Ik had eigenlijk 0 sterren willen geven indien mogelijk. Absolute oplichterij! Italiaans leder is Chinese nep waarvoor je op Temu nog geen 5 euro betaalt. En indien je artikelen wil terugsturen probee... Toon meer
Complete oplichting inderdaad. Misleidende producten wat uiteindelijk Chinese troep blijkt te zijn. Als je dat verkoopt, zeg dat dan gewoon en misleidt ons niet met fake plaatjes en beschrijvingen. Da... Toon meer
chinese troep, helaas in de val gelopen, ga ik zelfs niet mijn autovelgen mee reinigen 中国垃圾,不幸的是我掉进了陷阱,我甚至不会用它清洁我的汽车轮毂 Chinese junk, unfortunately I fell into a trap, I won't even clean my... Toon meer
heb 2 loafers voor prijs van 1 besteld 22-7 gekocht met AMEX (DUS VERZEKERD) nog steeds niets binnen vele mailtjes verder ( standaard antwoord) pakketje heeft 2 weken niets gedaan (dus annuleren... Toon meer
Grand Arbre is a modern menswear brand for those who value timeless style, quality craftsmanship, and everyday comfort. Our collection features refined essentials: from perfectly fitted T-shirts and crisp shirts to tailored Pantalons, shirts, and structured outerwear. Each piece is thoughtfully designed to blend elegance with ease, making it suitable for both work and weekend wear. At Grand Arbre, we believe that clothing should not only look good but also feel effortless. Our aesthetic is understated yet confident, built on clean lines, premium fabrics, and durable construction. We focus on designs that transcend seasonal trends and instead offer long-term value in both form and function. We are committed to honest production and direct-to-consumer pricing, ensuring that high-quality clothing remains accessible. What sets us apart is the trust and loyalty of our growing customer base. Many discover us through word-of-mouth and return for the consistency, comfort, and quiet sophistication we deliver. We see each order not just as a transaction, but as the beginning of a lasting relationship.
Nederland
- www.grandarbre.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dropshipping Oplichters
Dropshipping Oplichters!
Pas op bestel hier niet, als je toch deze rommel wilt raad ik je aan via temu bestellen, scheelt je tientallen euro’s voor het zelfde product. Dit is overduidelijk Dropshipping, levertijd 1 maand, retourneren niet mogelijk!
Als je goed opgelicht wilt worden moet…
Als je goed opgelicht wilt worden moet je hier bestellen en je geld in het ravijn storten.
Het is ongelooflijk maat labels etc worden er uit geknipt ! Waardeloos wat je besteld geen euro waard ….. MENSEN MENSEN HET ZIJN ECHTE CRIMINELEN !!!!!
Oplichters!
Is gewoon oplichting,2 shirts besteld maat S. Krijg je 2 Shirts van een hele andere kwaliteit,Gewoon Temu uit china,zelfs labels eruit geknipt .Heel andere maat,lijkt wel XL. Telefoonnummer van de website gaat meteen op voicemail. Mail gestuurd,antwoord je mag het retour sturen voor €14,95 aan kosten.
Gewoon oplichters, niets bestellen.
Rubbish !
中国垃圾,不幸的是我掉进了陷阱,我甚至不会用它清洁我的汽车轮毂
Chinese junk, unfortunately I fell into a trap, I won't even clean my car rims with it
Chatarra china, lamentablemente caí en una trampa, ni siquiera limpiaré las llantas de mi auto con ella.
Chinesischer Schrott, leider bin ich in eine Falle getappt, ich reinige damit nicht einmal meine Autofelgen
Deze sukkels geven ook nog eens na een…
Deze sukkels geven ook nog eens na een late bestelling, een hele andere artikel model dan wat zij op hun website hebben getoond opgestuurd😂. Dit is pure dropshipping en je wordt gewoon opgelicht….. Jongens, blijf dit melden! Zij moeten hier echt een vergoeding voor geven en zwaar beboet worden!
Oplichting!
Let op! Koop hier aub helemaal niets. De goede recenties die je leest zijn allemaal fake. Kijk goed naar de namen bij de recenties.
Enige tijd geleden 2 truien besteld. Compleet andere producten uit China (temu) gehad na 6 weken wachten. Maten niet goed en producten komen niet overeen met wat ik heb besteld. Nu al ruim 6 weken bezig om mijn geld terug te krijgen, enkel reacties via mail. Geen persoonlijk contact, alles via IA of chatbot. DIT IS PURE OPLICHTERIJ. KOOP HIER AUB NIETS!
Oplichters!
Wat een slechte service! Inmiddels een maand geleden iets besteld, nog steeds niet binnen. Als ik dan vraag hoe dat zit zeggen ze het is er bijna, en dat was inmiddels ook weer 2 weken geleden… HIER NIKS KOPEN! OPLICHTERS!
Oplichters
Oplichters, al 2 maanden verder, niks geleverd. Je kan fluiten naar je centen. Ai standaard tekst, houden ze je mee aan het lijntje.
Bespaar je geld en bestel hier aub niet!
Heel anders shirt gekregen dan afgebeeld, maat klopt niet en je krijgt het pakketje opgetrommeld opgestuurd waar door het shirtje gekreukt binnen komt. Of te wel gewoon een hele erge slechte dropship site!
Bestel hier niet !!!!!
⸻
Bestel hier niet!
Ik heb op 27 maart een bestelling geplaatst en wacht nu, meer dan een maand later, nog steeds op mijn bestelling. Ik heb meerdere keren gemaild met het verzoek om mijn geld terug, omdat ik de bestelling niet meer wil. Elke keer word ik aan het lijntje gehouden met smoesjes dat het onderweg is. Dit voelt als pure oplichting scam. Ik overweeg dit ook te melden bij het programma BOOS en andere instanties. Koop hier niet als je geen gedoe wilt!
OPLICHTERS!!!!!
Niet hetzelfde artikel als op de site, het zijn OPLICHTERS!!!!! shirtje hoort XL te zijn en is veelste klein. Goedkoop kutstofje uit bangladesh. Er zit niet eens een label in die is er zelfs uitgeknipt
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Product nooit ontvangen.
Geloof de 4/5 sterren reviews niet!!
Het zijn geprogrammeerde reviews!!
DOE HIER GEEN BESTELLINGEN!
DOE HIER GEEN BESTELLINGEN!! Of je ontvangt niks of je krijgt na 2 maanden je product en dat zonder LABEL of etiket, je krijgt troep geleverd, je bent gewaarschuwd, het is gewoon aliexpress troep en gewoon zonder factuur en etiket, er staat niks op de shirt je ziet je maat niet eens. Bestel hier niks mensen!! Pure oplichterij, antwoorden niet. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie, er staat een 06 nummer op hun site, die bestaat niet, maar ik kom er nog wel achter, wie dit bedrijf is. NOGMAALS BESTEL HIER NIET, je wordt gewoon voor de gek gehouden!!!
!!OPLICHTING!!
!!OPLICHTING!! KOOP HIER NIKS. Dit is een scam van producten waarbij je vervolgens GEEN geld terugkrijgt. Ik zal elke dag een review schrijven om te voorkomen dat er niet nog meer mensen bij jullie kopen. Jammer dat dit soort mensen bestaan. Diep diep triest.
Opgelicht - Fake webshop
Bestelling na maanden nooit aangekomen, geld volledig kwijt en geen contactgegevens om uw beklagen te doen.
Oplichters! Dropshippers! Levertijd langer dan beloofd
Levertijd langer dan beloofd ! Dropshipping!
Op basis van de website zou het binnen aantal dagen aankomen, maar helaas gaat het minimaal een maand duren! ik vind dit pure oplichting.. niks mis hoor met bestellen uit China... maar kondig dit dan aan! Slecht zaak en tijd dat iemand hier wat aan doet!
Pure oplichting
Pure oplichting. 4 shirts besteld waarna na enkele dagen het bericht kwam dat mijn maat niet meer leverbaar was.
Na veel heen en weer gemail met Annabel zouden ze me 2 shirts van andere maat opsturen. Helaas nog geen refund van de overige 2 shirts en ook nog geen bestelling ontvangen. Graag allen aangifte doen bij de politie voor deze oplichters.
Update;
Bestelling ontvangen maar prut kwaliteit. Shirts retour gezonden en uiteindelijk aankoopbedrag retour ontvangen. Inzoverre dus goed opgelost.

Antwoord van Grand Arbre
Komen mooie praatjes niet na
Leveren duurt meer dan twee weken.
Slechte kwaliteit. Afrader.

Antwoord van Grand Arbre