Freshcotton Reviews

3.455

4,4

Ik ben aangenaam verrast door deze online-kledingzaak die ik per toeval leerde kennen door te zoeken op een bepaald kledingstuk. Alles verliep zoals het hoorde met een snelle verzending. Het item zelf... Toon meer

Verkeerde maat aanduiding op de website. Leggen de fout bij de klant. (Er wordt gelogen dat er duidelijk vermeld staat dat zij de ASIA maten hanteren, niet de USA maten, wat al sowieso nergens op... Toon meer

Update: Het probleem blijkt bij de vervoerder te liggen. Het pakket is kwijt. Freshcotton betreurt dit en komt met een toepasselijke oplossing. Dat wordt op prijs gesteld. Tweemaal een bestelling... Toon meer

Ik had Daan(medewerker/fijne knul/medewerker van de maand) beloofd een goede review te schrijven, dus bij deze; mijn bestelling kwam helaas niet binnen door een fout van DHL. Hier kreeg ik meerdere ma... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Freshcotton is dé plek waar je online streetwear koopt met merken zoals Nike, adidas, Daily Paper, Patagonia, Polo Ralph Lauren en The North Face.

Uitstekend

3K reviews

Alle reviews

(3.455)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Woensdag avond besteld donderdag in…

Woensdag avond besteld donderdag in huis! Goed verpakt en schoenen zitten perfect 👌

11 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Selma, bedankt voor je goede review. Erg leuk om te lezen dat je pakketje er zo snel was. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen en fijne feestdagen! :) - Team Freshcotton

Top!

Top! Goede service, ruim aanbod!

11 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Bram, bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Heel veel plezier met je bestelling en fijne feestdagen! :) - Team Freshcotton

Hele snelle levering

Hele snelle levering en overzichtelijke site!

9 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Rozemarijn, bedankt voor je prachtige review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze te schrijven. Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Heel veel plezier met je bestelling! :) - Team Freshcotton

Matig

Bezorging kan alleen met DHL, worden vervolgens geen updates gegeven en DHL en Freshcotton wijzen naar elkaar als “oplossing”

21 november 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Niels, bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de bezorging. Mocht dit nog niet zijn opgelost laat het mij dan weten via support@freshcotton.com. We zullen het zsm voor je oplossen. Ik hoor graag van je! :) - Team Freshcotton

Snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden.
Product zoals verwacht.

6 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Suzanne, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling er snel was en dat het product naar je verwachting was. Veel plezier met je bestelling :) - Jessie, team Freshcotton

Duidelijke site

Duidelijke site. snelle levering.

Antwoord van Freshcotton

Hi Niek, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de site duidelijk was en dat je de bestelling snel hebt ontvangen. Veel plezier met je bestelling :) - Jessie, Team Freshcotton

Goede merken & producten

Goede merken & producten. De service als altijd toppie, ze doen wat ze beloven. Je kan erop vertrouwen, dat je aankopen er de volgende dag zijn.

5 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Louise-Lotte, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de levertijd. Veel plezier met je bestelling :) - Jessie, Team Freshcotton

Antwoord van Freshcotton

Hi Borus, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling er snel was, veel plezier ermee! :) - Jessie, Team Freshcotton

Snelle verzending

Veel aanbod en snelle verzending

4 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Stan, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en de snelle verzending. Veel plezier met je bestelling :) - Jessie, Team Freshcotton

Top service

Top service, kwamen meteen in de lucht bij mij over een foutje in de bestelling en dezelfde dag nog opgestuurd gekregen

2 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Ruben, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je bestelling en tot de volgende :) - Jessie, Team Freshcotton

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen, bestelling de eerste werkdag na het bestellen al ontvangen.

1 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Willem, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel bij je binnen is gekomen. Veel plezier ermee en tot de volgende! :) - Jessie, Team Freshcotton

Retouren is te duur

Sweater was te groot besteld, retour ticket aangemaakt wat €10 extra kosten met zich meebracht. Best duur tegenover andere webshops die gratis retour of toch aan lagere prijzen aanbieden.

1 december 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Kim, bedankt voor je review. Omdat het om een internationale retourzending gaat, zijn de kosten hiervan hoger dan bij een binnenlandse zending. Wij houden hierbij de tarieven van de postleverancier aan en hebben hier dus weinig invloed op. Hopelijk tot de volgende! :) - Jessie, Team Freshcotton

Fresh

goede levering

29 november 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Borys, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling snel bezorgd was. Veel plezier ermee :)! - Jessie, Team Freshcotton

Prima

Prima! Snelle levering

29 november 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Niko, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling zo snel binnen was. Veel plezier ermee :) - Jessie, Team Freshcotton

Altijd goed.

Altijd netjes verpakt en snel geleverd.

28 november 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Wouter, bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed verpakt bij je is binnen gekomen, veel plezier ermee! :) - Jessie, Team Freshcotton

Werd snel verzonden

Werd snel verzonden, en artikelen zijn goed binnen gekomen!

27 november 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Mariska, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze verzending en producten. Veel plezier met je bestelling :)! Jessie, Team Freshcotton

Hele snelle levering en netjes verpakt

Hele snelle levering en netjes verpakt

Antwoord van Freshcotton

Hi Lieke, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je snel je bestelling had en dat het goed verpakt was. Veel plezier met je bestelling :)! - Jessie, Team Freshcotton

De bestelling was lekker op tijd…

De bestelling was lekker op tijd bezorgd!!!
Top werk!!!

Antwoord van Freshcotton

Hi BVA, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bestelling er snel was, veel plezier ermee! :) - Jessie, Team Freshcotton

Leuke mensen

Leuke mensen, snelle reacties en behulpzaam..

+ ik zie altijd toffe kleding ;)

25 november 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Henk, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, veel plezier met je bestelling :)! - Jessie, Team Freshcotton