exaktaphoto.se Reviews

5.199
TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bilderna jag beställt hade tyvärr blivit skadade under transport. Delvis på grund av lite svagt skydd/stöd för bilderna i kuvertet men också i kombination av utebliven varsamhet fr speditör. Hörde av... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min son fick en skolkatalog med tryckfel på flera sidor inklusive sin egen klass. Mejlade och fick svar att de skulle skicka ny katalog. Inget hände på över en månad. Mejlade igen de svarade igen att... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställde foton på mig tillsammans med en katalog över alla gymnasieskolor i Örebro. Jag fick katalogen men inte fotona. Hörde av mig till exakta photo som jag anser har hanterat ärendet proffsig... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den jag pratade med , har svarat på ett bra sätt, låtit mig prata och förklara det som har hänt. Han förklarade tydligt det han kommer och göra för att lösa problemet. Nöjd för denna gången. Fö... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

EXAKTA PHOTO är ett skolfotoföretag som med engagemang och yrkesstolthet skapar minnen. Med ödmjukhet och envishet strävar vi framåt för att befästa vår position som Sveriges största skolfotoföretag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.199)

93 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sonen tog studenten han gjorde klart…

Sonen tog studenten han gjorde klart för fotografen att han INTE skulle ha några foton så han blev förvånad när fotona damp ner i brevlådan igår den 23/7. Okej vi får returnera dem men så onödigt. Dessutom står det att fakturadatumet är den 30/6 och betalningsvillkor är 30 dagar men längre ner står det förfallodatum 2025-08-09… Hur ska de ha det liksom? Klassfotot var bra och sonen var snygg på det enskilda fotot men det är taget underifrån så man ser hans näsborrar och hans kavaj/skjorta tar upp en stor del av fotot! Hur tänkte fotografen där? Vi kommer returnera hela paketet idag den 24/7!

24 juli 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme, men såklart tråkigt att ni inte är nöjda. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Bluffföretag som skickar fakturor

Fick hem bilder och faktura på 799kr trots att jag inte lagt någon beställning ! Bluffföretag som skickar fakturor i hopp om att man är bortrest !

10 juli 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. På studentdagen får studenterna erbjudande om att beställa bilderna som tas. Om ni fått hem ett studentpaket är detta beställt på studentdagen men är helt gratis att returnera om ni inte vill behålla det. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer info om returen om ni behöver hjälp med detta. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skickar ut foton med faktura

Skickar ut foton med faktura, trots att ingen beställning gjorts!

9 juli 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Det låter märkligt att du fått en beställning utan att ha gjort en beställning hos oss! Vi ser gärna att du kontaktar vår kundtjänst för att ta reda på vad som har hänt.

Amatörmässigt

Otroligt dåliga bilder. Sotiga och dåligt belysta. Proportionerna i porträttbilderna är skrattretande skeva. Kan omöjligen vara en professionell fotograf som tagit dessa. En blind fotograf med parkinson hade knäppt bättre. Bilderna åkte tillbaka omedelbart.

7 juli 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme men supertråkigt att ni inte är nöjda! Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick detta till svar nedan från…

Jag fick detta till svar nedan från Exakta. Är så besviken då det är ett minne för livet som bara kastats bort

Tack för ert mejl,

Återigen får vi beklaga att katalogen att katalogen inte har kommit fram och det är verkligen märkligt. Vi kan dessvärre inte skicka ut en ny då dessa är slut. Vi har även sökt igenom vårt fysiska arkiv men dessvärre finns det ingen kvar.

Vi kommer i stället göra en återbetalning till er för den uteblivna katalogen. Återbetalningen når er inom ett par bankdagar.

Önskar er en fortsatt trevlig dag!

Lina

20 mei 2025

Hej Ammi,
Tack för ditt omdöme men tråkigt att katalogen är slut. Vi tar era synpunkter vidare och vi jobbar ständigt för att bli bättre!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi beställde skolkataloger för över sex…

Vi beställde skolkataloger för över sex månader sedan, men har fortfarande inte fått dem levererade. När vi nyligen kontaktade företaget fick vi veta att det kan dröja ytterligare flera månader innan de skickas ut. Det är oacceptabelt med så långa leveranstider, särskilt utan någon tydlig information eller uppföljning från deras sida. Väldigt besviken på servicen – vi förväntade oss betydligt bättre kommunikation och framförhållning.

6 mei 2025

Hej Anna,
Tack för ditt omdöme men tråkigt att ni inte känner er nöjda.
Vi beklagar den långa leveranstiden för katalogen och vi gör vårt bästa för att skicka den till er så fort som möjligt!
Mvh,
Exakta Photo

Ett bedrägligt företag.

Ett bedrägligt företag.
Min dotter beställde och betalade en skolkatalog
19/10 -24.
Den har inte dykt upp efter flera kontakter med företaget via mail där dom lovat att skicka den på nytt och inte gjort detta . Vi har även önskat att dom skickar spårbart. Detta är inget dom syslar med.
Nu har jag försökt få tag i detta bolag utan framgång.
Även försökt få tag i dom genom andra av deras bolag.
Som Loyalty-Group som har nätsidor för Postkodlotteriet och Villaägarna.
Allt detta utan framgång så nu kommer jag lämna in en polisanmälan mot ledningen för bedrägeri.

3 april 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ert omdöme, men trist att ni inte verkar helt nöjda.
Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600. Mvh, Exakta Photo

Bra service

Bra service, snabbt svar

17 november 2024

Hej Emelie,
Tack för ditt omdöme, det gör oss glada!

Går inte att få tag på

Dom uppmanade mig ringa dom efter att jag skrivit ett dåligt omdöme om deras falska marknadsföring och höga priser. På fredagen samma vecka ringde jag. "Telefonsvararen" sa att de hade lunch till en viss tid. När tiden väl kom att ringa igen sade telefonsvararen igen att de nu hade stängt hela dagen.. Jag rekommenderar inte detta företag.

14 maart 2025

Hej Emmie,
Tack för ditt omdöme men tråkigt att du inte är nöjd.
Vänligen kontakta oss gärna på info@exaktaphoto.se för att konkretisera dina synpunkter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har betalat för en skolkatalog men…

Vi har betalat för en skolkatalog men aldrig fått den. Jag har mejlat dem utan svar tillbaka. Jag har suttit i deras långa telefonkö och efter 40 minuter fått tag i dem. De lovar att skicka ut en skolkatalog men det har aldrig kommit någon. Dvs vi har betalat för något vi aldrig fått. Så det blir inget bra omdöme från vår sida.

16 maart 2025

Hej Anna,
Tack för ditt omdöme men tråkigt att ni inte är nöjda.
Vänligen kontakta oss på info@exaktaphoto.se för vidare information kring er leverans.

Lätt o smidigt

Lätt att beställa produkten man önskar.

11 maart 2025

Hej Maria,
Tack för ditt omdöme, kul att ni är nöjda!

Jättenöjd

Det va enkelt att beställa trots att vi fick brevet skickat till oss för flera månader sen.

7 maart 2025

Hej Florije,
Tack för ditt omdöme, det gläder oss att höra!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Extremt dålig servis och dåligt…

Extremt dålig servis och dåligt kundbemötande

8 december 2024

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att du inte är nöjd med tjänsten.
Du får gärna ta kontakt med vår kundtjänst för en mer specifik beskrivning av vad det är du inte är nöjd med. Vänligen kontakta oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Användarvänlig hemsida

Smidigt o lätt att beställa på hemsidan. Användarvänlig hemsida👍
10 dagars leverans- väntetid är kanske lite för långt. Vi får se om den kommer i tid.

5 maart 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ert omdöme, roligt att ni är nöjda med oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag få gång på gång faktura som jag har…

Jag få gång på gång faktura som jag har redan betalt. Jag fick betala 1100kr som kom från inkasso och det kom igen trots att jag har betalat. Att man fick betala någonting som kostar typ 250. Helt sjukt.
Arg och ledsen

10 november 2024

Hej Elsa,
Tack för ditt omdöme. Tråkigt att ni inte är nöjda.
Jag kan se att du inte har betalt dina fakturor i tid och därför har det gått vidare till inkasso. Om ni har frågor eller funderingar kring detta får du gärna kontakta vår kundtjänst på info@exaktaphoto.se.

Oseriöst företag

Fått inkassokrav från ett annat oseriöst företag PS inkasso och juridik pga att Exakta foto inte skickat ut faktura eller påminnelse faktura för skolkataloger som tog flera månader att få.

Exakta foto är tyvärr inget seriöst företag som uppenbart har problem med faktura hanteringen samt anlitar annat oseriöst inkassoföretag för att hjälpa dom med deras bluff. Akta er för dessa företag!

26 februari 2025

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att du inte är nöjd med tjänsten.
Du får gärna ta kontakt med vår kundtjänst för en mer specifik beskrivning av vad det är du inte är nöjd med och vad det är du upplever som oseriöst. Vänligen kontakta oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Var är skolkatalogerna?!?

Beställde och betalade för tre skolkataloger för snart fyra månader sedan, men har ännu inte fått dem. Kontaktade dem och fick svar för sex veckor sedan att de var klara och att jag skulle få dem inom en till två veckor, vilket ju inte skett. Bedrövligt.

16 november 2024

Hej Kristina,
Tack för ert omdöme men tråkigt att ni inte är nöjda.
Jag kan se att ni nu har varit i kontakt med oss gällande era kataloger och de kommer att skickas på nytt från oss så fort de är färdiga.

Vi inte nöjda

Det kommer inte på exakt tid
Betalde mycket onödigt

24 februari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick med katalog i min första…

Jag fick med katalog i min första beställning. Av någon anledning halkar katalogen bort och jag kan inte få in den igen?????

20 februari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Riktigt dåliga leveransaltertiv och…

Riktigt dåliga leveransaltertiv och dyra kostnader!

20 februari 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ert omdöme, men trist att ni inte är nöjda med våra priser. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.

Dit is Trustpilot