Excellente service! Bij de schooltas van mijn dochter was de drukknoop van het hengsel eraf gegaan na driekwart jaar. Na indienen van reclamatie verzoek kreeg ik gratis een nieuwe tas opgestuurd! C... Toon meer
Heb een bergen pro rugtas bijn een jaarlang met veel plezier dagelijks gebruikt. Ondanks een jaar intensief gebruik waren er nog geen spoeen van slijtage. Voering en bodem blijven in uitstekende sta... Toon meer
Krijg een vraag om een review achter te laten, PostNL heeft het pakket niet afgeleverd, maar wel een bevestiging gestuurd. Hoe moet ik dan positief zijn?
De rits van mijn rugzak was kapot gegaan, toen ik contact op nam bleek dit nog net onder de garantie te vallen. Binnen de afgesproken tijd heb ik een nieuwe rugzak ontvangen. Wat enorm fijn is want he... Toon meer
Unsere Produkte sind stylish, gut durchdacht designed und glaubwürdig. Sie sind mehr als reine Objekte, sie sind die passenden Begleiter für jedes Abenteuer. Dem Global Citizen gewidmet, möchte Kapten & Son die Leidenschaft für das Abenteuer wecken – gemeinsam mit unseren Kaptens bahnen wir uns den Weg durch den Großstadtdschungel und entdecken mit ihnen das Ende der Welt.
Agrippinawerft 28 , 50678, Köln, Duitsland
- www.kapten-son.com
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een deukje
De rugzak heeft een deuk die niet verwijderd kan worden, maar de overige aspecten zijn goed.

Top service!
Vorig jaar augustus de bergen pro rugzak gekocht. Fijne tas. Brede schouderbanden. Veel vakjes. En spatwaterdicht. We hebben de kleur sandstone gekozen. Ook bij veel vuldig gebruik ziet de kleur er nig top uit. Binnenkant super kwaliteit!
Helaas was de rits kapot gegaan in mei bijna een jaar later. Zonder extra kosten mocht ik de rugzak opsturen. En kreeg ik binnen twee weken een nieuwe thuis gestuurd. Top service!

Fijn tasje
Bestellen ging makkelijk. Duidelijke website. Goed op de hoogte gehouden van m'n bestelling. Fijn tasje met vakjes zodat je je spul wat kunt sorteren. Verstel band zou nog wat kleiner mogen en sluiting gaat naar mijn zin te makkelijk open.

Antwoord van Kapten & Son
Lund Pro All Black - perfect!
Nu een paar maanden de "Lund Pro All Black" in gebruik, en ik ben super blij met mijn aankoop! Ik had hiervoor de Bergen Pro, maar omdat ik een 16 inch MacBook Pro heb aangeschaft was deze niet meer geschikt.
De Lund Pro daarintegen is perfect voor de 16 inch. Ik doe de laptop in het laptop vak binnenin de tas, want hier past hij perfect in (wel zonder hoes). Het vak achter aan de buitenkant past hij ook in, maar krijg je hem lastig uit. Verder is er super veel opbergruimte binnen en buiten de tas. Als je twijfelt of een 16 inch echt past, hoop ik dat deze review de twijfel wegneemt.
Enige wat ik mis zijn de 2 plekken om een waterfles of paraplu te doen, het is er nu maar 1. Maar heel eerlijk, ik zou deze tas zo weer kopen :)

Duidelijke bestelsite, snelle levering
Duidelijke bestelsite, snelle levering en zeer goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bvind

Super mooie tas
Snel, duidelijk en belangrijkste ...... super mooi product !!

Fantastische service!
Vorig jaar een school rugzak voor onze dochter gekocht en de rits ging binnen een jaar stuk. Beroep op de garantie gedaan en rugzak terug gestuurd en wij kregen binnen 2 weken een nieuwe rugzak terug. TOP service! Onze dochter is helemaal blij want het is een fijne rugzak! Bedankt voor deze fantastische service!

Antwoord van Kapten & Son
Top service, snel en effectief 🙌🏻
Top service! Helaas was na 6 maanden de rits van mijn tas stuk, om 22:00u een mail gestuurd de volgende ochtend toen ik wakker werd al een reactie. Foto opgestuurd van het defect, direct wederom reactie dat er een nieuwe tas wordt verstuurd! Dit is hoe klantenservice moet zijn en ben ik nog steeds blij met mijn tas!
Thanks nogmaals 🙌🏻

Antwoord van Kapten & Son
Super geholpen nadat de ritsen kapot…
Super geholpen nadat de ritsen kapot waterdicht gegaan. Top service!!

Goed product, uitstekende service
Na een paar maanden gebruik (naar tevredenheid, fijne rugtas) was er een probleem met de tas. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd, waar direct op gereageerd werd en in no time was er een oplossing. Niet alleen fijn product, maar dus ook hele goede service.

Antwoord van Kapten & Son
Goede actie voor dure tas
Goede actie voor dure tas. Blij mee ;-)

Antwoord van Kapten & Son
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit producten.
Ik heb de Skara Large Sandstone besteld. Het materiaal voelt van goede kwaliteit aan en de tas biedt enorm veel ruimte. Perfect voor dagelijks gebruik! Het is ook stijlvol. I love it! :)

Duidelijke website
Duidelijke website, mooie aanbieding en een hele mooie rugtas. Super blij mee.