Product besteld, niet op tijd te leveren. Annuleren volgens hun mogelijk en dus gedaan en het geld (betaling creditcard) zou binnen 2 weken terug gestort worden. Nu, VIER maanden verder, nog geen ce... Toon meer
2 juli bestelling van PS3 gedaan echter levering bleef uit. Na verloop van enkele weken nog geen leverering en via ticket overeengekomen dat levering geannuleerd werd en dat terugbetaling plaas... Toon meer
31 juli twee DS spelletjes besteld, Mario Kart en new Super Mario Bros. Waar Bol binnen twee dagen levert, laat Gazoom nog steeds op zich wachten...en het zijn toch geen buitengewone titels? Na aanm... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gazoom is een multimedia winkel welke een uitstekende kwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Games, muziek, films en hardware.
zekeringstraat 17, 1014BM, Amsterdam, Nederland
- 0900-4007000 0.20cent p/m
- http://gazoom.nl/support/
- www.gazoom.nl
CD goed ontvangen
De remix CD van Lady Gaga had een leuke prijs bij Gazoom en daarom hier besteld. CD was in nieuwstaat en geseald en zat in een goede degelijke verpakking.
Goedkope games en tv series
Na al een keer een game hier besteld te hebben heb ik nu het nog ontbrekende seizoen van Lost besteld. Vooral de prijs was erg mooi. Er word bezorgd met barcode dus dat is ook altijd mooi. Shop met voordelige prijzen waar ik zeker vaker ga bestellen.
Lijkt niet een serieus bedrijf
Ik heb hier besteld, maar nooit geleverd gekregen. Ook wacht ik nog steeds op mijn geld terug. In de 30 dagen die ik ze heb gegeven om te leveren heb ik meerdere malen met ze contact opgenomen. Ze bleven maar de datum verplaatsen zonder zich er aan te houden. Heb ernstig het vermoeden dat ze de controller nooit gehad hebben en probeerde zo lang mogelijk het moment dat je geld terugvraagt uit te stellen.
Helaas via Ideal betaald. Na 30 dagen op basis van Algemene Voorwaarden koop ontbonden en geld terug gevraagd. Meer dan de eigen voorgeschreven 30 dagen gewacht op betaling. Uiteindelijk via het betaalbedrijf mijn geld terug gekregen. Geld teruggeven als je niet levert is er bij dit bedrijf dus NIET bij.
Spellen goed en onbeschadigd
3 Spellen besteld hier en gekozen voor de optie om achteraf te betalen. Dit ging prima spellen binnen afzienbare tijd in huis met een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.
oplichters
betaald en niets ontvangen. gebeld, maar na 5 min. wordt verbinding verbroken. Op website staat dat ze momenteel niet telefonisch bereikbaar zijn. Goh hoe zou dat nou komen???? Mijn zoon is nu wel zijn EERLIJK verdiende centen kwijt.
Tevreden
Afgelopen donderdag de game Dead Rising 2 voor de Playstation besteld. En de daar op volgende dag kreeg ik deze thuis bezorgd. Het spel zelf was in nieuwstaat en de prijs was prima.
2 juli PS3 besteld -> niet geleverd en geen geld retour
2 juli bestelling van PS3 gedaan echter levering bleef uit.
Na verloop van enkele weken nog geen leverering en via ticket overeengekomen dat levering geannuleerd werd en dat terugbetaling plaas zou vinden. Echter tot op heden niets retour (4/10/2010).
Tel. zijn ze niet te bereiken en op tickets volgt geen antwoord.
Oplichters!!
Geen levering, niet bereikbaar en geen reactie op mails
Dit bedrijf is echt de meest waardeloze van alle keren dat ik iets op internet heb besteld. Betaal vooraf en daarna wordt niets geleverd. Afgesproken tijden worden niet nagekomen en daarna hoor je niets meer. Bedrijf is onbereikbaar. Waardeloos. Weet nu wel beter. Eerst googelen voordat je iets koopt. Op de 1e pagina met resultaten wordt meteen duidelijk dat dit oplichters zijn. Heel bijzonder dat hier een goede beoordeling wordt gegeven. Ik wil niets insinueren, maar de posts met een goed beoordeling zijn allemaal vrij hetzelfde qua opbouw.
ADVIES: NIETS KOPEN HIER.
Goedkope DVD Series
De bestelling die ik gedaan heb was prima. Ik ben een fan van de serie lost en heb daar 2 seizoenen van besteld. Alles ging vlot en werd goed afgehandeld.
Zeldzaam slecht!!! Niets bestellen!!
26 juli 2 spelletjes besteld en per ideal betaald, tot nu toe niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, E-ticket wordt niet op gereageerd. Pas na plaatsing van een klacht bij Tros radar forum ineens bericht van ene "Koen" die het allemaal wel even zou oplossen.
Mijn conclusie: oplichters van het zuiverste water.
waardeloos
ik snap niet dat er een 7,1 bovenaan de site staat. ik wacht al ruim een maand op mijn wii spel. even geleden kreeg ik dan wel antwoord op mijn ticket dat het spel 5 september bij hen geleverd werd en vervolgens naar de klant werd gestuurd. nu 13 september en nog niks van hun gehoord. dit was echt mijn laatste bestelling daar!!!!
Opgelicht?????
Ook ik ben echt niet tevreden over Gazoom, heb ook een spel besteld voor mijn zoontje het is onderhand al 4 weken geleden, en dan zeggen ze ook nog snelle levering, heb al gebeld maar je krijgt geen contact al een paar keer een mail gestuurd maar het helpt allemaal niets. Ik snap niet dat it bedrijf nog bestaat!!!
heel slecht
nul sterren komen hun 3-5 werkdagen levertijd niet na er is al betaald ik zie er van komen dan het weggegooid geld is en het niet meer leverbaar is het spel ze zijn niet te bereiken per mail niet en per tel hangen ze op na 10 min in de wacht te hebben gezeten voor 20cent / minuut
niet kopen daar dus .
geen levering
ik vind gazoom helemaal niet zo goed, ik wacht al sinds 21 juni op een playstation 3 met 2 games. Nog steeds niks binnen, na herhaaldelijk bellen, mailen, tickets aanmaken enz. Ze komen afspraken niet na, beloven van alles maar er gebeurt niets.
Internet oplichting
Dit bedrijf heeft, naar mijn mening, frauduleuze trekjes!
Besteld in juni 2010:
een PS3 250 incl. enkele spellen.
Moest direct betalen. Na meer als een week niets vernomen (?) beginnen met bellen. Antwoord: niet op voorraad, wordt waarschijnlijk volgende week.
Wacht het netjes af... en... niets. Helaas.
Daarop mailen en mailen. Veel beloftes, niets geleverd.
Uiteindelijk 1,5 maand later !! wilde ik maar annuleren want in het leveren had ik natuurlijk geen vertrouwen meer. Nou dat was geen probleem.
Direct geannuleerd. Maar geld terug... absoluut niet. (!)
Niet na aanmaningen en zelfs een sommatie. Ze reageren gewoon niet! lekker makkelijk!
Nu na twee maanden en enkele weken (!!) en een heleboel dingen uitzoeken is mijn advies en conclusie als volgt:
Sommige CD's en dvd's worden klaarblijkelijk wel geleverd bij enkele bestellers. Daardoor worden er hier en daar goeie reviews gepost. Daarnaast is het mij duidelijk geworden dat er verschillende mensen met diverse accounts bewust positieve posts plaatsen om de betrouwbaarheid te vergroten. Dit zijn false reviews!
Als er een 'klacht' op een forum verschijnt dan is er blijkbaar wel ineens iemand bereid om moeite te doen om vanuit Gazoom 'íets te regelen'.
Overigens veelal ook zonder het uiteindelijk gewenste resultaat.
Het komt erop neer dat bij duurdere zaken(als consoles) men stelselmatig gewoon niet levert.
Mijn advies is om niet het risico te nemen om hier te bestellen en gewoon je geld kwijt te zijn!
Ze houden je aan het lijntje zolang als jij zelf wil.
Verenig jezelf met andere en dien een aanklacht in bij politie. Daarnaast kun je eventueel met meerdere vorderingen tezamen juridische stappen gaan ondernemen.
Lees de vele reviews op verschillende fora en trek je conclusie.
NEEM HET RISICO NIET EN BESTEL BIJ EEN SOLIDE BEDRIJF WAT ZICH GEDRAAGT ZOALS HET HOORT.
trek uw conclusie.......
slechte service
nul sterren
23-8 iets besteld. 30-8 zou het komen. Niet het geval. Het betaalnummer gebeld. Je wordt er iedere keer na 10 minuten uitgegooid. Maar dan ben je dus wel 2 euro kwijt. In mijn geval heeft het al minimaal 6 euro gekost!Ik wilde een negatieve beoordeling op de site zetten. Deze is niet geplaatst. Plaatsen ze alleen positieve reviews? Je zou het bijna denken. Er staat dat je live kunt chatten. Is niet mogelijk. Op mijn tickets krijg ik geen antwoord.
Op een eerder ticket kreeg ik wel antwoord maar dan spreken ze je aan met jij en jou. Ook niet echt netjes.
Kortom 0 sterren. Nooit meer iets bestellen
Goedkoop, senl en goed
Heb hier een aantal spellen besteld en afhandeling was uitstekend. 1 was niet meer in voorraad daar ben ik over gebeld en ik kon daarvoor een nieuwe titel uitkiezen. na het telefoontje zijn de games dezelfde dag nog verstuurd naar mij. Helemaal top!
ik verdien de prijs; langstwachtende klant!
Op 13 mei (jawel!) heb ik een ps3 besteld met nog wat toebehoren.
Op 25 mei zou mij dit geleverd gaan worden... niks!
Na een week maar eens gebeld. Bleek dat het niet meer geleverd kon worden omdat ze het niet uitgeleverd hadden gekregen. Goed, kan gebeuren.
Dat hebben ze keurig opgelost door ons een nieuw pakket samen te laten stellen. Dat was wel netjes moet ik zeggen.
Uiteindelijk is het pakket op 17 juni (!!!!) geleverd.
met de verkeerde afstandsbediening......dat was wel jammer.
Maja we waren eerder ook wel netjes geholpen (al kostte het wel wat tijd) dus ervanuitgaande dat dit toch ook wel op termijn zou moeten lukken...
De juiste afstandsbediening zou geleverd gaan worden, en dan mochten we de verkeerd geleverde terugturen in een bijgevoegde enveloppe. Nou, ik blij....dacht ik.... Dat malle ding komt maar niet. Dus ik mailen.
Mijn mailtjes worden sindsdien niet beantwoord. ticket, na ticket...
Ik heb het vertrouwen er wel een beetje in verloren.
Ik denk dat je 1 spelletje daar misschien best kan bestellen, maar een iets grotere bestelling is kennelijk iets te moeilijk voor ze....
Dus 13 mei een bestelling plaatsen en op 27 augustus nog de bestelling niet in orde hebben.... ik nomineer mijzelf als langstwachtende klant!
Update 1 oktober 2010:
Op 18 september heb ik een bericht gehad van Gazoom dat ze mij alsnog de afstandsbediening zouden toesturen. En jawel... deze zou 22 september bij mij binnen moeten komen.
Op 29 september maar eens een mail gestuurd waar de afstandsbediening blijft... want je snapt het al.
Ik heb tot vandaag nog geen bericht terug gehad....
Ik heb er nu ook maar 1 beoordelingsster van gemaakt ipv de twee sterren die ik ze in eerste instantie nog had gegeven.
Ik blijf gewoon nog even afwachten.
update; november 2010
Ik kan wachten tot ik een ons weeg.... Gazoom heeft al mijn tickets verwijderd!!! Alsof ik nooit wat besteld heb. In -en in triest vind ik dat!
Ik kan dus fluiten naar de afstandsbediening.
KLANTENSERVICE????? Waarschijnlijk kennen ze het hele begrip niet!
Ik kan allleen maar adviseren hier nooit wat te gaan kopen.
Goedkope webshop
heb hier nu 2 bestellingen gedaan voor PSP spellen en beide keren zonder problemen geleverd. Ze waren ook de goedkoopste die ik kon vinden.
Correcte levering van mijn DVD films
Heb hier 5 (low budget) films aangeschaft. Deze werden volgens de levertijd bezorgt en waren te volgen met een 3S code van de TNT. Ik ben er zeer blij mee, er zat ook een moeilijk te vinden titel tussen!