Ik had eigenlijk 0 sterren willen geven indien mogelijk. Absolute oplichterij! Italiaans leder is Chinese nep waarvoor je op Temu nog geen 5 euro betaalt. En indien je artikelen wil terugsturen probee... Toon meer
Complete oplichting inderdaad. Misleidende producten wat uiteindelijk Chinese troep blijkt te zijn. Als je dat verkoopt, zeg dat dan gewoon en misleidt ons niet met fake plaatjes en beschrijvingen. Da... Toon meer
chinese troep, helaas in de val gelopen, ga ik zelfs niet mijn autovelgen mee reinigen 中国垃圾,不幸的是我掉进了陷阱,我甚至不会用它清洁我的汽车轮毂 Chinese junk, unfortunately I fell into a trap, I won't even clean my... Toon meer
heb 2 loafers voor prijs van 1 besteld 22-7 gekocht met AMEX (DUS VERZEKERD) nog steeds niets binnen vele mailtjes verder ( standaard antwoord) pakketje heeft 2 weken niets gedaan (dus annuleren... Toon meer
Grand Arbre is a modern menswear brand for those who value timeless style, quality craftsmanship, and everyday comfort. Our collection features refined essentials: from perfectly fitted T-shirts and crisp shirts to tailored Pantalons, shirts, and structured outerwear. Each piece is thoughtfully designed to blend elegance with ease, making it suitable for both work and weekend wear. At Grand Arbre, we believe that clothing should not only look good but also feel effortless. Our aesthetic is understated yet confident, built on clean lines, premium fabrics, and durable construction. We focus on designs that transcend seasonal trends and instead offer long-term value in both form and function. We are committed to honest production and direct-to-consumer pricing, ensuring that high-quality clothing remains accessible. What sets us apart is the trust and loyalty of our growing customer base. Many discover us through word-of-mouth and return for the consistency, comfort, and quiet sophistication we deliver. We see each order not just as a transaction, but as the beginning of a lasting relationship.
Nederland
- www.grandarbre.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nep internet winkel
Geen bevestiging van bestelling, geen levering ondanks herhaaldelijk verzoek om informatie. Gels dus kwijt, duur leergeld helaas.
Waarschijnlijk dropshipping. Positieve reviews waarschijnlijk ook nep.
Grote oplichting met fake reviews
Grote oplichting met fake reviews, Geen antwoord op mails, tel niet bereikbaar. Niet hier bestellen. Je krijgt het product niet geleverd.

Antwoord van Grand Arbre
Oplichterij, bestelling niet gekomen!
Eind februari besteld met het doel om deze zogenaamd zelfde week in huis te krijgen, dan een mail krijgen waarin staat dat de bodywarmer gecustomized wordt. Het wordt gewoon gedropshipt vanuit China, en dan nog zelfs langer dan een maand levertijd? Zogenoemde ‘Annabel’ zegt dat ze gaat kijken naar de status, inmiddels al een werk verder en nog niks terug. Bestel hier absoluut niet, goede reviews zijn bots, slechte reviews zijn helaas de echte mensen! Ben benieuwd wanneer deze Chinese troep binnengaat komen!

Het is geen echt merk.
Het is geen echt merk.. er zit geen label in, geen wasvoorschrift. Dit kledingstuk wordt zonder factuur of retourformulier verzonden. Is gewoon Chinese rommel

Uiteindelijk toch tevreden
Na een slechte ervaring heeft Grand Arbe alle schuld op zich genomen en mij alsnog een vervangend artikel gestuurd. Wat ze beloofd hebben zijn ze alsnog nagekomen. Heft even geduurd, maar uiteindelijk hebbeb ze me tevreden gemaakt.

Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Gevalletje 'te mooi om waar te zijn' - bestelde artikelen worden niet geleverd - op het 06 nr. continu direct de voicemail - op mail wordt niet gereageerd - de positieve reviews zijn te mooi opgesteld -> ook te mooi om waar te zijn. Er zit een Grand Arbre Holding met 1 werknemer in Amersfoort, volgens de KvK. Of dit Jan Kees is, geen idee. (Overmaking aan Jan Kees Xui -hoe verzin je het- via Stripe Technology Europe ltd). Hier NIET bestellen - het klopt niet!
Koop hier niks/ dont buy here
Na het bestellen kreeg ik een slecht al een gevoel. Gevraagd om de bestelling te annuleren en de terug betaling zou binnen 5 werkdagen terug op mijn rekening staan. 3 weken later en enkele mails verder nog steeds niks. Uiteindelijk word het product alsnog geleverd. De kwaliteit is ronduit slecht en wil het product terugsturen. Ruim een maand bezig om retourlabel of adres te krijgen en steeds is er iets niet mogelijk om het te retourneren. Bijna 2 maanden verder en het bedrijf is alles behalve behulpzaam.
BESTEL HIER NIET ALS JE NIET WILT OPGELICHT WORDEN!!!
Dit bedrijf houdt ons aan het lijntje
Dit bedrijf houdt ons aan het lijntje. En volgens mij lichten ze de boel op. Wij willen een product terugsturen vanwege de teleurstellende kwaliteit. We hebben gevraagd om een retourlabel, maar Grandarbre komt niet over de brug. Ze blijven maar doorvragen over of we toch niet een ander product willen. Of korting. Of iets anders. Na 5 mails vangen we nog steeds bot. NEE... we willen het artikel terugsturen. Hun telefoonnummer geeft een voice mail. Kortom, niet intrappen, slechte ervaring.

Melding bij politie alsmede ACM
Melding bij politie alsmede ACM, Authoriteit Consumenten Markt gedaan. Retourneren staat het bedrijf niet toe. Logischerwijs is dit strafbaar. Gegevens van de onderneming en aandeelhouder zijn terug te vinden op het KvK-uittreksel (mits dit klopt). Postbus van afzender betreft de postbus van de douane voor artikelen verkocht middels AliExpress. Inmiddels ook melding gedaan bij media-instanties. We gaan naam en rugnummer bekend maken.
Vandaag na 2 maanden mijn bestelling…
Vandaag na 2 maanden mijn bestelling ontvangen. Het is een dropship website met spullen die rechtstreeks uit China komen. Bestel hier niet!

Antwoord van Grand Arbre
Van deze broek wil ik er meteen nog een…
Ik heb al veel broeken gehad, maar deze van Grand Arbre zit echt perfect. Hij volgt je lichaam zonder te strak te zijn, en het materiaal voelt super comfortabel aan. Dit is het soort kleding waarin je je direct zelfverzekerd voelt. Echt topkwaliteit!

Antwoord van Grand Arbre
Dit zijn stukken die je jaren blijft dragen.
Fast fashion is niets voor mij, ik zoek liever tijdloze kwaliteit. Deze collectie heeft stukken die over vijf jaar nog steeds stijlvol zijn. En de stoffen voelen zo stevig aan dat ze dat ook makkelijk volhouden. Ik ben enorm blij met mijn aankopen.

Antwoord van Grand Arbre
Super zachte trui, perfect voor de…
Ik heb echt een zwak voor merinowol truien, en dit is zonder twijfel de beste die ik heb gehad. Het voelt ongelofelijk zacht aan, is warm zonder benauwd te zijn en blijft perfect in model. Dit is wat mij betreft de standaard voor luxe herenkleding. Ik bestel hier sowieso vaker!

Bestel hier niet!!!
Wacht ook al weken op mijn bestelling, oplichters!

Sketchy website
Net als anderen het idee opgelicht te zijn, bestelling zou een tijd geleden verzonden zijn, maar verder niks meer van gehoord. Ben benieuwd of er nog iets binnen gaat komen, geen aanrader. Krijg ook het gevoel dat de 5 sterren reviews allemaal geschreven zijn door bots. Alle namen die gebruikt zijn, bestaan online helemaal niet.

Mijn nieuwe favoriete blazer
Mijn nieuwe blazer is precies wat ik zocht: strak gesneden, luxe stof en perfect voor zowel werk als een avond uit. Geen gedoe met stijve materialen die je amper kunt bewegen, maar soepel en toch stijlvol. Dit is de definitie van moeiteloze klasse. Ik voel me echt on point als ik dit draag.

Antwoord van Grand Arbre
Krijg het gevoel dat ik mijn geld heb…
Krijg het gevoel dat ik mijn geld heb weggegooid.

ik heb 3 truien besteld
Ze zitten allemaal geweldig en voelen heel comfortabel aan. Echt blij mee!