Excellente service! Bij de schooltas van mijn dochter was de drukknoop van het hengsel eraf gegaan na driekwart jaar. Na indienen van reclamatie verzoek kreeg ik gratis een nieuwe tas opgestuurd! C... Toon meer

Heb een bergen pro rugtas bijn een jaarlang met veel plezier dagelijks gebruikt. Ondanks een jaar intensief gebruik waren er nog geen spoeen van slijtage. Voering en bodem blijven in uitstekende sta... Toon meer

Krijg een vraag om een review achter te laten, PostNL heeft het pakket niet afgeleverd, maar wel een bevestiging gestuurd. Hoe moet ik dan positief zijn?

De rits van mijn rugzak was kapot gegaan, toen ik contact op nam bleek dit nog net onder de garantie te vallen. Binnen de afgesproken tijd heb ik een nieuwe rugzak ontvangen. Wat enorm fijn is want he... Toon meer

1. Winkelen en mode

Unsere Produkte sind stylish, gut durchdacht designed und glaubwürdig. Sie sind mehr als reine Objekte, sie sind die passenden Begleiter für jedes Abenteuer. Dem Global Citizen gewidmet, möchte Kapten & Son die Leidenschaft für das Abenteuer wecken – gemeinsam mit unseren Kaptens bahnen wir uns den Weg durch den Großstadtdschungel und entdecken mit ihnen das Ende der Welt.

4,4

Uitstekend

7K reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Op het product zelf niets aan te…

Op het product zelf niets aan te merken, wel op hoe zij deze verzenden en hoe de klantenservice is. De tas, die toch best prijzig is, wordt verzonden zonder dat er een handtekening of ontvangstbevestiging nodig is. Beloven binnen 2 werkdagen te leveren waar ze niet aan kunnen voldoen en geven geen updates, daar moet je zelf naar vragen. Zo werd deze eerst te laat verstuurd, waarop deze vervolgens geleverd werd toen ik een weekend weg was (wat ik ook op tijd aangaf) en gewoon door het postbedrijf voor de deur gezet, onbewaakt en een weekend lang. Vervolgens werd er nog een pakket verstuurd welke ik zelf maar even terug moest sturen, zonder QR code. Klantenservice reageert laconiek op mijn tip volgende keer een handtekening te vragen voor dit soort dure producten. Ik bestel hier niet weer.

4 juli 2025

Hey Daisy!

Allereerst zijn we erg blij dat je tevreden bent met onze rugzakken en tassen! Dat vinden we super om te horen. Maar nu even over de levering... Wat vervelend dat je hier geen prettige ervaring mee hebt gehad. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling.

Helaas hebben we geen invloed op hoe PostNL de pakketten levert en achter laat. Dat is vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid van onze bezorgpartner. We weten dat dit als een slap excuus klinkt, maar we doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die erin zitten er tiptop uitzien!

Maar als de doos er echt beschadigd uit zag, laat ons dan even weten hoe we het goed kunnen maken. We willen natuurlijk dat je aankoop van begin tot eind een succes is! 📦✨

je Kapten&Son crew

M’n tas kwam kapot aan

M’n tas kwam kapot aan. Vervolgen is de klantenservice per chat niet bereikbaar. Nu 2-4 dagen wachten op antwoord via e-mail terwijl ik de tas juist heb besteld voor mn dagen weg in de Ardennen vanaf morgen.

23 juli 2025

Hey Mandy!

Wat vervelend om te horen dat het product niet in perfecte staat bij je is aangekomen.

We stellen je feedback op prijs en vinden het jammer dat we je niet hebben kunnen overtuigen.

Ons Customer Care team staat voor je klaar en we zouden je graag verder willen helpen indien het nog niet is opgelost. Neem gerust contact op met ons Customer Care Team via service@kapten-son.com.💗

Super mooie rugzakken

Super mooie rugzakken, ik heb er inmiddels drie. Goede kwaliteit en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Top!

21 juli 2025

Bedankt voor je mooie review 🥰

We wensen je veel plezier met je rugzak 🎒
en de groetjes van ons team uit Keulen,

uitstekende customer service

uitstekende customer service! Nadat er een defect was aan de tas, kreeg ik netjes een nieuwe opgestuurd. Het proces was duidelijk en verliep moeiteloos. Hartelijk dank hiervoor!

16 juli 2025

Hey Kapten

Heel erg bedankt voor je fantastische review!
We zijn hier super blij mee & wensen je het allerbeste. ❤️

Je Kapten&Son Crew

Super tevreden over de levering van de…

Super tevreden over de levering van de rugtas. Onze tas waarvan de rits stuk was opgestuurd en binnen een week een nieuwe terug ontvangen.

13 juli 2025

Hey Kapten,

Wauw! Heel erg bedankt voor je feedback!!😊
Je maakt ons team hiermee heel erg blij!🥳

We wensen je het beste!
je Kapten & Son Crew

Top proces van bestellen en leveren

Top proces van bestellen en leveren, en prachtig product

11 juli 2025

Hey Kapten

Nous sommes très heureux que vous aimez notre nouveau produit🤩.

Nous espérons sincèrement que vous pourrez en profiter le plus longtemps possible

Bien cordialement,
Votre équipe Kapten&Son 🥰

Netjes en op tijd afgeleverd

Netjes en op tijd afgeleverd

10 juli 2025

Hey Kapten,

merci beaucoup pour ton super retour ! 😊 Nous sommes ravis que nos produits et la livraison rapide 🚀 te plaisent autant. À la prochaine fois ! ✨

Amicalement,
Ton équipe Kapten & Son

Goede levering en ontzettend fijne en…

Goede levering en ontzettend fijne en mooi tas van goede kwaliteit.

8 juli 2025

Wauwie!!! Bedankt voor deze geweldige review! Je maakt ons ongelooflijk blij! 😍

Extreem slechte klantenservice

Extreem slechte klantenservice. Na een discussie over een korting op de website die door een storing niet gegeven werd, heb ik de bestelling teruggestuurd. De retour is een maand nadat zij hem ontvangen hebben in hun magazijn nog steeds niet verwerkt, er is bewijs van in ontvangst name etc. Vervolgens is de retour bij Klarna door Kapten geweigerd waardoor ik de factuur moet betalen voor artikelen die teruggestuurd zijn. Op diverse berichten aan Kapten wordt niet gereageerd. Waardeloos.

6 juni 2025

Hey Brigitte,

Bedankt voor je review en je concrete uitleg.
Het spijt ons oprecht te horen dat je ervaring met onze service niet positief is geweest. Wij nemen jouw feedback zeer serieus en begrijpen je frustratie.

Jouw tevredenheid is van groot belang voor ons, en wij willen natuurlijk dat je optimaal kunt profiteren van onze aanbiedingen en kortingen. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan helpen wij je graag verder. Wij kijken graag naar de mogelijkheid om je hiervoor te compenseren.

Wat betreft je retourzending hebben wij dit voor je nagekeken: de retour is op 12 juni 2025 bij ons aangekomen en wij hebben de terugbetaling op 18 juni 2025 verwerkt. Wij sturen je graag de creditnota toe met de datum van terugbetaling ter bevestiging.

Het kan zijn dat Klarna de verwerking van de terugbetaling van onze kant niet heeft ontvangen of dat er een technisch conflict is opgetreden. Mocht dit nog steeds het geval zijn, laat het ons dan weten zodat wij dit direct voor je kunnen oplossen.

Wij willen benadrukken dat wij je retour zorgvuldig hebben behandeld en dat wij continu werken aan het verbeteren van onze service om je optimaal tegemoet te komen. Jouw feedback helpt ons hierbij.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons Customer Care Team (service@kapten-son.com).

Zij zullen er alles aan doen om naar je te luisteren en ze gaan proberen om je zo goed mogelijk te helpen. ❤️

Wauw wat een mooie tas

Wauw wat een mooie tas de Hellvi Cloud Small All Black.
Erg veel plaats voor alles .
Was snel binnen. Ben er erg blij mee .
Ga er zeker vaker een tas kopen ❤️

4 juli 2025

Hey Kapten

Bedankt voor je geweldige review! Jij maakt de hele crew helemaal happy🤩.
We wensen je veel plezier met je product✨😍

Genot om in te pakken

Snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit. Handige indleling door de aparte mapjes. Mooi afgewerkt. Zeer tevreden.

2 juli 2025

Wauwie!!! Bedankt voor deze geweldige review! Je maakt ons ongelooflijk blij! 😍

Mooie tas, fijne service

Twee jaar geleden kocht ik de Kapton & Son Bergen Pro. Het design is prachtig, hij zit comfortabel en er past veel in. Door de stevige vorm blijft alles netjes op z’n plek en hij is goed waterdicht. Nadeel is wel dat hij weinig meegeeft, dus je kunt hem niet echt ‘proppen’. Toch wegen de voordelen daar ruimschoots tegenop.

Na een paar maanden scheurde de schouderband los, wat ik zelf kon repareren. Een jaar later ging de rits stuk, waardoor de tas onbruikbaar werd. Na contact met Kapton & Son mocht ik de tas opsturen en kreeg ik binnen enkele dagen kosteloos een nieuwe. Die gebruik ik nu alweer een jaar zonder problemen. Erg blij mee, en de klantenservice is top!

28 juni 2025

Hey Sterre

Wauw! Dit zijn de reviews waarvoor we het doen. 😍

Wat mooi dat je helemaal happy bent met je Kapten product en we zijn natuurlijk super blij je te hebben kunnen helpen. We geven het direct door aan ons team. 🤍

Heel erg bedankt en groetjes!
je Kapten & Son Crew

Snelle levering en product zoals…

Snelle levering en product zoals afgebeeld.

27 juni 2025

Hey Hanny

Super bedankt voor je mooie review. ""Snel"" is niet voor niets onze tweede naam😎!
We zijn blij dat je zo tevreden bent🥰.

je Kapten & Son crew

Ik heb voor het eerst hier iets…

Ik heb voor het eerst hier iets besteld. Goed overzichtelijk en een snelle levering

27 juni 2025

Hey Kapten

Heel erg bedankt voor je review. We zijn erg blij met de 5 sterren ✨🧡 Hier maak je ons helemaal gelukkig mee! 😊

Groetjes uit Keulen!

je Kapten & Son crew

Geweldige rugzak (Helsinki Sandstone)

Geweldige rugzak (Helsinki Sandstone). Goede kwaliteit met een luxe uitstraling

19 juni 2025

Hey Marco

Bedankt voor je mooie review 🥰

We wensen je veel plezier met je rugzak 🎒
en de groetjes van ons team uit Keulen,

Snelle levering..

Snelle levering..wel jammer dat de 10% kortingscode lang op zich liet wachten waardoor ik die korting niet heb gekregen
Ook na contact te hebben gezocht hebben jullie het niet alsnog toegepast en dat vond ik niet echt klantvriendelijk. Anders hadden jullie 5 sterren gekregen.

6 juni 2025

Hey Erna,

Wat jammer om te horen dat je de 10% kortingscode niet hebt kunnen toepassen. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is. We betreuren dat je ontevreden bent over onze service.

Jouw tevredenheid is super belangrijk voor ons! Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt. Onder het opgegeven e-mailadres hebben we helaas nog geen aanvraag kunnen terugvinden .

We helpen je natuurlijk graag verder en zoeken met plezier naar een passende oplossing om je alsnog tegemoet te komen 🙏.

Neem in dit geval alsjeblieft opnieuw contact met ons op, dan kijken we er samen naar!

Uitstekende garantie/service

Stiksel/naad van rits helaas stuk binnen 1 maand. Kan gebeuren. Tas imponeert verder wel stevig. Via de website garantie aanvraag gestuurd, en binnen heel korte tijd na tas terug gestuurd te hebben een nieuw exemplaar ontvangen. Top service!

13 juni 2025

Hey Kapten

Zo hey, wat super om te horen! 😍
Heel erg bedankt voor je review en je lieve woorden!

Onze klantenservice zet alle zeilen bij om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, ze zullen super blij zijn om je woorden te horen. We zullen het meteen aan ze doorgeven. 🤍

Super bedankt en groetjes!

Tas kapot

Tas gekregen voor mijn verjaardag, de kapton en sun pro. Helaas is die echt heel snel kapot gegaan en is de rits nual stuk. De klantenservice is niet te bereiken en de chatbot bied ook geen hulp. Voor zulke prijzen verwacht je toch een tas die langer meegaat. Zonde..

12 juni 2025

Hey Willemijn,

Bedankt voor je eerlijke review.

Wat vervelend om te horen dat je product beschadigd is! Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren!

Ondanks meerdere kwaliteitscontroles zijn er af en toe uitschieters. Maar we liegen niet als we zeggen dat dit zeker niet onze kwaliteitsstandaard is!

Onze klantenservice heeft inmiddels contact met je gehad en we zijn blij dat de reclamatie succesvol is aangemeld ✅. Je kunt de rugzak nu naar ons opsturen, zodat we het probleem voor je kunnen oplossen en jij weer zorgeloos van je product kunt genieten 🎒.

Mocht je nog vragen hebben of lukt het retourproces niet zoals verwacht, neem dan gerust contact met ons op – we staan uiteraard voor je klaar om te helpen 💬💛.