Wat een verschrikking! Ik wacht al zeker sinds 5 april op geld van een broek die terug gestuurd is omdat er een mankement aan de broek zat. Nu bestaat ineens de hele winkel niet meer en is het onmogel... Toon meer

Retourneren is een ramp! Pakket 29 december retour gestuurd, 4 januari ontvangen door invito! Ruim een week later wordt de retour pas verwerkt en tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen. D... Toon meer

Verschrikkelijke klantenservice. Aantal paar schoenen ontvangen en een paar gehouden. De dag erna meteen retour gestuurd, daarna bleef het stil. Via Paypal klacht ingediend, toen werd er plots... Toon meer

Ik vond het een beetje jammer dat ik iets anders kreeg dan ik bestelde. Andere kleur, andere soort leer, andere maat, ander artikelnummer en zelfs een andere prijs! De enige overeenkomst was dat het l... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ieder jaar zien we op de catwalks weer de meest diverse schoenen voorbij komen. Invito maakt daar een eigenzinnige vertaling van die geschikt is voor het werk, een avondje stappen of een middag op het terras. Onze inkopers en trendwatchers weten ieder jaar weer met een dosis creativiteit en een selectie van prachtige materialen een vernieuwende collectie neer te zetten. Spot on fashion en toch verrassend anders, dat zijn de schoenen in de Invito collectie. Je kunt bij Invito terecht voor zowel dames- als herenschoenen. Daarnaast vind je er ook de leukste tassen en accessoires!

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Voor- maar zeker ook nadelen!

Voordeel: de levering was erg snel.
Nadeel: er zaten gaatjes in het leer die kwamen door het niet goed naaien van het leer.Ik heb dus een beschadigd artikel binnengekregen.
Nog een groter nadeel: ik kan mijn artikel bij geen enkele schoenenwinkel in mijn woonplaats retourneren. Toen ik naar een dorp verderop gegaan ben, deed daar de printer het niet en konden de schoenen niet worden ingeleverd. Waardeloos!

Conclusie: ik bestel mijn schoenen niet meer bij Invito-online. Als het allemaal goed gaat is de service enorm snel, maar als het retour moet vind ik dit een probleem.

12 mei 2014

Zowel offline als online ben ik zeer tevreden over Invito.

In de winkels is het personeel altijd vriendelijk en er is bijna altijd een goede voorraad. Offline bestellen betekent een snelle levering en duidelijke voorwaarden. Daarbij ben ik erg tevreden met de acties die Invito levert, zo heb ik laatst twee paar schoenen gekocht en kreeg ik het tweede paar met 50% korting daarbij kreeg ik ook nog een bon met korting op een volgende bestelling. Ga zo door!

8 mei 2014

Ontevreden!

Ik heb Dr. Martens besteld en ze kwamen me te klein, ik wilde ze retouren en een grotere maat bestellen maar dan zeggen ze dat ze geen grotere maat meer kunnen bestellen en afhalen was ook weer een gedoe omdat ze niet in de Invito filiaal hebben afgebracht, maar in de Pro 010 winkel die iets verderop lag, dat was ookal onlogisch, dus nu zit ik maar vast met die schoenen.

10 april 2014

Alles ging helemaal goed

Ik had online leuke sneakers besteld en kreeg ze de volgende dag al aan de deur gebracht. Ze waren precies zoals ze er op de website uit zagen, kleur en kwaliteit die ik verwachtte, dus dat was goed. De maat was ook goed, niet te groot of te klein. Helaas knelden ze van boven, niet iets wat met een andere maat gefixed kon worden. Ik heb ze naar de winkel gebracht en daar werden ze zonder moeite weer terug genomen, alles verliep soepel. Ik had ook met Afterpay betaald dus hoefde me verder ook geen zorgen te maken over de betaling.

7 april 2014

Ruilen is geen probleem

Ik had schoenen besteld via de site, alles is netjes aangekomen, het pakket was netjes verpakt.
De schoenen waren alleen wat te groot maar je kon ze makkelijk ruilen in de winkel.
In de winkel moesten ze de schoenen opnieuw bestellen en ook dit pakket kreeg ik netjes thuis gestuurd. Toen was er iets mis met de kleur van de schoen zelf, niet het probleem van de winkel, maar in de winkel maakten ze er geen probleem van en ik kreeg gelijk een ander paar mee.
Wel wat gedoe gehad maar niet door de winkel zelf. Ze hebben me voor de rest vriendelijk geholpen

5 april 2014

Slechte kwaliteit laarzen

Via facebook geattendeerd op witte laarzen en die bleken van Invito. Meteen besteld helemaal mijn ding. Ontvangen echter zaten de laarzen vol met lijmvlekken op de randen. Lelijk gewoon want laars is wit en lijm grijs. Zwaar teleurgesteld heb ik de winkel in Alkmaar gebeld of zij nog paar hadden aangezien hij op de website uitverkocht was. Ja die hadden ze zonder lijmvlekken op de rand. Opgehaald in de winkel en andere retour gedaan. Eenmaal thuis gekomen met de nieuwe laarzen kom ik tot de ontdekking dat er op een van de laarzen een grote lijm vlek zit. Dit keer niet op de randen maar midden op de voorkant. De lijm zat los en eraf gehaald ...zat er gewoon een hele lichte vlek op echt lelijk en zichtbaar. Weer terug naar de winkel in Alkmaar. Bedrijfsleidster erg vriendelijk en die moest toch naar Amsterdam de volgende dag zou ze daar kijken voor me of ze de laarzen nog hadden en dan meenemen. Ja ze hadden ze nog....ik dacht joepie!
Nou die vreugde was de volgende dag van korte duur want ze had mijn oude paar weer mee terug genomen want het paar in Amsterdam zag er nog slechter uit! Ik vraag me dan af wat is er met de kwaliteit van Invito gebeurt? Is er geen goede controle op de laarzen en hoe kan het dat deze laarzen toch in de winkel belanden? Je betaald toch een aanzienlijk bedrag voor een paar laarzen van Invito dan mag je ook wat verwachten toch? Misschien is het van mij nu domme pech maar ik vind het zorgelijk en jammer dat ik op deze manier tot de conclusie moet komen dat alles zo goedkoop mogelijk moet en het ten koste gaat van de kwaliteit!

13 maart 2014

Super!

Goede service en een super snelle levering. Gister besteld en vandaag af kunnen halen bij een Invito filiaal. Kortom, heel erg tevreden!

19 februari 2014

Goede service, snelle levering.

Op vrijdag mijn tas online besteld. Deze kon in zaterdag in een filiaal ophalen! Hij was er op tijd en dat was snel. Dus niet moeilijk doen met bezorgtijden thuis...

Heerlijk snel.. Ook heel veel plezier van mijn tas!!!

11 februari 2014

Supergoede service van Invito

Ik had schoenen besteld via de website van Invito. De volgende dag werden ze al bezorgd, maar helaas zaten ze niet zo lekker. Ik ben naar de winkel gegaan, daar werd ik heel vriendelijk geholpen door een medewerker. Ik mocht een ander paar uitzoeken, daarbij heeft ze ook nog geholpen en uiteindelijk is alles netjes afgehandeld. Iets wat je eigenlijk bij elke schoenwinkel verwacht, maar wat helaas lang niet altijd gebeurt. Chapeau!

3 februari 2014

super goed

Ik ben echt blij met de spullen van invito... daarom koop ik me tassen van jullie of bestellen natuurlijk

25 januari 2014