Weinig communicatie mogelijkheden. Echter blokeren hun wel alle mogelijkheden voor lichtvaartmaatschappijen om te helpen. In dit geval vliegen we met Etihad Airways van FTI als organisatie. Door een v... Toon meer
FTI
De site is duidelijk. Lekker dat ruimbagage altijd al is inbegrepen. Ook kun je selecteren of je de transfer erbij wilt zodat je in 1 oogopslag ziet wat de totaal prijs is. De keuze uit andere mogelij... Toon meer
Baal baal baal 3 dagen voor vertrek ineens vakantie geanumuleerd tijdens mijn laatste 2 uurtjes werken faiet! Kunnen zij niks aan doen maar dsn krijg je een vergoeding van 60 euro voor een nieuwe vaka... Toon meer
Via D reizen een reis geboekt naar Crystal Paraiso Verde resort en Spa in Belek. De reis werdt uitgevoerd door FTI reizen. Vanaf de aankomst in Antalya tot de terugreis alles was goed geregeld, de tra... Toon meer
FTI is een allround touroperator en stamt af van het Duitse FTI Touristik. Sinds 2016 is FTI actief op de Nederlandse markt met inmiddels een reisaanbod van voordelige reizen naar 120 verschillende bestemmingen wereldwijd. De veelzijdigheid aan bestemmingen, de verschillende soorten reizen en de mogelijkheid om te vetrekken vanaf verschillende luchthavens maken FTI tot een veelzijdige touroperator die zich continu blijft ontwikkelen om zo de meest voordelige reizen samen te stellen speciaal voor jou!
Scorpius 1, 2132 LR, Hoofddorp, Nederland
- 023 75219 20
- mail@fti.nl
- www.fti.nl
Mensen keken ook naar
De meest onprofessionele organisatie…
De meest onprofessionele organisatie die ik in al die jaren dat ik reis meegemaakt heb. Je betaald dure reis, verneemt op de luchthaven van aankomst dat je geen transfer hebt naar je hotel. Je moet dus auto huren, taxi nemen of openbaar vervoer gebruiken terwijl er duidelijk op je documenten staat dat transfer inbegrepen is. Ze werken met FTI. Er staat al niemand aan exit om je op te wachten. Je moet alles zelf uitzoeken. Als je contact opneemt met organisatie sturen ze jou van het kastje naar de muur. Schandalig ! Geen service ! En uiteindelijk openbaar vervoer moeten nemen en niemand neemt zijn verantwoordelijkheid. Wanneer we ons verhaal in hotel vertellen zeggen ze dat dit niet éénmalig is. Nu moet je nogmaals vervoer regelen voor terugreis want je kan niet op hen vertrouwen

Antwoord van FTI
Alles goed geregeld alleen bij…
Alles goed geregeld alleen bij bankoverschrijvingen klopte het rekening nummer niet. Is uiteindelijk opgelost
Zeer netjes snel geregeld
Zeer netjes snel geregeld. alleen de informatie over je koffers vind ik minder
Vakantie bij FTI geboekt
Vakantie bij FTI geboekt
Allemaal goed verlopen
Nu nog afwachten of de reis en accomodatie goed komt
Maar heb er vertouwen in
Overzichtelijk en prima site
Overzichtelijk en prima site, makkelijk om je vakantie te boeken.
Er waren wat onduidelijkheden
Er waren wat onduidelijkheden: we konden geen voorkeuren aangeven. Er wordt gesproken over een coronaverzekering, deze is bij te boeken, maar ook dat konden we niet vinden om bij te boeken.

Antwoord van FTI
vakanties voor aantrekkelijke prijzen!!
Goed reisbureau
Goeie service
Mijn ervaringen zijn super positief!
Mijn ervaringen zijn super positief!
Werd telefonisch goed geholpen en ze dachten goed mee.
Prima site en vakantie geboekt
Prima site en vakantie geboekt. Enige nadeel is geen idealbetaling. Verder top👍
Achteraf wel oke
Ben samen met mijn vrienden naar Tunesie geweest, maar naar een geheel ander hotel dan geboekt.
Hotel waar we naar toe moesten was een business en dat is zekers NIET leuk met kinderen.
OOK na het aangeven werd daar in eerste instantie niks mee gedaan.
Bij thuiskomst contact met FTI, daar alles naar wens opgelost.
Ze zijn onbereikbaar tijdens de reis…
Ze zijn onbereikbaar tijdens de reis (zelfs op het noodnummer niet). Geven totaal geen informatie over de transfer bustijden. Klachten wordt vervolgens niks aan gedaan.

Antwoord van FTI
Heel moeilijk om contact mee te…
Heel moeilijk om contact mee te krijgen! Wij hebben via D Reizen daar onze reis geboekt, vanwege corona niet door kunnen gaan. En we wachten nog steeds op ons geld, terwijl ze alle gegevens al een maanden hebben. Volgens mij niet moeilijk om geld terug te boeken. We worden al maanden aan het lijntje gehouden. Eerst van kastje na de muur gestuurd dat onze reis niet bekend was bij hun en dat we bij sgr moesten zijn, na 10 x contact konden ze het eindelijk vinden en dat was 4 weken voor vertrek. Voor ons geen FTI reizen meer !!

Zeer magere communicatie
Zeer magere communicatie. Voor vertrek moeten mailen voor tickets/voucher. Op bestemming geen communicatie over oppiktijd in het hotel om naar de luchthaven te gaan. Grootste blunder was dat ze ons aan de foute terminal van de luchthaven afgezet hadden waardoor we maar net op tijd waren voor onze vlucht.

Wat een waardeloze organisatie FTI
Wat een waardeloze organisatie FTI. Niet alleen hebben ze ons op vakantie door een hel laten gaan maar ze reageren gewoon niet op een officiële klacht. Momenteel ben ik al 2 weken op een respons aan het wachten.
Nooit meer via FTI op vakantie.
Ze moesten zich schamen

Antwoord van FTI
GOEDE afhandeling na klacht.
Gaat zekers goed om als je een klacht heb.
NA communicatie met FTI is alles netjes opgelost,
Achteraf dus toch nog tevreden.

Vliegvakantie 30/10 transfer terug niet correct
Vliegvakantie 30/10 - 06/11/2021:
Voor de vlucht terug om 07u00 was ons transfer om .... 01u10 voorzien door FTI.
5 uren op de bus zitten😳
Reistijd met taxi hotel-luchthaven is maximaal een uur. Andere gasten van ons hotel voor dezelfde vlucht hadden hun transfer (booking via Ferien Touristik / Coral travel) om 02h50. Dat was ook lang wachten in de luchthaven, maar pick up om 01u van FTI is echt overdreven en niet menselijk. Vooral als u met kinderen reist.
Ik heb geen gebruik van de transfer gemaakt maar wel een taxi via de hotel georganiseerd. Pick up om 04.00 en alles is perfect verlopen.
Ik zou graag jullie feedback en een terugbetaling van de ongebruikte transfer terug.
Met vriendelijke groeten

Antwoord van FTI
Eerder gekregen voucher niet te verzilveren
Ik heb een voucher gekregen voor een eerdere gecanceld booking, nu ga dat heel moeilijk om deze voucher te gebruiken voor een nieuwe booking.