Hauck Sleep N Play Go Plus Campingbedje - Stone
Het onderstaand kindercampingbed, dat wij hebben aangeschaft. is vergelijkbaar met het huidige model.
De onderstaande review heeft alleen betrekking op het door ons aangeschaft artikel en niet op het merk Hauck in het algemeen. In het huidige model kunnen afwijkingen zitten op het gebied van zowel onderdelen als kwaliteit. Let voor de aanschaf op de richtlijnen van het huidige model, zoals de leeftijd van het kind en gewicht.
Door ruimtegebrek hebben wij als oma en opa besloten om voor onze kleinzoon van toen 2,5 jaar besloten dit campingbedje (60 cm - 1.20 meter) aan te schaffen.
Het voordeel is ook gelijk het nadeel. In zowel ons model als het huidige model heb je zowel aan de zijkanten als aan de voor - en achterkant bovenop een kliksysteem, dat uit veiligheidsoverwegingen maar op één manier bedient kan worden. Het is dus geen klik en go systeem, maar je moet er even de tijd voornemen. Als je het eenmaal onder de knie heb, dan gaat het vanzelf.
Op bol. com /nl /p/ hauck-sleep-n-play-go-plus-campingbedje-stone staat een instructievideo. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in de winkel, zoals Bever en Prenetal. Dit kliksysteem is uitermate veilig, want als je het aan één kant ontgrendeld, blijft de rest overeind, want al de 4 punten moeten onafhankelijk van elkaar ingedrukt worden.
Dit campingbedje kan van 0 tot 3 gebruikt worden. Dit heeft te maken met zowel de voorzieningen om de luiers te verschonen, maar ook een aan de buitenzijde te open kattenluik. Dit geeft het kind de kans om op een speelse manier het campingbedje te betreden. En als hij groter is, kan hij zelfstandig naar bed gaan.