Heel slechte service. Je koopt een ticket via de app, de ticketprijs wordt afgeschreven, maar het ticket wordt niet uitgegeven. Je belt de klantenservice en de persoon aan de andere kant van de lijn... Toon meer

Prgasus is de slechtste luchtvaartmaatschappij. Onvriendelijke mensen en vooral superuser die in airport van Sabiha werkt. Onmenselijke man en leugenaars. Het is goedkoop daarom vlieg ik met de dit vl... Toon meer

Op 31.08.2024 Amsterdam naar Istanbul Alle passagiers waren op tijd probleem met laden bagage van een passagier volgens piloot enorm vertraging iedereen moest in vliegtuig wachten. Piloot geeft... Toon meer

Goedkoop vliegen ja maar dat merk je echt aan alles. Slechtste klantenservice die ik ooit ervaren heb. Er worden zonder enige aanduiding of beschrijving bedragen van mijn creditcard afgeschreven door... Toon meer

1. Vluchtboekingswebsite
  2. Vliegmaatschappij
  3. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

uçak, bilet, ucuz bilet, uçak bileti, ucuz uçak bileti, pegasus, flypgs, pegasus havayolları, pegasus airlines, avrupa uçak bileti, türkiye uçak bileti

1,5

Zeer slecht

4K reviews

SLECHT

Zeer, zeer, zeer slechte vliegmaatschappij, Zou 615,- betalen voor 3 tickets er is 712,18 afgeschreven. De tickets zijn namelijk in Turkije gekocht. En wat nog erger is dat Pegasus niks met deze klachten doet. Regelrechte afzetterij!

Türkiyede 3 bilet aldim tutari 615,- idi, hesabimdan tam olarak 712,18 ödenmis. En garip tarafi Pegasus bu tür sikayet ile hic bir sey yapmiyor. Resmedn dolandiricilik.

23 oktober 2021

Hele slechte vliegmaatschappij word al…

Hele slechte vliegmaatschappij word al een uur doorverbonden krijg continu voor wijziging in mij vlucht Pakistanen aan de lijn die me heletijd zogenaamd in de wacht zetten geld klopperij doe geen zaken met deze maatschappij ik ben. Nog steeds niet geholpen

2 september 2021

Nooit reizen met Pegasus airlines

Nooit reizen met deze maatschappij. Een ticket geboekt voor $ 1.040,00. Als ik had geweten hoe het was had ik voor $ 50,00 nog geen ticket geboekt. Stoelen kunnen niet versteld worden, niet schoon, bagage bij transfer niet opgestuurd. Ik wou afval in het spuug zakje stoppen, bleek er kauwgom van iemand in te zitten van de vorige vlucht of misschien zelf paar vluchten eerder en dit in corona tijd. Schandalig!!!!!!

Nooit maar dan ook nooit deze airline nemen!

16 augustus 2021

ONLINE TICKET proberen kopen

Ik heb geprobeerd om online een ticket te kopen maar is mislukt…
ik heb geen bevestiging‘s mail gekregen, geen vluchtnummer of code, maar de geld hebben ze wel van mijn bankrekening getrokken 2x. Nu zijn we 3 weken verder
Telkens als ik bel vragen ze mij om een week later nog is terug te bellen omdat ze nog altijd bezig zijn met het zaak en het te druk hebben met het oplossen van problemen?
ik denk dat ze verwachten van mijn om gewoon ophouden met bellen en niks terugvragen allee das wat ik voel.
(Ah dan ben in nog zo goed dat ik 2 sterren geef omdat ze mijn telefoon wel rap kunnen Oppakken)

31 juli 2021

Heel Slecht

Het stinkt naar zure melk, veel turbulentie. Slechte survice en vooral veel kleine kinderen die aan het huilen zijn

2 maart 2021

Prima klantendienst.

Na een fout ivm onze geboortedata bij het boeken heb ik de klantendienst gecontacteerd. Na wat mails over en weer werd dit probleem snel en correct (en gratis!) opgelost. In deze tijd waar je voor elke gram te veel en elke letter fout een poot wordt uitgedraaid, een ware verademing. 10/10

20 november 2020

Terug betalen

ik wacht nog steeds van terug betaling van mijn geld,ik heb in maart tickets geboekt maar door corona zijn alle vluchten geannuleerd,pegasus gebeld zij hadden gezegd dat ik zou over 2 manden mijn geld krijgen. Tot nu toe niks,paar keer gebeld,ze beloven veel maar komen ze niks na.

15 september 2020

Prima service

We hadden pegasus een email geschreven dat we als nederlandse staatsburgers niet naar Turkije kunnen omdat we dan niet verzekerd zijn omdat het voor nederlanders code oranje is ook als je vanuit Dusseldorf vliegt. We vroegen of we eventueel een voucher konden krijgen voor volgend jaar september. Binnen 2 dagen hadden we de het volledige bedrag terug op onze rekening. De klantenservice heeft zelf nog contact met ons opgenomen. Dat noemen we nu een prima service.

5 september 2020

Ik heb een ticket gehaald op 6 augustus…

Ik heb een ticket gehaald op 6 augustus voor 14 augustus van izmir naar Amsterdam van 8 uur. Ik heb géén bevestiging ontvangen maar de ideal betaling is wel gelukt. Dus bij het inchecken bleek dat ik geen boeking had. Na verdere onderzoek bleek dat mijn reservering geannuleerd was, ik heb ze de betaling laten zien. Maar van hun kant hebben ze géén betaling ontvangen beweren zij. Ik had géén andere optie ik moest opnieuw een ticket halen die 60 a 70 euro duurder was.

Na terugkomst contact gehad te hebben met Pegasus, beweren zij nog steeds dat ze géén betaling hebben ontvangen. Het bedrag heb ik ook niet terug gestort gekregen. Waar blijft mijn geld? Heel erg onprofessioneel Pegasus!!!!!

16 augustus 2020

Online thieves

I heb een ticket online gekocht. Reservering nummer bekend, geld betaald maar geen ticket.
Call center, balie, waardeloos !!
Koop maar een nieuwe ticket .
Ratten

12 juli 2020

Slechte service

Slecht met mensen met autisme, geen hulp ontvangen.
Zeggen dat je vij cancel binnen 2r uur full refund ontvangt maar dit klopt niet. Ik kreeg gewoon een boete en moest betalen, ondanks binnen 24 uur cancel. De klantenservice en twitter is poep.

4 januari 2020
Reviews in alle talen tonen. (4.081 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken