Helisports International B.V. Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Ik bestel 8 dagen geleden een loopband, kan uit 2 opties kiezen voor levering ... waaronder gratis levering door eigen transportdienst met een termijn van 2 tot 10 werkdagen . 8 dagen hoor ik NIETS ,... Toon meer

Wat een fijne service. Ik had een kabel besteld voor mijn Bodycraft fitness toestel, maar had per ongeluk een verkeerde gekozen. Namelijk 1 voor een nieuwer model. Na een mailtje werd gelijk ge... Toon meer

Ik heb hier verschillende verschillende trainingsgrepen besteld voor onze home gym. Snelle bezorging en goede producten. Echter was de doos compleet open gescheurd (niet de schuld van de bezorger). Er... Toon meer

Bestelde producten zijn goed; correcte prijs en kwaliteit. You get what you pay for... MAAR levering was verschrikkelijk; heb een week moeten rondrijden en bellen om het te vinden! Zoals steeds w... Toon meer

1. Fitnesswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Helisports International - Fitnessapparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij leveren crosstrainers, loopbanden, roeitrainers en hometrainers voor de laagste prijs. Alles uit voorraad leverbaar en te zien in onze riante showroom.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle service

Was de volgende dag binnen.

4 maart 2016

Beste Trudi,

Dank voor uw korte maar sterke review. Fijn om te horen dat onze snelle service zo beviel.

We zien u graag weer terug als klant.

top service !

Vanaf 2006 tevreden klant bij Helisports. Crosstrainer begon wat te piepen en te kraken en een schroef was afgebroken. Dus naar de service afdeling voor een paar schroeven, moeren en ringetjes. Gelukkig op voorraad. Verder nog een praktische handleiding meegekregen hoe je het beste een crosstrainer kan onderhouden.
Dat noem ik nu top service; net dat extra waar je als klant op hoopt !
Joke

2 maart 2016

Beste Joke,

Goed om te horen dat u al vanaf 2006 tevreden klant bent bij Helisports. Wij willen de klant altijd helpen met het zoeken naar een oplossing en net dat extra stapje te gaan.

Hoop dat u nu weer veel jaren gebruik kan maken van je crosstrainer.

Zeer betrouwbaar.

Leveren precies wat je besteld hebt in de beloofde tijd.

2 maart 2016

Beste Luc,

Fijn om te horen dat de bestelling zo erg bevalt. Wij zullen er altijd voor zorgen dat de producten op de afgesproken tijd geleverd wordt.

Bij de volgende bestelling staan wij weer voor u klaar.

Helisports

Helisports levert snel en goede producten.

Ik heb bij Helisport o.a. Globe Gripz en Lock-Jaw Elite Collars. Prima producten tegen een normale marktprijs.

1 maart 2016

Beste Rob,

Goed om te horen dat u zo positief bent over de producten en onze prijzen.

Ik hoop dat de producten uw sportieve prestaties zullen verbeteren en ik u in de toekomst weer als klant terug zie.

Super service !

Snelle service en snel geleverd!

29 februari 2016

Beste Igor,

Bedankt voor uw positieve review, fijn dat alles naar wens was

Top!

Snelheid van levering, topkwaliteit tegen betaalbare prijs! Over 2 maandjes ga ik de inspire BL1 aanschaffen bij jullie!

29 februari 2016

Beste Marco,

Fijn om te horen dat u zo positief bent over Helisports en u nog een aankoop gaat doen.

Wij zullen zorgen dat u de BL1 volledig naar tevredenheid zult ontvangen.

Goeie kwaliteit

Heb bij jullie een squatrek gekocht, erg blij mee! Netjes verpakt en uitstekende kwaliteit!

27 februari 2016

Beste John,

Fijn dat het squatrek zo bevalt.

prima service

prima service
lage prijs
10/10

26 februari 2016

Beste Patrick,

Bedankt voor uw super review.

Wij zien u graag eens terug als klant!

Helisports

Helisports = Gewoon TOP! Voor veel minder Geld:)

Mijn Thuis-Gym is voor 80 procent samen gesteld uit gewichtstraining apparatuur afkomstig van Helisports.nl! Ik heb veel vergelijkingsonderzoek gedaan op het Internet etc en keer op keer kwam(en) voor mij Helisports.nl en een andere grote ''Fitness'' goederen verkoper als nummer 1! uit de bus. Qua prijs en kwaliteits verhouding etc. In Mei '16 zal ik als ''afsluiter'' voor mijn Thuis-Gym (Inc. 1 paar U90/Powerblock Dumbbells tot 57kg! & Stand etc elder gekocht) Nog the Jones Commercial 3D Smith Machine van BodyCraft halen bij HeliSport.nl! Helisports.nl Bedankt voor het scherpe aanbod!

25 februari 2016

Beste Mustafa,

Vet dat u een thuis gym heeft en deze grotendeels met onze producten gevuld staat.

Fijn dat wij zo veel voor u kunnen betekenen en dat u tevreden bent over ons merk.

Ook in de toekomst staan wij weer voor u klaar.

prima

alles keurig geregeld

24 februari 2016

Beste W. Kooijman,

Bedankt voor uw review.

Sportieve groet, Helisports

Ik had gewichtjes besteld. Deze werden snel geleverd. Helaas was het bijgevoegde koffertje beschadigd. Na een mailtje is per ommegaande een nieuw, goed, koffertje gestuurd. Super service dus!

23 februari 2016

Beste Angela,

Fijn om te horen dat wij het probleem zo snel voor u konden oplossen.

crosstrainer VG45S infiniti

De chatfunctie van dit bedrijf is goed, de aflevering van dit bedrijf is vlot en snel.De crosstrainer vanmorgen afgeleverd kon geen reviews vinden van dit product alleen dat dit het meest verkocht was.Bij het in elkaar zetten boutjes ringen e.d sorteren en is het vrij duidelijk.Vanavond zal ik hem eens proberen . Nadelen: Alles in het engels geen Nederlandse gebruiksaanwijzing tekening montage klein maar lees je de teksten gaat het, voetsteunen vind ik nietig plastic met aan de ondrzijde vast te zetten met 3 parkers ? Vind ik een minpunt ook niet verplaatsbaar je staat ver naar voren of je moet met je voeten zoveel mogelijk achter gaan staan! Had al eens gevraagd of het een eigen product was maar heb hier geen antwoord op gekregen op de doos staat made in Taiwan (Dus duidelijk) wat opmerkelijk is de dubbele lagering en garantie op het toestel.Ook ben ik er nog niet uit of de computer vanzelf uitgaat of dat de adapter verwijderd moet worden, denk het laatste

Kreeg weer een vlotte reactie op mijn vraag waar het product vandaan komt.Het merk Infiniti is een canadees product.De fabrikanten hiervan zitten verspreid in Tawain en China.Alleen kan ik geen Nederlandse handleiding vinden van de SM2715 computer

22 februari 2016

Beste Mario,

Bedankt voor de uitgebreide review.
Fijn om te horen dat u de crosstrainer heeft kunnen monteren met de Engelstalige handleiding. Omdat de plaatsen zo duidelijk zijn ervaren we dat eigenlijk iedereen het met gemak lukt met de bijgeleverde handleiding.
Betreft de bevestiging van de voetplaten als de verstelbaarheid daarvan klopt uw mening. Bij 1 model hoger in prijs is de bevestiging sterker en heeft het model een verstelbaar voetpedaal.
Het klopt dat het merk Canadees is en de productie in Taiwan ligt.
De handleidingen staan op onze website, deze zijn met de volgende link te vinden:

Ik hoop dat u inmiddels veel plezier heeft van de crosstrainer.

Sportieve groet, Helisports

Super goede service - eerlijke kwaliteit

Ik heb al een aantal keren besteld via deze website en ik ben ongelooflijk tevreden van de kwaliteit, de prijzen en de service.

22 februari 2016

Beste Tim,

Bedankt voor je mooie review.
Wij zijn erg blij om te horen dat jij zo positief over ons bent.
Zoals je gewend bent staan we ook de volgende keer graag voor u klaar!

Alles prima geregeld

Alles is goed geregeld spullen mooi op tijd binnen.

Hoi Marcel,

Bedankt voor het nemen van de moeite een mooie review achter te laten.
Goed te horen dat alles naar wens is verlopen.
We staan graag ook de volgende met heel ons team voor u klaar.

Helisports

Super snel en netjes geleverd

de bestelling ging heel voorspoedig en werd snel en goed verpakt geleverd.

Beste Topje,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering.
We stellen u de volgende keer graag weer net zo tevreden.

Great service

Goed geprijsd en snell betrouwbare levering!

Beste Andy,

Bedankt voor de mooie review.
We zien blij te lezen dat zowel de prijs als de levering goed is bevallen.

Lange aflever tijden.

Producten zijn goed en prijzen zijn ok. Maar als je via hun eigen aflevering service laat bezorgen dan heb je de producten meestal 3 weken later binnen,ook al zijn ze gewoon op voorraad.

Beste Corrica,

Bedankt voor de review. Jammer om te lezen dat de leveren niet aan de verwachting voldeed. Levering via onze service valt normaal tussen de 5 en 10 werkdagen. Uw bestelling is helaas in 11 werkdagen geleverd. We hopen dat we de volgende keer de kans krijgen het binnen de 10 werkdagen te leveren!

Keurig geleverd, kwalitatief materiaal

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Materiaal is snel geleverd, allemaal zeer stevig verpakt.

Minpunt was dat er geen handleiding zat over de montage van de halterbank. Ook online stond deze nog op de site, terwijl het eigen merk is.

20 februari 2016

Beste Jarno,

Erg bedankt voor de positieve review. Betreft de missende handleiding ga ik even informeren, excuses ervoor in elk geval!
We hopen u eens terug te zien als klant, we staan ook dan graag weer voor u klaar.

Boze leverancier

Degene die de loopband kwam brengen was boos omdat het pakket te zwaar was en dit naar binnen moest zetten. Kuurde het op mij af terwijl hij volgens mij dan toch bij zijn baas moet zijn.

19 februari 2016

Beste Paul,

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken betreft deze review.
Spijtig dat de levering door een extern transport bedrijf niet naar wens is verlopen.

Fijn dat we elkaar even wel even hebben kunnen spreken betreft de voorwaarden van deze snelle levering door een extern bedrijf. Gelukkig heeft u na het telefonisch gesprek wel een positief gevoel aan ons als bedrijf overgehouden.

We hopen u nog eens te kunnen laten zien wat voor service we u kunnen bieden.