Helisports International B.V. Reviews

3,5

Wat een fijne service. Ik had een kabel besteld voor mijn Bodycraft fitness toestel, maar had per ongeluk een verkeerde gekozen. Namelijk 1 voor een nieuwer model. Na een mailtje werd gelijk ge... Toon meer

Ik heb hier verschillende verschillende trainingsgrepen besteld voor onze home gym. Snelle bezorging en goede producten. Echter was de doos compleet open gescheurd (niet de schuld van de bezorger). Er... Toon meer

Bestelde producten zijn goed; correcte prijs en kwaliteit. You get what you pay for... MAAR levering was verschrikkelijk; heb een week moeten rondrijden en bellen om het te vinden! Zoals steeds w... Toon meer

Set halters gekocht waar schade aan zat. Dit aangegeven bij de klantenservice waarbij er 15 euro korting is toegezegd. Daarna heb ik niks meer gehoord geen geld ontvangen. Wederom gemaild en nog stee... Toon meer

1. Fitnesswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Helisports International - Fitnessapparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij leveren crosstrainers, loopbanden, roeitrainers en hometrainers voor de laagste prijs. Alles uit voorraad leverbaar en te zien in onze riante showroom.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Teleustelling

zie mijn chat

15 juli 2016

Beste Hans,

Bedankt voor de review.
Helaas te lezen dat u de persoonlijke monteer begeleiding per telefoon niet voldoende vond en hier geen gebruik van wenste te maken.
We zullen kijken hoe we dit in het vervolg anders kunnen doen.

Mocht u de volgende keer opzoek zijn naar fitnessproducten staan we graag weer voor u klaar.

Top!

Goede verzending, snel aangekomen!

14 juli 2016

Beste Rien,

Fijn om deze korte maar krachtige review te lezen.
Graag wil ik je ervoor bedanken namens het Helisports team.
Volgende keer doen we graag weer ons best voor u.

Helisports

Zeer goede en snelle service

Na anderhalf jaar kreeg ik problemen met mijn hartslagband en dit hebben zij zeer snel en netjes opgelost

8 juli 2016

Beste Kroon,

Graag wil ik je bedanken voor de positieve review! =).
Dit is voor zowel potentiële klanten als voor onszelf erg waardevol.
Mocht u in de toekomst iets nodig hebben staan we graag weer voor u klaar!

Na 6 weken wachten is onze bestelling geannuleerd

Wij hebben op 28 mei een loopband besteld met een levertijd van ongeveer 2 weken. Ik heb zelf meerdere malen contact moeten opnemen met Helisport om te achterhalen wat de status van mijn order was. Ik heb 3 weken lang te horen gekregen dat de container onderweg was, container staat vast in Rotterdam en nog meer onwaarheden. Uiteindelijk heb ik erover geklaagd en werd teruggebeld door een verkoper. Die vertelde mij dat de loopband een update heeft gekregen en dat het daarom vertraagd is. Op 5 juli kreeg ik te horen dat de order geannuleerd is en niet meer geleverd word. De fabricant had schijnbaar de order gecanceld en vergeten dit aan Helisport door te geven. Wat mij bevreemdt is dat ondanks dat ik meerdere keren gebeld heb , helisport niet een getracht heeft de fabrikant te bellen. Dit hebben ze pas 5 juli gedaan. 6 weken nadat ik 1875 euro heb betaald voor een loopband.
Ik ben ontzettend ontevreden over Helisport en hun manier van klachten afhandelen. 1 ster vind ik al te veel.
Nu maar wachten hoe lang het duurt eer ik mijn geld terugkrijg

6 juli 2016

Beste Marina,

Jammer te horen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken omtrent de Sole loopband. Wij vinden dit erg vervelend.

De leverancier heeft destijds gemeld dat de bestelde producten in de container zaten. Dit is de reden dat wij u gemeld hebben dat het betreffende product dan ook binnen zou komen. Op deze container heeft helaas ook nog eens een vertraging gezeten van +/- 2 weken. Door de vertraging is u destijds een gratis Kettlebell aangeboden ter compensatie. Hier wenste u helaas geen gebruik van te maken. Extra vervelend bleek het toen het betreffende product (tegen afspraak met de leverancier in) niet in de container zat.
We hebben u een passend aanbod gedaan een sterkere loopband en duurdere loopband te leveren voor dezelfde prijs maar helaas wenste u ook hier geen gebruik van te maken.
Uiteraard betreuren wij dat dit zo gelopen is en dat we u niet tevreden hebben kunnen stellen. Wij hebben dan ook meteen opdracht gegeven het verschuldigde bedrag terug over te maken wat binnen een dag gebeurd is! Nogmaals excuses namens Helisports. Graag wil ik u melden dat het aanbod nog steeds geldig is.

Helisports.

Hartslagmeter werkte niet

Na aanschaf van onze crosstrainer bleek de hartslagmeter niet goed te functioneren. Een mailtje met beschrijving van het euvel naar Helisport gestuurd; ik kreeg direct reactie dat het mogelijk aan de sensor lag. De volgende dag had ik al een nieuwe hartslagmeter in de bus! Top service, en probleem opgelost. Daar word ik nou blij van.

18 april 2016

Beste Caroline,

Wij van Helisports maken de klanten erg graag blij. Het voordeel van onze eigen technische dienst is dat wij veel onderdelen op voorraad hebben liggen en daarom de problemen snel kunnen oplossen en zo nodig repareren.

Ik wens u nog veel plezier met uw crosstrainer.

goed spul

mooie dumbells...aan de prijs...maar goed, 1 keer pijn in de beurs...daarna nog alleen aan de spieren

7 april 2016

Beste Paul Janssen,

Bedankt voor uw interessante review. Wij hebben inderdaad een mooie reeks dumbbells tot wel 60KG en bieden daarnaast de laagste prijsgarantie op onze dumbbells.

Wij zien je graag terug bij Helisports.

Helisports

Ik bestel mijn fitness apparatuur al jaren bij Helisports.

Helisports heeft in het verleden kosteloos defecte onderdelen toegestuurd. Levering van artikelen gaat ook goed. En de artikelen zelf zijn degelijk voor huis fitness en daarbij realistisch geprijsd.

6 april 2016

Beste Onno Rijpstra,

Wij van Helisports gaan graag net dat stapje verder om de klant tevreden te stellen. Fijn dat het gewaardeerd wordt.

Onze prijzen zijn altijd zeer scherp en daarnaast ook nog een goede service.

Wij zien u graag weer terug bij Helisports.

Helisports

Goede service, verstand van zaken, snelle levering

Goede service, verstand van zaken, snelle levering. Zowel in de winkel zelf als via de webshop goed geholpen. Overzichtelijk, duidelijk en geen poespas. Erg prettig!

5 april 2016

Beste Claudia,

Wij van Helisports vinden het fijn om te horen dat u zo positief bent over onze service en de kennis van het personeel. Zo staan wij altijd klaar om de klant een zo goed mogelijk advies te bieden bij de wensen en behoeften.

Wij zien je graag weer terug als klant.

Keurig op tijd

Keurig op tijd. Netjes van te voren berichtje en telefoontje over levering.

4 april 2016

Beste Elly Kivits,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service! Voor ons is het van groot belang dat de klant tevreden is met Helisports.

Ik wens u veel succes met de Halterstang.

Prima

Goede en snelle afhandeling na de bestelling.
Telefoontje wanneer de levering kan plaats vinden.
Telefoontje van de bezorger dat hij er met 15 minuten is.

3 april 2016

Beste H.L.

Fijn om te horen dat onze service u goed beviel. Wij staan altijd klaar voor de klant en ook om de bezorging zo snel en effectief mogelijk af te handelen.

Wij hopen u snel weer terug te zien als klant bij Helisports.

portieve groet,

Helisports

Eén van de goedkoopste en snelle levering

Na zoeken naar een vloer voor mijn fitnesstoestellen op zolder kwam ik op de puzzelvloer van Helisports uit. Het was niet duur, snel geleverd en verder niets op aan te merken.

1 april 2016

Beste Daryl,

Goed om te horen dat u de juiste vloer heeft kunnen vinden om uw fitnesstoestellen op te zetten. Wij bieden een erg breed assortiment met vloeren voor veel sporten en activiteiten.

erg tevreden

Prima artikelen en snelle bezorging

1 april 2016

Beste Jan de Jong,

Fijn dat u erg tevreden bent over onze producten en de bezorging.

Voor ons is het erg belangrijk dat de klant tevreden is.

Verpakking

Verpakking was zwaar onvoldoende. Vervoerbedrijf moest met verpakkingsbanden de boel bij elkaar houden!

31 maart 2016

Beste Sjaak,

Graag wil ik u bedanken voor het plaatsen van de review.
De tip/klacht betreft de verpakking zullen we zeker meenemen en in de gaten houden of we dit vaker zullen horen. Mocht het vaker gebeuren in de toekomst zullen we er zeker actie op ondernemen.
Wel ben ik blij van u te horen dat het product 100% in orde is en dat u daar tevreden over bent, het gaat immers om het product wat u koopt.

We zien u graag nog eens terug als klant!

Jeroen

snelle levering een mooie website

snelle levering en mooie website, komt betrouwbaar over

30 maart 2016

Beste Jan van der Hulst,

Wat goed om te horen dat u zo positief bent over Helisports, wij waarderen dat enorm.

We kijken ernaar uit u terug te zien bij Helisports.

Gemiddeld tot goed

Het bestellen en leveren gaat snel. De prijs is relatief schep. Het lakwerk van het product is alleen niet volledig strak. Desalniettemin functioneert het goed.

30 maart 2016

Beste Bart,

Dank voor uw positieve review en het vertrouwen in Helisports.

Fijn dat u ook onze snelle levering en de scherpe prijzen waardeert. Gelukkig bent u tevreden over het product.

Goed geregeld

Direct geleverd

28 maart 2016

Beste Dirk Vogtschmidt,

Fijn dat de levering u zo goed beviel. Mede door onze grote voorraad kunnen wij binnen 1 á 2 werkdagen de producten bij de klant thuis bezorgen.

Tot de volgende keer bij Helisports.

Helisports

goede snelle levering, site overzichtelijk

God zwaar materiaal geleverd gekregen, geen lichte nep gewichten.
Mooi materiaal om mee te werken

27 maart 2016

Beste F.M.H Picard,

Goed om te horen dat u onze kwalitatieve producten zo waardeert. Onder andere de schijven en stangen zijn inderdaad van erg degelijk en zwaar materiaal voor de zwaarste trainingen.

Wij zien u graag terug als klant.

Snel en gratis geleverd

Bellen netjes van te voren om een afspraak te maken voor hun eigen bezorgdienst. Deze is gratis en belt een half uur voor dat ze langskomen.

27 maart 2016

Beste Marcel Janssen,

Top dat u de bezorgdienst van Helisports zo waardeert. Wij streven er altijd naar om de klant zo goed mogelijk te helpen door onder andere de tijd en data samen te plannen en daarnaast inderdaad een half uur van tevoren te bellen voor levering.

Wij zien u graag weer terug als klant.

Helisports

Laat eerst de bestelling maar aankomen!

Ik heb vorige week vrijdag besteld, jullie vragen wel al om een recensie maar ondanks eerdere vraag wanneer er bezorgd kan worden nog niets gezien of gehoord

25 maart 2016

Beste Jeroen,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
De mail voor het achterlaten van een review zal er tussendoor geglipt zijn, normaal gezien wordt deze verstuurd na ontvangst van het product. Excuses daarvoor.

De levertijd staat bij elk product vermeld op onze website. In dit geval is de bestelling geplaats op 18/3 en werd het product op 24/3 in het magazijn verwacht. 25/3 is het product meteen naar u verzonden.
Met deze tracknummer kunt u de bestelling volgen bij DPD: 05167971808274, 05167971808275

Graag bewijzen we u de volgende keer de bestelling vlekkeloos te kunnen laten verlopen.

Prima

Prima geregeld allemaal

24 maart 2016

Beste Geoffrey,

Bedankt voor uw bestelling van de Hastings Agility-Speed Ladder.

Goed om te horen dat u zo positief bent over Helisports.

Volgende keer staan we weer voor u klaar!