Wat een verschrikking! Ik wacht al zeker sinds 5 april op geld van een broek die terug gestuurd is omdat er een mankement aan de broek zat. Nu bestaat ineens de hele winkel niet meer en is het onmogel... Toon meer

Retourneren is een ramp! Pakket 29 december retour gestuurd, 4 januari ontvangen door invito! Ruim een week later wordt de retour pas verwerkt en tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen. D... Toon meer

Verschrikkelijke klantenservice. Aantal paar schoenen ontvangen en een paar gehouden. De dag erna meteen retour gestuurd, daarna bleef het stil. Via Paypal klacht ingediend, toen werd er plots... Toon meer

Ik vond het een beetje jammer dat ik iets anders kreeg dan ik bestelde. Andere kleur, andere soort leer, andere maat, ander artikelnummer en zelfs een andere prijs! De enige overeenkomst was dat het l... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ieder jaar zien we op de catwalks weer de meest diverse schoenen voorbij komen. Invito maakt daar een eigenzinnige vertaling van die geschikt is voor het werk, een avondje stappen of een middag op het terras. Onze inkopers en trendwatchers weten ieder jaar weer met een dosis creativiteit en een selectie van prachtige materialen een vernieuwende collectie neer te zetten. Spot on fashion en toch verrassend anders, dat zijn de schoenen in de Invito collectie. Je kunt bij Invito terecht voor zowel dames- als herenschoenen. Daarnaast vind je er ook de leukste tassen en accessoires!

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Fijn dat er zoveel ophaalpunten beschikbaar zijn, geeft toch een vertrouwd gevoel bij het aankopen dat je het nog even kan passen.

7 januari 2014

Perfecte service.

Product met de feestdagen besteld en toch nog alles zeer snel thuis ontvangen zoals werd aangegeven, top!
De diverse betalingsopties en de mogelijkheden die er zijn om een product te ruilen spreken mij ook erg aan, waardoor ik sneller geneigd ben in de toekomst om weer een product via deze webshop te bestellen.

30 december 2013

Prima service

Alles goed; levering, tijd, prijs, enz. Alleen de foto op de site liet de schoen niet helemaal zien zoals hij was, in het echt was het iets anders..

27 december 2013

Goede service snelle levering

Een ruim assortiment voor elk budget. Bestellen is simpel en retourneren net zo makkelijk.
Goede kwaliteit en de website is zeker de moeite waard om rond te snuffelen.
Betalen kan op verschillende manieren dus altijd wel een naar keus.

23 december 2013

Goede service en duidelijke website

Het is een duidelijke website met goede foto's. Prijzen zijn helder en heel recent. Ik vind de mails met kortingen erg handig en altijd op een goed moment :). Service online bestellen uitstekend en retouren in de winkel is ook goed geregeld.
After pay ga ik zeker vaker gebruiken, want ik kreeg de ruimte om echt goed na te denken over mijn aankoop. Volgende keer bestel ik weer online, super handig!

9 december 2013

Top service!

Kwaliteit van Invito is voor mij de aanleiding om ze alsnog op internet te bestellen omdat ze mijn maat niet in de winkel hadden. Ze waren een dag erop echt geleverd en dat vind ik heel goed!

2 december 2013

invito de beste!

Ik koop altijd bij invito mijn schoenen. In de winkel mijn maat niet meer beschikbaar, daarom online besteld. Levering door invito goed, echter door post nl niet goed uitgevoerd. Bezorger kon mijn adres niet vinden???!!! Vreemd!

1 december 2013

Levering prima, ruilen/retourneren wat lastiger

Binnen het beloofde tijdsbestek ontving ik mijn bestelde laarsjes. Echter waren deze te klein ( terwijl ik maat 36-37 heb en nog nooit een 38 heb hoeven te bestellen). Maar goed dat terzijde, ik ben daarna meteen naar de dichtstbijzijnde Dolcis gegaan waar ze exact dezelfde schoenen hadden (maar in een maatje groter) en waar ze ook mijn Invito pakketje retour konden nemen. Helaas heb ik nu echter wel dubbel moeten betalen en ben ik nog in afwachting van mijn geld terug van invito. Jammer dat het nog niet mogelijk is producten in gerelateerde winkels met exact dezelfde prijs ter plaatse om te ruilen zonder nogmaals te hoeven betalen. Ook zou een ontvangst bevestiging van de geretourneerde schoenen een toevoeging zijn om zeker te weten dat ze in goede orde zijn geretourneerd.

29 november 2013

Helemaal prima.

Pakket bij dichstbijzijnde invito laten bezorgen in Haarlem. Netjes mailtjes ontvangen,
's morgens gebeld dat mijn pakket klaar stond en 's middags opgehaald.

29 november 2013

Goede snelle service

Ik had laarsjes besteld en kreeg binnen een paar dagen bericht dat ze in de winkel van mijn keuze afgehaald konden worden. Fantastisch! Ook de uitgestelde betalingsregeling waarvan ik gebruik kon maken bevalt uitstekend :-)

27 november 2013

Uitstekend! Daar zou iedere webshop een voorbeeld aan kunnen nemen.

Deze web shop heeft waar het om draait.
Snelle levering,
Ruime betaalmogelijkheden o.a. Afterpay
Ook het retourneren van een artikel gaat zonder zorgen. netjes op tijd afgeboekt, en gemeld bij afterpay. Het gekochte artikel was helaas iets te groot, dat heeft niet met de shop te maken.

20 november 2013

Klantvriendelijk, leuke producten!

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Invito. Ook vanwege een leuke actie die ze hadden. Korting en gratis verzenden! Tja dan moet je toch even gaan neuzen ook al had ik eigenlijk niets nodig. Helaas lukte het me niet om de bestelling rond te krijgen. De website stoorde en wanneer ik opnieuw wilde bestellen was mijn kortingscode niet meer geldig. Balen,maar ik stuurde een mailtje naar de klantenservice en kreeg aan het eind van de volgende dag keurig een mailtje met een nieuwe kortingscode. Het artikel weer besteld en met 2 dagen en een bevestigingsmailtje van te voren was het keurig verpakt in huis. Top!

3 november 2013

Goede service!

Mooie stoere laarsjes gekocht bij Invito. Had ze snel in huis. Ga ik veel plezier van hebben!

3 november 2013