Heel slechte service. Je koopt een ticket via de app, de ticketprijs wordt afgeschreven, maar het ticket wordt niet uitgegeven. Je belt de klantenservice en de persoon aan de andere kant van de lijn... Toon meer

Prgasus is de slechtste luchtvaartmaatschappij. Onvriendelijke mensen en vooral superuser die in airport van Sabiha werkt. Onmenselijke man en leugenaars. Het is goedkoop daarom vlieg ik met de dit vl... Toon meer

Op 31.08.2024 Amsterdam naar Istanbul Alle passagiers waren op tijd probleem met laden bagage van een passagier volgens piloot enorm vertraging iedereen moest in vliegtuig wachten. Piloot geeft... Toon meer

Goedkoop vliegen ja maar dat merk je echt aan alles. Slechtste klantenservice die ik ooit ervaren heb. Er worden zonder enige aanduiding of beschrijving bedragen van mijn creditcard afgeschreven door... Toon meer

1. Vluchtboekingswebsite
  2. Vliegmaatschappij
  3. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

uçak, bilet, ucuz bilet, uçak bileti, ucuz uçak bileti, pegasus, flypgs, pegasus havayolları, pegasus airlines, avrupa uçak bileti, türkiye uçak bileti

1,5

Zeer slecht

4K reviews

Don’t Fly PGS

Ik had precies hetzelfde probleem als vele anderen hier. Tickets geboekt, geld was afgeschreven, maar had geen tickets ontvangen. Ik heb Pegasus dagelijks gebeld en gemaild, maar dat helpt echt niet. Je krijgt letterlijk elke keer hetzelfde antwoord: wij hebben uw betaling niet ontvangen, neem contact op met de bank.

Ik heb uiteindelijk contact opgenomen met IDEAL en zij hebben een onderzoek gestart. Dankzij IDEAL kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug!!

2 september 2022

Vreselijk personeel

Het is het meest onvriendelijke personeel wat ik ooit heb mee gemaakt. Er was wat problematiek vanuit Pegasus en waren totaal onwillig om mij te helpen. Toen ik het probleem nogmaals aantoonde werd er tegen mij geschreeuwd en werd ik weggestuurd bij de incheck balie. Ik vlieg nooit meer met Pegasus airlines!!!

22 juli 2022

Slechte ervaring met Pegasus

Slechte ervaring met Pegasus. M’n vlucht werd vertraagd. Ik heb een medewerker van Pegasus gesproken om te vragen wat de gevolgen zijn voor mij, aangezien ik een vlucht daarna had. Dede medewerker nam totaal geen verantwoordelijkheid en verwees mij door naar de plek waar ik ga landen. Het is dan onbegrijpelijk dat er niet gekeken is naa eventuele oplossingen. Dit is gebeurd in Ankara Sabiha Gokcen Airport.

22 juli 2022

Slechte serves slechte medewerkers die…

Slechte serves slechte medewerkers die doen alsof zij denken dat het goedkomt. Mijn vader is overleden. Akte van overlijden aangeleverd. Nou in het engels. Ook gedaan. Nu een paspoort vragen. Voor woensdag moet ik mijn vlucht hebben. Ze gaan heel slecht met je om!

17 juli 2022

Slechte service!! Oplichters!!

Slechte service!!
Ik had een vlucht met ruimbagage geboekt en bevestiging gekregen op e-mail.
Bij de incheckbalie te horen gekregen dat ik moest betalen voor mijn bagage!
E-mail laten zien maar mocht niet baten.
77€ extra betaald anders mocht ik de bagage niet meenemen.
Stelletje oplichters!!!

4 juli 2022

Negatieve Corona test bewijs

Weet iemand of je bij Pegasus een negatieve coronatest moet overleggen naast je corona app met bewijs van al onze inentingen.
Wij vliegen hopelijk op za 11 juni naar Antalya met Pegasus maar lees wel veel slechte reviews

Vr Gr Ton

25 mei 2022

Ik hoop dat niemand dit hoeft mee te maken

Ik ben niet van slechte revieuws geven maar dit verdient echt aandacht en een waarschuwing als je met pegasus vliegt. Ik ,een jonge moeder vliegt met 3 jarig zoontje naar Egypte. In Istanbul is de transit. Ik vlieg al 14 jaar hiernaartoe en zorg dat er een paar uur tussen zit. Nu komt het ,online was ik al ingechecked maar mijn boardingpass werd bij de gate geweigerd met de mededeling dat mijn vlucht de volgende dag is. Maar dat kon helemaal niet want had al mijn boardingpass in Amsterdam gehad. Maar ik mocht met geen enkel overleg mee. 24 uur later sta ik bij de vlucht die het zou moeten zijn en krijg de melding dat mijn vlucht gister was...en daarmee kon ik het doen. Sta je met een peuter van 3 jaar, geen pampers te verkrijgen op airport en owja hotel mag jezelf boeken op airport voor 300euro per nacht. Uiteindelijk moest ik zelf een nieuw ticket kopen want de mededeling zou zijn dat ik zelf evt. Misschien wel te laat was bij de gate....nou ik kan je zeggen dat ik ontplofte van woede. En dan nog niet over de houding van deze mensen,dat is misschien nog wel het ergste . Niemand spreekt Engels, ze laten je gewoon met een 3 jarig kind 3 dagen op een airport verrotten....ik vind dat dit echt verteld moet worden en zeker mensen waarschuwen ,ik heb veel mensen gesproken die in de winkels werken daar en geven aan dat dit een structureel probleem is. Het gevoel van machteloos zijn is zo groot en je bent echt bang dat je er niet meer weg komt. Wees een gewaarschuwd mens zou ik zeggen.

24 mei 2022

onbevoegd & onbeschoft

ik ben dus gisteren(20/05/'22)afgewezen geweest om de vlucht te nemen naar Istanbul
Eerst en vooral al bij de hoofdingang uitgeplukt tussen het volk en direct mee om mij volledig te fouilleren,zeker 5 maal door de scanner die steeds maar bleef meldingen geven,ik had zelfs de kans niet om te melden dat ik met een prothese zit.
nadien kwam ik bij de balie om mijn bagage af te geven,daar wisten ze dan iets van mijn paspoort.
zogezegd volgens hen was mijn identiteitskaart niet in orde. ik stelde hen de vraag : wat is er niet in orde met mijn identiteitskaart maar kreeg daar geen duidelijk antwoord op,dus ik kon beschikken. met veel pretentie en treiterend gedrag stond hij mij aan te kijken

21 mei 2022

Degelijke low budget maatschappij.

Degelijke low budget maatschappij.

Vanuit Dusseldorf naar Alanya!

Ruim voldoende personeel bij check in en bij gate.
Snel inchecken
Snel baggage drop off
Snelle boarding!

Goede service voor gezinnen met babies. Buggies en kinderwagens mogen naar het vliegtuig en worden daar apart gezet.

Stoelen zijn standaard tenzij je bijbetaalt dat is normaal.
Maaltijden aan board zijn van hoge kwaliteit en de prijzen zijn acceptabel.
Ook prebooking van meals mogelijk.
Extra baggage bijboeken mogelijk.

Voldoende personeel aan boord en snelle service!

13 mei 2022

€1600 wel afgeschreven maar geen ticket

Ik heb geboekt bij Pegasus en ontving geen bevestiging. Na contact met hen bleek dat ze het geld (€1600) wel hebben afgeschreven maar geen ticket op mijn naam te vinden is. Ik probeer al meer dan 2,5 week met hun in contact te komen om mijn geld terug te krijgen. Via mail krijg ik absoluut geen antwoord en via de telefoon zeggen ze dat ze moeten wachten totdat hun “hogere” reageert. Absoluut slechte klantenservice! BOEK HIER NIET!

9 mei 2022

Tickets betaald, geen bevestiging per mail ontvangen

Ook ik heb een retourticket betaald via de website. Geen bevestigingsmail achteraf ontvangen, meteen call center gebeld. Die bevestigde dat dat klopte en ik eerstdaags terugbetaling zou ontvangen. Gevraagd of het gesprek en de bevestiging in een verslagje per mail kon ontvangen. Medewerker legt me uit dat dat niet kan en ik me geen zorgen hoef te maken want de terugbetaling zou zo snel mogelijk plaatsvinden.

Na geen terugbetaling ontvangen te hebben neem ik via het contactformulier per mail contact op met vraag over update i.v.m. terugbetaling, met betaalbewijzen van de bank en verwijzing naar het telefoongesprek. Niet alleen is er hier geen registratie volgens Pegasus van maar beweert de medewerker zelfs dat de betaling niet door Pegasus is ontvangen en terugbetaling ook niet nodig is. Verwijzen me door naar mijn bank.

Bank gecontacteerd, bevestigen dat de betaling is overgeschreven naar Pegasus, maar kunnen me ook niet verder helpen buiten advies om een procedure vanuit de bank aan te vragen voor terugbetaling. Maar, volgens bank, zou dit me geld kosten en is er geen garantie dat ik het geld uiteindelijk terugkrijg.

Advies met soortgelijke situaties door Pegasus is welkom

23 april 2022

21/02 amsterdam

21/02 amsterdam. Aan de incheck balie geholpen door een klein kort meisje, die ontzettend onvriendelijk was. Afsnauwen, niet aankijken, voelt zich aangevallen, onbeleefd, hoogmoedig. We hadden een tasje extra, we zeiden nog we gaan het in de handbagage doen,deze is leeg geen probleem! meisje van de balie kon het niet laten om keihard te roepen als we het meenemen krijg je 70 eur boete!! Ik sprak haar aan dat ze best vriendelijk mag zijn,en niet zo aangesproken wenst te worden en dat we allen gestrest zijn. Ze gaf aan dat ze heeeel vriendelijk is! Zonder je een keer aan te kijken. Mevrouw was denk ik beledigd want ze stond al klaar bij inboarden om weer flink te keer te gaan tegen 4 man. Schreeuwend aanvallend stond ze op! Roepend dat wij geen handtas mochten, aangegeven dat we die andere weg hebben gedaan en dat ze zelf bij de incheck balie had gezegd dat we wel handtas mochten.nee nee nee schreeuwend en agressief om vervolgens te roepen nou voor deze ene keer dannn!!! Deze dame praat tegen zichzelf en geeft zelf antwoorden zonder te luisteren.

Pegasus neem vakbekwame mensen aan, en laat ons rustig inchecken en vliegen zonder deze kleine kinderen die hun emoties niet onder controle hebben, en ons als rotzooi behandelen! Ik vlieg over de hele wereld maar deze brutaliteit heb ik nooit meegemaakt!!

26 februari 2022

Afgelopen december tickets geboekt

Afgelopen december tickets geboekt. Omdat ik op het laatste moment iets moest wijzigen gebeld met een nummer in Duitsland. Direct, vrie delijk en goed geholpen. De volgende vertrokken en geen enkel probleem. Zo goed als nieuwe kist, netjes, en vriendelijk cabin crew. Voor de terug vlucht een maaltijd bijgeboekt. Prima maaltijd voor die paar euro en goed warm ( eerder heet ). Nu weer geboekt, na 5 minuten bevestiging in de mail met alle gegevens. Inchecken op Düsseldorf en Istanbul gaat snel en soepel als je van te voren incheckt voor Düsseldorf en bij de automaten in Istanbul. Volgens mij vergeten veel passagiers dat dit een budget maatschappij is. Voor mij zeker de beste die er is in die prijsklasse. Ook met KLM naar Istanbul geweest. 2 x zo duur, kleinere kist en langere inchecktijden.

31 januari 2022

Tickets geboekt

Tickets geboekt, betaling via ideal, geld afgeschreven en geen reservering.

Wordt van het kastje naar de muur gestuurd, bel de bank maar en vraag om een refund. Welke aangeven, het is een handmatige betaling geweest dat gaat niet bel de vliegmaatschappij maar.

Mijn geld hangt nu ergens bij PPRO, waar ook op geen mogelijkheid contact mee te krijgen is.

27 januari 2022

Normaal gesproken nooit geen problemen…

Normaal gesproken nooit geen problemen met deze maatschappij, maar nu ook hier vliegtickets geboekt, geld afgeschreven maar geen bevestiging oid. Heel vreemd en heel vervelend! Mocht iemand tips hebben om zsm in contact te komen met flypgs hoor ik het graag

28 december 2021

Ook hier een gevalletje van wel de tickets betaald maar geen bevestiging van de boeking of de mogelijkheid de boeking te beheren. Ik zou graag willen weten hoe jullie in contact zijn gekomen met de v

Ook hier
een gevalletje van wel de tickets betaald maar geen bevestiging van de boeking of de mogelijkheid de boeking te beheren. Ik zou graag willen weten hoe jullie in contact zijn gekomen met de vliegmij. Via mail of telefoon heb ik geen contract kunnen krijgen.

22 november 2021

Heb voor 3 personen eten besteld

Heb voor 3 personen eten besteld, 1 kon uiteindelijk niet meereizen. Het
Eten heeft de cabin crew gegeten. Schandalig! Rotzooi vliegmaatschappij.
Mensen als je toch gaat vliegen doe het dan goed. Uiteindelijk ben je duurder
Uit omdat je in het vliegtuig ook
Wat koopt etc. Betaal
Dan in 1x en boek bij Turkish Airlines of een andere top maatschappij. GEEN Pegasus fly rotzooi pgs

18 november 2021

Is dit jouw bedrijf?