachine prijs speelde mij geen rol maar toch zij de verkoper dat hun huismerk valberg aan te raden is .
Ik had zo mijn twijfels maar ik heb ze toch genomen maar met 5jaar garantie omdat ik er geen goed gevoel bij had het was maar hopen dat het product goed was?
Ik nam het toestel mee en thuis begon de mizerie werkte dus helemaal niet het zeepblokje van dreft viel gewoon op de bodem als het machine wier opgestart als gevolg alle vaat vuil dus belde ik voor een technieker.
Natuurlijk alles in het frans en alles per meal het lukte me toch met mijn beetje kennis frans.
Dus is de technieker 3× geweest schandalig vind ik het dus heb ik besloten dat ik de vaatmachine zelf naar electro depot ga brengen want ze spelen met je voeten de technieker mag 100×je toestel repareren dat kost electro depot geen cent alles komt toch uit china en daar eens je in hun val valt, ben je gefopt je komt er niet meer uit.
Ik bracht het machine in de winkel en vraagde achter de verantwoordelijke en zij dat ik deze vaatwasser niet meer wil en de technieker al 3× is geweest maar ze geloofde me niet.
Ik vroeg hun direct te bellen naar die dienst van de techniekers maar ze namen niet op.
Dus hebben ze mij toch voorgesteld een ander vaatwasser te kiezen dat heb ik ook gedaan ik nam een bosch dan was ik zeker dat het ging werken mits een toeslag van 150€ extra .
De verantwoordelijke zij tegen mij we zullen de toestel gratis leveren omdat u veel miserie had meegemaakt met het toestel ik antwoorde ok is prima .
Dus betaalde ik alles en gaf mijn adres door voor de levering die dinsdag of woensdag thuisgebracht ging worden mits goedkeuring?
Ik belde woensdag voor te weten waar mijn vaatmachine bleef ik kreeg als antwoord oei we zijn vergeten de bestelling doortegeven wat ik echt schandalig vind ik wachte de hele dag voor niets.
Dus dan zijden ze donderdag ale dan maar zij ik .
Donderdag weer gebeldt naar electro depot ze zijden dat ik naar hun externe firma moest bellen die de toestellen leveren heb ik gedaan en ze hadden mijn vaatwasser niet eens bij zo spelen ze met je voeten.
Dus belde ik boos terug naar electro depot de verantwoordelijke biede haar excusses aan en zij me dat het vrijdag zeker geleverd ging worden ik zij oke ik wacht toch al 4dagen.
Vrijdag komen ze leveren een externe firma om 16u30 eindelijk zij ik boos de leverancier wou 30€ voor de levering waar ik echt om moest lachen ik antwoorde hem regel dat met die amateurs van electro depot .
De chafeur belde electro depot en was toch geregeld ik heb niets betaalt algoed.
Dan als ik binnen de nieuwe vaatwasser openmaakte zach ik dat het een inbouw bosch was dat was de druppel.
Ik beld electro depot en zij hun of ze nu met mijn voeten spelen want zon slechte comunicatie heb ik nooit gezien in een bedrijf .
Ik legde het uit dat ze een verkeerde toestel geleverd hebben dus zij die dispach van electro depot u mag het meteen komen ruilen natuurlijk had ik geen keuze ik ben met het inbouw bosch terug naar de winkel gereden .als ik er kwam zij de dispach dat er een comunicatiefout was in de morgend tussen de chaffeurs en haar personeel maar ja mijn probleem niet .ik nam uiteindelijk een siemens vaatwasser mee.
Die voorlopig goed draait gelukkig .
Dus mensen laat julie niet vangen maar koop kwaliteit .voor mij nooit meer electro depot alleen maar last en leugens .
WAARDELOZE ZAAK !!!!
Bij electro depot online een hooverbord gekocht als kado voor m'n zoon na blij de doos te hebben uitgepakt en met veel vreugde een uurtje kunnen rijden was de batterij leeg tijdens het insteken gingen de lampjes knipperen en laad geheel niet op !! Klantendienst gebeld naar geel.breng u het hooverbord maar binnen. even 2.5 uurtjes kwijt met heen en weer rijden hebben ze mijn hooverbord een hestelbon gemaakt en deze opgestuurd naar het fabriek onder garantie even na 6 weken nog niks gehoord te hebben van electro depot zelf 50 keer zelf proberen te bellen naar de dienst verkoop z'n toch 2 keer te hebben opgenomen werd mij even verteld dat ze het moederbord en een aandrijfmotor hebben vervangen maar dat ik 80 euro moet betalen of het toestel anders niets terugkomt naar mij ik weiger dan ook om maar 1 euro te betalen en graag men zoon zijn hooverbord terugwilt gebruiken is begonnen opgestuurd geweest 17 december nu 12 februari!!!!! En nog steeds geen reactie of oplossing van deze superfirma KOOP ER ECHT NOOOIT IETS !!!!!
Gisteren koffiemachine gekocht (werkte totaal niet!)
Gisteren koffiemachine gekocht. Koffiemachine is nu toch zo moeilijk niet om te hanteren. Kom thuis es proberen dacht ik, water blijft koken, geen koffie! Nog es proberen, miss doe ik iets mis? Weer geen koffie, nog enkele keren proberen, dat ding werkt niet!!! Dus ik terug naar Elekro Depot Kuurne, aan de infobalie,geen volk, wel min 15 minuten meot wachten, meneertje aan het bellen!! hij komt dan uiteindelijk na dat ik nog es naar hem zelf toe ga om te vragen waar hulp blijft!! Maar ok, die gast komt en dan toch een waardebon teruggekregen. Maar eerst wilde hij niet want zijn verkopen worden maar s'nachts uitgeschreven, na mij es kwaad te maken, dat ik deze net had gekocht, en dit ding totaal niet werkte!!! Zeer veel kostbare tijd verloren! Dus bij deze was dit het laatste wat ik daar heb gekocht!
Eigenlijk geen ster
Eigenlijk geen ster. Maar dan kan ik niks schrijven. Een ijskast gekocht in de solde. Niks mis mee. We hadden besloten om ze te laten leveren. Moesten 30 euro extra betalen bij levering. Ook niks mis mee. Bij levering zouden we nog eens 15 euro extra betalen om ze te instaleren.
Dus besloten we die 15 euro niet te betalen. Een stekker insteken kan je zelf ook. Dus wij ijskast zelf uit de doos gehaald en nu bleek er een bluts in te staan aan de deur. Wij direct gebeld en ze gingen het met de verantwoordelijke bespreken. De dag nadien nog maar eens zelf gebeld. Kregen we een antwoord dat we een tegoed bon zouden krijgen van 60 euro. Wij niet akkoord omdat wij ze al speciaal hadden laten leveren zodat de kans op beschadiging minder zou zijn althans dat dachten wij. Dus moesten ze nog eens met de verantwoordelijke praten. Weer de dag nadien zelf gebeld. We kregen een andere maar moesten de leveringskosten zelf betalen dus weer 30 euro. Wij niet akkoord natuurlijk. Dus weer een dag verder en weer zelf moeten bellen kregen we al aan de andere kant van de lijn ne ferme zucht. Dan uiteindelijk gingen ze de kosten op hun nemen. Maar nu was die zelfde type ijskast niet meer in voorraad en moesten we een andere kiezen af te wel goedkoper en kregen we een tegoedbon ofwel duurder en moesten we bij betalen. Aangezien we die in de solde hadden gekocht was er niets wat hier mee te vergelijken was. We moesten maar eens op hun site kijken en dan bellen wat we hadden gekozen. Dus zo gezegd zo gedaan we bellen terug en ze gooien de telefoon gewoon in. Dus ondertussen een week verder en geen oplossing. Ferme winkel top bediening wil je een goede service een uitstekende aanrader.
Waardeloos bedrijf..
Waardeloos bedrijf... reageren helemaal nergens op, maar hebben wel mijn centen.. Leveren niets en laten niets horen.. wees gewaarschuwd
Zeker niets bestellen bij ekectrodepot…
Na een bestelling van 2 tv toestellen werd er mij beloofd dat ik ze binnen 4 dagen kon gaan ophalen in hun winkel in Geel. Na een week waren ze nog altijd in bestelling. Heb contact opgenomen met de winkel, zij adviseerde mij om een mail te sturen naar hoofdkantoor om mijn geld terug te vragen. Dit gedaan en geen enkele reactie gekregen na 4 dagen, heb zowel via messenger ook een bericht gestuurd ook geen reactie, heb gebeld naar hun algemeen betaaald nr 070 30 00 00 blijft bellen => geen enkele reactie. Zeker niets online bestellen bij deze winkel want als er is dan ben je gejost
NOOIT MEER, IK RAAD DEZE WINKEL NIEMAND AAN!
Ik kreeg een mailtje van hun om een recensie te schrijven over mijn laatste aankoop bij hen. Uiteindelijk een mailtje van hen terug gekregen dat mijn reactie niet volgens hun normen is... Ik denk dat ze enkel de goede reacties accepteren op hun website en de negatieve er uit filteren, best triestig toch?
Bij deze mijn recensie.
2 weken geleden een electrische step gekocht bij jullie. Kon met ecocheques betalen . Eerst moest ik het met bankcontact online betalen en dit zou ik de winkel terug betaald worden. Bij het afhalen was het personeel heel onvriendelijk en erg onbeleefd. Dit kon volgens hun niet met ecocheques betaald worden, hadden zelf geen behoefte om dit na te kijken online. (Online stond dat dit wel kon). Uiteindelijk toch na lang aandringen gingen ze het nakijken. Het kon wel met ecocheques betaald worden. Geen excuses of niets. Achteraf werdt je gewoon achter je rug uitgelachen. Ik kom hier NOOIT meer en raadt deze winkel ook aan niemand aan!!
Een week geleden heb ik in het filiaal…
Een week geleden heb ik in het filiaal van Oostende een tv-toestel gekocht van 300€. Ik dacht bij de aankoop, als ik er niet content van ben, kan ik deze gewoon retourneren. Aan telefoon kreeg ik tehoren dat ze 'geen tweedehandswinkel zijn en dit zou niet eerlijk zijn tegenover de volgende klant.' Verder vroeg de verantwoordelijke ook ofdat mijn model niet te bekijken was in de winkel. Ik zeg jawel maar om een toestel deftig uit te testen moet je die thuis kunnen bekijken. Blijkbaar vinden zij van niet. Het is niet mogelijk voor mij om dit toestel in te wisselen voor een ander product.
Service trekt duidelijk op niks en aan andere reviews te lezen ben ik niet de enige.
Groot was mijn vreugde online een…
Groot was mijn vreugde online een voordeligere Galaxy fit te scoren en die heb ik onmiddellijk on-line betaald voor afhaling in Oostende. Mijn man is die gaan afhalen maar tot mijn grote verontrusting bleek bij thuiskomst dat de verpakking geopend meegegeven was en er naast een Samsung oplader er een mifit inzat. Hierop hebben we besloten onmiddellijk met openbaar vervoer heel het traject terug te doen om verhaal te halen en onmiddellijk bleek dat ze ons wilden afschepen alsof wij blind waren en zij recht in hun schoenen stonden. Na poosje discussie en van onze zijde dreiging politie te bellen waren ze bereid aangezien ons vertrouwen weg was een tegoedbon te geven wat wij onaanvaardbaar vinden gezien zij ons bedrogen hebben. Uiteindelijk hebben wij via bankcontact een gedeeltelijke terugbetaling op rekening gekregen want voor afhaling in winkel rekenden ze onterecht kosten aan. Dit is eerlijk gezegd walgelijk temeer omdat je als klant jezelf moeten liggen verdedigen terwijl je onheus door hen behandelde wordt. Electrodepot is absoluut klantonvriendelijk en wanneer je geopende verpakking verkoopt dan kun je dat ik principe niet als nieuw verkopen maar als tweede kans zoals Coolblue hanteert. Gezien ze geen seconde eraan gedacht hebben sorry te zeggen en voor niet correcte afhaalservice idiote kosten aanrekenen raden we iedereen af bij hen te kopen en een meer betrouwbaar winkel te zoeken
Belachelijk slechte service en…
Belachelijk slechte service en personeel!
Ik bestelde gisteren een wafelijzer waarvan ik een bevestiging en afhaalbon van ontving. Eens daar aangekomen heb ik eerst 20(!!) min staan wachten op de click&drive oplaadzone. Toen ik naar binnen ging werd mij gewoon gezegd dat ze de doos niet vonden en dat ik nog maar even moest wachten in de auto.
Nog eens 15min later komt men mij uit de auto halen "we vinden uw bestelling niet". De dames die mij dit meedeelden waren vriendelijk en behulpzaam en gaven mij de mogelijkheden mee.
Ik besliste dan maar om het wafelijzer van €55 te nemen, hetgeen dat ik besteld had kostte €34,90. Na weer lang wachten aan de kassa word ik eindelijk verder geholpen. Men vraagt mij om nog €20 te betalen terwijl ik al €37,85 betaald (inclusief €2,90 verzendingskosten) had voor mijn wafelijzer dat er NIET was! Ik vraag hoe dit kan dat ik nog eens €20 moet betalen? "Ja mevrouw die verzendingskosten kunnen wij niet vergoeden hé.." Euhm excuseer hé, deze firma maakt een fout en laat mij daarbovenop verzendingskosten betalen voor iets wat ik niet eens ontvangen heb?!
Het gaat mij hier echt niet om die €2,90 maar wel om de belachelijk onvriendelijke dame achter de kassa en de extreem lange wachttijden. Als jullie een fout maken moet ik daar dan maar extra voor betalen?
Mij zie je hier nooit meer en ik raad anderen aan om hetzelfde te doen. Schandalig gewoon.
Op maandag een wasmachine besteld…
Op maandag een wasmachine besteld online, betaald en normaal s anderendaags geleverd. Geduld gehad tot donderdag en dan opnieuw geïnformeerd, bleek de firma die de thuisberzorging doet van niets te weten. Toch heeft de firma hun best gedaan en vrijdag geleverd. Het geld voor de thuislevering was betaald maar toch moest ik 30 euro extra betalen, dus 60 euro voor 8 kilometer. Ik blij dat ik eindelijk kon wassen. Alles installeren en wassen dacht ik. Alles geprobeerd, geen beweging in te krijgen. Terug bellen. Daar word verzekerd dat ik morgen antwoord ga krijgen voor mijn probleem. Zaterdag om 15.00 uur nog altijd geen telefoondus zelf maar gebeld, ‘oh, we hebben nog altijd niks gehoord van onze technische dienst maar ik neem contact op en en ik bel dadelijk terug!’ Ondertussen is het 19.00 uur en nog altijd niet teruggebeld. Wanhopig word ik ervan, nooit meer!!!
Bestelling geplaatst voor een afwasmachine
Bestelling geplaatst voor een afwasmachine, bij bestellen stond een levertermijn van 5 dagen, tweken verder, geld is van mijn rekening verdwenen en krijg dan een mail dat levertermijn misschien einde december gaat zijn. Dit is afzetterij en fraude. Laatste keer dat ik hier nog iets bestel.
Bestelling geplaats en betaald voor…
Bestelling geplaats en betaald voor wasmachine 2 dagen later e-mail dat het niet meer in voorraad is en stellen ze een ander toestel voor ( een droogkast natuurlijk)
Niet met akkoord natuurlijk dus vraag ik mijn geld terug. Ben benieuwd hoe lang ik daar op moet wachten. Slechte service en mensen in zak zetten doet dit bedrijf
slechtste ervaring ooit.
slechtste ervaring ooit.
De informatie op de website is niet correct.
Ik heb een bestelling geplaatst en na een week heb ik nog steeds geen update of informatie over de bestelling ontvangen. Toen ik ze telefonisch kon bereiken, zeiden ze dat ik de bestelling moest annuleren omdat ze geen voorraad hebben.
ik wacht nog steeds op een antwoord om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen
Blijf uit de buurt van dit bedrijf

Antwoord van ELECTRO DEPOT