Product besteld, niet op tijd te leveren. Annuleren volgens hun mogelijk en dus gedaan en het geld (betaling creditcard) zou binnen 2 weken terug gestort worden. Nu, VIER maanden verder, nog geen ce... Toon meer
26 juli 2 spelletjes besteld en per ideal betaald, tot nu toe niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, E-ticket wordt niet op gereageerd. Pas na plaatsing van een klacht bij Tros radar forum ine... Toon meer
2 juli bestelling van PS3 gedaan echter levering bleef uit. Na verloop van enkele weken nog geen leverering en via ticket overeengekomen dat levering geannuleerd werd en dat terugbetaling plaas... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gazoom is een multimedia winkel welke een uitstekende kwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Games, muziek, films en hardware.
zekeringstraat 17, 1014BM, Amsterdam, Nederland
- 0900-4007000 0.20cent p/m
- http://gazoom.nl/support/
- www.gazoom.nl
al 2,5 week te laat
Ik heb op 6 augustus red dead redemption voor de ps3 besteld en ik heb nu nog steeds niks op de ticket wordt ook al 5 of 6 dagen niet meer op gereageerd, terwijl ik al meerdere malen op de ticket heb gereageerd.
Oplichters zijn het!!!
Ik heb bijna 4 weken geleden een spel besteld bij gazoom.nl (red dead redemption) heb nog steeds niks binnen... ik heb gemaild en gebeld maar krijg geen reactie!!!! Na een aantal keer gebeld te hebben word je 5 minuten aan de lijn gehouden door de computer, en na 5 minuten word gewoon de verbinding verbroken!! zonder iemand gesproken te hebben! Het zijn gewoon een stelletje gore oplichters daar bij gazoom, en ik ga het hier dan ook niet bij laten zitten!!
BESTEL IN IEDER GEVAL NOOIT WAT BIJ GAZOOM.NL WANT HET ZIJN OPLICHTERS!!!!
Red dead redemption voor xbox 360 besteld op 2 aug.
Nog niets binnen. Aangegeven termijn was 2-5 werkdagen bij bestelling. Na verstrijken van termijn, telefonisch contact gezocht a 20 cent p/m. Krijg ik een vriendelijke mevrouw aan de lijn die me verteld dat het spel toch lastig leverbaar is maar over een paar dagen binnen komt en dan meteen richting mij zou komen. Na het verstrijken van die termijn weer gebeld naar het 0900 nummer a 20 cent p/m. Krijg ik een vriendelijke man aan de lijn die me zowaar 2 euro 50 korting aanbied op een toekomstige bestelling??? vanwege de situatie en verzekerd mij dat het spel maandag richting mij zou komen. Uiteraard weer maandag geen verandering in mijn bestelstatus. Dag later is mijn status wel ''afgerond'' / bestelling compleet en verzonden, maar iets ontvangen ho maar.. en van track & trace hebben ze heel erg handig ook nog niet gehoord daar. Ik wacht vandaag nog af..
Wanneer ik vrijdag NOG niets binnen heb eis ik mijn geld terug en gooi ik een beoordeling op iedere site en alle fora. Hoe dan ook .. voor mij geen Gazoom meer.
Late levering consoles and geen reaktie van klanten service
Wii besteld bij Gazoom. Indikatie levertijd 3-5 werkdagen. Na 19 werkdagen nog steeds niet verstuurd. ''Ticket'' aan gemaakt. Volgens beoordelingen op deze site zou er binnen 1 werkdag antwoord gegeven worden. Na 8 werkdagen nog niets gezien, behalve de automatische ontvangstbevestiging.
Als de problemen bij Gazoom bekend zjin, zou je toch verwachten dat ze de indicatielevertijd aanpassen.
Het lijkt erop dat je voor consoles niet bij Gazoom moet zijn. De meeste positieve beoordelingen zijn voor software en CD's.
Telefonisch niet te bereiken
makkelijk en snel
van de week Dynasty Warriors: Strikeforce voor de PS3. ging zeer makkelijk en snel. ik kreeg netjes na het bestellen een mailtje dat de betaling binnen was en de volgende dag had ik de game in huis.
de game was goed verpakt. ik heb bij deze site geen problemen ondervonden.
Wachten, wachten wachten
31 juli twee DS spelletjes besteld, Mario Kart en new Super Mario Bros. Waar Bol binnen twee dagen levert, laat Gazoom nog steeds op zich wachten...en het zijn toch geen buitengewone titels? Na aanmaken van ticket wordt een nieuwe leveringsdatum gegeven, ook deze is weer verstreken.....
Eens, maar nooit weer..
Goede levering van mijn bestelling
Ik heb bij Gazoom afgelopen dinsdag de nieuwe Xbox360 Slim besteld. Na plaatsing van de order kreeg ik een bevestiging per email. 's middags kreeg ik een e-mail dat de bestelling was met 3S code waarna de Xbox woensdagmorgen geleverd is door TNT.
De Xboxzat goed verpakt en ook de meebestelde accessoires waren prima verpakt in de doos. Ik zal hier in de toekomst ook zeker games voor de Xbox gaan bestellen.
Bestelling binnen 24 uur geleverd
Heb hier 1 game en een muziek DVD besteld beiden waren op voorraad. De bestelling is binnen 24 uur bij mij geleverd. Ook kreeg ik mails met de statusveranderingen van mijn bestellingen.
Beloften en afspraken komt men niet/nauwelijks (!) na
besteld op 21 juni 2010: PS3 250 met extra dualshock en twee spellen er apart bij gezocht.
NU 4 AUGUSTUS!! eindelijk de belofte gehad dat mijn bestelling geannuleerd wordt (na een heleboel ergernis en contact zoeken)
Heb destijds direct betaald via internet en ben gaan afwachten. Na de tweede week toch wel nieuwschierig waarom ik niets hoorde(!?)
Gebeld en gemailed. Er werd gezegd: we kunnen de ps3 nu niet leveren maar wellicht het weekend. Nou... na verschillende telefoontjes, mailtjes, beloften en weekenden er vorige week nog (!) niets geleverd, heb ik de bestelling geannuleerd. kreeg uiteindelijk wel snel een mailtje dat de bestelling geannuleerd zou worden maar op mijn vraag op welke termijn het geld terug overgemaakt wordt, wordt niet concreet gereageerd. dus weet nog niets...
Heb nu een ps3 besteld bij REDCOON, tweede werkdag in huis!!! 250GB incl. extra controller... Hulde REDCOON... ja zo kan het ook.
Hoop mijn geld nog terug te krijgen... lijkt wel oplichting (zeker als er blijkbaar wel consoles te krijgen zijn)
betalen moet altijd direct maar leveren of retourbetalingen.........
tja net de belastingdienst!
Ik heb het idee dat spelletjes over het algemeen geleverd (kunnen) worden maar voor consoles moet je hier NIET zijn! Dan wordt er dus ook het meest verdiend. (op niet geleverde consoles!!)
Wees gewaarschuwd!!!!! mede gamers
UPDATE : 9 augustus
helaas nog steeds geen retourbetaling binnen. Ben nu op het punt om derden in te gaan schakelen vanwege verzuim tot leveren en het terug vorderen van het reeds betaalde onverschuldigde bedrag.
jammer, jammer, jammer
UPDATE 3 SEPTEMBER !!!!
Gazoom reageert totaal niet meer.
Niet op brieven en emails, telefoon bantwoorden ze toch al zowat nooit.
Nog steeds geen cent terug gehad!
In mijn geval heb ik reeds juridische stappen ondernomen.
MENSEN LET OP , DIT BEDRIJF KLOPT NIET !
VELE REACTIES WORDEN DOOR OF VIA HEN ZELF GEGEVEN WAARDOOR ER BEST NOG WAT POSITIEVE GELUIDEN CIRCULEREN. DIT OOK DE REDEN WAAROM ZE NOG VRIJ HOOG IN DE BEOORDELING STAAN.
WELLICHT EEN CD OF DVD'TJE DIE ZE LEVEREN MAAR VERDER NIETS.
ZO HOUDEN ZE DE SCHIJN VAN BETROUWBAARHEID HOOG!
UW GELD, UW VERANTWOORDELIJKHEID. NEEM HET RISICO NIET!!
Snelle levering van mijn bestelling
Ik heb hier 3 CD's besteld voor mijzelf en een vriend van me. Alle 3 de CD's waren de volgende dag in huis. De CD's waren ook nog eens erg goedkoop.
snel goedkoop en goede communicatie
ik heb gisteren het spel Monation Racers voor de ps3 gekocht. tot tegenspelling van sommige beoodelingen hier heb ik geen problemen met hun ondervonden het product was binnen 24uur gelevert netjes verpakt en ik heb netjes een mail gekregen toen ze het verzonden.
ik vind het een aanrader
Bestel niets bij Gazoom, is een aanfluiting dit bedrijf
Ik doe als jaren ontzettend veel bestellingen zowel voor mijn werk als prive op internet. Wat ik nu heb meegemaakt heb ik echt nog nooit meegemaakt en hoop ik ook niet meer mee te maken. Ik wil hierbij iedereen waarschuwen voor Gazoom. Ze komen afspraken niet na, bellen klanten niet terug, bieden geen excuses aan en ga zo maar door. Eigenlijk alles wat je niet moet doen om betrouwbaar en sloide over te komen op de markt! Ik heb 14 juni een bestelling gedaan en per direct betaald. Inmiddels is het 30 juli en heb ik na drie toezeggingen dat de PS3 zou komen nog steeds niets ontvangen. Inmiddels heb ik mijn geld terug gevraagd en gevraagd de bestelling niet door te laten gaan.
lang wachten, en ook niet nakomen van afspraken...
Ik heb 17 juni een ps3 250gb besteld. We leven nu 24 juli en ik heb hem nog niet binnen. Heel vreemd dat een klant die hier ook een bericht geplaatst heeft hetzelfde op 6 juli besteld en hem direct binnen heeft? Ik herken reacties die hier staan maar al te goed... Mailen kan niet, bellen is een drama en op de tickets word slecht gereageerd. 2 weken geleden kreeg ik de belofte dat hij binnen 2 dagen in huis zou zijn. Dit was op een donderdag. Toen ik de producten na het weekend nog niet binnen had, ben ik gaan bellen. Ik heb gesproken met Monique, zij vertelde dat het met de medewerkster die mij die belofte had gedaan niet zo goed ging. Deze belofte kon dan ook niet worden waargemaakt. Maar zij zou het oplossen, de ps3 zou vorige week dan binnenkomen, al moest ze hem zelf met de taxi komen brengen. Afgelopen maandag uiteraard nog niets, en weer contact opgenomen. Uitgebreide excuses, een heel verhaal, maar nu dan echt de "verzekering" dat hij zaterdag 24 juli binnen zou zijn. Ik heb gister geen mail over de verzending ontvangen, dus ik ga er van uit dat ik het ook weer vandaag niet binnen ga krijgen!
De stap om mijn bestelling te annuleren valt mij zwaar, vanwege de gunstige prijzen van Gazoom, maar ik vrees dat ik geen keus heb!
update: ik heb het nog even volgehouden. ik zit nu in de 7e week na besteldatum. Nog steeds geen playstation in huis. 3 weken achtereen is beloofd "de producten voor het weekend in huis te hebben". Afgelopen vrijdag was wel de druppel. S'ochtends gebeld, ik kreeg Koen aan de lijn. Zoals altijd schuift hij de problemen van zich af en verwijst door naar Monique. Ik heb aangegeven dat Monique zich niet aan haar afspraken houd. Koen geeft aan dat hij zelf mij terug zal bellen voor 13:00 uur. Dit is niet gebeurd. Ik heb om 14:00 uur gebeld met Monique. Zij zou mij terugbellen. Om 16:50 uur heb ik zelf nog gebeld, omdat hun centrale om 17:00 sluit. Monique geeft aan dat ze tot 19:30 uur werk en mij zeker terug zal bellen, want ze heeft geeist bij het magazijn dat ze een verzendnummer wil hebben. Ik ben niet teruggebeld, en ik heb tot op heden nog niets in huis.
Ik geef ze nog een kans, om morgen te verzenden. Zo niet, annuleer ik het. Wat een drama zeg.
snel geleverd
zondags spel besteld na account aangemaakt te hebben.
dinsdags spel afgeleverd netjes verpakt en op de hoogte gehouden via e-mails.
so far so good!
Game snel geleverd
De game Split Second Velocity besteld en binnen 24 uur in huis. Game was prima verpakt en ik kreeg een e-mail voordat de game verzonden werd.
lang gewacht maar afspraken worden niet nagekomen
6 juni 2 stuks Red Dead Redemption besteld voor ps3, aangegeven levertijd was 5-10 werkdagen. Spellen kwamen niet bellen, email gestuurd en gebeld en spellen zouden 24e worden verstuurd. Er was echter maar één exemplaar toegezonden dus weer contact opgenomen. Het tweede spel zou op de dag zelf worden nagezonden, zowel telefonisch als per email is dit op verschillende dagen bevestigd. Alleen werd elke keer de belofte niet nagekomen. Op 8 juli was het spel nog steeds niet geleverd, dus heb ik de (deel)order geannuleerd. Ruim een week later 16 juli stond het geld weer bijgeschreven op mijn rekening.
Al met al zeer slechte ervarking, afspraken worden gewoonweg niet nagekomen. Zal er ondanks prima prijsstelling niet weer bestellen.
Wacht al weken op Nintendo WII tevergeefs
Wacht al weken op Ninento WII die betaal is en die 3-5 werkdagen levertijd heeft. Word al 4 weken aan het lijntje gehouden met telkens een nieuwe datum waarop ik hem geleverd krijg.
Vandaag de dag waarop ik ze hun laatste kans heb gegeven om een track en trace code te sturen zie ik in een keer dat de site niet meer bereikbaar is...
Het begint er naar te ruiken dat ik opgelicht ben..
Ik ga hier zeker actie op ondernemen!
Gr Imke
goedkoop en snel
Ik heb mijn nieuwe Game Just Cause 2 PS3 gekregen. netjes verpakt in bubbel plastic. Hij was goedkoop en ontving deze binnen 24 uur. Goed gedaan mensen
Prima en snelle service
Afgelopen zaterdag Halo Wars Special Edition besteld en dinsdag werd deze afgeleverd. Game was keurig verpakt en tegen een prima prijs.
Via mailtjes werd ik op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Nooit, maar dan ook nooit doen
Op 30 mei een PS3 besteld. In eerste instantie duurde de reactie op een mail 3 dagen; er werd een levertijd geclaimd van 1-2 weken. Na 2 weken gemaild; antwoord “zo spoedig mogelijk”. Na dertig dagen nog niets. Levertijd zogenaamd tot 6 weken (voor een PS 3?!). Opdracht volgens hun voorwaarden ontbonden; geld terugkrijgen het volgende probleem. Telefonisch en per mail niet meer te bereiken, klacht via een ticketsysteem. Ben wel gebeld, met veel beloftes, maar dan krijg je het volgende als schriftelijke bevestiging (letterlijk gekopieerd) “Zoals gistermiddag telefonisch besproken ga we ons uiterste best doen om uw opdracht tot annuleren zsm te verwerken”.
Totaal onbetrouwbaar en alle kenmerken van een malafide onderneming. Klacht neergelegd bij het “Thuiswinkel Keurmerk”.
Nooit, maar dan ook nooit doen.