Lif24

Vloerlamp besteld, retour nooit verwerkt, geen communicatie meer en nu geld kwijt (300 EUR, bestelling W290.32396). Hele internet staat vol met verhalen over dubieuze praktijken van Sanne en het L... Toon meer

Halbank besteld op 18/11/2022, levertijd werd 4x voorruit geschoven. Laatste update ontvangen 23/06/2022 dat het bestelde product onderweg was naar het magazijn. Sindsdien niks meer gehoord. We zijn... Toon meer

Wij ook een meubel besteld in december 2022, niet geleverd ondanks meerdere toezeggingen, laatste van ene Erik. Hoe de BV is uitgeschreven uit KvK, met zoveel schulden is een raadsel. Neem aa... Toon meer

Lampen voor 250 euro besteld maar…

Lampen voor 250 euro besteld maar natuurlijk nooit geleverd gekregen. Ik heb mijn geld op deze rekening gestort NL80 RABO 0330 7234 13. Heeft iedereen op deze rekening nummer betaald? Dit blijkt een rabobank nummer te zijn. Is het niet mogelijk dat we de bank contacteren en dat zij het rekening nummer nakijken?
Willen mensen mij aub eens contacteren.
Kristof Lenaers op facebook

10 maart 2023

Ook opgelicht voor meer dan €1.000,-…

Ook opgelicht voor meer dan €1.000,- aan stoelen. Geld waar ik mega hard voor gespaard heb, heb nu DAS rechtsbijstand ingeschakeld maar eerlijk gezegd doen die ook niks. Kan toch niet dat iemand er zomaar mee vandoor kan gaan? Heb aangifte gedaan bij de politie maar daar ook nooit meer wat van gehoord (meer dan een maand geleden)… echt niet oké dat dit zomaar kan gebeuren. Heeft iemand nog tips wat je kunt doen in zo’n situatie?

31 mei 2023

Tv meubel niet geleverd

Hoe de BV is uitgeschreven uit KvK, met zoveel schulden is een raadsel. Neem aan dat DGA aansprakelijk is als het allemaal niet klopt.

Nog wel een email ontvangen van een leverancier die schuld in schoenen kreeg geschoven.

We overwegen nog aangifte te doen, maar eerlijk gezegd geen fiducie in.

28 mei 2023

Helaas ook ik kan "fluiten" naar mijn…

Helaas ook ik kan "fluiten" naar mijn lamp.
Wat een naar bedrijf!!!
Afgelopen maart 2023, 3 lampen besteld ter waarde van ruim 400 euro.
Raar dat er geen curator te vinden is ???
Dit moet toch netjes afgehandeld worden met de klant/

30 maart 2023

Opgelicht door Lif24

Ook ik ben opgelicht door Lif24.
Voor alle andere die helaas ook slachtoffer zijn geworden, doe zoveel mogelijk aangifte bij de politie tegen Lif24.

23 maart 2023

Helaas ben ik ook opgelicht bij Lif24…

Helaas ben ik ook opgelicht bij Lif24 je gaat maar automatich vanuit vertrouwen besteling plaatsen maar helaas nooit meer daarna mijn geld terug ontvangen. ik had het Wandkast Nairobi W290.32194 €977.55 bestel op 23.02.2023 daarna geretourneerd maar helaas nooit mijn geld terug ontvangen,geen antwoord op mijn oproepen en emails.mijn €.977.55 serieuze geld is weg.heb vanuit mijn geld boodschappen moest sparen,arme ziel dat je op zo manier tot geld komt,geloof me ga je zeker niet van genieten.want zo veel pijn mensen aan doen.

23 februari 2023

Opgelicht door lif24

Opgelicht door lif24: net als vele anderen ben ook ik opgelicht door lif24. Lamp besteld voor 270 euro, niets geleverd. Nu is de website, telefoon en mailadres niet meer bereikbaar. Mijn wijze les heeft mij dus 270 euro gekost: 1) lees altijd reviews voor dat je online iets koopt 2) betaal altijd met creditkaart ipv met bankkaart want dan kan je geld terug krijgen.
Ik heb aangifte gedaan. Hoe meer mensen dit doen, hoe beter. Alhoewel ik me afvraag wat er met die aangiftes gedaan wordt. Lif24 is al zeker 2 jaar bezig met oplichten, begrijp ik uit de reviews.

18 mei 2023

Ook wij zijn opgelicht!

Ook wij zijn opgelicht!
Hadden we de reviews maar bekeken..... Een stoel van € 306 besteld, betaald en niets ontvangen.
Ga een klacht indienen en aangifte doen, deze mensen moeten gestopt worden!!!

3 maart 2023

Weet iemand wat we nu het beste kunnen…

Weet iemand wat we nu het beste kunnen doen?
- Ik heb geprobeerd op te zoeken welke curator ze hebben (met alle KVK nummers die ik kon vinden; stonden allemaal op status 'uitgeschreven'), maar misschien is dat naïef/hoopvol/niet nuttig want ze zijn helemaal niet failliet, dit was gewoon een bewuste actie.
- Ik heb een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil (super nutteloos natuurlijk, maar las dat sommige toch nog iets teruggezien hadden)
- Klacht indienen? en dan?
- Aangifte bij de politie?

8 mei 2023

Waardeloos bedrijf

Maart tafellamp besteld en zou volgende dag worden bezorgd niks natuurlijk geen contact met bedrijf te krijgen geen reactie op mails inmiddels aangifte gedaan en melding klachtenkompas en ga opgelicht inschakelen

2 mei 2023

Oplichters

Oplichters! Hier ook al weken aan het wachten op een tvmeubel en dan nu het bericht dat ze gestopt zijn?! Zijn onbereikbaar, iemand die contact met ze heeft gekregen?

3 mei 2023

Oplichters

Hele internet staat vol met verhalen over dubieuze praktijken van Sanne en het Lif24 team. Maandenlang bestellingen en betalingen accepteren, niks leveren en niet bereikbaar. Zelfs feitelijk verkeerde info geven om klanten aan het lijntje te houden. De mensen achter dit bedrijf moeten gestopt worden. Blijf aangifte doen!

2 mei 2023

Er valt niets meer te bestellen bij…

Er valt niets meer te bestellen bij Lif24, vind het een zeer slechte zaak dat ik waarschijnlijk kan fluiten naar mijn geld, 21 maart jl. wandlamp gekocht, niets ontvangen. Jammer dat ik niet eerst de recensies heb gelezen anders had ik absoluut niets besteld. Heb inmiddels aangifte bij politie en ConsuWijzer van oplichting gedaan.

1 mei 2023

Opgelicht voor €391 aan lampen?…

Half februari voor €391 aan lampen besteld in de lif24 online shop, het is nu 1 mei en krijg dezelfde melding : wegens gebrek aan baten....... Telefonisch contact niet mogelijk, buiten gebruik, op email wordt niet gereageerd. Ik heb begrip dat er iets mis kan gaan maar begrijp nu - na nader onderzoek - dat dit de lif24-methode is. Hoe kunnen we deze oplichters stoppen?

30 april 2023

Lif24 einde verhaal!

Tafel besteld 3 weken geleden en nooit meer iets gehoord. Telefonisch en per mail nooit bereikbaar. En vanochtend lees ik op de site

"Wegens gebrek aan baten zijn de activiteiten van de lif24 bv gestaakt. Helaas kan lif24 bv niet meer voldoen aan haar verplichtingen. Uw order kunnen we dan helaas niet uitleveren.

In de afgelopen periode hebben wij er alles aan gedaan om het tij nog te keren.
En moeten concluderen dat een redding niet meer mogelijk bleek."

26 april 2023

Helaas ook gekocht bij lif24

Helaas ook gekocht bij lif24, een ovale tafel 715,00 zou op voorraad zijn, maar nu 5 weken verder en nog geen tafel en ook geen contact
Ook ik heb aangifte gedaan bij de politie en bij klachtenkompas,

23 april 2023

Zelfde verhaal als velen

Zelfde verhaal als velen. Dacht iets moois besteld te hebben, maar helaas nooit geleverd. Geld ook niet retour. Ondertussen aangifte gedaan, maar of dat zin heeft…

21 maart 2023

Koop niets bij LIF24!

In december 2021 een bruine ronde uitschuifbare houten tafel gekocht. Binnen enkele maanden waren er al slijtsporen in de lak te zien. Het gaat hier niet over krassen veroorzaakt door ons, maar gewoon een zeer matig product wat al meteen slijt. Zowel de producent als lif24 verschuilen zich achter dat er een tafelkleed gebruikt moet worden, maar nergens wordt dit in de voorwaarden of productomschrijvingen vermeld. Zeer slecht bereikbaar en reageren niet meer op mails. Mijn advies: Niets kopen bij dit bedrijf

18 april 2022