Weinig communicatie mogelijkheden. Echter blokeren hun wel alle mogelijkheden voor lichtvaartmaatschappijen om te helpen. In dit geval vliegen we met Etihad Airways van FTI als organisatie. Door een v... Toon meer
FTI
De site is duidelijk. Lekker dat ruimbagage altijd al is inbegrepen. Ook kun je selecteren of je de transfer erbij wilt zodat je in 1 oogopslag ziet wat de totaal prijs is. De keuze uit andere mogelij... Toon meer
Baal baal baal 3 dagen voor vertrek ineens vakantie geanumuleerd tijdens mijn laatste 2 uurtjes werken faiet! Kunnen zij niks aan doen maar dsn krijg je een vergoeding van 60 euro voor een nieuwe vaka... Toon meer
Via D reizen een reis geboekt naar Crystal Paraiso Verde resort en Spa in Belek. De reis werdt uitgevoerd door FTI reizen. Vanaf de aankomst in Antalya tot de terugreis alles was goed geregeld, de tra... Toon meer
FTI is een allround touroperator en stamt af van het Duitse FTI Touristik. Sinds 2016 is FTI actief op de Nederlandse markt met inmiddels een reisaanbod van voordelige reizen naar 120 verschillende bestemmingen wereldwijd. De veelzijdigheid aan bestemmingen, de verschillende soorten reizen en de mogelijkheid om te vetrekken vanaf verschillende luchthavens maken FTI tot een veelzijdige touroperator die zich continu blijft ontwikkelen om zo de meest voordelige reizen samen te stellen speciaal voor jou!
Scorpius 1, 2132 LR, Hoofddorp, Nederland
- 023 75219 20
- mail@fti.nl
- www.fti.nl
Mensen keken ook naar
Status boeking
Kunnen wij ook een status van een boeking opvragen dat via Fti loopt, maar via Prijsvrij geboekt is?
Ik hoor het graag

Antwoord van FTI
Snel kunnen boeken en direct de…
Snel kunnen boeken en direct de bevestiging binnen. Na 24 uur een mail met de factuur. Deze lukte niet om te betalen met de link. Gebeld en het is opgelost. Wel lang in de wacht gehangen maar dat komt waarschijnlijk door de perikelen rond Schiphol.
Prijs aanpassing
Wij wouden een vakantie boeken naar Tunesië, hier waren we al langeretijd naar aan het kijken en iedere keer de prijzen in de gaten aan het houden. De prijzen veranderde niet tot nauwelijks. Echter hadden we besloten om toch 10 dagen te gaan dit was maar iets duurder dan 9 dagen. Maar terwijl ik dus op boek nu druk (met de voorafbekende prijs) en dan al de medereizers invul waarna ik vervolgens op de prijs uitkom wat ik moet gaan afrekenen, is de prijs in eens 350euro duurder geworden. Dit kwam daardoor boven ons budget, dus ik wou dan maar 9 dagen boeken, op het moment dat ik die aanklik word de prijs al voor het boeken ook al 200 euro duurder. Maar uiteindelijk zelfs na het invullen van alle medereizers bleef de vooraf aangegeven prijs wel het zelfde. Maar met het bevestigen van de reis liep de site vast. Dus ik wil het nog een keer opnieuw doen, na het hotel weer opgezocht te hebben de zelfde vertrekdag en aantal dagen was de prijs wederom om hoog gegaan nu met 75 euro. Maar wij wouden toch wel graag dan 9 dagen gaan dus wij alles wederom ingevuld en ook deze keer ging het mis met bevestigen. Dus nog een keer proberen en ook dit maal ging de prijs weer verder omhoog, toen was voor mij de maat vol en dacht ik ga bellen, alleen het was zaterdag en dat kon niet. Uiteindelijk na een uur of 4 kreeg ik een mail dat de eerste boeking was binnen gekomen met de eerste prijs waarvoor wij boekten.

Antwoord van FTI
Complete aanbieding al direct bij boeken
Complete aanbieding al direct niet gaande weg extra kosten tijdens boeken voor toch noodzakelijke zaken als koffers en transfer
Online boeking is een fluitje van een…
Online boeking is een fluitje van een cent, De enige opmerking zou kunnen zijn, dat je eerst een mail moet ontvangen om dan te betalen. Efficiënter zou zijn om direct via Ideal of Creditcard te kunnen betalen.
Wil je genaaid worden boek hier
Vakantie nog niet eens begonnen maar wil al niks liever dan afzien van de reis, Deze organisatie probeert je gewoon keihard te naaien samen met hun partner vakantiediscounter.. waardeloze organisatie een ster is nog te veel voor deze oplichters

Antwoord van FTI
Vaak geboekt via de Duitse site die een…
Vaak geboekt via de Duitse site die een heel stuk beter is zeker met het boeken.
Hoop dat aanbod en extra's zoals een transfer worden verbeterd. Ze reageren snel op mails mits je juist emailadres van ze heb. Ze mailen zelf uit niet werkende emailadresen en dat is niet handig.
Voorbereiding van een vakantie
Voorbereiding van een vakantie is goed. Snel je papieren voor de reis binnen
Fijne reisorganisatie
Fijne reisorganisatie, alles snel en correct geregeld. Documenten ruim op tijd binnen. Zeer klantvriendelijk bij vragen. Top!!!
Prima boeken en goedkoop
Prima boeken en goedkoop. Alleen het betalen mag wel iets makkelijker. Bv een button van ideaal
Ruime keuze aan reizen / prettig contact
Ruime keuze aan reizen . Boeking vlot verlopen zover.
Ik probeer al maanden mijn geld terug…
Ik probeer al maanden mijn geld terug te krijgen van een geannuleerde boeking. Ze hebben vaker gezegd dat het bedrag terug zal worden gestort in maart maar het bedrag heb ik nog niet ontvangen. Nu zijn we al weken aan het wachten op de afdeling administratie waar het fout is gegaan. Meerdere mailtjes gestuurd deze worden slecht of niet beantwoord.

Antwoord van FTI
Jammer dat de informatievoorziening…
Jammer dat de informatievoorziening niet is op komen dagen
Heb telefonisch contact gehad met de…
Heb telefonisch contact gehad met de klantendienst en ben gelijk geholpen met jullie hulp heb met geen moeite mijn reis kunnen boeken .
Boeking is vlot verlopen
Boeking is vlot verlopen, dus tot nu zeer tevreden, prijs zeker gunstig was voor hetzelfde bij de "concurentie" maar liefst 200 euro goedkoper dus meer dan 10%.
Prima reis organisatie perfect…
Prima reis organisatie perfect geholpen en fantastische hotels van iberostar 2jaar geleden ook met hun weggeweest dus nu weer
Met broers/zussen op leeftijd naar Abu…
Met broers/zussen op leeftijd naar Abu dhabi gereisd.
Tot 2 dagen van te voren was het niet duidelijk of wij op de betreffende datum konden gaan.
Niemand bij FTI Nederland had de mogelijkheid om iets te regelen. alles moest via hun moederbedrijf in Duitsland. Onprofessionele organisatie. Stress en onzekerheid tot de laatste dag! En dat met een groep van 9 personen die allemaal afspraken hadden omgezet en niet wisten of de vakantie kon doorgaan. Uiteindelijk een dag later gevlogen, terwijl er nog tickets zat waren bij de vliegmaatschappij. Bewijs heb ik hun toegestuurd. Niets hielp.
Compensatie van 50 euro per persoon moeten we krijgen. Daar konden we nog niet het hotel van omboeken de dag voor de vlucht.
Klacht volgt!
Zelf er achter gekomen dat de vlucht, waarvan wij de tickets al hadden, niet geboekt waren! Totaal waardeloos.

Antwoord van FTI
Prettig contact.Ze nemen de tijd en…
Prettig contact.Ze nemen de tijd en geven goede informatie. Voor de rest nog weinig ervaring omdat dit pas de 1e x is voor mij dat ik contact heb met FTI.
snel alle info na de boeking