Bedrijf heeft geantwoord
Min son fick en skolkatalog med tryckfel på flera sidor inklusive sin egen klass. Mejlade och fick svar att de skulle skicka ny katalog. Inget hände på över en månad. Mejlade igen de svarade igen att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag beställde foton på mig tillsammans med en katalog över alla gymnasieskolor i Örebro. Jag fick katalogen men inte fotona. Hörde av mig till exakta photo som jag anser har hanterat ärendet proffsig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den jag pratade med , har svarat på ett bra sätt, låtit mig prata och förklara det som har hänt. Han förklarade tydligt det han kommer och göra för att lösa problemet. Nöjd för denna gången. Fö... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
EXAKTA PHOTO är ett skolfotoföretag som med engagemang och yrkesstolthet skapar minnen. Med ödmjukhet och envishet strävar vi framåt för att befästa vår position som Sveriges största skolfotoföretag.
Vraagt klanten om een review
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Foton och leverans absolut inget problem men faktureringen är under all kritik. Jag fick för det första 3 separata fakturor med olika spec på samma beställning, för det andra på mailen. När den första var betald kom det påminnelse på den andra som jag såklart missat -vem förväntar sig en faktura för porträtt, en annan för kylskåpsfoton/magneter och ytterlugare en annan för skolkatalogen? När jag betalt den andra med påminnelseavgiften så gick den tredje som jag såklart oxå missade till inkasso. Jag tycker det är nog illa att få fakturor på mail (föredrar att dom kommer med posten), men att dessutom dela upp dom på 3 olika. Det är ju som gjort för att man ska klanta till det. Hoppas ni ser över detta.

Antwoord van exaktaphoto.se
Ni är ett riktigt bra företag och alla bilder ni tar, slutresultatet är fantastiskt. Fortsätt med det ni gör och jag önskar er all framgång i framtiden. Tack!

Antwoord van exaktaphoto.se
Ni kan vänta med att skicka ut en undersökning tills man fått en chans att bedöma produkten i fråga, inte direkt efter beställning.

Antwoord van exaktaphoto.se
Jag har mailat er flera gånger nu och varje gång hävdar ni att beställningen är på väg, men jag har fortfarande inte något. Detta har pågått sedan december...

Antwoord van exaktaphoto.se
Bilderna jag beställt hade tyvärr blivit skadade under transport. Delvis på grund av lite svagt skydd/stöd för bilderna i kuvertet men också i kombination av utebliven varsamhet fr speditör. Hörde av mig till Exakta med förfrågan om de skulle kunna hjälpa mig. De skickade omgående nya bilder som ankom oskadade. Seriöst företag med utmärkt kundservice. Sådant man ibland saknar idag. Rekommenderas varmt +++++

Antwoord van exaktaphoto.se
Har samma problem som många andra här. Företaget påstår sig ha skickat faktura och påminnelse som inte kommit fram och istället får jag faktura från inkasso med pålagd avgift. Oseriöst,

Antwoord van exaktaphoto.se
Väntat nästan ett halvår på skolkatalogen och när den väl kommer så är det inte rätt katalog.
Svar från kundtjänst dröjde och de bad om betalning fast vi inte ens fått den katalog vi beställt.

Antwoord van exaktaphoto.se
Jag fick vänta så länge på att få katalogen och när den äntligen kom så va det fel katalog. Däremot har kundtjänsten varit jätte bra. Tack för det Lina.

Antwoord van exaktaphoto.se
Beställningen tar jättelång tid att komma hem till oss, och när vi får katalogen är den fel.

Antwoord van exaktaphoto.se
Jag har väntat jätte länge på min beställning och fortfarande inte fått den.

Antwoord van exaktaphoto.se
Det har gått över ett halvår och vi har inte fått produkterna, ersättning eller god service. Riktigt missnöjda.

Antwoord van exaktaphoto.se
Fick inte det vi beställt, fick sedan fel, svårt att få kontakt med företaget. Hoppas skolan inte anlitar er igen!

Antwoord van exaktaphoto.se
Fick brev från inkasso för en faktura som jag redan betalt. De skickar inga påminnelser om att de inte fått betalning. Månader senare fick jag inkassobrev med extra avgifter.

Antwoord van exaktaphoto.se
Oseriöst företag. Skickar varan utan faktura för att sedan skicka till inkasso.
Fiffel & båg företag. Beställde två skolkataloger som jag betalade & dom skickade bara en. Ringde upp dom & dom skulle skicka mig en till det kom aldrig någon. Att skolor/förskolor mm anlitar dessa skojare är helt sjukt.

Antwoord van exaktaphoto.se
Har krånglat med hela beställningen, har väntat på sista fotona i flera månader.

Antwoord van exaktaphoto.se
Det gick snabbt att beställa. Av erfarenhet vet jag att det är bra kvalitet på produkter

Antwoord van exaktaphoto.se
Det har tagit alldeles för lång tid att få den beställda varan.