Lampen voor 250 euro besteld maar natuurlijk nooit geleverd gekregen. Ik heb mijn geld op deze rekening gestort NL80 RABO 0330 7234 13. Heeft iedereen op deze rekening nummer betaald? Dit blijkt een... Toon meer
Lif24
Vloerlamp besteld, retour nooit verwerkt, geen communicatie meer en nu geld kwijt (300 EUR, bestelling W290.32396). Hele internet staat vol met verhalen over dubieuze praktijken van Sanne en het L... Toon meer
Halbank besteld op 18/11/2022, levertijd werd 4x voorruit geschoven. Laatste update ontvangen 23/06/2022 dat het bestelde product onderweg was naar het magazijn. Sindsdien niks meer gehoord. We zijn... Toon meer
Wij ook een meubel besteld in december 2022, niet geleverd ondanks meerdere toezeggingen, laatste van ene Erik. Hoe de BV is uitgeschreven uit KvK, met zoveel schulden is een raadsel. Neem aa... Toon meer
Mensen keken ook naar
Ook wij zijn opgelicht
Ook wij zijn opgelicht. 2 lampen gekocht welke niet geleverd zijn. Via klantenservice zowel mail als telefoon niet te bereiken.
Geen zaken mee doen!
Oplichting
Op 23 maart 2023 een eettafel besteld en betaald! 1 x contact gehad per mail. Komen afspraken niet na en niet meer bereikbaar! Zowel telefonisch als per mail. Ook niet op de aangegeven dagen ma woe vrij 9 tot 12 uur! Inmiddels vanmiddag aangifte gedaan en rechtsbijstand ingeschakeld. Kan niks anders doen dan balen :( bestel aub niks!
Hier hetzelfde verhaal...
Hier hetzelfde verhaal.... Op 31 maart een lamp besteld, niks ontvangen, geen reactie op e-mails en als je belt krijg je de voicemail. Ondertussen aangifte gedaan. Je krijgt dan eerst een keuzehulp of het zinvol is om aangifte te doen. Nadat je je verhaal hebt ingetypt krijg je het advies om geen aangifte te doen omdat de website bij de politie bekend staat als betrouwbare website??? Ik heb dus wel gewoon aangifte gedaan!
Oplichters
Evenals veel anderen heb ook ik een bestelling geplaatst welke ik nooit heb mogen ontvangen.
De communicatie per mail verloopt vriendelijk. Men doet veel toezeggingen echter men komt geen enkele toezeggingen na. Telefonisch contact is onmogelijk. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen. Ook ik zal aangifte gaan doen van oplichting.
HIER NIET KOPEN!!
HIER NIET KOPEN!!
Helaas de reviews te laat gelezen en slechte research gedaan
Opgelicht via deze site! Nemen de telefoon niet op en reageren niet op de mailtjes
27 maart een bestelling van een…
27 maart een bestelling van een schoenenkast tot nu niets gehoord geen track code geen telefoon bereikbaar geen antwoord e-mail,ik wacht nog paar dagen als die bedrijf niet reageert gaat politie aangifte doen.
Het is nu 4 weken later en de bestelling is binnen, politie aangifte intrekken
Leveren niet en betalen niet terug!
Product besteld op 15 feb 2023, blijkt niet op voorraad te zijn. Ik heb wel meteen betaald. 223,- Na veel bellen en mailen beloven ze vorige week geld retour te storten. Nog niets ontvangen, er is geen communicatie mogelijk via de telefoon. Ze zijn onbereikbaar, krijg alleen antwoordapparaat. Via e-mail van Sanne de bevestiging gehad dat geld vorige week donderdag retour is overgemaakt. Niets ontvangen. Pure oplichting! NIETS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!!
6 stoelen besteld eind november 2022.
6 stoelen besteld eind november 2022.
Steeds geen stoelen. Nu heb ik vorige week mijn 545 euro teruggevraagd, nog steeds geen geld op mijn rekening. Jammer.
Ik ben niet de enige die opgelicht is..
Net als alle andere reviews, al meer dan 2 maanden aan het wachten op mn stoelen. Telefonisch niet bereikbaar. Soms krijg ik een mailtje dat ze gaan leveren maar word alleen maar aan het lijntje gehouden. Ook maar aangifte gaan doen vrees ik... Blijkbaar ben ik niet de enige die opgelicht word door deze firma. Heel internet staat vol met negatieve reacties.
Had ik maar eerder naar de reviews gekeken..
Had ik maar eerder naar de reviews gekeken, dom dom dom. Ook iets besteld, een lamp, wordt niet geleverd ondanks toezegging. Meermaals gemaild, geen reactie en niet bereikbaar.. Ik heb maar aangifte gedaan, hopelijk trekken ze zich daar wat aan. Echt ongehoord slechte service, HIER NOOIT BESTELLEN!
Halbank besteld op 18/11/2022
We zijn nu 4 april, we gaan juridische stappen ondernemen om ons geld terug te vorderen. Communicatie een dikke nul.
Dit soort webwinkel MOET gewoon weg!!!!
Niks bestellen hier!
Niks bestellen hier!! Ze leveren niet en je krijgt geen contact met ze!
Beter niet bestellen hier.
In augustus'22 eetkamerstoelen besteld, van "direct leverbaar"werd de levertijd eerst uitgesteld tot november, daarna januari, en toen we half februari nog niets gehoord hadden, heb ik de order geannuleerd. Volgens de wet moet dan binnen 14 dagen het aankoopbedrag geretourneerd zijn. Eindeloos op gewacht, steeds toezeggingen, binnen een week, binnen 2 dagen, de directeur is ermee bezig etc. etc. Telefonisch niet bereikbaar, ook niet op de aangegeven tijden. Op de mail wordt wel gereageerd, hoewel niet altijd direct. Rechtsbijstand ingeschakeld, online aangifte gedaan. De hoop al een beetje opgegeven, maar uiteindelijk vanochtend, na diverse herinneringen toch geld terug.
Goed verlopen
Bestelling kwam iets later aan maar goed gecommuniceerd. Kan me niet vinden met sommige negatieve reviews. Prima website, levering goed, track & trace zou beter kunnen.
Geen zaken mee doen
Geen zaken mee doen
Bestelling gedaan en betaald eind november 2022, levertijd werd direct verlengd van 3-5 dagen naar onbekend. In januari werd leverdatum elke dag weer 4 dagen later. Bestelling geannuleerd en terugbetaling door lif24 binnen 3 werkdagen beloofd. Na twee weken aangifte bij politie en Visa gedaan en dit gemeld en toen is het bedrag pas terug gestort.
telefonisch geen contact met klantenservice mogelijk, reacties op emails duren dagen.
Ik heb mijn volledig geld bedrag terug
Ik heb mijn volledig geld bedrag terug! Ik had een eettafel besteld €420,- helaas ook niet gekregen.
Na de bestelling las ik hier de reviews en zonk de moed me in de schoenen.
Ik heb online aangifte gedaan bij de politie. Hun namen zelf weer contact met me op over dat de levering weer vertraagd was. Daar heb ik toen op ingespeeld met mijn aangifte.
En vervolgens het volledige bedrag terug gekregen!
Dus er is een kans dat je het terug krijgt! Aangifte bij de politie doen, hoe meer aangiftes hun krijgen hoe groter de kans is dat ze ze pakken en uit de lucht halen! En dan worden er niet nog ontzettend veel mensen opgelicht! Samen staan we sterk! 💪🏻
Geen communicatie
Geen communicatie, levertijd wordt niet nagekomen. Ben bang dat we kunnen fluiten naar een betaling van ongeveer €250,-. Jammer dat dit soort bedrijfjes aan kunnen blijven knoeien!
Telefonisch niet bereikbaar
Telefonisch niet bereikbaar op de aangegeven tijdstippen dat ze dat zijn. Daarnaast heel lang aan het wachten op mijn bestelling terwijl bij bestelling 5 tot 7 dagen levertijd stond. Via mail bereikbaar als het uitkomt.
Kunnen we ook gezamenlijk actie…
Een wonder gebeurt, mijn geld niet terug maar wel mijn tv kast eindelijk geleverd.
Nogmaals, bestel hier nooit!!!!!
tv kast besteld
op 9 februari een tv kast besteld. Deze zou na 5 werkdagen worden geleverd. De bestelling staat nog steeds in behandeling. Op E-mails noch op telefonische oproepen wordt geantwoord?
Wat kunnen we hieraan doen?