exaktaphoto.se Reviews

5.199
TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bilderna jag beställt hade tyvärr blivit skadade under transport. Delvis på grund av lite svagt skydd/stöd för bilderna i kuvertet men också i kombination av utebliven varsamhet fr speditör. Hörde av... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min son fick en skolkatalog med tryckfel på flera sidor inklusive sin egen klass. Mejlade och fick svar att de skulle skicka ny katalog. Inget hände på över en månad. Mejlade igen de svarade igen att... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställde foton på mig tillsammans med en katalog över alla gymnasieskolor i Örebro. Jag fick katalogen men inte fotona. Hörde av mig till exakta photo som jag anser har hanterat ärendet proffsig... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den jag pratade med , har svarat på ett bra sätt, låtit mig prata och förklara det som har hänt. Han förklarade tydligt det han kommer och göra för att lösa problemet. Nöjd för denna gången. Fö... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

EXAKTA PHOTO är ett skolfotoföretag som med engagemang och yrkesstolthet skapar minnen. Med ödmjukhet och envishet strävar vi framåt för att befästa vår position som Sveriges största skolfotoföretag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(5.199)

93 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde och betalade men fick aldrig…

Beställde och betalade men fick aldrig någon katalog 2024.

17 november 2024

Hej Linda,
Tack för ditt omdöme.
Tråkigt att höra! Jag kan inte se att du har kontaktat oss gällande att du inte mottagit någon katalog. Den är skickad till dig den 2024-11-21 och borde nått dig. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att få hjälp med ditt ärende.
Ni når oss på info@exaktaphoto.se eller telefonnummer 0431-44 56 00.

Jättebra service

Jättebra service

24 september 2025

Hej,
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra!

Levereran

Det tog lång tid att får grejer.

18 november 2024

Hej,
Tack för ditt omdöme. Beklagar att du fick vänta lite längre på dina produkter! Hoppas du är nöjd med produkterna i övrigt.

Charged almost 300 SEK extra

Charged almost 300 SEK extra, more than double what they told me I would pay when I asked.

18 september 2025

Hej Olle,
Tack för ditt omdöme. Det låter verkligen märkligt! Vänligen kontakta vår kundtjänst så vi kan hjälpa dig med vad som blivit fel!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

We're not rating the pictures but the…

We're not rating the pictures but the aftersales experience with this company is a total joke.

As one of two parents I'm bombarded with CTAs to buy photos on both e-mail and text.

"ONLY ONE DAY LEFT TO CLAIM!" sort of stuff, and the best part... the other parent has already bought it...

To whomever handles customer experience at Exaktaphoto; This system you're using is total and utter garbage.

8 september 2025

Hej,
Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss dina synpunkter!
Erbjudande om att köpa bilder är kopplat till konto och inte till elev. Om du och den andra vårdnadshavaren skapat vars ett konto kommer ni båda att få erbjudande om att köpa bilder.

Hej,
Tack för ditt omdöme. Kan inte se att du har varit i kontakt med oss gällande en retur. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att få hjälp. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick hem skolkatalog och student…

Jag fick hem skolkatalog och student bilder från min student. Fanns ingen adress där man skulle skicka tillbaka det till. Jag fick då en påminnelse avgift och kunde därmed inte lämna tillbaka någonting och var tvungen att betala allt för 800 kr. Det var ingenting som man blev informerad av! Detta är ett företag son luras och undanhåller information och jag rekommenderar ABSOLUT inte!

8 september 2025

Tack för ditt omdöme.
Tråkigt att höra att du inte är nöjd! På bildernas faktura finns en returetikett med fri retur på bilderna. Katalogens faktura har också en returadress att skicka returen till om man inte vill behålla produkterna. Behöver du hjälp att returnera är det viktigt att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig. Du når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Katastrof

Katastrof, skickar fel foton, kan inte verifiera rätt person osv.
Bra läge för konkurrenter att förenkla livet för föräldrar som vill ha skolfoton.

1 september 2025

Hej,
Tack för ditt omdöme. Beklagar om ni fått fel bilder! Vi hjälper er gärna att rätta till detta!
Kontakta vår kundtjänst på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Totalt värdelös fotograf!

Totalt värdelös fotograf!! Anlita INTE dessa!! Kan ingenting om barnfotografering iallafall och har 2 år i rad tagit helt värdelösa skolfoton.

3 september 2025

Hej,
Tack för ert omdöme, men trist att ni inte är nöjda.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Böt ögonfärg på min dotter på nians…

Böt ögonfärg på min dotter på nians klassfoto, inte populärt här hemma...
När jag mailade dem samma dag som man fick se bilderna på webben fick jag svaret att de inte kan åtgärda det

2 september 2025

Hej,
Tack för ditt omdöme. Det låter väldigt märkligt! Kontakta oss gärna igen om det skett något missförstånd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid fina foton och bra kvalité

Alltid fina foton och bra kvalité. Väldigt dyrt dock...väldigt dyrt!!!

9 november 2024

Hej,
Tack för ert omdöme, men trist att ni inte är nöjda med våra priser. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Allt är bra

Allt är bra. Priserna kunde vara lägre.

16 november 2024

Hej,
Tack för ert omdöme, roligt att ni är nöjda med oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fått hem produkter jag inte beställt

Fått hem produkter jag inte beställt och sedan behövt betala returen

5 juni 2025

Hej,
Tack för ditt omdöme. På studentdagen får studenterna erbjudande om att beställa bilderna som tas. Om ni fått hem ett studentpaket är detta beställt på studentdagen men är helt gratis att returnera om ni inte vill behålla det. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer info om returen om ni behöver hjälp med detta. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Studentfoto

Min dotter blev inte informerad vid studentfotografering att personuppgifterna som det blev ombedda att lämna innebar att hon gjorde en beställning för både klassfoto och studentkatalog.
Att sen få katalogen 2 månader senare med en faktura känns verkligen inte ok.
Retur får man dessutom bekosta själv.

13 juni 2025

Tack för ditt omdöme.
På beställningsblanketten som studenterna får står det tydligt att det gäller en beställning av studentbilder. Det är såklart frivilligt att skriva under beställningsblanketten och vi hjälper er gärna med en retur.

Dit is Trustpilot