FootasylumReviews

85.519

4,5

Ik heb 24 oktober schoenen besteld. Pakketjes was vastgelopen, zag ik via track en tracé. Ik vroeg me af of het wel een betrouwbare site was en ik kon fluiten naar mijn geld. Via WhatsApp heb ik c... Toon meer

Goede ervaring. Reeds 2x besteld /gekocht. Goede prijs & kwaliteit. What you see is what you get.. Via de whats-app ook goed contact gehad, de juiste informatie gekregen over de maat. Ze nemen gewoon... Toon meer

Zeer betrouwbare firma Duurzame producten vlotte levering Prijs en kwaliteit zeer goed Kortingen zijn zeer goed En een pluspunt dat u achteraf kunt betalen met klarna

Heb vrijdag besteld en ze komen dinsdag binnen!! Super blij met de schoenen zou iedereen deze webshop aanraden nogmaals bedankt 😍😍😍

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Streetwearwinkel

Established back in 2005, Footasylum has made a name for itself as one of the leading retailers of fashion streetwear and sportswear. Always on the lookout for new and upcoming brands, we’ve got our finger firmly on the pulse of the street and sports fashion scene. Shop the latest releases from streetwear giants Nike, adidas Originals and Jordan, update your activewear with Under Armour, Monterrain and The North Face or give your look a premium feel with Calvin Klein, Tommy Hilfiger, and Alessandro Zavetti. Whether you shop with us online or in store, at Footasylum we aim to defy ordinary and pride ourselves on our huge range of footwear and apparel. Our in-store team are always eager to help, hooking you up with the latest streetwear and our mailing list will keep you in the know on all things Footasylum.

Uitstekend

86K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(85.519)

8.398 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snelle levering

Ik wil toch ook een ander geluid laten horen want mijn bestelling is supersnel geleverd. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Het kan dus ook heel snel gaan. Wij zijn heel blij met de bestelling en de snelle levering.

2 februari 2021

Hey,

Thanks for your Great feedback😍!

We’re ecstatic that you had such a good experience with us👍!

Looking forward to seeing you again soon!

Take care and stay safe!

Alysson 🥰🙌🏼

Super lang wachten

Ik heb mijn schoenen besteld op 12 December. Ik begrijp dat het druk is met kerst, maar ik heb nog steeds niet mijn schoenen binnen en het is alweer 26 December. Ik heb nog niets gehoord van footasylum behalve dat het verstuurd gaat worden. Order nummer: FA-27454539

Ik heb de mail niet gekregen die gestuurd zou worden

26 december 2020

Hey Lisa,

I did send the email at 14:24 PM today.

Have you checked your junk/spam box.

Don't worry, I've resent it to you.😊

Alysson🥰

Inmiddels pakket ontvangen

Dit was mijn ervaring: Twee weken geleden schoenen besteld. Bewust met snelle verzending besteld, waarvoor ik extra heb betaald... binnen 2 dagen zouden de schoenen er zijn. Het pakket was binnen 1 dag bij de transporteur, maar daar blijft het blijkbaar hangen want in de track and trace verandert niets. Via de robot helpdesk geprobeerd meer info te krijgen... dat lukt niet. Na lang wachten wel iemand via live chat gesproken, dat waren aardige woorden, maar verder ook geen duidelijkheid en/of oplossing. Ik moet verder afwachten en dan nog eens informeren. Een actie van hun kant zou beter zijn.Ik heb er begrip voor dat het in deze gekke tijd langer duurt, maar dan moeten ze wel betere informatie verstrekken en niet blijven adverteren met levering binnen 2 werkdagen.
INMIDDELS heb ik mijn pakket ontvangen!

21 december 2020

Hey A. Otto-Stelma,

We’re so sorry your experience didn’t match your expectations.

Please feel free reach out to us at https://www.footasylum.com/page/contact/ with any further comments, concerns, or suggestions you wish to share.

We would love to make things right if you give us another chance.

Footasylum

Rebekah

Gebruik geen snelle verzending...

Vorige week schoenen besteld. Bewust (na het lezen van reviews dat het lang kon duren) met snelle verzending besteld. Extra voor betaald... binnen 2 dagen zou het er moeten zijn. Nog niets gehoord, track and trace lijkt ook niets in te veranderen. Zonde van je geld. Correct me if I am wrong Footaslyum. ordernummer: FA-27493697

16 december 2020

Hey Bea,

Thank you for getting in touch with us.

We are gutted you had a poor experience with us,

I can see that this item was delivered, if this hasn't been delivered please drop us an email 📧 at customerservices@footasylum.com or DM on FB, jump on a live chat.

Then we can get this sorted.

Take care and stay safe.👍🏽😊

Usy 🤑🙌🏽

Wachten op mn bestelling

Wachten op mn bestelling

Beste Footasylum,

Ik heb vorige week dinsdag iets besteld bij jullie en heb gebeuk gemaakt van de expres delivery, waarbij je pakket binnen 2 dagen aan zou moeten komen. We zijn nu 6 dagen verder en heb nog steeds niks binnen en heb verder ook geen bericht gekregen met een verklaring voor dit ongemak. Hoelang moet ik nog wachten op mijn bestelling?

Mvg,
Mart

14 december 2020

Hey,😊

Has this order been delivered yet if not,

Please can you provide me with your order number?.

Usy

Plus punten voor Tam!

Ik twijfelde of ik de juiste maat had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice. Tam heeft mij super goed en vooral aardig geholpen! Sterren gaan naar Tam. Verzending duurt helaas wel lang.

10 december 2020

Hey !

Thanks for leaving us a 4* star review!

We love seeing your feedback!

What do you think would make us a 5* let us know! 😉🙌🏼

Usy

Extreem lang wachten

Op 27 nov schoenen besteld en op 4 december nog niks ontvangen. Er staat nog steeds dat het pakketje wordt gesorteerd. Ordernummer: FA-27081232

4 december 2020

Hi,

Your Footasylum refund has been processed back to the original payment method used.

If you paid by credit/debit card, this will show on your account over the next 5-10 working days. Please note that actual refund times are dictated by your bank.

If you paid by PayPal, you will see this in your PayPal balance within 48 hours. If you have paid by LayBuy, the money will appear in your LayBuy account straight away, but may take some time to process back to your card. You won't be required to make any further payments.

If you need anything else, please give us a shout!

Hollie

Slechte zaak!

Ik heb 2 dagen geleden een review geplaatst met dat ik na meer dan een week wachten nogsteeds mijn jas niet binnen heb gekregen (ondertussen nog niks ontvangen).

Ik kreeg hier reactie op dat ik een mail zou hebben gekregen en dat ik geholpen zou worden. Dit is niet gebeurd. Ook geen contact te krijgen via whatsapp of hun livechat op de website. De track & trace werkt ook niet meer. Ordernummer: FA-26767080

17 november 2020

Hey Max Loohuis,

We’re so sorry your experience didn’t match your expectations.

This is on us, It was an uncommon instance and we’ll do better. Don’t worry we will get this sorted out for you ASAP.

We would love to make things right if you give us another chance.

Hollie

class

class super dooper

11 november 2020

Thanks for 5* review!

We are buzzing with your feedback!

Stay safe & take it easy!

Alysson 🤑🙌🏼

Heb zaterdag een jas besteld nog steeds…

Heb zaterdag een jas besteld nog steeds niks binnen!!

Order nummer: FA-26732928

10 november 2020

Hey Mehhout,

We’re so sorry your experience didn’t match your expectations.

I have sent you an email so I can get this sorted for you.

Take care and stay safe.

Alysson

Sneakers besteld niks binnen

Heb op 18 oktober sneakers besteld met normale levering naar Nederland is nu 30 oktober en nog altijd niks ontvangen. Ik heb ook niks meer gehoord of die al verstuurd is of al bij het shiping bedrijf is en op Whatsapp krijg ik ook geen reactie meer. Order nummer #FA-26563531

30 oktober 2020

Antwoord van Footasylum

Hi Dyan, Thanks for sharing your feedback. We’re so sorry your experience didn’t match your expectations. I have sent you an email as I would love to get this resolved for you. Thanks, Alysson

Prima ervaring

Super! Binnen een week de sneakers in huis. Goede communicatie via whats app en goede levering. Ordernummer 26589390
Super goede prijs ook!! Bedankt!

28 oktober 2020

Hey!

Thanks for giving us the big 5*!

We are buzzing with this feedback thanks for shopping with us!

FA 😎

Helemaal super!

Schoenen op vrijdag besteld, waren maandag in NL. Supersnelle levering, goede communicatie en helemaal netjes.
Heel blij mee!

26 oktober 2020

Hey!

Thanks for giving us the big 5*!

We are buzzing with this feedback thanks for shopping with us!

FA 😎

Customer Experience | Footasylum

Ik heb betaald voor express delivery

Ik heb betaald voor express delivery, maar nog steeds niets ontvangen.....
Order nummer #FA-26579982

24 oktober 2020

Antwoord van Footasylum

Hey, Thanks for sharing your feedback. We’re so sorry your experience didn’t match your expectations. I have sent you an email so I can get this resolved for you asap. Thanks, Alysson

Geen levering!

Ik heb 14 oktober een trui besteld met express delivery, maar die is nog steeds niet binnen. Het zou 2 werkdagen moeten duren!

*order number: 26536664

18 oktober 2020

Hey Jasper

Thank you for coming back to me so quickly

I have emailed you your tracking information and refunded your delivery charge

Please let me know if I can help any further

Customer Experience | Footasylum

Bestelling na ruim een week nog niet verzonden

12 oktober met express delivery besteld, nu 18 oktober en nog niks verzonden. Footasylum, waar blijft mijn bestelling? Mijn ordernummer is #FA-26522656.

18 oktober 2020

Hey!

Thank you for your feedback

We are sorry that your order took longer than expected

I can see it's been delivered now, hope your happy with your order 😀

Please contact us if we can help further: https://www.footasylum.com/contact/

Customer Experience | Footasylum

Goede en snelle bezorging mooie kleren…

Goede en snelle bezorging mooie kleren van goede kwaliteit

19 september 2020

Thanks for leaving us a 4* star review!

We love seeing your feedback!

What do you think would make us a 5* let us know! 😉🙌🏼

FA

Ik vond de verzending erg lang duren

Ik vond de verzending erg lang duren. Ben zelf gewend om binnen 1a2 dagen mijn schoenen binnen te hebben. Voor de rest zijn de schoenen super!

18 september 2020

Thanks for leaving us a 4* star review!

We really appreciate your feedback! Thanks for sharing this with us we will feed this back to the business!

FA 👍🏼

Slechte klantenservice

Heb iets besteld, op de site ging iets mis waardoor mijn hele adres verkeerd is komen te staan. Straat zonder huisnummer.
Direct contact gezocht, ze zouden het aanpassen.
Inmiddels zou het aangepast zijn, zou het pakket kwijt zijn, zou het weer gevonden zijn, zou het al verstuurd zijn.
Adres staat niet goed! Niemand heeft wat aangepast.
Track and trace geeft aan nog niks ontvangen te hebben, terwijl bedrijf aangeeft van wel.
Klantenservice leest correspondentie niet en reageert dus niet op probleem maar op laatste zin waardoor alles steeds mis gaat.
Super frustrerend, slechte klantenservice. Geen andere manier van contact dan whatsapp. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil mijn geld terug

16 september 2020

Hi,

Thanks for reaching out to us!

I need your order number in order to get this sorted please?

FA

Ik heb een bestelling geplaats en ook…

Ik heb een bestelling geplaats en ook nog eens extra betaald voor een extra snelle levering 2 weken verder en nog heb ik niks gehoord of gekregen kan ook geen contact krijgen niet via whatsap niet via live chat ben benieuwd of ik hem nog binnenkrijg en erg benieuwd naar de kwaliteit

9 september 2020

Hey Bram

Thank you for your review

We are gutted to hear that your order is later than expected

Please can you provide your order number so we can look into this for you?

Alternatively, please feel free to reach out to us at https://www.footasylum.com/page/contact/ with any further comments, concerns, or suggestions you wish to share.