Ik heb hier één keer gebruik van gemaakt om een hotel kamer te boeken via Hotels.com voor twee nachten toen we bij het hotel aan kwamen zei de balie medewerker dat er twee boekingen in stonden du... Toon meer

Wat een verschrikkelijke service. Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Jaren klant geweest en bonusnacht ingewisseld, per ongeluk verkeerde datum ingevuld en niet aan te passen zeggen ze. WEG bonusnach... Toon meer
Geboekt via Hotels.com, creditkaartgegevens afgegeven voor prompte betaling. Normaliter krijg je direct een bevestiging. Nu helemaal niets. Uiteindelijk na heel veel moeite telefoonnummer gevonden van... Toon meer
Voorschot betaald van 112 EUR bij boeking. Boeking tijdig en correct geannuleerd 15 dagen op voorhand. Voorschot wordt niet teruggestort. We zijn nu al 2 maanden verder. NOOIT BOEKEN VIA HOTELS.COM. K... Toon meer
With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
Get instant discounts on hotels today.

10440 North Central Expressway, 75231, Dallas, Texas, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Het zal vast aan de coronaperiode liggen. Maar in totaal meer dan 2 uur in de wacht staan is wel heel erg lang.
Ook is er nergens op de site een mailadres of contactformulier te vinden, zodat je wel MOET bellen.
Ik heb in het menu gekozen alsof ik een nieuwe boeking wilde en toen ging het wel sneller.
Toen ik uiteindelijk iemand aan de telefoon kreeg werd alles wel netjes opgelost.
Maar inmiddels zouden ze toch wel op de drukte kunnen anticiperen en de capaciteit aan hebben kunnen passen.
Jammer, ik heb voorheen altijd goede ervaringen gehad.
Ik heb nog nooit zo'n bizar slechte servicedesk meegemaakt. Ik sta al bijna 'n uur in de wacht omdat ik mijn boeking op de website niet kan voltooien vanwege een 'servicefout'. Als ik het hotel opnieuw wil boeken ben ik €100,- meer kwijt. Zo kan ik ook mijn geld verdienen.
Boeking is wel betaald maar niet bevestigd door hotels.com
Had geen hotel me weekend viel in duigen en het geld was kwijt.
6 X gebeld 4 X gemaild ze snappen er niks van, of ze doen er alles aan om geen oplossing te vinden zodat mensen uit eindelijk denken hou me 54 euro maar.
BOEK NOOIT VIA HOTELS.COM
Waardeloze dienst, je kan nergens annuleren. Wacht al uren aan de lijn op een medewerker.
In maart een hotel geboekt bij hotels.com via ideal betaald. Meteen een error melding hehad. €641,28 van mijn rekening af. Geen boeking doorgekomen. Hotel heeft geen bevestiging van boeking binnen gehad maar wel mijn geld kwijt! In totaal 8 keer contact gehad met hotels.com. 6 keer via de telefoon en 2 keer over de mail. Er is 6 keer beloofd dat mijn geld honderd procent binnen 4 weken terug gestort zou worden. Tot op heden NOG STEEDS NIKS! Dieven zijn het, maar ik ga dit nu juridisch aanpakken en mijn geld terug eisen! €641,28 zal en moet terug gestort worden! Het zijn dieven!! Boek nooit, maar ook nooit bij hotels.com mensen!!!!!!
Ik had tijdens Corona mijn reis geanuleerd op de nederlandse site van hotel.com. Daarbij kreeg ik mijn uitleg voor terugbetaling in het frans in mijn reclame inbox. En nu krijg ik mijn geld niet terug.
Ik heb een hotel geboekt met gratis annulering. Doe ik vaak. Meestal wordt je credit niet belast, pas in het hotel bij aankomst. Deze keer blijkbaar niet. Booking binnen half dag geannuleerd maar mijn credit card was al belast met €322.
Kreeg een bevestiging van de annulering. Restitutie gebeurt binnen 24 uur. Nu met de Corona crisis hebben ze het druk en kan 30 dagen duren. Emails gestuurd. Geen antwoord. Gebeld met klantendienst maar die kunnen niets doen. Andere afdeling.
Dus credit card belast meteen en 30 dagen nodig om te crediteren.
Ee hebben het allemaal druk maar dit is echt niet klant vriendelijk.
hotel geboekt met hotel.com . geannuleerd twee maand terug en van hotel zelf bevestiging gekregen dat het geannuleerd is . Toch blijft hotel.com altijd uitvluchten zoeken om niet terug te betalen ! Vandaag terug naar getelefoneerd en met uitvlucht afgewimpeld . als geen reactie volgende week zal ik klacht indienen bij visa om mijn betaling te betwisten
23/3/2020
Hotels.com NIET TE BEREIKEN
Juist in deze tijden kan je scoren maar helaas....HOTELS.COM doet dit in negatieve zin.
Zit nog steeds op restitutie te wachten maar niemand bereikbaar bij dit bedrijf.
SCHANDALIG!!!!
***UPDATE*** 8/4/2020
Nog steeds niet bereikbaar, nu de creditcardmaatschappij er maar achteraan gezet. Van mij mag EXPEDIA (hotels.com) failliet gaan. Wat een waardeloos bedrijf!!!!! Ik zit zelf in de reiswereld maar zo gaan wij in ieder geval niet met onze klanten om!
Enige tijd geleden had ik een reservering gemaakt bij dit bedrijf. Echter had ik hier nooit een bevestiging van ontvangen. Nu contact te hebben gezocht lieten ze me weten dat mijn mailadres niet bekend is! De reservering was helemaal niet bekend. Gelukkig had ik een betalingsbevestiging met reserveringsnummer erin.
Ik moet er bij dit bedrijf zelf achteraan zitten en zelf elke keer weer contact opnemen omdat reacties uitblijven.
Ook is het gewoon super slecht dat je wel betaald en er gaat was mis met de reservering. Sta je daar op je vakantiebestemming in het hotel.. zonder boeking.
Klant is hier zeker geen koning. Niet boeken bij dit bedrijf!!
Waardeloze klantenservice, nemen geen verantwoordelijkheid voor fouten die ze zelf gemaakt hebben en verschuilen zich achter het hotel, schandalig! Eenmaal in contact met de klantenservice hebben ze een one size fits all oplossing die ze bieden.
Ik snap niet dat er zo veel slechte recensies staan! Bij aankomst was ons hotel overboekt (schuld van het hotel) en wilde dat hotel ons een oudere kamer geven. We hebben contact gelegd met hotels.com en we zijn steengoed en begripvol geholpen. Ze hebben een ander (lees; veel beter!!) hotel voor ons geboekt midden in het centrum. We kregen ook nog eens gratis ontbijt aangeboden en een bon van 25 euro voor een volgende boeking! We hebben door de fijne service een super vakantie gehad in Valencia! Bedankt!!
We boekten vanuit de auto een hotel in Munster genaamd Hotel Stad Munster voor € 85,-, we kwamen er met 10 minuten achter dat het een verkeerde stad Munster in (D) was. Hotel gebeld. Drie medewerkers gesproken en uitgelegd. Medewerker Hotels kende fout komt vaker voor. Het Hotel weigert ook maar iets terug te betalen en Hotels pikt dit niet alleen maar ze hebben nog geen euro coulanceregeling. Echt belachelijk en zeer klantonvriendelijk. Ik behandel mijn klanten nooit zo. Zéér ontevreden! Nog drie maal emailcontact gehad zonder resultaat. En nog een percentage opstrijken over onze rug ook natuurlijk. Walgelijk!
Hotel in Madagascar geboekt en betaald via hotels.com.
Hotel Tsienimparthy van 8 op 9 oktober. Boeking zou door hotels.com geannuleerd zijn omdat ze de eigenaar niet zouden betalen. Hij liet een aantal rekeningen zien die onbetaald zouden zijn. De enige optie was om de kamer opnieuw te betalen wat dus gedaan hebben. Na onze vakantie contact gezocht met hotels.com die het uit zouden zoeken.
Niets meer gehoord!!
Oppassen! Misleidende site. Zonder dat het duidelijk zichtbaar is staat er wanneer je al geboekt hebt, dat er schoonmaak kosten á €60 bijkomende kosten zijn. En ook nog eens dat de borg maar liefst €400 is!
Hotels.com werkt soms met kortingscoupons maar die korting kunnen ze direct na boeking kennelijk weghalen waardoor je meer betaald dan wat ze je laten zien bij boeking. Werd bij mij ineens 140 Euro duurder wat ik pas zag op de creditcard afschrijving.
Reactie van de klantenservice: dit kan soms gebeuren bij een boeking en wijten het aan het hotel.
Dat is volkomen niet terecht, ze gingen zelf de mist in. Na deze reactie direct geannuleerd.
Tijdens verblijf in Guardalavaca, Cuba wilde wij 2 dagen in de stad Holguin verblijven vandaar een hotel geboekt, via locatie maps van hun site. Bleek het hotel (a €145,-- niet te vergeten dat we het over Cuba hebben) 10km naast ons verblijf te liggen dus ca 2 uur rijden van Holguin, inmiddels 1mnd terug en meerdere mailtjes gestuurd met klacht en verzoek de betaling terug te storten maar wat mij verbaasd is dat ze steeds weer mijn bewijs niet kunnen accepteren en andere vragen. Niet te geloven!!!!! Zwaar ontevreden over deze vorm van communicatie en actie. Stefanie en Astrid
Na meer dan 75 boeking kan ik met een gerust hart zeggen dat ik nog nooit problemen gehad heb met Hotels.com. Zelfs met een niet annuleerbare boeking, hebben ze toch het hotel gebeld, en ze overtuigd dat ik kosteloos kon annuleren ( 2x gebeurd). Ik herken alle onderstaande klachten echt niet. Heb wel Gold status, dat schijnt wel te helpen...
Hotel geboekt in Rome (Domus Di casei Flaminio)
Aangegeven dat we betalen bij aankomst/vertrek. Er is al reeds 2 keer het bedrag van onze VISA afgegaan.. en nu de melding dat we onze boeking dienen te annuleren door dringende werkzaamheden..
Enige dat Hotels.com ons zegt is: 'Jammer, dat is niet de bedoeling'. Ons geld hebben we voorlopig nog niet terug.
Een online boeking is niet gelukt, ik kreeg een melding dat mn boeking niet gelukt was. Echter hotels.com schrijft het bedrag wel van mn creditcard af. Na over en weer mailen en uitleg weigeren ze het geld terug te betalen. Echt niet te geloven! Dát is even gemakkelijk geld verdienen!