Zeer goede organisatie wat bij me past. afgelopen donderdag gebeld en geen uren in de wacht. Alleen de automatische incasso was niet helemaal duidelijk. Zag de meno in mijn mail en heb gebeld bleek... Toon meer
De passen werken goed, alleen waren er problemen met de automatische incasso waardoor deze elke keer geblokkeerd werden. Klantenservice is niet te bereiken (wachttijd meer dan 3 kwartier). Inmiddels... Toon meer
Ik kon met mijn kaart altijd shopproducten kopen, dit lukt niet meer. volgens de shell medewerker moet dit makkelijk op te lossen zijn, maar de helpdesk van Fleetcore zegt iets anders.
goed en verzorgd op factuur netjes en op tijd de mail binnen waarop staat wat waar en wanneer er is getankt met de pasjes. en uiteraard ook voldoende tank gelegenheden. Top !!
- #4 van de 4 beste bedrijven in Bedrijfskundige dienst
- #7 van de 7 beste bedrijven in Laadstation voor elektrische voertuigen
- #5 van de 5 beste bedrijven in Brandstofleverancier
- #3 van de 4 beste bedrijven in Betalingsdienst
Fleetcor is uw partner als het gaat om het beheren en verwerken van betalingen voor uw bedrijfswagens. Wij bieden één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsbehoeften. Ons portfolio omvat laadpassen, tankpassen, elektronische facturering en mobiele transacties. Ons doel is om de administratieve last van bedrijfswagens te minimaliseren door middel van praktische oplossingen. Dit alles ondersteund door ons grote partnernetwerk voor naadloze landelijke, supraregionale en zelfs Europabrede benutting van onze diensten. Fleetcor is onderdeel van Corpay, Inc.
P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere, Nederland
- +31 708 100 213
- klantenservice@fleetcor.nl
- www.fleetcor.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Facturatie klopt echt niets van
Facturatie klopt echt niets van. de beloofde korting niets van gezien. En als laatste de kosten die ze in rekening brengen voor de passen is nooit over gesproken. Je kan beter met de je bankpas betalen.
Onduidelijke facturen en belachelijk …
Onduidelijke facturen en belachelijk hoge kosten
Iedere keer opnieuw incidenten met deze …
Iedere keer opnieuw incidenten met deze oplichters.
1. Ze rekenen onaangekondigd kosten voor de tankpas na jarenlang kosteloos gebruiker te zijn geweest.
2. Ze rekenen een prijs die hoger is dan bij de pomp staat aangegeven
3. Ze brengen automatisch geld in rekening voor het milieu als je niks laat horen
4. Wanneer een rekening niet juist wordt afgeschreven moet je geld overmaken naar een buitenlands rekening nummer en brengen ze 40 euro in rekening
blijven aanmaningen en facturen sturen …
blijven aanmaningen en facturen sturen terwijl we al meer dan een jaar niet bij Shell zijn. Aan de telefoon is alles afgehandeld. Blijven ze aanmaningen en drijgementen sturen
Fleetcor, geen zaken mee doen
Ik werd gebeld door een aller aardige meneer. Ik kon een tankpas krijgen bij het van het tankstation in het dorp. De beste man was echter vergeten te vertellen dat er naast de 3% korting die ik kreeg er €1 per tank beurt gefactureerd werd. De klantenservice vertelde mij dat de beste man er niet meer werkte. En dat zij dit niet konden verifiëren.
De niet gecommuniceerde kosten worden nier gecrediteerd.
Na anderhalf jaar tanken kom ik er …
Na anderhalf jaar tanken kom ik er achter dat ze 40,- euro per maand aan incasso kosten berekenen. Als reactie geven ze aan dat daar niets aan te doen is en dat ik zelf verantwoordelijk ben om de facturen te checken. Is niet ``Shell waardig" Zeker geen aanrader die tankpas!
BAGGER
Helaas geen optie voor 0 sterren, 1 is al te veel
waardeloos bedrijf, reageren niet, rekenen kosten, incasseren zonder overeenkomst
Fleetcor Tankpas (SHELL)
Na overgang naar Fleetcor werd mijn pas plots betalend. Ook het online systeem laat te wensen over. Zo gaat je login zonder pardon op slot na drie verkeerde pogingen en je kan online geen paswoord resetten, aanvragen of wat dan ook. Vier (4!) mails aan klantendienst bleven onbeantwoord.
Nu ook nog de meest dichtbijzijnde Shell geen Shell meer is stopt het hier voor mij.
Verschrikkelijk bedrijf
Blokkeren alle passen binnen een paar dagen na een betalingsherinnering van 1 enkele factuur in vakantietijd.
Twee weken na betaling van de factuur doen alle passen het nog steeds niet.
Nooit aan beginnen. Wij gaan weg. Risico voor je bedrijf en nog duur ook.
Zonde, want we tanken al jaren bij Shell naar volle tevredenheid.
Fleetcor Shell tankkaart. Bad for Business
Was al +5jaar een tevreden shell tankkaart klant. Tot Fleetcor die handel overnam.
Zonder bericht contractuele voorwaarden/kosten verhogen. Verschrikkelijke customer service ervaringen. Big fail voor Shell.
Fleetcor is een waardeloos bedrijf
Een half jaar geleden 4 tankpassen aangeschaft voor de zaak. Kosten € 200,00 per jaar. Nu 7 keer voor niets aan de pomp gestaan omdat saldo onvoldoende zou zijn. Ik heb ze 6 keer gebeld en opnieuw een kans gegeven. Men begrijpt het niet want de saldo's staan op de hoogste limieten. Eén zelfs op € 1500,00.
Eén keer een probleem aan de pomp snap ik maar 7 keer gaat te ver.
Moest soms iemand apart naar de pomp rijden met een pinpas om te betalen. We staan voor schut bij de plaatselijke pomp.
Ik ben het zat en heb vandaag per direct de passen opgezegd en mijn betaalde kosten terug geëist. Men levert immers totaal niet wat men aanbied. Wat een waardeloos bedrijf en dat nog wel bij de Shell.
Shell verkoopt kaarthouders aan Incassoclub
Schandalige communicatie, overgenomen van Shell en na 3 maanden opeens zonder verdere toelichting tarieven verhoogd en kosten in rekening gebracht! Op emails wordt niet eens gereageerd!! Waarvoor betaal ik dan ook nog eens kosten??
Shell legt hun klantenvertrouwen te grabbel
Inmiddels zijn de passen opgezegd. Onbegrijpelijk dat Shell haar klanten overdraagt aan deze incasso club. Zonder enige vorm van meerwaarde worden (te) hoge kosten in rekening gebracht.
Slechte service, misleiding
Ik heb mijn passen opgezegd, dit bedrijf gaat helemaal nergens over. Tig andere bedrijven die wel fatsoenlijk met hun klanten om gaan.
Flut service
Nadat de kosten van de kaart onaangekondigd verhoogd zijn, de Shell kaarten maar gestopt. Dat Shell met dit bedrijf in zee ging was al "merkwaardig" op zijn zachts gezegd, en inderdaad maakt Fleetcor haar reputatie waar. Zeker nadat blijkt dat Fleetcor zich van eigen prijzen bedient in plaats van pomp prijzen. Die laatste zijn vaak hoger, in plaats van een korting zoals beloofd door Shell.
Onvoorstelbaar dat Shell dit op deze manier laat managen. Zij verdienen ook een slechte beoordeling!
Onbetrouwbaar bedrijf, einde van vertrouwde Shell Card
Derde generatie Shell gebruiker en sinds begin van mijn eigen bedrijf altijd een gratis Shell Card gehad. Nu heeft Shell de administratie hiervan in mei 2015 overgegeven aan Fleetcor. Er zou niets veranderen aan het gebruik van de Shell Card. Was dat maar zo. Zonder aankondiging vanuit Fleetcor in juli 2015 opeens kaartkosten in rekening gebracht. Na bellen met Fleetcor dit wel kunnen stopzetten maar de in rekening gebrachte kosten in juli nooit terug gekregen. Nu in januari opnieuw zonder echte communicatie overgang naar andere brandstofprijzen dan de prijzen aan de pomp. Enkel een onderschrift in de standaard notificatiemail van een rekening met 'Er zullen binnenkort wijzigingen worden aangebracht in uw kosten. Het actuele kostenoverzicht is te vinden op uw Self-Serve account'. De eerste keer hierna, 8 dagen later opeens een toeslag van 3,6% op de brandstofprijs. Het genoemde actuele kostenoverzicht is een lachertje. Er worden dus opeens door Fleetcor eigen brandstofprijzen gehanteerd die per dag verschillen. Wil je weten hoeveel een tankbeurt kost zou je dus eerst van tevoren moeten inloggen om de dagprijs te bekijken. Natuurlijk gebeld met de klantenservice maar volgens hun is er niets veranderd en geldt dit al vanaf juli 2015. Ondanks dat ik kan aantonen dat dit 100% onjuist is door middel van de facturen blijven ze hierbij. Jammer. Met zo'n bedrijf kan je geen zaken doen. Shell Card opgezegd en dan maar tanken bij de concurrent. Jammer voor Shell.
Waarom worden klanten niet gecompenseerd?
Het zou op zijn plaats zijn de klanten die ten onrechte ineens kaartkosten hebben betaald en daarnaast dubieuze benzine prijzen hebben moeten betalen gecompenseerd worden. En waar is Shell in dit verhaal? Waar iedereen trouwe klant was?
Waardeloze overgang van het beheer van de Shell tankpas.
Waardeloze overgang van het beheer van de Shell tankpas. Totaal geen reacties op mails en hele slechte communicatie. Facturenbeheer zeer slecht. Wij hebben onze Shell tankpas opgezegd na jaren van super goede ervaring toen Shell het nog zelf beheerde.Het opzeggen van het contract met Fleetcor inzake de Shell tankpas heeft heel wat moeite gekost en is nog steeds niet na bijna 2 maanden afgerond. Hier zit je als bedrijf echt niet op te wachten, we kunnen onze energie veel beter in nuttige dingen stoppen. Slechte zaak van Shell om te kiezen voor deze overgang.
Opgelicht met dank aan shell
Vanwege overgaan van de transacties van Shell naar fleetcor worden er ineens 4,79 aan kaartkosten in rekening gebracht. De kaart was bij shell gratis. Dit is ook in gang gezet zonder mij hiervan op de hoogte te stellen. Ik heb mijn pas inmiddels opgezegd en laat de shell tankstations links liggen. Tank nu bij BP