Kamernet Reviews

3.081

3,5

Uiteindelijk vind ik het voor de prijs die je betaald heel weinig opleveren. Ik heb in een periode van 4-5 maanden maar een paar bezichtigingen uit gehaald en geen woning, ondanks fanatiek reageren en... Toon meer

Grootste platform voor kamerzoekenden, en grote kans op een kamer. Berichten sturen gaat stroef (soms duurt het een paar seconden voordat een bericht verstuurd, en dan stuur je er in eens twee) en not... Toon meer

Vijf sterren natuurlijk, omdat onze dochter bij de eerste keer hospiteren al werd uitgekozen en een kamer had! We waren net een week of vijf lid van Kamernet! We konden het niet geloven, maar het was... Toon meer

Al twee keer hier in Amsterdam redelijk snel een tijdelijk appartement gevonden via Kamernet (eerst voor 2 maanden, daarna voor 6 maanden). En dat wil wat zeggen want de markt hier is volstrekt oversp... Toon meer

1. Makelaars

Een kamer huren en verhuren doe je eenvoudig en snel via Kamernet! Je kunt natuurlijk ook een studio of appartement huren of verhuren. Als huurder heb je direct toegang tot honderden relevante verhuurders en huisgenoten. Voor verhuurders is het eenvoudig om het overzicht te houden in de zoektocht naar een nieuwe huurder. Natuurlijk kun je als studentenhuis ook snel een nieuwe en gezellige huisgenoot vinden op Kamernet. Zoek op de website door handig te filteren tussen al je matches en berichten. Via Kamernet neem je rechtstreeks contact op met verhuurders, huurders of potentiële huisgenoten.

Gemiddeld

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.081)

214 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gewoon een fijne app

Gewoon een fijne app, niks raars. Snel een kamer kunnen vinden. Zorg wel dat je actief bezig bent ermee, want ze gaan snel weg. Voor de rest zeker aan te raden.

6 september 2024

Beste Riva,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je een soepele ervaring hebt gehad met het vinden van een kamer via Kamernet. Het is waar dat kamers snel vol kunnen zijn, dus actief betrokken zijn is essentieel!

We waarderen je aanbeveling en zijn blij dat we je hebben geholpen bij je zoektocht. Als je in de toekomst ooit hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Amelie

Hoogstwaarschijnlijk oplichting

Naar mijj mening doet Kamernet aan oplichterij. Er staan ook echte advertenties op Kamernet maar ik gok dat de meeste nep zijn. Heb een website die mij meld wanneer er beschikbare woningen vrij komen, dus ik reageer meestal in een uur of minder zodra ze geplaatst zijn maar krijg dan niet eens antwoord maar een automatisch gegenereerde bericht dat de verhuurder iemand anders heeft gevonden(na een week of 1-2). Na zoveel tijd zie je dezelfde advertentie weer verschijnen. Dit is de derde keer dat ik een abonnement neem van kamernet. Dus wees gewaarschuwd, ik zal in ieder geval nooit meer gebruik maken van kamernet.

22 augustus 2024

Beste Deon,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve indruk hebt gekregen van ons platform. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om herhaaldelijk geen reacties te ontvangen en dezelfde advertenties weer te zien verschijnen.

We willen benadrukken dat we ons inzetten om een veilige en betrouwbare omgeving te bieden voor zowel huurders als verhuurders. Helaas kunnen we niet altijd garanderen dat elke advertentie succesvol resulteert in een huurcontract, maar we doen ons best om nepadvertenties te detecteren en te verwijderen. Het spijt ons dat je dit anders hebt ervaren.

Je feedback is voor ons van grote waarde, en we zullen deze gebruiken om onze diensten verder te verbeteren.

Mvg,

Redelijk ruim aanbod kamers

Redelijk ruim aanbod kamers. Je krijgt niet op alle kamers reactie. Blijf elke dag reageren

1 september 2024

Beste Jasmijn,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We zijn blij te horen dat je ons aanbod van kamers redelijk ruim vond! We begrijpen echter dat het teleurstellend kan zijn wanneer je niet op alle kamers een reactie ontvangt.

Je advies om dagelijks te blijven reageren is inderdaad belangrijk, en we werken voortdurend aan manieren om de communicatie tussen huurders en verhuurders te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je feedback en voor het gebruik van Kamernet. We hopen dat je snel een geschikte kamer vindt!

Mvg,

Advertentie niet echt!

Ik had een account aangemaakt om contact met een verhuurder te krijgen. Bleek de verhuurder niet te reageren! Advertentie werd er na 3 week af gehaald door Kamernet. Na gevraagd te hebben of ik mijn geld terug mocht, kreeg ik een standaard mail dat ik voor een woning langer moest kijken en beter zoeken😂😂. Kortom, er zullen vast serieuze woningen op staan, maar het is gewoon een gokje. Grote kans dat je je geld kwijt bent en niks hebt bereikt. Doe je voordeel met mijn ervaring….

Hallo Daniel,

Bedankt voor uw feedback. We stellen uw feedback en tijd op prijs. We willen u laten weten dat het vanwege de huizencrisis tegenwoordig erg moeilijk is om een ​​nieuw huis te vinden, maar we zijn er om onze gebruikers te helpen er een te vinden. Helaas kunnen we de tijdlijn niet voorspellen en we kunnen de reactiesnelheid van de gebruiker niet controleren. We hopen dat u ons nog een kans wilt geven. Als u dat wilt, houd er dan rekening mee dat ons ondersteuningsteam u graag zal helpen. Fijne dag!

Team Kamernet

Abonnement optijd gestopt toch geld…

Abonnement optijd gestopt toch geld afgeschreven. Ik hoop dat ze er in stikken.

20 augustus 2024

Beste David,

Bedankt voor uw beoordeling.

U kunt uw Premium-abonnement op elk gewenst moment opzeggen op de Premium Account-pagina. Om nieuwe betalingen te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u het Premium-account ten minste 24 uur voor de verlenging annuleert.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met ons supportteam.

Je krijgt nooit reactie via kamernet! Niet doen dus!

Kamers zijn erg duur. En in vergelijking met alle kamerverhuursites op Facebook, wordt door verhuurders bij Kamernet vrijwel nooit op mails gereageerd! Vreemd. Misschien worden er allerlei aantrekkelijke kamers opgezet, die niet werkelijk worden verhuurd? Ik weet niet precies hoe het zit, maar mijn dochter heeft nu bijna 3 maanden kamernet en heeft in al die tijd, na constant reageren 1 x een reactie gehad, dat de kamer was vergeven. Via Facebook is ze al 8 x uitgenodigd. Dus: geef je geld niet uit aan Kamernet!!!

18 augustus 2024

Beste Anja,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn als er weinig of geen reacties komen op je berichten, vooral in een krappe huizenmarkt.

We willen benadrukken dat we ons best doen om een betrouwbaar platform te bieden en regelmatig de echtheid van de advertenties controleren. We moedigen gebruikers ook aan om ons te informeren over advertenties die verdacht lijken, zodat we snel actie kunnen ondernemen.

Het spijt ons te horen dat uw dochter de afgelopen drie maanden weinig succes heeft gehad via ons platform. Hoewel we ons ervan bewust zijn dat de markt zeer concurrerend is, nemen we uw feedback zeer serieus en zullen we blijven werken aan verbeteringen.

We waarderen uw opmerkingen en hopen dat u ons de kans geeft om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

Zonder van je geld.

Vandaag kamernet heeft eidrnlijk een antwoord gegeven op mijn klacht hier.
Wat hebben ze belofte hier hebben ze niet gedaan: Restitutie krijg ik niet. Mijn geld iscgewoon opgegeten en kan je op deze platform geen eoning/kamer vinden want 90% van de profiles zijn verouderd, niet beschikbaar, en profiles die fake blijken te zijn.
Dus, NIET INSCHIVEN BIJ KAMERNET! DAT IS ZONDER VAN JE GELD!
Ze zeggen dat deze zijn hun voorwaarden.

15 augustus 2024

Beste Smar,

Hoi,

Het spijt ons te horen dat je geen restitutie hebt gekregen op basis van onze Algemene voorwaarden.

De panden die op ons platform worden vermeld, zijn eigendom van een breed scala aan bedrijven en particuliere verhuurders die hun eigen vereisten hebben voor een succesvolle boeking.

Afhankelijk van de seizoensgebondenheid en wanneer veel studenten op zoek zijn naar nieuwe accommodatie, kunnen plaatsen heel snel worden aangevraagd en dus ook heel snel worden geboekt.

We hopen dat je zo snel mogelijk je perfecte kamer vindt!

Als je in de toekomst hulp nodig hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Betaald account is waardeloos

Ik heb een premium betaald account bij kamernet en heb gereageerd op kamers. Krijg vervolgens na een poos van de verhuurders een reactie terug waarbij aangegeven wordt dat ze geen tijd hebben om te reageren waarbij ik wordt verwezen naar één of andere externe link om me daar in te schrijven. Ik heb hier tot twee maal toe een reactie over gestuurd naar de supportdesk dat dit scam is maar krijg geen enkele reactie van de supportdesk van Kamernet. Ik voel me enorm opgelicht. Dacht een bonafide platform gevonden te hebben maar helaas.

14 augustus 2024

Beste Arwen,

Bedankt voor uw feedback en excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om te wachten op een reactie, vooral in zo'n drukke tijd. Vanwege het hoogseizoen ontvangen we momenteel een groot aantal vragen, wat helaas tot enige vertraging heeft geleid.

U kunt er zeker van zijn dat uw zaak belangrijk voor ons is en dat we deze zo snel mogelijk zullen onderzoeken. We stellen uw geduld en begrip in de tussentijd op prijs.

Als u nog meer details wilt verstrekken, kunt u deze hier delen.

Amelie

Ik verhuur al ruim 10 jaar een kamer…

Ik verhuur al ruim 10 jaar een kamer via KamerNet, nooit een probleem gehad. Nu wordt opeens mijn advertentie inactief gezet omdat de tekst verkeerd wordt geintepreteerd. Ik spreek mijn voorkeur uit naar een student die meestal in het weekend naar zijn/haar ouders gaat. Krijg ik een mail dat het niet is toegestaan om de kamer alleen op doordeweekse dagen te verhuren. Dat staat er niet! Ik heb op dezelfde dag mijn bedoeling duidelijk gemaakt en dat de kamer uiteraard 24/7 beschikbaar is. Nu een week later geen enkele reactie meer gehad! Ik wordt dus op oneigelijke argumenten van het platform geweerd en er is geen discussie mogelijk. Zo ga je niet om met een loyale verhuurder!

5 augustus 2024

Geachte Carel,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor uw langdurige samenwerking met KamerNet. Het spijt ons te horen dat u onlangs een negatieve ervaring heeft gehad met onze dienst.

Wij begrijpen dat er verwarring is ontstaan over de tekst van uw advertentie en dat dit geleid heeft tot een inactieve status van uw vermelding. Onze intentie is om duidelijkheid en eerlijkheid te waarborgen, en we betreuren het dat dit in uw geval niet goed is verlopen. Uw voorkeur voor een student die vaak in het weekend naar huis gaat, had niet tot een misverstand moeten leiden.

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de vertraging in onze reactie. Wij waarderen uw geduld en willen dit zo snel mogelijk rechtzetten. Wij zullen uw advertentie en correspondentie herzien en zorgen voor een snelle en passende oplossing.

Wij danken u nogmaals voor uw loyale verhuur via ons platform en voor het onder de aandacht brengen van dit probleem.

Jacques

Begin op tijd met zoeken

Er worden elke dag nieuwe kamers geplaatst. Ook de mogelijkheid om rechtstreeks met de verhuurders te communiceren via de website is een sterk punt.
Maar jammer dat kamers die al vergeven zijn niet meteen van de website gehaald worden.

29 juli 2024

Beste Frans,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We zijn blij met het vertrouwen dat u in ons stelt en met het gebruik van onze service en platform.

Wat betreft de mogelijkheid dat een kamer al verhuurd is en nog steeds zichtbaar is op het platform, betekent dit dat de verhuurder de advertentie niet heeft gedeactiveerd, aangezien zij de enige zijn die dat kunnen beheren.

Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met ons Support Team.

Team Kamernet

Door kamernet kwam in in contact met…

Door kamernet kwam in in contact met een studentenhuis. Hier heb ik een erg leuke kijkavond gehad! Bedankt kamernet.

Beste Finn,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Het is fijn om te horen dat u een positieve ervaring had op Kamernet en dat het zo goed is afgelopen!

Team Kamernet

Veel aanbod en snelle reacties

27 juli 2024

Beste Aloyse,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Ons doel is om diverse accommodaties aan te bieden om huurders te helpen hun ideale plek te vinden, dus het is een groot genoegen om te horen dat u het daarmee eens bent!

Bedankt voor uw vertrouwen.

Snel iets gevonden

Snel iets gevonden! Fijn

27 juli 2024

Hallo Janka,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ervaring met Kamernet geweldig was. We hopen dat we je in de toekomst weer mogen helpen!

Groetjes,

Malafide verhuurders actief

Via Kamernet terecht gekomen bij Woody beheer B.V in Katwijk project Kleine Duinvallei. 20 juni contract getekend betaald vanaf 14 juni. Totaal 1107 euro per maand voor een blokhut waarvan veel onderhoud achterwege is gelaten. Onder de mom van jongeren helpen is dit jongeren uitbuiten. Het tijdelijk jaarcontract werd niet verlengd. Er werd een verplichte buurtvereniging in rekening gebracht. De aanvangshuurprijs moest door de huurcommissie met bindende uitspraak worden aangepast en terugbetaald. Gebeurd niet.
De borg moet worden terug betaald. Gebeurd niet.
Het voorschot bedrag voor elektra en water moest worden terug gebracht van €135 naar €56.
Word niet terugbetaald. Dat zulke malafide verhuurders kunnen opereren via netwerken als kamernet.nl zou strafbaar moeten zijn. Ze zouden vervolgt moeten worden om op deze manier duizenden euro’s weg te halen bij jongeren die toch al moeilijk een huis kunnen vinden.

13 juni 2024

Hallo Yassin,

Dank u voor het delen van uw ervaring met ons. We vinden het echt jammer om te horen over de problemen die u heeft ondervonden met de verhuurder en de accommodatie.

Als marketplace is onze primaire rol om huurders te verbinden met verhuurders en een platform te bieden voor het vinden van huisvesting in Nederland. We zijn niet direct betrokken bij huurovereenkomsten of problemen met individuele contracten. Uw feedback is echter belangrijk voor ons, en we nemen zorgen over het gedrag van verhuurders serieus.

Om deze kwestie aan te pakken, moedigen wij u aan om een misbruikrapport in te dienen via onze website. Dit stelt ons in staat om het account van de verhuurder te onderzoeken en indien nodig passende maatregelen te nemen.

We begrijpen de uitdagingen bij het vinden van geschikte accommodatie en streven ernaar ervoor te zorgen dat alle verhuurders op ons platform voldoen aan onze normen en richtlijnen. Dank u voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie, en laat het ons weten als we u ergens anders mee kunnen helpen.

Sneller en makkelijker

In vergelijking met Facebook en andere social media was Kamernet de site waar het snelst op mij gereageerd werd. In contact komen met verhuurders is snel en duidelijk. De beschrijving over het maken van het eerste bericht heeft mij erg geholpen.

12 juni 2024

Hallo Mels,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met Kamernet en onze platform als efficiënt en responsief heeft ervaren. Het is fijn om te weten dat onze tips voor het eerste bericht nuttig voor u waren.

We werken altijd aan het waarborgen van een soepele en effectieve ervaring voor onze gebruikers, dus uw feedback wordt zeer gewaardeerd. Als u in de toekomst nog meer suggesties heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fijne dag verder!

Goodlallala

15 juli 2024

Hey Wojtek,

We can see your enthusiasm with our services. We really appreciate that! We hope you have a great day ahead and thank you for your review!

Best,

Prima, maar...

Het werkt prima, levert waarschijnlijk wel iets op, maar er zijn een paar kleine dingetjes: de chatfunctie is wel onhandig vanwege de vertraging: beter is het om telefoonnummers uit te wisselen en dan via WhatsApp verder te gaan. En er reageren echt tientallen mensen per advertentie en het is best wel onhandig voor de advertentieplaatser om die allemaal los een berichtje te sturen, dus het zou handig zijn om dat te versimpelen met een soort van status die de advertentieplaatser kan aanwijzen aan een persoon: uitgenodigd voor bezichtigen of afgewezen, dan weet de kamerzoeker ook waar hij of zij aan toe is. Verder, jammer dat het geld kost.

17 juli 2024

Beste Jochum,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw recensie en voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

We begrijpen volledig het belang van communicatie tussen huurders en adverteerders en zijn het erover eens dat ons systeem enkele verbeteringen kan ondergaan.

We willen u graag bedanken voor het delen van uw ervaringen en waar u mee te maken krijgt tijdens het gebruik van ons platform. We stellen uw feedback zeer op prijs. We zullen deze ter overweging doorsturen naar ons team, omdat we onze gebruikerservaring altijd willen verbeteren.

Team Kamernet

Ik ben super blij met hoe snel ik een…

Ik ben super blij met hoe snel ik een kamer heb gevonden via Kamernet. Binnen een paar dagen nadat ik me had aangemeld, had ik al verschillende opties om uit te kiezen. De website was heel makkelijk te gebruiken en het team was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Dankzij jullie snelle en efficiënte service heb ik nu een kamer die perfect bij me past. Ik raad Kamernet zeker aan, aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe plek! Bedankt.

Beste Aretha,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring op Kamernet.

We zijn erg blij om te horen dat je zo snel en gemakkelijk je perfecte plek hebt gevonden!

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Als u in de toekomst hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam.

Team Kamernet

Veel verhuurde kamers op site

Uiteindelijk is het gelukt om een kamer via Kamernet te vinden, maar het bleek wel dat veel van de kamers waar ik op reageerde al verhuurd waren.

20 juli 2024

Beste Saskia,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw recensie.

Wij zijn blij om te horen dat je je plek op Kamernet hebt gevonden, zeker nu het hoogseizoen is begonnen.
Afhankelijk van het seizoen en wanneer veel studenten op zoek zijn naar nieuwe woonruimte, kunnen plaatsen zeer snel worden aangevraagd en dus snel worden geboekt.

Erg handig

Ik heb zeer snel een studio gevonden via Kamernet! De communicatie met de verhuurder verliep goed.

20 juli 2024

Beste Nienke,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw recensie en het delen van uw positieve ervaring.

We zijn blij om te horen dat je snel je plek hebt gevonden op Kamernet en dat de adverteerder behulpzaam en goed bereikbaar voor je was.