Ik heb 24 oktober schoenen besteld. Pakketjes was vastgelopen, zag ik via track en tracé. Ik vroeg me af of het wel een betrouwbare site was en ik kon fluiten naar mijn geld. Via WhatsApp heb ik c... Toon meer
Goede ervaring. Reeds 2x besteld /gekocht. Goede prijs & kwaliteit. What you see is what you get.. Via de whats-app ook goed contact gehad, de juiste informatie gekregen over de maat. Ze nemen gewoon... Toon meer
Zeer betrouwbare firma Duurzame producten vlotte levering Prijs en kwaliteit zeer goed Kortingen zijn zeer goed En een pluspunt dat u achteraf kunt betalen met klarna
Heb vrijdag besteld en ze komen dinsdag binnen!! Super blij met de schoenen zou iedereen deze webshop aanraden nogmaals bedankt 😍😍😍
Established back in 2005, Footasylum has made a name for itself as one of the leading retailers of fashion streetwear and sportswear. Always on the lookout for new and upcoming brands, we’ve got our finger firmly on the pulse of the street and sports fashion scene. Shop the latest releases from streetwear giants Nike, adidas Originals and Jordan, update your activewear with Under Armour, Monterrain and The North Face or give your look a premium feel with Calvin Klein, Tommy Hilfiger, and Alessandro Zavetti. Whether you shop with us online or in store, at Footasylum we aim to defy ordinary and pride ourselves on our huge range of footwear and apparel. Our in-store team are always eager to help, hooking you up with the latest streetwear and our mailing list will keep you in the know on all things Footasylum.
Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review
Ik wil toch ook een ander geluid laten horen want mijn bestelling is supersnel geleverd. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Het kan dus ook heel snel gaan. Wij zijn heel blij met de bestelling en de snelle levering.

Antwoord van Footasylum
Ik heb mijn schoenen besteld op 12 December. Ik begrijp dat het druk is met kerst, maar ik heb nog steeds niet mijn schoenen binnen en het is alweer 26 December. Ik heb nog niets gehoord van footasylum behalve dat het verstuurd gaat worden. Order nummer: FA-27454539
Ik heb de mail niet gekregen die gestuurd zou worden

Antwoord van Footasylum
Dit was mijn ervaring: Twee weken geleden schoenen besteld. Bewust met snelle verzending besteld, waarvoor ik extra heb betaald... binnen 2 dagen zouden de schoenen er zijn. Het pakket was binnen 1 dag bij de transporteur, maar daar blijft het blijkbaar hangen want in de track and trace verandert niets. Via de robot helpdesk geprobeerd meer info te krijgen... dat lukt niet. Na lang wachten wel iemand via live chat gesproken, dat waren aardige woorden, maar verder ook geen duidelijkheid en/of oplossing. Ik moet verder afwachten en dan nog eens informeren. Een actie van hun kant zou beter zijn.Ik heb er begrip voor dat het in deze gekke tijd langer duurt, maar dan moeten ze wel betere informatie verstrekken en niet blijven adverteren met levering binnen 2 werkdagen.
INMIDDELS heb ik mijn pakket ontvangen!

Antwoord van Footasylum
Vorige week schoenen besteld. Bewust (na het lezen van reviews dat het lang kon duren) met snelle verzending besteld. Extra voor betaald... binnen 2 dagen zou het er moeten zijn. Nog niets gehoord, track and trace lijkt ook niets in te veranderen. Zonde van je geld. Correct me if I am wrong Footaslyum. ordernummer: FA-27493697

Wachten op mn bestelling
Beste Footasylum,
Ik heb vorige week dinsdag iets besteld bij jullie en heb gebeuk gemaakt van de expres delivery, waarbij je pakket binnen 2 dagen aan zou moeten komen. We zijn nu 6 dagen verder en heb nog steeds niks binnen en heb verder ook geen bericht gekregen met een verklaring voor dit ongemak. Hoelang moet ik nog wachten op mijn bestelling?
Mvg,
Mart

Antwoord van Footasylum
Ik twijfelde of ik de juiste maat had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice. Tam heeft mij super goed en vooral aardig geholpen! Sterren gaan naar Tam. Verzending duurt helaas wel lang.

Antwoord van Footasylum
Op 27 nov schoenen besteld en op 4 december nog niks ontvangen. Er staat nog steeds dat het pakketje wordt gesorteerd. Ordernummer: FA-27081232

Antwoord van Footasylum
Ik heb 2 dagen geleden een review geplaatst met dat ik na meer dan een week wachten nogsteeds mijn jas niet binnen heb gekregen (ondertussen nog niks ontvangen).
Ik kreeg hier reactie op dat ik een mail zou hebben gekregen en dat ik geholpen zou worden. Dit is niet gebeurd. Ook geen contact te krijgen via whatsapp of hun livechat op de website. De track & trace werkt ook niet meer. Ordernummer: FA-26767080

Antwoord van Footasylum
Heb zaterdag een jas besteld nog steeds niks binnen!!
Order nummer: FA-26732928

Antwoord van Footasylum
Heb op 18 oktober sneakers besteld met normale levering naar Nederland is nu 30 oktober en nog altijd niks ontvangen. Ik heb ook niks meer gehoord of die al verstuurd is of al bij het shiping bedrijf is en op Whatsapp krijg ik ook geen reactie meer. Order nummer #FA-26563531

Antwoord van Footasylum
Super! Binnen een week de sneakers in huis. Goede communicatie via whats app en goede levering. Ordernummer 26589390
Super goede prijs ook!! Bedankt!

Antwoord van Footasylum
Schoenen op vrijdag besteld, waren maandag in NL. Supersnelle levering, goede communicatie en helemaal netjes.
Heel blij mee!

Antwoord van Footasylum
Ik heb betaald voor express delivery, maar nog steeds niets ontvangen.....
Order nummer #FA-26579982

Antwoord van Footasylum
Ik heb 14 oktober een trui besteld met express delivery, maar die is nog steeds niet binnen. Het zou 2 werkdagen moeten duren!
*order number: 26536664

Antwoord van Footasylum
12 oktober met express delivery besteld, nu 18 oktober en nog niks verzonden. Footasylum, waar blijft mijn bestelling? Mijn ordernummer is #FA-26522656.

Antwoord van Footasylum
Goede en snelle bezorging mooie kleren van goede kwaliteit

Antwoord van Footasylum
Ik vond de verzending erg lang duren. Ben zelf gewend om binnen 1a2 dagen mijn schoenen binnen te hebben. Voor de rest zijn de schoenen super!

Antwoord van Footasylum
Heb iets besteld, op de site ging iets mis waardoor mijn hele adres verkeerd is komen te staan. Straat zonder huisnummer.
Direct contact gezocht, ze zouden het aanpassen.
Inmiddels zou het aangepast zijn, zou het pakket kwijt zijn, zou het weer gevonden zijn, zou het al verstuurd zijn.
Adres staat niet goed! Niemand heeft wat aangepast.
Track and trace geeft aan nog niks ontvangen te hebben, terwijl bedrijf aangeeft van wel.
Klantenservice leest correspondentie niet en reageert dus niet op probleem maar op laatste zin waardoor alles steeds mis gaat.
Super frustrerend, slechte klantenservice. Geen andere manier van contact dan whatsapp. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil mijn geld terug

Antwoord van Footasylum
Ik heb een bestelling geplaats en ook nog eens extra betaald voor een extra snelle levering 2 weken verder en nog heb ik niks gehoord of gekregen kan ook geen contact krijgen niet via whatsap niet via live chat ben benieuwd of ik hem nog binnenkrijg en erg benieuwd naar de kwaliteit