Weinig communicatie mogelijkheden. Echter blokeren hun wel alle mogelijkheden voor lichtvaartmaatschappijen om te helpen. In dit geval vliegen we met Etihad Airways van FTI als organisatie. Door een v... Toon meer
FTI
Baal baal baal 3 dagen voor vertrek ineens vakantie geanumuleerd tijdens mijn laatste 2 uurtjes werken faiet! Kunnen zij niks aan doen maar dsn krijg je een vergoeding van 60 euro voor een nieuwe vaka... Toon meer
Via D reizen een reis geboekt naar Crystal Paraiso Verde resort en Spa in Belek. De reis werdt uitgevoerd door FTI reizen. Vanaf de aankomst in Antalya tot de terugreis alles was goed geregeld, de tra... Toon meer
FTI is een allround touroperator en stamt af van het Duitse FTI Touristik. Sinds 2016 is FTI actief op de Nederlandse markt met inmiddels een reisaanbod van voordelige reizen naar 120 verschillende bestemmingen wereldwijd. De veelzijdigheid aan bestemmingen, de verschillende soorten reizen en de mogelijkheid om te vetrekken vanaf verschillende luchthavens maken FTI tot een veelzijdige touroperator die zich continu blijft ontwikkelen om zo de meest voordelige reizen samen te stellen speciaal voor jou!
Scorpius 1, 2132 LR, Hoofddorp, Nederland
- 023 75219 20
- mail@fti.nl
- www.fti.nl
Mensen keken ook naar
Leggen alles goed en geduldig uit
De laatste jaren steeds hij FTI geboekt…
De laatste jaren steeds hij FTI geboekt en bijzonder netjes geholpen. Ook in corona tijd met omboeken en terug betaling is het altijd zeer correct afgehandeld.
OPLICHTERS
OPLICHTERS!
Bij een FTI punt inhouse bij Sofitel the Palm Dubai een ballonvaart geboekt twv. €800,-
de ochtend van de vaart op tijd aanwezig, maar geen chauffeur aanwezig en geen pick-up voor de activiteit. na bemiddeling en schriftelijke bevestiging van het hotel dat wij tijdig aanwezig waren en niet benaderd zijn weigerde FTI het betaalde geld terug te geven. Geen ballon vaart, FTI bevestigd enkel dat er een chauffeur aanwezig is geweest en negeert zowel ons verhaal als dat van het hotel en 800 euro is weg.
nooit meer waar dan ook ter wereld ga ik iets bij FTI boeken.
dat de transfer 15 minuten ter plaatse is geweest betwist ik ook niet. Echter is het ook aantoonbaar d.m.v. camera beelden gecheckt door het hotel en op schrift bevestigd dat wij aanwezig waren op aangegeven tijdstip en plaats zonder benaderd te zijn door de transfer. Wij waren niet te laat en niet op de verkeerde plek. Dat maakt het zo onverteerbaar om dan geen compensatie te krijgen. Het was een zeer bijzondere gelegenheid voor mij en mijn partner die volledig op niks uitgelopen is buiten onze fout om en toch €800,- heeft gekost.

Antwoord van FTI
Vragen die gesteld werden via mail
Vragen die gesteld werden via mail, werden direct beantwoord.
Antwoorden waren helder en duidelijk
Boekingsbevestiging is ook duidelijk.
Een klap in het gezicht
Maanden van tevoren een vlucht geboekt voor onze huwelijksreis naar Thailand. Bij het boeken per ongeluk de verkeerde achternaam ingevuld. Hier kwamen we gelukkig snel achter en de volgende dag hebben we een mail gestuurd dat dit moest worden aangepast. Na veel en traag mailcontact kregen we te horen dat de naam niet kon worden aangepast, maar dat als we onze huwelijksakte mee namen, het wel mogelijk was om te vliegen. Op het vliegveld bleek deze informatie niet te kloppen FTI had de namen destijds moeten aanpassen en was kon dit wel degelijk. De huwelijksakte hielp niks. FTI was niet te bereiken op het noodnummer, of hun normale nummer. Dit is een van de grootste teleurstellingen van ons leven. Maandag, als deze goede lui weer bereikbaar zijn, gaan we ze maar eens opbellen.
All-in=All-in !!!!
Reis gemakkelijk geboekt. Vliegtuig + ruimbagage gratis inbegrepen + transfer heen en terug hotel + Hotel All-in formule = alles inbegrepen voor een zeer gunstige prijs.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Meerdere reizen geannuleerd
Meerdere reizen geannuleerd, reizen aangeboden die dus niet haalbaar zijn. Teleurstellend, communicatief zwak.
VLOTTE BEHANDELING VAN DE BOEKING DOOR …
VLOTTE BEHANDELING VAN DE BOEKING DOOR JULLIE
het transport van de luchthaven naar hotel was vorig jaar rampzalig het was een veel te klein busje
Dit jaar hebben we ook met jullie op reis geweest…
Dit jaar hebben we ook met jullie organisatie op reis geweest en alles was goed georganiseerd.De dag na mijn boeking heb ik mijn voorschot betaald graag had ik van jullie een e-mail gekregen dat het in orde was.
Onheuse behandeling, geen Nederlands bedrijf
Ik heb veel problemen ondervonden met het boeken van een reis naar Lanzarote. Allereerst haperde de bevestigingsknop op de website, waardoor ik dacht dat er geen boeking tot stand was gekomen. Achteraf was dit wel het geval. Ik had geen keus dan toch maar op reis te gaan. Er was volgens de klantenservice geen enkele mogelijkheid om coulance toe te passen. FTI is een Duitse reisorganisatie en is niet aangesloten bij de ANVR. Hierdoor heb je geen recht om binnen 24 uur kosteloos te annuleren! Ik vind dit misleiding omdat FTI zich voordoet als een Nederlands bedrijf, met een Nederlands sprekende klantenservice. Duitse regels zijn kennelijk van toepassing. Ik heb zelfs nog met het Duitse hoofdkantoor moeten bellen.
Toen ik voor de reis aanving belde met het noodnummer van FTI, omdat ik mijn dochter niet kon inchecken, werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan door een Duitse medewerker. Ze schreeuwde erg hard, omdat ze vond dat mijn situatie geen noodsituatie was terwijl ze mij niet uit liet praten. Dit laatste heeft me doen besluiten 1 ster te geven. Het is ronduit belachelijk om zo behandeld te worden.
Terwijl ik op vakantie was stuurde ik een email naar FTI of ik kon downgraden van all-inclusive naar half-board. Pas na een paar dagen kreeg ik antwoord dat het toch niet kon. Dit zou aanzienlijk in de kosten hebben gescheeld. Van te voren hadden ze me hier ook op kunnen wijzen, ik had duidelijk aangegeven dat ik het een veel te dure reis vond voor het aantal dagen.
Beste (toekomstige) klant van FTI.
Beste (toekomstige) klant van FTI.
NIET MEE SAMENWERKEN AUB.
Een week op voorhand (voor vertrek) komen we te horen dat ons hotel te Side, Turkije, vroeger sluit. Geen positieve respons van FTI of 'Vakantiediscounter', die ermee samenwerkt. Men wil ons overboeken door veel meer te betalen!! Hiermee kunnen wij niet akkoord gaan. Dus beste reiziger, liever een ander agentschap kiezen..
Rudy, Kapelle-op-den-Bos

Antwoord van FTI
Reis geboekt naar santa susanna
Reis geboekt naar santa susanna
Kregen we te horen dat we een dag eerder naar huis moesten ivm met geannuleerde vlucht
Waardoor we 1 dag teveel betaald hebben
We werden op een vlucht gezet naar Hamburg en hadden de auto in keulen staan
Ze hadden ons ook op een vucht naar keulen kunnen zetten met tussenstop munchen maar daar gaven ze geen gehoor aan
We werden om half 10 s'morgens opgehaald en kwamen s'nachts om 2.30 uur thuis
Leuk.met 3 kinderen 🥵🥵
17 uur onderweg geweest hadden we net zogoed met de bus kunnen gaan
We zijn nu al 8 weken aan het wachten op teruggave van ons te veel betaalde dag en dan heb ik het nog niet over de halve dag dat je aan de telefoon hangt en de extra gemaakte kosten van taxi ( van vliegveld naar treinstation in hamburg) en lunch
Als je dan belt wordt er steeds gezegd dat ze D reizen laten weten wanneer we ons geld terug krijgen
Als ik ooit nog eens een reis bij deze organisatie boekt betaal ik ook 8 weken later
Dus onze vakantie was 3 dagen van tevoren al voorbij
Slechte zaak FTI😡
Annulering
Kregen een mailtje dat de reis was geannuleerd. Daarna heb ik gebeld en werd keurig te woord gestaan. Vlucht was door Schiphol geannuleerd, het probleem ligt dus niet bij FTI
De site is duidelijk, all in prijzen
De site is duidelijk. Lekker dat ruimbagage altijd al is inbegrepen. Ook kun je selecteren of je de transfer erbij wilt zodat je in 1 oogopslag ziet wat de totaal prijs is. De keuze uit andere mogelijke vluchten vinden wij ook handig. Alleen zouden de omschrijvingen mbt het hotel uitgebreider mogen zijn. Ook zou beoordelingspunten handig zijn. Verder boeken wij hier graag
site niet echt super overzichtelijk en…
site niet echt super overzichtelijk en gebruiks vriendelijk, wel een ruim aanbod en duidelijke prijsopbouw
Reis naar Antalya Turkije
Reis naar Antalya Turkije , goed aangekomen vlucht wat vertraagd. Met busje naar hotel gevoerd .aan balie werd ons gezegd dat we dag erna op 15:30 opnieuw aan balie moesten zijn om met de reisassistent af te spreken . Deze had platte band dus uurtje moeten wachten . vakantie goed verlopen . We hadden 6 dagen 5 nachten geboekt . Vertrek met vlieger avond 21uur . Dit telt mee als 1 dag . Terugvlucht werden we opgehaald om 1:20 voor om 6uur de terugvlucht te nemen !dit telt ook als 1 dag . Dus eigenlijk maar 4 dagen ipv 6! Ervoor gebeld met meeting point turkije om te vragen of dit wel klopte . Het klopte want er werden nog hele boel mensen opgehaald wat dus niet zo was . 10 min later waren we op de luchthaven Inchecken ging nog niet want alles was nog gesloten ! Reis is geboekt hoe het voor heb makkelijk en goedkoop uitkomt . Niet voor de reiziger helaas …