Uiteindelijk vind ik het voor de prijs die je betaald heel weinig opleveren. Ik heb in een periode van 4-5 maanden maar een paar bezichtigingen uit gehaald en geen woning, ondanks fanatiek reageren en... Toon meer
Grootste platform voor kamerzoekenden, en grote kans op een kamer. Berichten sturen gaat stroef (soms duurt het een paar seconden voordat een bericht verstuurd, en dan stuur je er in eens twee) en not... Toon meer
Vijf sterren natuurlijk, omdat onze dochter bij de eerste keer hospiteren al werd uitgekozen en een kamer had! We waren net een week of vijf lid van Kamernet! We konden het niet geloven, maar het was... Toon meer
Al twee keer hier in Amsterdam redelijk snel een tijdelijk appartement gevonden via Kamernet (eerst voor 2 maanden, daarna voor 6 maanden). En dat wil wat zeggen want de markt hier is volstrekt oversp... Toon meer
Een kamer huren en verhuren doe je eenvoudig en snel via Kamernet! Je kunt natuurlijk ook een studio of appartement huren of verhuren. Als huurder heb je direct toegang tot honderden relevante verhuurders en huisgenoten. Voor verhuurders is het eenvoudig om het overzicht te houden in de zoektocht naar een nieuwe huurder. Natuurlijk kun je als studentenhuis ook snel een nieuwe en gezellige huisgenoot vinden op Kamernet. Zoek op de website door handig te filteren tussen al je matches en berichten. Via Kamernet neem je rechtstreeks contact op met verhuurders, huurders of potentiële huisgenoten.
Blaak 555 , 3011 GB, Rotterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik vind de service van Kamernet ver beneden peil! Ik probeer al weken in contact te komen over een factuur. Geen mogelijkheid voor telefonisch contact, alleen maar via mail. Geen antwoord geven op mijn vraag en vervolgens alleen maar betalingsherinneringen blijven sturen. Van 34 euro naar 44 euro als je binnen 1 week niet betaald hebt, nu dreiging met incasso bureau, terwijl ik juist in contact probeer te komen.
Je krijgt bijna geen reactie van verhuurders, waardeloos systeem. Ik zou niemand adviseren om op deze wijze naar een kamer te gaan zoeken.

Goede service,
Vertrouwd platform
Snel contact met verhuurder
Meteen 2 aanbod gelukt

Antwoord van Kamernet
Voor het geld wat je betaald om überhaupt te kunnen reageren op een kamer krijg je weinig terug. Verhuurders reageren niet tot nauwelijks, dus je hebt geen waar voor je geld en uiteindelijk ook geen kamer :(

Antwoord van Kamernet
Deze site is oplichting. De woningen die op deze site staan zijn niet direct toegankelijk. Je wordt doorwezen naar een andere provider via de email en daarvoor moet je dan weer betalen. Je krijgt nooit reacties van echte verhuurders. Helaas toch ingetrapt. Voor de persoon die nu op zoek is naar een woning, doe het niet. Gebruik pararius of kamernet of andere betrouwbare sites. Succes

Antwoord van Kamernet
Nooit reactie gehad en ken ook niemand die wel ooit een kamer heeft gevonden via deze site.

Antwoord van Kamernet
Kamernet heeft mij geholpen mijn ideale woning te vinden!
Ik kan het alleen maar aanraden.

Antwoord van Kamernet
oplichters! had betaald om een maand te kunnen reageren en heb t daarna opgezegd heb daar niks op kunnen vinden je hebt aan deze site echt helemaal niks! maar wel kreeg ik nog een factuur van €74 euro binnen die k nu moet betalen

Antwoord van Kamernet
Had binnen een maand een woning.

Antwoord van Kamernet
Pure oplichting. Om te kunnen reageren op een woonadvertentie moet je een betaald account nemen. Wanneer je dit doet en dan op een advertentie wilt reageren met je betaalde account, word je vervolgens doorgestuurd naar een andere verhuursite waar je nog eens moet betalen om te kunnen reageren en contact op te nemen met de verhuurder zelf. Dit staat ook niet duidelijk aangegeven op hun website. Dit is echte misleiding! Heel erg dat van een basisbehoefte als wonen misbruik wordt gemaakt en de woningnood in Nederland op die manier nog meer uitgebuit wordt. Let op en laat je niet om de tuin leiden voor je zomaar een abonnement neemt. Er zijn ook websites waar je gewoon gratis contact kan opnemen met de eigenlijke verhuurder. Deze website is puur bedrog en probeert op deze schandalige manier aan geld te komen. Belangrijke kanttekening: ik heb nooit reacties gekregen van een verhuurder. Dus geld is weggesmeten.

Antwoord van Kamernet
Via de mail niet te bereiken, meerdere emails verstuurd.
Heb 70 euro betaald zodat mensen snel konden reageren, maar deze is niet geactiveerd bij mijn advertentie.
Neemt iemand nog contact op?? b

Antwoord van Kamernet
nul reacties vanuit de verhuurders, veel makelaars die kamers erop zetten en vervolgens niet reageren.

Antwoord van Kamernet
Behulpzaam had vragen zijn allemaal beantwoord

Antwoord van Kamernet
Sommige verhuurders reageren nooit, een aantal advertenties hebben een addertje onder het gras en de meeste kamers zijn onbetaalbaar voor de gemiddelde student.
Toch heb je maar één plekje nodig die wél aansluit bij je wensen, en dat is mij overkomen!

Antwoord van Kamernet
Studio gevonden in Groningen via Kamernet na een kleine 3 maanden zoeken. Groot aanbod van kamers maar zelf weinig reacties ontvangen op verstuurde berichten. Dit is in principe niet iets waar Kamernet iets aan kan doen maar helaas staan er wel veel kamers in het aanbod die al lange tijd verhuurd zijn dus als een kamer er bijvoorbeeld een week op staat, mag je er vanuit gaan dat die niet meer te krijgen is. Als je niet binnen een uur reageert op een kamer, krijg je hoogstwaarschijnlijk geen bericht terug dus het is (in ieder geval voor een stad als Groningen) belangrijk dat je notificaties aan zet van zoekopdrachten zodat je meteen kunt reageren als iets beschikbaar is gekomen.

Antwoord van Kamernet
Mijn filters: man, 19 jaar, €800, Utrecht (binnen 1 km)
Resultaat: 6 woningen gevonden
Legitieme resultaten: 5 woningen (1 kamer komt van een site waar je gratis op kunt reageren).
Nieuwste woning: 8 dagen geleden geplaatst
Oudste woning: 29 dagen geleden geplaatst
Kortom, ik betaal €34 om op slechts 5 woningen te kunnen reageren. En dat terwijl ik vast niet de enige 19-jarige man ben die in Utrecht op zoek is, waardoor de kans op een bezichtiging (laat staan een kamer) erg klein is.

Antwoord van Kamernet
Veel te duur platform. Maandenlang 52 euro betaald en totaal geen respons van “verhuurders”. Of deze particulier of professioneel zijn maakt niet uit. Hier wordt mijns inziens door kamernet misbruik gemaakt van de woningnood van velen.

Antwoord van Kamernet
Kost klauwen met geld, ff de studenten nog wat armer maken, lekker man. Gewoon niet aan beginnen, meestal staan de advertenties ook op andere sites
Een systeem met betaling per reactie of voor x aantal reacties zou veel beter zijn

Antwoord van Kamernet
Wat een ongelofelijke afzetterij. Kamernet is voor verhuurders paradijs en voor huurders hel. Elke slechte reactie die ik hier zie wordt beantwoord door kamernet met: dit is een moeilijke woningmarkt en woningcrisis bla bla. Misschien is het dan een slim idee om de huurders niet nog meer te naaien. 34 euro voor 4 weken. Prima prijs als je ook echt een reactie terug krijgt van een verhuurder. Ik heb nu al 4 maanden steevast gereageerd op de 3 nieuwe kamers elke week (bijna allemaal óf veel te duur óf over de grens is België) en voor die prijs is dit niet grappig meer. Wanneer je dit deelt met kamernet dan geven ze je een domme mail waarin ze aanbieden ze een maandje gratis kamernet te geven. Waarom zou ik in godsnaam als compensatie nog een maand op jullie ruksite genegeerd willen worden. Geef me gewoon mijn 140 euro terug.

Antwoord van Kamernet
De mensen die adverteren op kamer net staan ook op Facebook. Mensen op kamernet als ze student zijn hebben geen tijd voor jou. Kamernet is dus een onnodig en nutteloze website.
Kijk uit dat als je betaald, leest wat de voorwaarde zijn. Ze verdienen heel veel aan mensen die een doorlopend subscriptie hebben en dat doen zonder dat ze het weten dat het krediet gebeurd en niet op iDeal automatische afschrijving.

Antwoord van Kamernet
Helaas zijn er veel verhuurdes die niet reageren op een vraag of reactie. Uiteindelijk reageerde een iemand en daar heb ik nu ook een kamer kunnen krijgen. Binnen 3 weken gelukt